Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 24.- 28.9.

DOROSTENCI NADĚLOVALI

PARÁDNÍ LIGOVÁ STŘEDA

Naše ligové žákovské týmy neměli klid  ani na velký svátek "Vašků" , ale nakonec si sváteční středeční volno užili skvěle !!! Oběma výběrům mladších žáků se sice v Praze postavili o rok mladší týmy Klokanů z Bohemky , ale šest bodů je šest bodů ! Starší žáci doma přivítali Litvínov a domácím fanouškům udělali velkou radost borci U 14 , byť to bylo v poslední minutě z penalty !!!

U 15  SK PETŘÍN  -  LITVÍNOV   0   :   3 

U 14   SK PETŘÍN  -   LITVÍNOV     1   :   0

U  13   BOHEMIANS  -  SK PETŘÍN     2   :   4

U 12   BOHEMIANS  -  SK PETŘÍN     3  :  8

brudna-2016.jpg

ALEŠ BRUDNA NAČAL DEMOLICI LHOTY

 Absence hned šesti hráčů "A" týmu katapultovala do základní jedenáctky mistrovského zápasu proti Lhotě hned dva dorostence . Martin Trojovský i Aleš Brudna předvedli opravdu výborné výkony . Druhý jmenovaný pak dokonce svojí brankou otevřel skóre tohoto šlágru kola !!!

 

 

ÁČKO SMÁZLO LHOTU

 

A DOROSTENCI OPĚT ŘÁDILI

 

 

Víkend parádním způsobem odstartovalo naše áčko , které v utkání o první místo krajského přeboru mužů , přejelo celek Lhoty . Opět se nadstandartně dařilo všem třem dorosteneckým výběrům , které dohromady vyprovodily své soupeře skórem 27 : 2 !!! Starší ligoví žáci neuspěli na půdě Litvínova , ale hned ve středu mohou proti stejnému soupeři složit reparát . Krásné zápasy předvedli naši mladší ligisté , byť z toho byl nakonec jen jeden jediný bod !

 

 

MUŽI "A" 

 

  SK PETŘÍN   -   LHOTA      3   :   0 

Branky  : Brudna , Vohrna , Lisý

 

Sestava :           Pfleger

Chocholatý  , Světlík  ,  Fillinger  ,  Trojovský  

Motl ( 84´Bendl )   Lisý   Brudna  , Šmídl  ( 62´Škarda )

Vohrna  ( 86´Vodrážka ) , Hartl ( 78´Šimáně )

Příhoda 

 

Áčko se v sobotu muselo z různých důvodů obejít hned o šestici svých opor , ale na hřišti to rozhodně znát nebylo . Byť průměrný věk všech našich hráčů , kteří se zapojili do hry lehce přesahoval jen 21 rok věku , tak jsme to byli my , kdo od úvodu utkání diktoval tempo hry . Zápas se ale začal lámat až v závěru prvního dějství . Nejdříve se ve vápně dostal k balonu Venca Lisý , penaltový zákrok na něj viděl a slyšel celý stadion , krom hlavního arbitra ! Hra přes mohutné protesty pokračovala dál , k balónu se na levé straně dostal dorostenec Trojovský , poslal ho do vápna , kde ho lehkou tečí posunul "hroťák" Mára Vohrna  až k nabíhajícímu Alešovi Brudnovi a další mladík v našem dresu rozjásal početné davy na našich tribunách !!! Ve druhé půli už byla naše převaha trvalá a bylo jen otázkou času kdy to tam spadne zase . Po několika šancích jsme zahrávali trestný kop z vlastní poloviny , lehký nákop Lukáše Chocholatého se dostal až za hostující obranu , kam si naběhl Venca Lisý a nekompromisní dělovkou posunul stav na 2 : 0 !!! Odměnou pro všechny naše fandy byla třetí branka ! Nejdříve si Petr Škarda parádně pohrál se dvěma lhotskými obránci , aby jeho střelu ještě hostující brankář vyrazil k mladému Šimáněmu . Ten se nenechal "Škardísem" zahanbit a provedl se stejnými beky něco hodně podobného , akorát , že jeho střela mířila tentokráte do tyče . Na to se nemohl už dívat kapitán Mára Vohrna a uklidil odraženou střelu do prázdné branky naprosto rozložené hostující obrany .

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Dneska jsme neporazili ambiciózní Lhotu jen na úrovni "A" mužských týmů , ale ukázali jsme jak na tom oba kluby jsou celkově a to mě dělá obrovskou radost . Přesto , že nám chybělo hned šest hráčů a to vesměs kluků základní jedenáctky , tak na hřišti to vypadalo naprosto obráceně . Klukům patří obrovská gratulace , ale jsou to jenom tři body , stejně důležité jako tři body , které budeme chtít urvat za týden s Rapidem . Musíme zůstat pevně na zemi !!!

 

MUŽI "B

PŘEŠTICE "B"  -  SK PETŘÍN "B"   2  :  0

Branky :

Béčko bohužel nemůže ani zdaleka najít pohodu z loňského ročníku . Ve velmi zajímavém azylu v Dolní Lukavici , byli první půli jasně horším týmem a i když se po přestávce hodně zvedli , tak kontaktní branku , která nás mohla hodně povzbudit , bohužel nedali .

 

DOROST   U 19   ročník 1999

    SK PETŘÍN   -  SUŠICE     12   :   1

Branky  :  Vodrážka 4 , Štefl 2 , Šimáně 2 , Mašek 2 , Gavrylovskyy , Buranský

Devadesátdevítky potvrdili roli velkého favorita a utkání rozhodli už v první desetiminutovce . Hosté se pak soustředili jen na úporné bránění své šestnáctky , což jim nakonec pomohlo k tomu , že ze sítě vyndavali balon "jen" dvanáctkrát .

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

SK PETŘÍN   -  SUŠICE       9  :  1

Branky : Bartička 4 , Vinkler 2 , Žižka , Voves , Slivoně

Ani dvoutisícovky se svým soupeřem dlouho nepárali a po čtvrt hodině už to bylo 4 : 0 . Kluci konečně odehráli výsledkově už i první poločas , což se jim letos moc nedařilo .

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

MÝTO  -  SK PETŘÍN     0   :   6

Branky : Gabčo 3 , Koželuh , Tětek , Hayer

Nulajadničky si jeli do Mýta zahrát o první místo tabulky a čekal se litý boj . ten se ale nekonal ! Naši mladíci přejeli Mýto rozdílem třídy a usadili se na první příčce celé soutěže .

 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

LITVÍNOV  -  SK PETŘÍN    4  :  0

Branka  :   Tegi  ,  Votava

U 15  čekal daleký výlet do Litvínova a po výhře nad Pískemse trošičku čekalo , že by snad mohlo... Jenže domácí udeřili už v první půli a do šaten se šlo už za stavu 3 : 0 . Kluci si mohou spravit chuť hned ve středu , kdy stejného soupeře budou hostit doma .

 
 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 LITVÍNOV  -  SK PETŘÍN      1  :  0

Branka :  

Nulatrojky bohužel trápí stále stejná disciplína a to střílení gólů . V Litvínově sice nepředvedli špatný výkon , ale jedinou branku zápasu dali domácí , byť byla ze značky pokutového kopu

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

SK PETŘÍN  -  BENEŠOV    2  :  3    

Branky : Kyklhorn , Zikmund

Nulačtyřky se bohužel přesvědčili , jak může být někdy fotbal krutý . S Benešovem sice rychle prohrávali 0 : 2 , ale pořádně šlápli na plyn a bylo to rázem srovnané . V poslední třetině mohli diváci vidět výborný zápas , který mohli několikrát rozhodnout ve svůj prospěch oba týmy , ale hosté si bohužel nechali svůj bonbónek až na poslední minutu , na dobu kdy už nebyl čas na odpověď . Každopádně kluci zaslouží velkou pochvalu a odměnou jim byl i velký potlesk , byť po prohraném zápase .  

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     SK PETŘÍN  -  BENEŠOV   3  :  3

Branky : Pleticha 2 , Hofman 

 Ani U 12  si nakonec nepřipsala všechny tři body , ale úroveň utkání byla místy strhující . Kluci sice jako jejich starší kolegové prohrávali a to už dokonce 0 : 3 , ale obrovskou vůlí zápas nakonec dotáhli až na remízu .Tady bych řekl , že bohužel , protože těch tutovek ,které si kluci vypracovali na úplné otočení zápasu bylo fakt hodně .  

 

zizka-2016-susice.jpg

MICHAL ŽIŽKA UTÍKÁ SUŠICI !

U 17 se konečně dostala k tomu , že rozhodla zápas už v poločase prvním . Doposud povětšinou čekala až na přestávku , aby po ní přidala na plyn . V utkání se Sušicí to bylo už za čtvrt hodiny  4 : 0 a lví podíl na tom měl i domácí útočník Michal Žižka .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář