Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 26.5 - 27.5. 2018

PETŘÍNSKÝ VÁLEC VÁLCOVAL VŠE

 

PETŘÍNSKÝ

 

VÁLEC

 

válcoval vše co mu stálo v cestě

 

 

Tak to byla pánové a dámy jízda !!! V pátek jsme obdrželi od MŠMT  rozhodnutí o přidělení dotace a o víkendu jsme doslova porazili vše co se nám postavilo . Áčko si smlslo na druhé Aritmě a aby toho kluci pražský neměli málo , tak jim v neděli ligové dorosty přibalili na cestu 11 branek ! Divizní dorosty obrali své vrstevníky z Táborska , patnáctka pro změnu z pražského Vyšehradu přivezla parádní výhru a ligové výběry našich mladších žáků si vyšlápli na České Budějovice . Jeden zápas jsme sice prohráli ,když čtrnáctka nestačila na Vyšehrad ,  ale to nevadí . 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -   ARITMA   1  :  0

 

Branky :   Bendl

 

Sestava :   

SUCHÝ

ŠULC  ZOUBEK  TROJOVSKÝ  ŠKARDA (87´KRYSTL)

LISÝ  NADEMLEJNSKÝ (88´HUML)   BENDL  (  77´BRUDNA )

PETERKA  (60´KOHOUT )  MOTL

VOHRNA  

 

 

Áčko se konečně radovalo z první jarní divizní výhry a to , že to odskákala Aritma , se na první pohled zdá jako pohádka z říše Rumburaka . Jenže nic tak zvláštního se na hřišti nedělo . Kluci předváděli od začátku podobný výkon jako v posledních týdnech a bylo je otázkou , zda vcelku slušná hra může stačit na nějaký bodový zisk . Začali jsme klasickou neproměněnou tutovkou a připravovali jsme na rozdíl od hostí i další šance , ale nic nám nespadlo a tak se šlo do kabin za stavu 0 : 0 . Druhá půle byla podobná té první , akorát že hosté trošičku přidali na plyn , ale na náš výkon to bylo pořád málo . Každopádně když už to vypadalo , že půjdeme do penalt , tak se daleko za hranicí velkého vápna dostal k balonu Petr Bendl a propáli vše co mu stálo v cestě a že to mohlo být cca 15 - 20 hráčů :-)   -  1  :  0 a pak jsme si to velezkušeně uhlídali .  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Věděl jsem , že to musí jednou přijít , že rozhodně nejsme tak špatní , abychom na jaře nevyhráli ani jeden zápas , ale že porazíme zrovna Aritmu , to asi nečekal nikdo . Každopádně to vítězství bylo naprosto zasloužené a mělo být daleko vyšší . Ani jednomu z týmů nešlo prakticky o nic , ale o to je ta výhra a hlavně ten způsob jakým jsme k ní došli , povzbuzující . Byli jsme totiž lepší - ve všem !!! I dneska budu jmenovitě chválit , byť je mi jasné , že to bude vúči ostatním trochu nespravedlivé , ale byli tam výkony , které byli ještě lepší než velmi dobré . Takže Gaga Suchý -  byť toho k chytání   zrovna moc neměl , tak se počítá ta nula vzadu a způsob jakým si pro ní došel  , dále tři plus dostává Martin Nademlejnský a Mára Vohrna . Ostatní co jsou výše uvedení v sestavě mají plusy dva a to je fakt hodně !!!

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN   -   RADNICE   4  :  1

Branka  :  Jandoš , Brácha , Provod , Radek Vodrážka

 

Fotbal někdy přináší neskutečné příběhy , určitě by o tom mohli po víkendu vyprávět Gareth Bale a kluci z Liverpolu , ale podbný přišel i v nedělním podvečeru na Petříně , byť to vidělo o pár miliónů diváků méně než v Kyjevě . Trenér Bača protočil na hrotu dva snajpry , kterým je dohromady 91 let !!! Napřed se na hrotu skoro 80´bil Luděk Jandoš , aby napřed dal veledůležitý první gól našeho týmu a pak svým pohybem unavil všechny hostující obránce . Na poslední desetiminutovku ho vyměnil , sice méně pohyblivější , ale daleko produktivnější Radek Vodrážka , kterému stačil za těch pár minut jeden jediný dotek s balonem , aby se nezapomenutelně zapsal do historie tohohle zápasu a možná celé sezóny !!!!

 

 

STARŠÍ DOROST U19

 

SK PETŘÍN -  ARITMA   4  :  0

Branky : Šimáně , Brudna , Heller , Vodrážka Jan

 

A i tady přichází obrovský příběh , ve kterém zase hraje hlavní roli rodina Vodrážků  a který naprosto přebíjí samotný výsledek !!! Honza Vodrážka se po předlouhých teripetiích , které trvaly 14 měsíců dostal zase na hřiště a podobně jako v neděli  táta potřeboval  cca 10 minut na to , aby se zapsal do střelecké listiny , jenže  ne 1.B třídy , ale   České dorostenecké ligy !!! Akorát ty emoce po vstřelené brance  byli u Honzy několikanásobně vyšší a to hlavně zásluhou celého týmu , který si sním tuhle trefu náležitě vychutnal !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Celkově ten zápas byl o obrovských emocích , protože to byl zřejmě poslední mač téhle party v kategorii dorostu . O to je příjemnější jak to celé dopadlo !!!

 

 

STARŠÍ DOROST U18

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN   1  :  3

Branky  :  Provod , Král ,  Klich

 

Osmnáctka napravila svoje renomé z domácího propadáku proti Sedlčanům a z horké půdy Táborska přivezli kluci všechny tři body . Příští týden je ale na stejném místě čeká daleko těžší zkouška , když se postaví ligovému áčku . 

 

 

MLADŠÍ DOROST U17

 

SK PETŘÍN  -  ARITMA    7  :  1

Branka : Demeter 2 , Bílik 2 , Vodrážka Dan , Junek  , Gondek

Sedmnáctka si vyšlápla na Aritmu a už po čtvrt hodině to vypadalo na pořádný nářez . Na tabuli skóre totiž v tu chvíli svítilo už 3 : 0 . Pak ale přišly na řadu hned dvě penalty proti nám , ale  zásluhou brankáře Strejce jen jeden gól a chvilku to vypadalo více než vyrovnaně . Po přestávce ale zase kluci přidali a konečných 7 banánů v hostující síti jsou parádním počinem . Nikoho asi nepřekvapí , že i v tomhle zápase se trefil někdo z rodiny Vodrážků , tentokráte Dan . 

 

 

MLADŠÍ DOROST U16

 

TÁBORSKO   -  SK PETŘÍN   0  :  2  

Branka  :  Vodrážka Dan , Majer

 

I šestnáctka si přiváží z Táborska všechny tři body a to kdo se trefil do domácí svatyně nikoho zřejmě vůbec nepřekvapí . Kluci sehráli v Táboře velmi vydařený zápas , ale daleko těžší zkouška je čeká hned za týden , kdy se na stejném hřišti postaví proti o rok starším borců ligového výběru

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

VYŠEHRAD  -  SK PETŘÍN   1  :  3

Branky  : Papež 2 , Maxa

 

Naši nejstarší žáci předvedli v Praze jeden ze svých TOP výkonů  z celého ročníku a po zásluze jim za to patří všechny tři body , které se v boji o stříbrnou placku náramně hodí . Stínem zápasu bylo těžké zranění Martina Jandíka , kterého po zlomenině klíční kosti čeká delší pauza . My každopádně Jandísovi držíme pěsti , aby se co nejdříve vrátil na zelené trávníky . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

VYŠEHRAD  -  SK PETŘÍN  6  :  0

Branky : 

 

Tady přichází jediná kaňka celého víkendu , takže nevadí a doufáme , že to kluci napraví v posledním zápase sezony . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SKP Č.BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN   3  :  7

Branky :   Kolářík 2 , Hrdina , Frank , Klein , Hofman , vlastní

 

Třináctka předvedla v Budějicích parádní představení a po zásluze si z dalekého jihu přivezla všechny tři body . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

SKP Č. BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN   2  :  5

Branky : Matoušek , Spiegel , Macháč , Dvořák , Mašek

 

Když se daří , tak se daří !!! I naši nejmladší žáci ukázali co to je SK PETŘÍN a potvrdili víkend snů tříbodovou výhrou a velmi dobrým výkonem . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář