Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 19. - 20.11 2016

ÁČKO ZAVRŠILO PODZIM SNŮ

zoubek---sveradice-2016.jpg

LUKÁŠ "ZAPATA" ZOUBEK ZASE DAL GÓL !

Nejlepší střelec nejlepšího týmu podzimu je obránce Lukáš Zoubek . Na perfektně připraveném poli , nedaleko areálu SK Svéradice , se trefil z přímáku letos už po deváté !!! Za rozhodnutého stavu 0 : 2 , tak mohl nedodržet taktiku jednoduchých nákopů a kličkou zvanou "ZAPATA" vyškolil jednoho z útočných hráčů domácích .

 

 

ÁČKO STYLOVĚ
 
ZAKONČILO
 
PODZIM SNŮ
 

 

Áčko , a ve čtvrtek i dorosty , zakončili stylově svoje podzimní tažení krajskými soutěžemi . Dá se říci , že tohle nám musí závidět snad celý kraj a snad i v zahraničí :-) Jen pro statistikáře : áčko mužů a všechny tři dorostenecké týmy odehráli za podzim celkem

52    mistrovských zápasů . Z toho :

49      vítězných

2     skončili remízou a

1 x  jsme odešli poraženi .

Celkové skóre všech čtyř týmů je neskutečných

 

305  :  48

 

​KLOBOUČEK DOLŮ , PÁNOVÉ ...

 

 

MUŽI "A" 

 

SVÉRADICE  -  SK PETŘÍN     0   :   2

Branky  :  Zoubek  , Motl

 

Sestava :      Pfleger

Chocholatý    Světlík    Zoubek   Motl ( 76´Trojovský )

Bendl (86´Mašek )    Lisý    Papáček ( 80´Fillinger ) 

Vohrna ( 77´Brudna ) Bednář  (86´Vodrážka )   Hartl

Hrabačka

 

Áčku vyrazilo za svým posledním letošním mistrákem do Svéradic  a lehce nevinná poznámka v rozpisu soutěže ( hřiště Svéradice - II. náhradní plocha ) vzbuzovala lehké rozpaky . Ty vzaly však za své  hned po příjezdu do malebné podšumavské vísky , protože tohle čekal asi málokdo . Dle hesla : Dělej všechno pro fotbal , nalajnovali domácí na blízkém poli ( zaplaťpánbůh nezoraném ) čtyři čáry , čímž vytvořili obdélník , ne jejichž kratších stranách stálo něco jako branky . A šlo se na to !!!

​Od první minuty se začala hrát hra lehce podobná fotbalu , ale spíše to bylo : Nakopni a běž . I v tomhle odvětví nám ale domácí jakžtakž stačili tak 20 minut Pak už jsme si začali tykat se všemi krtinci a výmoly a parádní "šatnářem" v poslední vteřině prvního poločasu , jsme se dostali po akci Bednáře a střele Motla do vedení . To nás samozřejmě hodně uklidnilo a ve druhé půli už to bylo jen o tom , jestli nám tam spadne ještě něco . Obrovské tutovky Bednáře a Zoubka ještě do sítě nezapadly , ale přišel trestňák za vápnem a nejlepší střelec našeho týmu v podzimní části - Lukáš Zoubek , opět potvrdil své nesporné střelecké kvality . Pak už jsme ve zdraví přečkali jen fázi utkání , kdy nás domácí chtěli trošičku pokopat a šlo se slavit . Bylo rozhodně co !!!

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Dneska to bylo strašně těžké utkání a za ty tři body jsme opravdu rádi . Chápu , že všichni zainteresovaní chtěli , aby se podzim už dohrál , ale na takovémhle terénu se prostě fotbal hrát nemá !!! Nebaví to nikoho , snad jen trošku nás , když jsme to zvládli . Každopádně musím dneska všechny moc a moc pochválit , protože ukázali , že jsme na čele tabulky po právu a že zvládneme i věci , které prostě ani nejdou natrénovat .

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ ( tentokráte opravdu stojí za to, si je prohlédnout  ) :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Sveradice_x_Petrin_muzi_A/

 

MUŽI "B

 SK PETŘÍN "B" - ST. PLZENEC  3  :  3 ( 2:3 na PK )

Branky :  Vodrážka 2 , Brudna

Béčko tentokráte nahradil z drtivé části celek dorostu a bylo se na co koukat . Lídr soutěže celou první půli nestíhal skoro nic a za  to , že to bylo po půlce jen 1 : 3 mohl hlavně jejich pomezák , který nám odmával dva regulérní góly . Druhá půle začala podobně ,ale platilo otřepané nedáš x dostaneš . Leo Gavrylovskyy nedal stopro tutovku a Plzenec hned dal kontaktní branku . Pak jsme sice mohli několikrát rozhodnout , ale pár mnut před koncem přišel trest za střeleckou impotenci . Šlo se do penalt a by´t Pavel Hrabačka dvě lapil , my jsme nedali hned tři pokusy .

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Stary_Plzenec_muzi_B/

 

DOROST   U 19   ročník 1999

SK PETŘÍN   -  KOŠUTKA   11   :   0

Branky  :  Vodrážka  3 , Gavrylovskyy 3 , Brudna 2 , Mašek 2 , Štefl

Utkání se hrálo na umělce v Horní Bříze a jak už to v derby zápasech bývá , čekali jsme tuhý odpor našeho tradičního rivala . jenže kluci začali od první vteřiny zápasu předvádět skvostnou jízdu a soupeře doslova přejeli parním válcem .

FOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Kosutka_99/

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

SK PETŘÍN  -  KOŠUTKA  11  :  2

Branky :  Bartička 4 , Kramer 3 , Provod , Vinkler , Lávička ,

Dvoutisícovky sice dle slov trenérů neodehráli nijak oslnivý zápas , ale dle výsledku to zase tak špatné být nemohlo :-) Každopádně jediná věc , které může trochu zamrzet , je konečné skóre . Klukům totiž chyběl jeden jediný gól do konečné 100 vstřelených branek a to by po polovině soutěže bylo více než super . Takhle je to jen SUPER  !!!

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Kosutka_00/

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

letos mají už dohráno
 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

BENEŠOV -  SK PETŘÍN  4  :  0

Branka  :  

U 15  paradoxně předvedla lepší výkon až ve druhé půli , byť tu první prohrála jen o jednu branku . Kluci si ale zasloužili slova chvály od trenéra a to je vždycky pozitivní

 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN    4  :  0 

Branky :  

Nulatrojky dostali také "čtyřku" , ale u nich se jednalo o naprostý herní zkrat . Kluci předvedli jednoznačně nejhorší letošní výkon a po zásluze odjeli z Benešova s prázdnou .  

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

už mají letos dohráno

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

      už mají letos dohráno

 

muzi-2016-dom.jpg

ÁLA BRUDNA DAL DÚLEŽITÝ GÓL NEGÓL

Aleš Brudna ( na snímku druhý  zprava ) je  právě chválen od  svého spoluhráče Marka Vohrny za kuriózní branku , kterou ale skoro nikdo neviděl . Aleš se totiž postavil k exekuci rohového kopu , který svojí levačkou poslal přímo do náruče brankáře Domažlic . Ten sice balon chytil s naprostou samozřejmostí , jenže bohudík pro nás už stál za brankovou čarou .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář