Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 3. -4.9 2017

U19 OBRALA SLAVII PRAHA

lisy-dobris-2017.jpg

"MAZURKA" VENCI LISÉHO STAČILA JEN NA BOD

Muži si ze zápasu se středočeskou Dobříší nakonec připsali do tabulky jen jeden bod a to je vzhledem k vývoji utkání málo . Nepomohl nám ani "Taneček" našeho středopolaře , který si jeden bod navíc zasloužil .

 

CELKOVĚ ŽÁDNÁ SLÁVA

 

​ale remíza U19 se

 

SLÁVIÍ PRAHA

 

SE POČÍTÁ !!!

 

 

Víkend bohužel nepřinesl moc radostí , ale přesto se našly výkony a výsledky , které jsou pro náš klub excelentní ! Nejmladší žáci vlétli do ligové soutěže parádním výsledkem v Písku a tři body si připsala i naše U18 v duelu v Hořovicích . Pak už to byli jen dva bodíky za remízy . Ten mužský bod bereme jako ztrátu , ale ten naší U19 , která se vyšvihla na Slávii Praha , je obrovským povzbuzením do dalších bojů .

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN  -  DOBŘÍŠ    2  :  2 ( 3:4 na PK)

 

Branky :    Bendl , Vohrna

 

Sestava :    

      

PFLEGER

ŠULC   TROJOVSKÝ    ZOUBEK   MOTL

LISÝ  BENDL ( 89 NAVRÁTIL )  PAPÁČEK

HARTL  (70´HELLER )  VOHRNA   BEDNÁŘ ( 87´HEJNAL )

ŠKARDA , LEVÝ , PŘÍHODA

 

Muži navázali od úvodního hvizdu na výborný výkon z Hořovic a už po pár minutách se parádně trefil Bendl . Zbytek celé první půle se pak nesl v podobném duchu . Bohužel to bylo bez gólového efektu a to se nám nakonec zřejmě vymstilo . Druhá půle už byla daleko vyrovnanější a byť se hosté do šancí moc nedostávali , tak se jim podařilo skóre srovnat . Utkání pomalu spělo do penaltového rozstřelu , ale proti byl Mára Vohrna , který se rozpomněl na své střelecké hody z minulé sezóny a po  centru Hellera nás poslal 5 minut před koncem do vedení . Bohužel se nám zle nevyvedl závěr zápasu , napřed jsme Navrátilem spálili obrovskou tutovku na 3 : 1 a v poslední vteřině nám propadl nákop do naší šestnáctky a bylo srovnáno .

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Dostat vyrovnávací branku v poslední vteřině utkání , notabene v zápase , ve kterém jsme měli jít několikrát do více brankového vedení , je prostě naprd . Kdyby jsme zvládli penalty , tak ještě budiž , ale ten bod je prostě hrozně málo , za výkon , který jsme předvedli .My si z tohohle zápasu musíme vzít hlavně to , že momentálně hrajeme velmi dobře a z téhle herní pohody bychom měli sbírat body i nadále .

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

SK PETŘÍN - SLÁVIA PRAHA  2 : 2  (4:5naPK)

​Branky : Mašek , Lávička

​Devatenáctka urvala bod s megafavoritem a nebyla daleko od ještě většího úspěchu . Už v první půli jsme mohli jít do vedení , ale pokutový kop Matěje Štefla šel mimo tři tyče hostující branky . Hosté se pak záhy dostali do vedení , ale Pepa Mašek obral o balon rozehrávajícího gólmana a bylo srovnáno . Ještě v závěru poločasu svou megašanci poslal nad prázdnou branku Adam Kohout a do kabin se šlo za stavu 1 : 1 . Druhá půle už byla více méně v režii "sešívaných" , ale po akci Zdeňka Šimáněho dotlačil míč do slávistické branky Martin Lávička a najednou jsme 20´před koncem vedli 2 : 1 . Bohužel jsme udělali jednu z mála defenzivních chyb a 9´před koncem bylo srovnáno na 2 : 2 . I v penaltovém rozstřelu jsme měli matchball , ale smolař dne Adam Kohout orazítkoval v poslední sérii jen tyč a Slávie si v šesté sérii připsala bonusový bod . Každopádně klukům patří obrovská pochvala !!!!

 

DOROST U18  -  divize dorostu

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN   2  :  6

Branky : Žižka 2 , Heller , Lávička , Šmíd , Provod

​Osmnáctka to sice na tréninkovém plácku v Hořovicích neměla vůbec lehké , ale s ne příliš kvalitním terénem si poradila parádně . Michal Žižka během první půle dvakrát fantasticky trefil odražený balon ze vzduchu a nasměroval svůj tým , k nakonec ,  jednoznačné výhře .

 

DOROST U17  -  liga dorostu

SK PETŘÍN -  SLÁVIA PRAHA  0  :  10

Branka  : 

​Sedmnáctka se v úvodu utkání naprosto vyrovnala svým pražským vrstevníkům , ale bohužel branky padaly jen do naší sítě . Každopádně poločasové vedení sešívaných 0 : 2  bylo hodně nespravedlivé  , protože hlavně tutovky Bilíka a Maura měli skončit brankou . Kluci bohužel hned po přestávce dostali na 3 : 0 a soupeř se rozjel k neskutečnému gólostroji .

 

DOROST U16  -  divize dorostu

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN  3  :  2 

Branky : Navrátil , Svoboda

​Šestnáctka vstoupila do zápasu špatně a záhy prohrávala 0 : 1 . Marek Navrátil ale za chviličku srovnal a když se po přestávce parádně trefil Radek Svoboda , zdálo se , že to bude jen otázka výše skóre . Jenže přišla chyba ve středu pole a za "záchranou brzdu" vyfasoval kapitán Dan Vodrážka červenou kartu . Domácí hned ze standartky srovnali a vzápětí nemastná střela z poza šestnáctky zapadla do naší sítě znovu . Kluci se sice i v deseti snažili o vyrovnání , vypracovali si hned několik naprostých tutovek , ale brána jako by byla zakletá .

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

SKP Č. BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN   3 : 2

Branky  : Valenta , Maxa

​Naši nejstarší žáci chtěli vyhrát i ve svém třetím zápase v řadě , ale hlavně výkon v první půli ( 2 : 0 ) , jim v tom zabránil . Ve druhém dějství se sice kluci zvedli a srovnali na 2 : 2 , ale žluté vyloučení v závěru a hlavně penalta pár minut před koncem nás poslali domů bez bodu .

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

SKP Č. BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN  4 : 3 

Branky :  Krystl 3

​Ani hattrick Mikuláše Krystla nestačil na žádný bod z dalekých Budějovic . Kluci sice během druhé půle hned dvakrát vedli , ale i tady je poslala do kolen penalta v posledních minutách zápasu .

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN   9  :  3

Branky :  Brejcha , Vaňourek , Gožo

​Nulapětky nevstoupili do své soutěže zrovna ideálně . První třetina zápasu ještě tak nějak šla , ale od druhého dějství měli domácí jasně navrch a nakonec z toho  byl pořádný příděl .

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

PÍSEK  -  SK PETŘÍN    4  :  7

Branky : Dvořák 3 , Mašek , Kural , Fencl , Matoušek

​Nulašestky čekal křest ohněm , který dopadl více než náramně !!! první ligoví duel v jejich historii si určitě kluci budou dlouho pamatovat . Skvělý výkon , skvělý výsledek a obrovská gratulace !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář