Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 20. - 21.10. 2018

DEVATENÁCTKA SMETLA VIKTORKU

 

demeter-viktoria.jpg

"DEMI" SLAVIL HATRICK

Aleš Demeter , útočník naší U19 , se za 20 minut během první půle , trefil do sítě plzeňské Viktorie , hned třikrát . Korunoval tak parádní výkon celého týmu ,  v prestižním derby duelu  , který nakonec naši borci zaslouženě ovládli výsledkem  0 : 4 !!!

 

 

=========

 

 

 

MUŽI "A"

 

STŘÍBRO  -  SK PETŘÍN    0  :  1

Branky  :  Lisý

 

Sestava :                      Příhoda   

Kohout   Lisý   Trojovský   Fiala

 Nademlejnský  ( 82´Vinkler)   Bendl   Bednář

  Brudna  Šimáně (88´Provod )

    Vohrna ( 78´Demeter )

Hrabačka , Gavrylovskyy

 

Áčko čekal v sobotu ten papírově nejlehčí možný soupeř . Potkal se totiž první s posledním , ale na hřišti to rozhodně jednoduché nebylo . 

Prvních 20 minut se toho na hřišti zase tak moc nedělo . Hra se odehrávala vesměs ve středu hrací plochy , domácí se dostali k několika standartkám , ze kterých se mezi tři tyče netrefili ani jednou a naše pokusy ze hry končili většinou na obranných řadách domácích . Paradoxně udeřilo ze situace , která ze začátku vůbec nebezpečná nevypadala . Domácí odvrátili náš rohový kop až na naši polovinu , kde se pod tlakem dostal k balonu Zdeněk Šimáně . Ten ho jednoduše vrátil na domácí polovinu a najednou se stoper Venca Lisý řítil sám na stříbrského gólmana , kterému sice dal trošičku čuchnout , ale míč do sítě přece jen dostal - 0 : 1 . 

Druhou půli jsme začali velmi dobře a druhý , pojišťovací gól , visel neustále ve vzduchu . Jenže domácí přečkali všechny naše šance a že jich opravdu nebylo málo a mohli se nadechnout k závěrečnému náporu . Ten jsme ale řádně odskákali a odblokovali a mohli jsme slavit . Byť hubené , za to předůležité vítězství . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Byť to bylo jen 0 : 1 , tak jsou to pro nás 3 body , za které jsme opravdu rádi . Domácí po celý zápas bojovali , k tomu jim přálo i štěstí , protože těch šancí na uklidňující druhou branku , jsme měli opravdu dost . Každopádně takováhle výhra je pro nás daleko cennější , než kdybychom vyhráli 0 : 5 . Rozhodně nám nepomohl dost rozbitý terén , ale dá se vyhrát i na jeden gól . ten jsme dali my a poctivou obrannou hrou jsme si to v závěru odbojovali . Kluci zaslouží pochvalu

 

 

MUŽI "B"

 

PŘÍKOSICE  -  SK PETŘÍN   3  :  5  

Branky:   Peterka 2 , Škarda , Štefl , Brácha

 

I rezervu čekal papírově lehčí soupeř  , ale i tady to bylo jen zdánlivé !!! Kluci začali parádně a hned ve 2. minutě se trefil Michael Brácha . Domácí nám moc nestíhali a skóre se postupně navyšovalo . O přestávce už na tabuli svítilo nádherných 0 : 5 a nikoho ani ve snu nenapadlo , že by se ještě něco zásadního mohlo dít . Jenže fotbal je v tomhle pořádná "potvora" a když do konce zbývalo ještě 20 minut , tak už to bylo 3 : 5 a domácích bylo plné hřiště . Kluci už ale konec zvládli a nakonec si potřebné vítězství odvezli do Plzně

 

 

DOROST U19

 

VIKTORIA PLZEŇ - SK PETŘÍN   0  :  4

Branky :   Demeter 3 , Provod

 

Devatenáctku čekalo druhé plzeňské derby v řadě a na rozdíl od toho se Sencem , jsme rozhodně favoritem nebyli . Jenže na to se ta hra jménem fotbal neptá . Ve vyrovnané první půli jsme si sice vytvořili jen o několik málo tutovek více než domácí , ale v efektivitě jsme svého soka doslova převálcovali . Druhá půle už byla plně v naší režii , Viktorce jsme nedovolili už nic a ikdyž jsme přidali jen jednu branku , tak konečných 0 : 4 je parádním vysvědčením pro všechny !!!

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://usport.rajce.idnes.cz/U18_FCVP_vs_SK_Petrin_1018/

 

 

 

DOROST  U 18

 

RAKOVNÍK - SK PETŘÍN   1  :  1

(  4  :  5 na PK )

Branky  : Dotzauer 

 

Osmnáctka si jela do Rakovníka pro tři body , ale nakonec byla ráda za 2 . Kluci sice bojovali proti více jak 11 protivníkům , ale i tak mohla vyhrát . Stačilo jen proměnit nějakou z desítek šancí a nemuseli se ohlížet na věci , které do fotbalu prostě nepatří . Bohužel je to v Rakovníku tak nějak tradicí . Každopádně branka Dotzauera deset minut před koncem a vyhrané penalty , jsou alespoň malou náplastí na poskvrněné duše . 

 

 

DOROST U 17

 

VIKRORIA  -  SK PETŘÍN  5  :  0

Branky :  
 
 
Sedmnáctka si to chtěla rozdat s Viktorkou o první pětku v tabulce a kdo čekal vyrovnaný boj , tak se bohužel pro nás , spletl . Začátek byl sice vyrovnaný , ale domácí se dostali rychle do vedení . V 15. minutě ale udělali viktoriáni hrubou chybu na polovině hřiště a samostatný úprk Honzy Zajíčka vyřešili ukázkovou kosou , za kterou se obránce musel odebrat do sprch o hodně dříve , než předpokládal . Zdálo se , že by to mohla být voda na náš mlýn , ale bylo tomu úplně naopak . Byť jsme si sice občas vytvořili i tlak a k tomu nějaké šance , tak domácí nás trestali za všechno , co jsme udělali špatně a že toho bylo mraky !!!
 
FOTO ZE ZÁPASU : 
 
 
 
 

 

DOROST U16

 

RAKOVNÍK  -  SK PETŘÍN   3  :  3

( 1  :  3 na PK )

Branky : Tříska  , Velfl , Jandoš

 

Šestnáctka měla trochu problémy se složením sestavy a prakticky po celý zápas tahala za kratší konec a tak konečné dva body ze zápasu , ve kterém prakticky pořád prohrávala a vyrovnávací branku dala až v samotném závěru , jsou více než pozitivní . 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 STŘEŠOVICE  -  SK PETŘÍN   2  :  7

Branky :  Kobes 2 , Urbánek 2 , Kubička 2 , Treml

 

Starší žáky čekal ve Střešovicích takřka zápas podzimu , ze kterého by byli body do tabulky více než důležité . Takže to jakým způsobem a nakonec i výsledkem si s tím kluci poradili je famózní zpráva . Doufejme , že kluci naváží na tenhle i minulý , byť prohraný , výkon a dokonce podzimu ještě nějaký bodík přidají !

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

STŘEŠOVICE - SK PETŘÍN   3  :  4

Branky :   Sieber , Pleticha , Hönig , Hofman

 

Čtrnáctka si tak nějak po vzoru dalších našich týmů nakonec poradila s týmem , který byl papírově naprostým outsaiderem zápasu . Rozdíl v tabulce neskutečný , ale na hřišti se vždycky začíná od stavu 0 : 0 . Takže i tady si kluci zaslouží trochu kritiky , ale i trochu pochvaly , za to , že to nakonec zvládli za tři body . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

ARITMA - SK PETŘÍN    2  :  0

Branky :  

 

Třináctce se bohužel podařilo něco , co se v téhle kategorii jen tak nevidí . Za 90 min hry na polovinu hřiště , se jim ani jednou nepodařilo dostat balon do sítě soupeře a to se to potom opravdu blbě vyhrává . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN   2  :  2 

Branky :  

 

Kluci si nakonec z Aritmy odvážejí jeden bodík za remízu a byť to je za celý zápas zřejmě málo , tak nakonec nemuseli mít nic . Takže jako většinou je to vstřelených brankách a těch jsme bohužel dali stejně jako domácí . byť těch šancí jsme měli rozhodně víc . 

 

jiskra---viktorka-2018.jpg

JEDNOMU ZHOŘKL ÚSMĚV , DRUHÝ SE NA TO NEMOHL DÍVAT :-)

Trenérům naší U17 nebylo v neděli na hřišti v Rakové vůbec do zpěvu . V městském derby mezi FC Viktorií a Petřínem , to totiž padalo jen a jen do naší brány a to nakonec pětkrát . Výsledné skóre ale tak nějak vystihuje dění na hřišti , ve kterém nás Viktoriáni , byť hráli prakticky celý zápas o deseti  , přejeli úplně ve všem . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář