Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 27. - 28.10. 2018

MUŽI TO ZASE ZVLÁDLI

rezerva---volduchy-2018.jpg

REZERVA ZVLÁDLA TĚŽKÝ "SPIEL"

Rezerva si pro 3 body potřebné k postupu o soutěž výš jela do Volduch a ten kdo čekal , že to bude vele těžký zápas , se vůbec nespletl . Kluci to ale zvládli na jedničku a byť  své vítězství potvrdili až v samotném závěru dvěma slepenýma gólama , tak  si zaslouží pochvalu . Příští týden je čeká sesazení Radnic z vedoucí příčky , takže doufejme , že to doma vyjde !!!

 

 

===================================

 

 

MUŽI

 

to zase 

 

ZVLÁDLI

 

 

Muži se dohromady do soupeřovi sítě trefili za sobotu hned 10 krát a perfektně zvládli oba dva těžké venkovní duely . Devatenáctka jela do Budějovic jako velký favorit a nenechala nic náhodě , sedmnáctka tam sice bojovala , ale na na body to nestačilo . U 18 padla doma se Sedlčanama a opustila vedoucí pozici v tabulce , tam se naopak dere U16 , která si se stejným soupeřem poradila s grácií . Starší žáci si do tabulky připsali bodík za remízu s Táborskem a jejich o rok mladší kámoši si na stejném soupeři doslova smlsli . U 13 dokázala proti stejnému soupeři zabodovat naplno a vyhoupla se do první poloviny tabulky , což je skvělé !!! Stejnou pozici měla i naše U12 , ale ten se tenhle husarský kousek nepovedl . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

LHOTA  -  SK PETŘÍN    1  :  6

Branky  : Gavrylovskyy 2 , Lisý , Šimáně , Demeter , Vohrna

 

Sestava :                      Suchý   

Zoubek  Lisý   Levý (72´Vinkler)  Fiala (78´Heller )

 Nademlejnský  Kohout (55´ Bendl )  Bednář

 Šimáně      Vohrna

   Gavrylovskyy ( 78´Demeter )

Landrgott

 

Lhota si naše áčko pozvala do azylu v Tlučné , jelikož jejich domácí stánek prochází rekonstrukcí . 

Utkání začalo tak nějak , jak se očekávalo . Měli jsme tlak , občas nějakou šanci , ale domácí nám první půlhodinu stíhali a když už jsme je přehráli , tak jsme to dali vedle . Když už se zdálo , že by Lhota mohla vydržet bez inkasované branky až do půle , tak jsme se začali prosazovat . nejdříve se k odraženému balonu dostal Marek Vohrna  a bylo to 0 : 1 , pak se prakticky v totožné situaci nemýlil Venca Lisý - 0 : 2 a kdo vydržel až do posledních vteřin první půle před odchodem na poločasovou klobásu , tak viděl i nejhezčí moment celého zápasu . Leo Gavrylovskyy se dostal u postranní čáry , skoro na polovině hřiště , k balonu , obešel snad všechny hráče Lhoty , aby se dostal až tváří v tvář domácí gólmanovi a toho po vzoru Karla Poborského přehodil parádním lobíkem - nádhera a 0 : 3 !!!

Ze začátku druhé půle jsme trochu vypadli z rytmu a soupeř hru minimálně vyrovnal , akorát šance si v té chvíli nevytvářelk . Paradoxně ty od lhotských přicházeli až v poslední části utkání , ve které jsme své vedení ještě rázně navýšili . Nejprve Gavrylovskyy dorazil do brány pokus Kohouta a pak se ukázal střídající mladík Aleš Demeter . Nejdříve parádně vyzval ke skórování Zdeňka Šimáněho , aby vzápětí  proměnil své sólo a uzavřel skóre na 1 : 6 pro naše barvy . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Zvládli jsme i druhé venkovní utkání a to je super . Lhota se sice po většinu utkání snažila nám to co nejvíce znepříjemnit a v určitých momentech hrála velmi dobře , ale fotbal se rozhoduje ve vápnech a tam jsme za prvé strávili daleko více času než domácí a za druhé jsme v těchto prostorech byli jasně lepším týmem . Teď  můžeme chviličku slavit , ale ve hře je na podzim ještě 9 bodů a my je chceme všechny !!! Prostě se nesmí stát , že nás někdo načape v nedbalkách , zvlášť teď , kdy se nám docela daří !

 

 

MUŽI "B"

 

VOLDUCHY  -  SK PETŘÍN   1  :  4 

Branky:   Peterka  , Šulc , Kordík , Huml

 

I rezervu čekal druhý výjezd v řadě a jelikož se kolem nás v tabulce drží pořád hned několik soupeřů , kteří nám chtějí překazit náš cíl postoupit o patro výš , tak tři body jsou pro kluky doslova povinností z každého zápasu . Což je samozřejmě úplně jiný sport , než si jít zahrát a občas vyhrát . Kluci si ale s tlakem , s těžkým soupeřem a v hodně dusné atmosféře vedli skvěle a tři body se prostě počítají . Teď nás čeká přímý souboj s Radnicema o první flek a uděláme všechno pro to , abychom  už v sobotu byli na čele tabulky my !!!

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://sogun1.rajce.idnes.cz/Volduchy_x_Petrin_Muzi_B/

 

 

DOROST U19

 

Č.BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN   1  :  5

Branky :   Šmíd 2 ,Demeter , Žižka , Lávička

 

Devatenáctku čekal dlouhý výjezd do Budějovic a papírově slabší soupeř , než tomu bylo před týdnem . Domácí sice šli do kabin o poločase s vedením 1 : 0 , když v samotném závěru proměnili pokutový kop , ale už během celé první půle jsme byli jasně lepším týmem . To jsme potvrdili po přestávce i brankově a po zásluze jsme se v tabulce zase trošičku vyhoupli , což je velice příjemný pohled !!!

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

DOROST  U 18

 

SK PETŘÍN  -  SEDLČANY  1  :  3

Branky  :   Tětek

 

Osmnáctku sice čekal přímý souboj o čelo tabulky , ale pohled na sestavu už nevěštil nic dobrého . Trenérům chybělo skoro 10 hráčů kádru a to se to potom těžko nahrazuje . Každopádně i v téhle očesané sestavě kluci byli soupeři vyrovnaným soupeřem a nebýt dvouminutového výpadku z první půle , kdy Sedlčany otočili skóre , tak to mohlo být daleko veselejší .

 

 

DOROST U 17

 

Č.BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN  3  :  2

Branky :  Veselý , Svoboda
 
 
Sedmnáctka se chtěla tak trochu rehabilitovat po debaklu v plzeňském derby a co se týče hry , tak se to klukům rozhodně povedlo . Výkon , za který se rozhodně nemusí stydět , ale který bohužel nevedl ani k jedinému bodíku , byť převaha ke konci byla skoro až drtivá !!!
 
 
 
 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN -  SEDLČANY  5  :  0

Branky : Tříska 3 , Hochman , Preisler

 

Šestnáctka si se svým soupeřem doslova pohrála a klasicky u toho byl Dominik Tříska , který se opět blýskl hatrickem . Každopádně kluci jedou na vítězné vlně a úplná špička tabulky se pořád přibližuje . 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 SK PETŘÍN - TÁBORSKO  2  :  2

( 3 : 4 na PK )

Branky :  Kobes  , Urbánek 

 

Starší žáci  sice vedli o poločase 2 : 0 , ale ve druhé půli hosté skóre srovnali . V penaltovém rozstřelu jsme sice měli mečbol , ale ten jsme neproměnil , takže bereme bod . Po průběhu celého zápasu je těžko říci zda je to hodně , či málo , protože těch šancí aby to bylo za body tři , nebylo zrovna málo , ale těch šancí které měl soupeř na úplné otočení bylo tak hodně . Takže máme bod a musíme si ho vážit . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN - TÁBORSKO  6  :  1

Branky :   Kobes 4 , Hönig , Hofman

 

Čtrnáctka se alespoň na zbytek soboty chtěla dostat na úplné čelo tabulky , ale po poločase , který skončil  0 : 1 pro hosty to vůbec nevypadalo dobře . jenže fotbal je prostě fenomén ! Druhá půle byla jako labutí píseň a hosté nevěděli kam dřív skočit . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

SK PETŘÍN - TÁBORSKO  6  :  2

Branky :  Huml 2 , Macháč 2 , Kural , Král

 

Třináctka se vším všudy napravila ten svůj propadák z minulého týdne a připsala si do tabulky další tři body , které jí katapultovali do první poloviny tabulky , což je super výsledek . Kéž bychom tam vydrželi až do konce . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN  - TÁBORSKO    0  :  7

Branky :  

 

Kluci si bohužel vzali špatný příklad od svých o rok staších kamarádů , kteří se minulý týden netrefili do černého za celých 90 minut ani jednou a ukázali i doma , že to jde :-( . Každopádně výhra hostů byla naprosto zasloužená . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář