Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 27. -28.5. 2017

MUŽI POPRVÉ PROHRÁLI

MUŽI "A"   

 

CHOTÍKOV  -  SK PETŘÍN    3  :  2

 

Branky : Vohrna , Šmídl

 

Sestava :                               Pfleger 

Šulc ( 46´Bendl )  Zoubek  Levý  Trojovský ( 46´Světlík )

Bednář     Papáček ( 46´Motl )   Lisý   Hartl

 Šmídl      Vohrna ( 70´Krystl )

​Hubka

 

Áčko poprvé v sezóně odešlo ze hřiště bez bodu , byť to dlouho vypadalo tak nějak normálně :-)  . Od úvodního hvizdu jsme hráli to , na co jsme poslední dobou zvyklí a domácí tahali za kratší konec . Několik šancí jsme sice zazdili , ale když se po půlhodině trefil Mára Vohrna hlavou po rohu , zdálo se být vše ve starých kolejích . V závěru poločasu jsme ale udělali jednu megahrubku a domácí skóre srovnali . Zdálo se , že se do kabin půjde za nerozhodného stavu , ale proti byl Patrik Šmídl , který perfektně vyřešil nabídku Máry Vohrny a bylo to 1 : 2 .

​Ještě několik málo minut druhé půle běželo podle námi daného scénáře , ale poslední půlhodina byla už úplně o něčem jiném . Domácí si vytvořili hned několik tutových šancí a bohužel pro nás dvě z toho proměnili . Nekonal se ani závěrečný tlak a tak první prohra v sezóně byla na světě .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Samozřejmě nás mrzí , že tahle dlouhatánská série skončila , ale tentokráte beru , jindy kolektivní , vinu na sebe . První půli jsme hráli zase velmi dobře a domácí nám vůbec nestíhali . Ve druhé půli jsme zkusili hned několik nestandartních kroků , domácí toho využili , a naprosto zaslouženě nás nakonec porazili .

 

 

MUŽI"B" 

SK PETŘÍN -  CHANOVICE   3  :  2

Branky :​  Šimáně , Brudna , Brácha

​Rezerva po zaváhání v Chotěšově znovu zabrala naplno a připsala si další skalp předního týmu tabulky . Dá se říci , že každý kdo hraje v této soutěži o postup , tak na Petříně tvrdě narazil :-)

 

DOROST U19    

KLATOVY   -  SK PETŘÍN    0  :  7

Branky : Gavrylovskyy 2 , Šimáně  , Brudna , Hubka O. , Štefl . Motl

Starší dorost vyrazil do Klatov s jediným úkolem a to vrátit domácím prozatím jediné zaváhání , když na podzim Klatovy u nás uhráli remízu . To se povedlo více než skvěle a kluci ukázali , že jsou poprávu mistrem .

 

 

DOROST U17 

KLATOVY  -  SK PETŘÍN    1  :  3

Branky :  Koudele , Žižka , Louženský

​U 17 vlétla do utkání jako uragán a po 13-ti vteřinách se ujala vedení . Domácí to úplně nezlomilo a po celý zápas byli našim více než vyrovnaným soupeřem . Na bodíky to ale nestačilo a kluci si vezou domů všechny tři body .

 

 

DOROST U16 

SK PETŘÍN   -   SMÍCHOV   3  :  1

Branky :  Maur , Vrána , Štefl

Šestnáctka měla velké problémy se sestavou a i přes výpomoc dvou 02 nastoupila k zápasu jen v jedenácti lidech . Záhy však museli ze zdravotních důvodů Vodrážka s Lindou a kluci velkou část první půle odehráli jen v osmi idech v poli . Přesto se šlo do kabin za stavu 2 : 1 a vhledem k velmi kvalitnímu výkonu hostujících hráčů ze Smíchova , to byl super výsledek . Do druhé půle už vypomohli kluci z dorostu , čekající na svůj zápas B mužů a tři body doma .

 

 

ŽÁCI U15   

SK PETŘÍN   -   PÍSEK  1  :  5

Branky :  Nový

Patnáctka se poslední dobou potýká s neskutečnou absencí a prakticky vyhlíží konec sezóny . Zbytek statečných se srdnatě pral s píseckou převahou , ale na body to ani tentokráte nestačilo . 

 

ŽÁCI U14   

SK PETŘÍN  -   PÍSEK   2  :  1

Branky :  Rada , Tříska

Nulatrojky  jdou za mini titulem v tabulce týmů hrajících o záchranu a ani Písek je nedokázal obrat o nějaký bodík . Hosté se sice hned z první střely na brány ujali vedení , ale kluci už do přestávky byli lepším týmem a dvěma slepenci po přestávce utkání otočili .

 

ŽÁCI  U 13

SK PETŘÍN   -  SPARTA PRAHA   1  :  4

Branky :  Pastyřík

Kluci předvedli jeden z nejlepších výkonů ve svých dějinách a jen strašně málo je dělilo od neskutečného úspěchu !!! Hned v první minutě rozesmutnil sparťany Pastyřík a vedli jsme 1 : 0 . V tu chvíli si rudí mysleli , že to za chvilinku otočí , jenže kluci dřeli jako koně a vyrovnání přišlo až po 70´hry !!! Bohužel hned na to přišel druhý slepenec a když záhy udělal velechybu brankář Fikrle , který byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti a místama přiváděl sparťany k šílenství :-)  bylo hotovo .

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Sparta_2004/

 

 

ŽÁCI U 12

SK PETŘÍN  -  SPARTA PRAHA  2  :  7 

Branky :   Kolářík  , Hrdlička

Ani o rok mladší kluci nedali Spartě vůbec nic zadarmo a přesto , že konečný výsledek není vůbec špatný , tak vzhledem k průběhu hry je až krutý !!! Kluci zahráli skvěle a nebýt famózního výkonu sparťanského gólmana , mohlo to být daleko veseljší !!!

​FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Sparta_x_Petrin_2005/

 

trojas-2017.jpg

KAPITÁN  "TROYAS" SPLNIL ÚKOL A JDE DÁL

Kapitán staršího dorostu Martin Trojovský jako jediný opouští řady našeho dorostu a jeho další kroky povedou do kategorie mužů , kde se popere o místo v divizním kádru . Každopádně jeho mise , jakožto jediného hráče ročníku 1998 byla splněna na jedničku a kluci si musí pro příští rok najít jiného vůdce !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář