Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 29. - 30.10. 2016

MUŽI TO ZASE ZVLÁDLI , DOROST NE

smidl.jpg

PATRIK ŠMÍDL NAČAL OBRAT S CHOTÍKOVEM

Patrik Šmídl se v sobotu parádně trefil do brány chotíkovského brankáře Vojáčka . Hosté sice byli první půlhodinu lepším týmem a těžko jsme hledali jakoukoliv cestu k jejich bráně , ale pak se do sprintu od poloviny hřiště pustil "Paťas" a ruským blafákem poslal parádní pumelici z hranice vápna do břevna , odkud se balon dostal až do sítě naprosto bezmocného gólmana hostí . 

 

 

MUŽI TO ZASE ZVLÁDLI ,
DOROST NE
 

 

Áčko to mělo zase fakt těžký , ale zase to zvládlo a bere všechny tři body . Rezerva sice v Chanovicích vypadala první poločas velmi dobře , ale nakonec to zase nebylo ani na bod . Bohužel klopýtla naše U 19 , která si nedokázala poradit s Klatovama . Oba mladší dorosty nezaváhaly .  Černou můrou víkendu se ale stává tým Táborska , který se s námi v ligových zápasech opravdu nemazlil a nic na tom nemění ani výhra naší U 14 !

 

 

 

MUŽI "A" 

 

SK PETŘÍN  -  CHOTÍKOV       3   :   1 

Branky  :  Šmídl , Hartl , Zoubek

 

Sestava :           Příhoda

Vohrna     Levý (21´Chocholatý )     Světlík    Zoubek 

Šmídl ( 76´Bendl )  Lisý Papáček (88´Vodrážka )

Motl (85´Trojovský ) Bednář     Hartl  ( 72´ Škarda )

Pfleger , Huml

 

Áčko nezačalo zápas vůbec dobře ! Místo toho aby jsme to byli my kdo bude diktovat tempo hry a úvodní domácí tlak , tak to byli hosté , kteří měli na kopačkách míč daleko častěji . A jelikož se situace  pořád neměnila , tak jsme to odnesli i úvodní brankou v naší síti - 0 : 1 . Ta nám ale nepomohla a obraz hry se stále ne a ne změnit  . Jenže pak přišel blesk z čistého nebe , který nás postavil na obě nohy . Patrik Šmídl se na polovině hřiště dostal ke špatně odehranému míči soupeře a svůj úprk na chotíkovskou bránu zakončil neskutečnou pumelicí , která se odrazila do břevna do sítě brankáře Vojáčka - 1  :  1 .Záhy jsme sice přišli o Marka Vohrnu , ale s ním do sprch putoval i jeden hráč hostí . Najednou jsme byli u všeho dřív a náš projev byl už hodně koukatelný . A do šatny jsme ještě přidali jednu branku . Jirka Hartl se dostal na hranici malého vápna k balonu a zkušeně , z otočky , poslal balon k tyči bezmocného gólmana . Ve druhé půli už to bylo jen na jednu bránu a ze spousty šancí jsme se trefili jen precizní ranou do šibenice , kterou z přímého kopu vyslal Lukáš Zoubek . 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Začátek se nám vůbec nepovedl , hosté byli jasně lepší , agresivnější a když už jsme se jim chtěli vyrovnat , tak jsme faulovali . Pak však přišla Šmídlova gólová paráda a všechno bylo jinak . Druhá půlle už byla jasně v naší režii , ale místo abysme dali aspoň 5 branek z šancí kdy desetkrát jdeme v jejich vápně do přečíslení  , tak se trefíme jen ze situace , kdy pravděpodobnost úspěchu je jen velmi malá .

 

MUŽI "B

CHANOVICE  -  SK PETŘÍN "B"    2  :  0

Branky :  

Béčko vyrazilo v sobotu do Chanovic a předzápasové prognózy jim moc šancí nedávaly . Jenže kluci byli po celý první poločas jasně lepším týmem a přesto , že to bylo po půli stále 0 : 0 , tak se zdálo , že tenhle zápas snad ani nejde prohrát . Jenže přišla pětiminutovka hrůzy , kdy jsme na polovině hřiště udělali dvě hodně podobné chyby , bylo to rázem 2 : 0 pro domácí a ti už si to nenechali vzít . 

 

DOROST   U 19   ročník 1999

SK PETŘÍN - KLATOVY   1  :  1  (9:10 na PK)

Branky  :  Štefl

Jestli má někdo opravdu neoblíbeného soupeře , tak jsou to pro  naše"99" Klatovy a to ještě  jen v domácím prostředí . Poslední dva domácí duely skončily naším totálním debaklem , což se tentokráte sice  nestalo , ale jeden bod je pro nás  prostě málo  . Kluci už pár týdnů nemají úplně top formu , ale pořád tak nějak svoje zápasy zvládali . Včera šli sice velmi rychle do vedení , pak se hra vyrovnala , ale soupeř žádnou větší šanci neměl . Druhá půle už byla z naší strany lepší , ale druhou , zřejmě rozhodující , branku jsme prostě nedali . Pak přilšla penalta  , hosté z ní srovnali a my už jsme nedokázali odpovědět . 

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

SK PETŘÍN  -  KLATOVY   7  :  1

Branky :  Bartička  3  , Voves , Kramer , Provod , Lávička

Dvoutisícovky sice inkasovali velmi záhy první branku zápasu , ale za pár munut srovnal Láva na 1 : 1 a pak už to byla labutí píseň . Kluci hráli velmi dobře a přidávali jednu bránu za druhou . 

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

SMÍCHOV  -  SK PETŘÍN     0  :  5

Branky :Strejc  3 , Tětek , Koželuh 

Nulajadničky si sice tentokrát zas tak nezastříleli , ale nemohou dávat každý týden každému deset branek a víc . Každopádně si neodpustili svého tradičního "bůra" a soupeře jasně přehráli . 

 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

SK PETŘÍN   -  TÁBORSKO  7  :  0

Branka  :  

U 15  se musela obejít hned o několik svých opor a proti rozjetému soupeři kluci prostě neměli šanci . Vůbec se jim nedá upřít snaha , ale soupeř byl prostě lepší . 

 

 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 SK PETŘÍN - TÁBORSKO  3  :  2

Branky :  Jandík , Jandoš , Agapkin 

Nulatrojky odehráli zápas dvou naprosto rozdílných polovin . Po té první šli kluci do kabin s výsledkem 3 : 0 a vypúadalo to , že to bude procházka růžovým sadem s konečnou pohádkovou výhrou , ale fotbal je prostě fenomén . Najednou to bylo 3 : 2 a hosté pořád a pořád hrozili . Takže nakonec velmi cenné a hlavně vybojované tři body !!!

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN    15  :  2

Branky : Vaic , Nosek

Nulačtyřky čekal v Táboře soupeř , který byl v tabulce pod námi a představy byly velmi příjemné . Jenže !!! Fotbal se neptá kdo je kde a když na hřišti neodevzdáte nic , jste po zásluze potrestáni . Nakonec je z toho největší debakl sezony .

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN   8  :  2

Branky :  Gožo , Vetengl

I tady to byl souboj dvou sousedů v tabulce a i tady to nakonec vyznělo naprosto jednoznačně pro Táborsko . Kluci sice úplně špatně nehráli , ale fotbal se hraje na góly a tam to byla velká bída  . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář