Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 26.11. 2016

HRÁLI UŽ JEN STARŠÍ ŽÁCI

K posledním mistrovským zápasů nastoupili na umělce doubraveckého Senca naši ligoví starší žáci . U 15 předvedla parádní výkon a padla až v neskutečně dlouhém penaltovém rozstřelu a mladší na svého soupeře nestačili .

 

U 15  SK PETŘÍN  -  SOKOLOV   2 : 2 

( 14 :15 na PK )

Branky : Vodrážka Dan 2x

U 15 rozhodně nebyla v utkání se silným Sokolovem favoritem a i tak utkání začalo , když se hosté velmi záhy dostali do vedení  . Kluci ale hráli velmi dobře a chvíli před přestávkou si na rohový kop Tegiho naskočil Dan Vodrážka a bylo srovnáno . I po přestávce měli hosté více ze hry , ale přišla jejich triviální chyba , když jejich brankář lapil malou domů a rozehraný nepřímý volný kop propálil do sokolovské sítě opět Dan Vodrážka . Pak si pořádnou porci smůly vybral náš brankář Jakub Zíma , který zapomněl míč před naší prázdnou bránou a hosté opravdu lehce srovnali . Kuba si ale vše vynahradil ve zbytku zápasu a třemi neskutečnými zákroky vychytal parádní bod . V penaltovém rozstřelu jsme měli sice cca 13 mečbolů , ale nakonec se radovali hosté

 

U 14   SK PETŘÍN - SOKOLOV    0 : 4

U 14 sice v zápase měla docela dost fází hry , kdy byla hostúm více než vyrovnaným týmem , ale bohužel z toho nepadl do sokolovské brány ani jeden gól . Takže se kluci nakonec rozloučili s podzimní částí soutěže vcelku vysokou , ale ne úplně zaslouženou , prohrou .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář