Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22. -23.2. 2018

POHÁR A PŘÍPRAVA

EVROPSKÉ POHÁRY

 

JSOU   BLÍŽ

 

 

 

Cesta do evropských pohárů je zase o něco kratší . Muži zvládli 2. krajské kolo a pokud si poradí i s následujícími cca devíti soupeři , tak by to mohlo vyjít :-) . Druhá část mužské party si to také v sobotu rozdala s vedoucím týmem středočeské 1.A třídy - Komárovem a bylo se na co koukat . Devatenáctka jen remizovala na Sencu a osmnáctka si poradila s Holýšovem . Sedmnáctka si pak už v pátek pohrála s Lužanama . 

 

 

 

MUŽI

 

2.kolo krajského poháru

SK PETŘÍN  -  DL. ÚJEZD    3  :  1

Branky :   Škarda 2 , Krystl

 

Muži měli v sobotu na programu hned dva zápasy a díky obrovské absenci 10-ti hráčů , si na pohárový duel museli vyžádat pomoct hned několika dorostenců z U18 a z U17 . Každopádně cíl - postoupit o jedno kolo dál se rozhodně neměnil . Mladou smečku ( věkový průměr týmu byl zcela jistě hodně pod 18 let ) vedl velezkušený kapitán Petr Škarda . Ten na sebe vzal i roli ostrostřelce a už v prvním poločase dva góly dal a ještě na něj byla penalta . Každopádně jsme si postup zcela zasloužili a klukům patří velká gratulace . 

 

 

 

SK PETŘÍN  -  KOMÁROV   4   :  2

Branky :  Šimáně 2 , Brudna , Bendl

 

Hned po pohárovém zápase vlétla na domácí umělku druhá parta mužů , které se postavil velmi silný sok z Komárova , v jehož dresech se objevilo hned několik bývalých opor třetiligových Hořovic a nutno podotknout , že se bylo na co dívat . První poločas sice žádnou branku nepřinesl , ale tutovek bylo k vidění opravdu hodně . V úvodu jsme to byli my , kdo mohl jít několikrát do vedení , ale hosté si v závěru prvního dějství vypracovali celou řadu šancí a jen shodou neuvěřitelných zákroků , náhod a neumění , to bylo o půli bez branek . V poločase druhém jsme začali víc diktovat tempo hry my a byť pořád žádná branka nepřicházela , tak se zdálo , že by to mohlo být do sítě Komárova . Jenže jak už to ve fotbale bývá stal se opak . Necelých 20 min před koncem se po krásné akci trefili hosté a odstartovali závěrečnou střelnici . Za chvíli se totiž trefil Šimáně , když dorazil samostatný útok Brudny a přihrávku před prázdnou kasu stejného hráče si za několik málo minut hosté srazili do vlastní brány . Jenže netrvalo ani půl minuty a bylo to 2 : 2 . To už vypadalo , že to tak zůstane , ale v posledních 5 minutách jsme udeřili ještě dvakrát . Nejprve se ve vápně dostal k míči Bendl a pohotově ho uklidil k tyči a v poslední minutě se po samostatné akci trefil Brudna na konečných 4 : 2 . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Jsme spokojení jak postupem v poháru , tak i s valnou částí zápasu s Komárovem . Do poháru jsme museli povolat spoustu kluků z dorostu a bylo to vesměs příjemné pokoukání . Kapitán Škarda totiž vedl družinu , které měla do 16-ti do 19-ti let a kluci z U18 ještě zápas v nohách , takže ten výkon i výsledek byl opravdu pozitivní . Zápas s Komárovem nás zase prověřil přesně tak , jak jsme potřebovali , protože hosté byli velmi dobří a byl to opravdu těžký zápas . I tady jsme použili tři dorostence , tentokrát Vinklera, Provoda a Koudeleho z U19 a musím říci , že mi jejich výkony příjemně zamotali hlavu . Každopádně musím pochválit i tradiční ostřílené borce z mužů , protože tam bylo hned několik výkonů , které museli bavit . 

 

 

DOROST  U19

 

SK  PETŘÍN  U19  -  SENCO U19     2  :  2

Branky : Dotzauer , Klich

 

Devatenáctka se představila na turnaji doubraveckého Senca , když si to rozdala se stejně starým výběrem domácích v posledním zápase tradičního turnaje . Muži jim turnaj rozehráli tak , že k titulu potřebovali kluci vyhrát o 5 branek a k poskočení na druhou příčku pak o 2 branky . Ani jedno se bohužel nestalo a tak remíza nás udržela na bronzové příčce . Každopádně generálka U19 před prvním jarním mistrákem nedopadla dobře jak výsledkově , tak herně . 

 

DOROST   U18

 

SK PETŘÍN   -  HOLÝŠOV   3  :  0

Branky : 

 

Osmnáctka si ke generálce pozvala těžkého soupeře . Holýšov jede a postup do krajského přeboru ho zřejmě nemine a tak se čekalo , na co to bude tady stačit . Jenže kluci hráli velmi , ale velmi dobře a soupeře naprosto zaslouženě porazili . V sobotu je čeká v prvním kole derby se Sportovkou ,tak doufejme , že to dopadne minimálně stejně

 

 

DOROST U 17

 

SK PETŘÍN    -   LUŽANY    20  :  3

 

Sedmnáctka si dala odvetu za podzimní zápas v Lužanech a dopadlo to skoro jako před třemi měsíci . To totiž zápas skončil remízou 3 : 3 . Lužany tedy potvrdili svoji formu a zase vstřelili 3 branky a to tentokráte na cizím hřišti . Bohužel pro ně si z toho naši mladíci uděalali normální ostrou střelnici a své o dost starší soky opravdu nešetřili . Slovy klasika řečeno : DVACET JE DOST :-)

 

 

DOROST U16

 

Šestnáctka měla o víkendu volno a pilně se připravuje na sobotní derby se Sportovní školou . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář