Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 5. - 6. 11 2016

MUŽI A DOROST ZASE OK

99.jpg

DOROST UKÁZAL V ROKYCANECH SVOJÍ SÍLU

Devatenáctka si minulý týden připsala do tabulky jen jeden bod za remízu s Klatovama a v sobotu jí čekal další velmi těžký soupeř v Rokycanech . Kluci ale ukázali , že když se na zápas pečlivě připraví a odvedou maximum , tak jsou velmi silní !!! Výsledek 0 : 4 a hlavně předvedená hra jsou toho zářným příklkadem .

 

 

MUŽI A  DOROST OK
ligoví žáci nebodovali
 

 

Áčko předvedlo v Nýrsku parádní výkon , korunovaný parádním výsledkem . Tentokrát se k němu bodově přiadalo i béčko , byť to bylo až po penaltách . Dorosty opět válely a byť vesměs hrály o čelo tabulky , tak své soky vůbec nešetřily . Ligoví žáci to měli tentokráte velmi těžké a bohužel se zázrak nekonal . Starší nechali všechny body na Kladně , mladší nedokázali vzdorovat v ligovém derby Viktorii . 

 

 

MUŽI "A" 

 

NÝRSKO   -  SK PETŘÍN    0  :  5

Branky  :  Hartl 2 , Motl , Bednář , Škarda

 

Sestava :      Pfleger

Chocholatý ( 63´Škarda )     Světlík    Zoubek   Trojovský

Bendl    Lisý    Papáček (76´Brudna )  Motl ( 79´Příhoda )

Bednář  (78´Vodrážka )   Hartl  

 

Áčku se po delším čase zase trochu zaplnila marodka , takže do Nýrska odjelo v neděli 11 mužů doplněných o čtyři dorostence , ale na hřišti to vypadalo , jako kdybychom byli v plné palbě !!!

Od úvodního hvizdu jhsme šlapali jako dobře namazanej stroj a domácí se k první vážnější akci dostali až za stavu 0 : 4 . Ale popřádku :-) První , velmi důležitou , trefu zařídil Jirka Motl , který hlavou poslal do odkryté domácí brány parádní centrr jiného Jirky - Hartla . Ten se sám o pár minut postaral o druhou trefu , když si poradil s domácí obranou a uklidil balon na zadní tyč . Parádně se nám povedl i vstup do druhé půle , když hned po několika minutách vyslal Bendl kapitána Bednáře a ten tváří tvář domácímu golmanovi nezaváhal . Pak si zase vzal slovo Jirka Hartl a svoje parádní sólo tentokráte zakončil levačkou -   0 - 4 . Poslední branku vsítil Petr Škarda , kterému parádně přihrál Petr Bendl . A jelikož další naše šance zústaly nevyužity a ty dvě co si vyparcoivali domácí chytil Tomáš Pfleger , tak to skončilo 0 : 5  !!! 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Čekali jsme asi větší odpor domácího týmu , ale na jejich obhajobu musím konstatovat , že my jsme hráli tak dobře , že by to s náma v neděli  měli těžký daleko lepší týmy . Na to , že nám chyběla celá řada kluků , tak jsmne odehráli výborný zápas , kdy většina odevzdala svoje srdcové i herní maximum . Když k tomu přičtu i některé nadstandartní výkony jakožto hlavně v úvodu zápasu Jirky Motla , naopak ve druhé půli Petrů  Bendla a Bednáře , tak nemohlo dopadnout jinak . Teda mohlo , ale to by na hřišti musel chybět nejlepší hráč tohoto zápasu -  Jirka Hartl , který v neděli předvedl neskutečný výkon , kterým si na sebe upletl pořádný bič  !!!

 

MUŽI "B

 SK PETŘÍN "B"  -  STRÁŽOV    1  :  1 ( 5 : 4 na PK )

Branky :  Němček 

Béčko nakonec doma zabralo dva body a nutno konstatovat , že to jsou nakonec velmi příjemné nárústky . Chvílema to vypadalo , že bychom mohli soupeře dorazit a brát všechny tři body , ale paradoxně to byl Strážov , který dvakrát nedal něco co se nedá nedat . Takže nakonec penaltový bodík navíc , který má na svědomí hlavně brankář Příhoda , který poslední sérii hostů pecku chytil , aby hned vzápětí rozhodl . 

 

DOROST   U 19   ročník 1999

ROKYCANY  -  SK PETŘÍN    0  :  4

Branky  :  Gavrylovskyy , Motl , Šedivý , Brudna

Nejstarší dorostenci měli co napravovat a jelikož je čekal jeden z top soupeřů celé soutěže , čekalo se , co to s klukama udělá  . Jenže oni k tomuhle zápasu přistoupili jako velký hráči . Od úvodu si šli cílevědomě za svým a konečných 0 : 4 bylo spravedlivým obvrazem hry. 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/FC_Rokycany_x_Petrin_99/

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

ROKYCANY  -  SK PETŘÍN   3  :  7

Branky :  Vodrážka 2 , Žižka 2 , Provod , Bartička , Vinkler

Dvoutisícovky od úvodu šli za jasnou výhrou a když po půlhodině dával Ondra Vinkler na 0 : 4 nikdo by nevěřil , že se to ještě může nějak zamotat . Jenže domácí se z čistajasna trefili taky a když se hned po přestávce , za stavu 2 : 5 , nechal vyloučit Kramer  , tak domácí určitě nějako šanci tušili . Kluci ale oslabení zahráli skvěle a ještě se trefili do domácí sítě dvakrát . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/FC_Rokycany_x_Petrin_00/

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

SK PETŘÍN  -  SP.POŘÍČÍ   8  :  0

Branky : Tětek  4 , Ledvina 2 , Koželuh , Prachař

Nulajadničky si v zápase o úplné čelo tabulky s Poříčím poradili ve velkém stylu . Nakonec škoda jen toho , že to bylo "jen" osm !!! Protože jeden jediný gól nás odsunul na druhé místo v tabulce KSD . Ale máme celou zimu  , se pořádně připravit na to , aby jsme to byli my , kdo se bude nakonec smát !!!

 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

KLADNO  -  SK PETŘÍN    8  :  0 

Branka  :  

U 15  měla v zápase soupeře , kterému prostě nejde v tomhle složení obou týmnů čelit . Kluci asi mohli zahrát o něco lépe a dostat třeba o dvě tři branky méně , ale to by museli odevzdat svoje maximum a to se na Kladně nestalo . 

 

 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 KLADNO  -  SK PETŘÍN    2  :  0

Branky :  

Nulatrojky měli hodně podobně těžkého soupeře , ale ty se celý první poločas statečně drželi a do druhé půli šli ještě za bezbrankového stavu . Ve druhé půli ale domácí přidali , dali dvě branky a už nás k ničemu nepustili . 

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

SK PETŘÍN  -  VIKTORIA   1  :  10

Branky : Řeřicha

Nulačtyřky čekalo klasické prvoligové derby , které se v našem městě odehrálo naposledy tak před půlstoletím . Kluci se určitě chtěli vytáhnout , ale velmi brzo inkasovali a to ne jednou a v takovýchhle zápasech když vám ujede začátek , tak je to potom strašně složitý . Kluci rozhodně zbraně nesložili , ale kvaklita byla spíše na druhé straně . 

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

      SK PETŘÍN   -  VIKTORIA   2  :  10

Branky :  Klein 2

I tady to byl hodně podobný souboj , teda až na to , že U 12 trápila VCiktoriány podstatně déle . Bohužel za stavu 1 : 2 dostali kjluci velmi laciné branky a to je nakonec stálo lepší výsledek . Určitě se ale většina znich nemusí za svůj výkin vůbec stydět !!! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář