Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 17.- 18.3 2018

JEN TŘI ZÁPASY A JEN 1 BOD

ÁČKO BEZ BODU

 

 

O víkendu se díky návratu paní Zimy odehráli jen tři zápasy a bohužel z toho byl jen jeden bod , byť to herně nebylo zas tak zlé !!! 

 

MUŽI A 

    M. LÁZNĚ  -  SK PETŘÍN  6  :  3  

Branky : Zoubek , Lisý , Vinkler

Sestava : 

PFLEGER 

HEJNAL ( 85´ŠKARDA ) PAPÁČEK  ZOUBEK   

MOTL (70´HELLER )  LISÝ  NADEMLEJNSKÝ  VOHRNA

BEDNÁŘ   VINKLER ( 82´HUML ) PETERKA ( 57´ŠULC )

Příhoda , Kohout

 

Muži vyrazili v sobotu , v opravdu psím počasí  , do Lázní a bohužel se vrátili bez bodů .  Začátek zápasu nám vyel náramně a po centru Motla , se nádherně trefil Venca Lisý  - 0 : 1 . Pak nás však domácí zatlačili a dvěma slepnci se dostali do vedení oni . Ani to nás však nepoložilo a po rohovém kopu se prosadil Lukáš Zoubek hlavou a bylo srovnáno - 2 : 2 . Bohužel nám ale nevyšel závěr první půle a to se nakonec ukázalo jako rozhodující . Domácí sice šli opět do vedení 3 : 2 , ale my jsme v posledních minutách úvodního dějství měli dvě stoprocentní šance na srovnání stavu . Místo toho , ale domácí v poslední vteřině dali na 4 : 2 a šlo se do kabin . Ve druhé půli už jsme to byli my kdo měl na hřišti navrch , mladíček Ondra Vinkler snížil pohotovou dorážkou na 4 : 3 a měli jsme před sebou půl hodiny na to , abychom skóre srovnali . Bohužel do domácí brány už nic nespadlo , byť těch šancí jsme měli opravdu hodně . Domácí nás pak v závěru dvakrát ztrestali po brejku a bylo hotovo.

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Samozřejmě , že 6 inkasovaných branek je hodně , ale už před zápasem jsem kluky upozorňoval na to , že na takovémhle hřišti padne hodně branek , takže mi spíš mrzí , že jsme jich nedali taky minimálně šest , protože šancí jsme na to měli podstatně víc .Máme ze dvou zápasů 0 bodů a musíme udělat všechno pro to , aby nás to neposadilo úplně na zem . Vary byli jinde , ale to že jsme nepřivezli z Mariánek ani bod nás mrzí hodně 

 

 

DOROST U19

 PÍSEK  -  SK PETŘÍN   3  :  2

Branky : Huml , Šimáně

Devatenáctka bohužel z Písku přijela taky s prázdnou , byť na nějaký bod to měla rozehrané ještě lépe než muži v Mariánkách  . Do vedení nás poslal Kuba Huml , který se parádně trefil hlavou po rohovém kopu , ale domácí bohužel srovnali během několika minut . Zbytek první půle se odehrával ve vyrovnaném duchu, bohužel to byli domácí , kteří se po dalekonosné střele ujali vedení . Druhá půle už byla z naší strany daleko lepší , jenže jsme spalovali jednu šanci za druhou . Podařilo se nám sice srovnat , paradoxně po takové nešanci , ale domácí nás opět okamžitě ztrestali na 3 : 2 . Zbytek zápasu se opět odehrával v naší režii a domácí se zuby nehty bránili . Posledních 10 minut jsme museli sice dohrávat v 10-ti , když žlutou dostal kapitán Aleš Brudna , ale i tak náš tlak pořád sílil . Bohužel bez efektu . 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Sice jsme nezahráli tak dobře jako před týdnem proti Žižkovu , ale body jsme z toho stejně udělat měli . Domácí nás přehráli pouze v efektivitě a to bohužel stačilo . Nejlepší výkon podalo duo Vinkler , Heller , ostatní mají určitě navíc .  

FOTKY ZE ZÁPASU : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Viktoria_Zizkov_U19/

 

DOROST U18       

 NEHRÁL

 

DOROST U17     

 PÍSEK  -  SK PETŘÍN    2  :  2  (4:2 na PK)

Branky : Demeter , Jócsik

Sedmnáctka si musela vypůjčit hned pětici borců z U16 a přes vyválčený bodík , musí být z výsledkem spíše zklamaná . Celý zápas byla o trochu lepším týmem a když po prohrané první půle vyslali trenéři na hřiště palebné duo Demeter , Bílik , zdálo se že to kluci musí otočit . První jmenovaný sice skóre srovnal  a  vzápětí se Kryštof Bílik trefil  také , bohužel nešťastně do vlastní brány . Kluci ale nesložili zbraně a v samém závěru se dočkali spravedlivého vyrovnání , když se z blízka trefil Ondra Jócsik . 

 

DOROST U16 

NEHRÁL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Latonyahib - XEvil 4.0 solve captchas of Google, Facebook, Yandex, VKontakte, and 8400 others!

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.