Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 21. - 22.3.14. - 15.4. 2019

ŽÁCI KONEČNĚ ZABRALI

2006--pisek-2019.jpg

ŽÁCI KONEČNĚ ZABRALI  !!!

Po třech prachbídných žákovských  víkendech , se konečně prosadili i kluci této věkové kategorie . Ve veledůležitém utkání vyhrála naše U15 a na snímku jsou borci z U13 , kteří doslova smetli třetí tým ligové tabulky !!!

 

 

U15   ZABRALA

 

 

a nejlepší výkon víkendu

 

předvedli mladší žáci z U13

 

 

Tak trochu na houpačce byly výkony našich týmů o víkendu . Obrovsky potěšili starší žáci z U15 a jejich o dva roky mladší spoluhráči z U13 . Mužská rezerva udělala zřejmě rozhodující krok za postupem do 1.A třídy a tak nějak tradičně vyhráli divizní dorostenci . Ostatním se bohužel nedařilo . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

ZRUČ - SK PETŘÍN    3  :  0

Branky :  

 

Sestava :     Suchý

Šulc (82´Kohout)   Zoubek (46´Trojovský) Lisý  Fiala (46´Provod )

 Bednář    Bendl   Nademlejnský  (74´Škarda)

Šimáně  Vohrna  Gavrylovskyy (46´Brudna )

Příhoda , Vinkler

 

Áčko přijelo do Zruče pro body a  parádně připravený  trávník je měl k tomuto  cíli dovést . Od začátku jsme měli balon častěji na svých kopačkách a čekalo se kdy si vypracujeme první velkou šanci . Jenže fotbal je občas takový , že veškeré prognózy jdou stranou . V 6. minutě totiž přiletěl do našeho vápna první centr a domácí útočník ho biliárově uklidil do naší sítě . Nutno podotknouti za četného dozoru několika našich hráčů . V tu chvíli jsme měli na otočení ještě 84 min a nic nebylo ztracené . Jenže za 2 minuty se v domácím vápně ohnal po obránci Marek Vohrna a přišla červená karta . V tu chvíli jsme měli na otočení pořád dost času , ale přes 80 minut  v 10-ti není vůbec nic lehkýho . Každopádně jsme se do toho vrhli a už během první půle jsme si vytvořili hned několik šancí , ale nic z toho . Když už to vypadalo , že se do kabin půjde za stavu 1 : 0 pro Zruč a rozhodne se až ve druhé půli , tak domácí dvakrát udeřili a to  vždy po obrovských individuálních chybách našich hráčů . 3 : 0 po poločase ,  a  v deseti  , se už zdálo neřešitelné . Jenže kluci to rozhodně nezabalili a domácí i v početní nevýhodě nepustili skoro k ničemu . Jenže místy až drtivý tlak jsme nedokázali přetavit alespoň na jednu jedinou branku , která by nás ještě vyburcovala k obratu . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Hodně těžký zápas na hodnocení , protože i přes jednoznačnou prohru , tam bylo hned několik nadstandartních výkonů , za které musím spousty kluků pochválit . Zvláště ve druhé půli jsme ukázali i charakter a domácí se skoro až do konce museli bát o to , jestli o tenhle parádní náskok z prvního poločasu nepřijdou . Jenže k tomu jsme potřebovali vstřelit nějaký gól a to se nám bohužel nepovedlo . Jenže fotbal je kolektivní sport a vesměs většinou  rozhoduje celý tým. V tomhle jsme bohužel ve Zruči zcela propadli . Naprosto hloupý zkrat Marka Vohrny , který nás hned v úvodu poslal do desíti a další hrubé individuální chyby , které jsme už prostě nestačili napravit . I přes debakl musím vyzdvihnout výkony Bendla , Bednáře , Provoda a Lisého , ale poděkovat musím všem , kteří dřeli v početní nevýhodě až do konce !!!

 

 

MUŽI "B"

 

PLASY  -   SK PETŘÍN     2  :  6

Branky :   Štefl 2 , Krystl , Kohout , Brudna , Kordík

 

Rezerva si  to jela rozdat do Plas o postup a povedlo se !!! Teď nevím o nikom , kdo by nám v tuhle chvíli mohl cestu do 1.A třídy pokazit . Takže musíme mít ještě nosánky  chvilku dole , ale ted už je ta cesta za postupem opravdu umetená !!! V Plasích to vypadalo pořád tak nějak dobře , ikdyž se domácí dvakrát chtěli do zápasu vrátit a kontaktní góly za stavu 0 : 1  a 1 : 3 , náš mladý tým trošičku zbrzdil  , ale jinak se rozdíl v kvalitě pořád neustále zvětšoval a domácí mohli být rádi , že nedostali nakonec neoblíbenou desítku . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:  Věděli jsme , že kvalita je jednoznačně na naší straně , ale to byla i na podzim u nás doma a nakonec jsme ten zápas prohráli . Tentokráte jsme nenechali nic náhodě a značně frustrované domácí jsme nakonec přejeli úplně ve všem . Konečných 6 branek v jejich síti , byl nakonec opravdu chabý odvar toho , co tam všechno mohlo spadnout a mě to tentokráte docela mrzí , protože za některé domácí borce , kteří ze svých úst dokázali dostat věty hraničící se zdravým rozumem a zároveň s trestným činem , si tu konečnou "desítku" zasloužili . Ale i šest není málo a hlavně jsme odjeli bez zranění a to považuji za největší náš úspěch ! 

 

 

DOROST  U19

 

 SLAVIA PRAHA  -  SK  PETŘÍN    4  :  2  

Branky :  Provod , Dotzauer

 

Devatenáctka se na Slavii ujala vedení po brance Dotzauera a hrála dobře . Jenže jenom hodinu a to je ve fotbale málo . Po této době přišla totiž vyrovnávací branka sešívaných , kteří v závěru výsledek totálně otočili a Provod v nastavení jen upravil z penalty na konečných 4 : 2

 

 

DOROST   U18

 

 SK PETŘÍN   -   MOTORLET   4  :  1

Branky :   Bílik 2 , Fikerle David , Černý

 

Osmnáctka se po dvaceti minutách dostala do vedení a když pak záhy zatáhnul za záchranou brzdu hostující stoper při úniku Vojty Černého a po zásluze vyfasoval červenou kartu , bylo tak nějak po zápase . Naši borci hodně ubrali z plynu a v pohodovém tempu si došli pro tři body . 

 

 

DOROST U17

 

SLAVIA PRAHA  -  SK PETŘÍN     5  :  0

Branky :  

 

Sedmnáctka se srdnatě rvala o nějaký úspěch s pražskou Slávií , ale tentokráte jim nevyšla jejich parádní disciplína , kterou je střílení branek . Kluci si totiž proti jednoznačnému favoritovi vypracovali možná 6 tutových šancí , ale do sítě nedostali balon ani jedinou a tak nakonec odjížděli s prázdnou .  

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  MOTORLET    5  :  3

Branky : Tříska 2 , Velfl , Papež , Hochman

 

Šestnáctka se pomalu a jistě blíží až k úplnému vrcholu tabulky a pomohla jim k tomu i domácí výhra nad Motorletem . Teď už kluci nemohou mít jiný cíl , než celou soutěž vyhrát , ale bude to ještě strašně těžké , složité a dlouhé .  Ale ne nereálné !!!

 

 

STARŠÍ ŽÁCI   U15

 

SK PETŘÍN  -  SKP Č. BUDĚJOVICE   7  :  1

Branky :   Treml 2 , Fořt , Urbánek , Kyklhorn , Žídek , Pracht

 

Patnáctka zabrala v ten správný moment a doufejme , že je to nakopne k lepším zítřkům . Každopádně výsledek i výkon tomu jenom napovídají . Kluci totiž svého soka v tabulce  , přejeli jako malinu a spousta dalších příležitostí ještě neproměnili . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN - SK Č. BUDĚJOVICE      1  :  4

Branky :  Hofman

Čtrnáctka mohla jít v úvodu do vedení , ale neproměnila penaltu . Pak se sice ještě jednou dostala do zápasu , když na 1 : 1 srovnal Hofman , ale to byla poslední stopa , kterou naši kluci v brankovém příběhu udělali . Hosté se ještě do přestávky ujali dvoubrankovým vedením a po přestávce ještě přidali jednu branku . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SK PETŘÍN  -  PÍSEK   8  :  3  

Branky :   Macháč 2 , Jílek 2 , Trojovský 2 , Kasík , Šampalík

Třináctka připravila Písku tvrdý direkt !!! Písek totiž v celé soutěži jen dvakrát prohrál to se Spartou Praha s Viktorkou a na Petřín si zřejmě jel pro další výhru , která by ho nechala v boji o příčky nejvyšší . Jenže kluci ukázali , že poslední parádní výkony nejsou jen náhodou a tentokráte to potvrdili i gólama .Takže pro všechny co se ukázali na hřišti platí jedna věta  :  OBROVSKÁ GRATULACE !!!

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

  SK PETŘÍN   -  písek   4  :  7

Branky :  Votípka 2 , Linhart , Pavlis

Naši nejmladší ligoví žáci se tentokrát rvali o bodíky až do úplného závěru , ale za stavu 4 : 4 to byl soupeř , který dal rozhodující branku . Pak už se kluci zmohli jen na závěrečný nápor , který využili písečtí k rozhodnutí . Každopádně kluci zaslouží pochvalu !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář