Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 13. - 14.10. 2018

PETŘÍN ZASE ŘÁDIL

 

jandos.jpg

U 16 STOUPÁ TABULKOU

Náš nejmladší dorost už dlouho nepoznal co je to porážka a tahle vítězná série posouvá kluky v tabulce výš a výš . Tentokráte to ve smíchovském exilu odnesli borci z Přeštic , kteří si ze hřiště ze Slovan odvezli nepopulárního bůra . 

 

 

===================================

 

 

PETŘÍN

 

zase

 

ŘÁDIL

 

 

Tak takhle by to šlo !!! Jedna výhra za druhou a vesměs parádní výkony , to by se asi líbilo každému . Takže pokud by takových víkendů bylo co nejvíce , nikdo z nás by se asi nezlobil . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN - DOMAŽLICE   3  :  1

Branky  :  Vohrna , Nademlejnský , Lisý

 

Sestava :                      Příhoda   

Krystl (56´Škarda)  Lisý   Huml   Fiala

 Nademlejnský   Bendl (77´Kohout )   Bednář

  Gavrylovskyy (64´Brudna )    Šimáně (88´Trojovský )

    Vohrna ( 78´Peterka )

Suchý

 

Áčko čekal v sobotu dopoledne jeden z těch těžších soupeřů a kluci z Domažlic to potvrdili i na hřišti . 

Ti diváci co si trošičku v sobotu přispali , tak přišli asi o to nejdůležitější , co bylo na Petříně k vidění . Začalo se totiž pořádně zostra a už po deseti minutách  bylo tak trochu jasné kdo se bude nakonec radovat . 

Útočné akce se od úvodního hvizdu rodily na obou stranách ,  tu nejtutovější si na konci první desetiminutovky vypracovali hosté , ale útočník Šmejkal tváří v tvář domácímu gólmanovi Příhodovi  úplně minul zařízení . Hned z protiútoku ale udeřilo na naší straně . Gavrylovskyy potáhl balon po levé straně a parádním centrem našel přesně hlavu nabíhajícího Marka Vohrny 1 : 0 . A aby toho nebylo pro hosty málo , tak hned za minutu vyvezl míč Vohrna , před vápnem ho posunul na Martina Nademlejnského a bylo to 2 : 0 . Ještě chvíli po tom jsme mohli několikrát udeřit i potřetí , ale postupem času se hra tak trochu uklidnila . Teda až do poslední minuty první půle , kdy si na roh Bendla naskočil Venca Lisý a do kabin se šlo za stavu 3 : 0 . Druhá půle už toho tolik nenabídla , my jsme si tak nějak hlídali tříbrankový náskok a čekali jsme na čtvrtou definitivní branku , ale čtvrt hodiny před koncem přišlo sníženi hostů a tak jsme museli zase pořádně zapnout . Sice jsme přežili jednu tutovku , ale na druhé straně jsme mohli přidat minimálně dva góly navíc . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Tentokrát máme hlavně radost z toho , jak jsme to zvládli . Oproti minulému zápasu nám z obranné čtyřky zbyl jenom Láďa Fiala a všechny ostatní tři ,  jsme museli vyndat z rukávu a na hřišti  to moc vidět nebylo . Zase jsme poslali na hřiště pár mladíků navíc a o to jsou konečné tři body cennější . Samozřejmě , že celý zápas bylo ovlivněn tím bláznivým začátkem , ale i takový je prostě fotbal  . Domažlice sice předvedli , že fotbal hrát prostě umí , ale po tom dvoudirektu se už nezvedli a my jsme to zaslouženě dotáhli do tří bodů . 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  SLOVAN PLZEŇ   7  :  0

Branky:   Peterka 3 , Zoubek 2 , Brudna , Buranský

 

Rezerva měla sice velké problémy se složením sestavy , ale zase se ukázalo , jak funguje celý náš klub . Na pomoc přijeli kluci z U19 , ze zápasu na Smíchově se přesunuli na Petřín kluci z U18 a aby jsme síly pořádně rozdělili , tak zbytek dodala U17 . Výsledek ? Parádní hra a parádní výsledek . Všem patří velké díky !!!  

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN -  SENCO  3  :  0

Branky :   Těžký , Šmíd , Provod

 

Devatenáctku čekal první ze dvou derby ligových zápasů a kdo se těšil na DERBY jako řemen musel být hodně zklamaný . našim borců stačil ke třem bodů hodně průměrný výkon  , se kterým by si proti jiným celkům moc neškrtli , ale to je špatné vysvědčení spíše pro hosty. Každopádně to na Senco stačilo a tři body , jsou tři body . 

 

 

DOROST  U 18

 

SK PETŘÍN  -  PŘEŠTICE  3  :  0

Branky  : Dotzauer 2 , Tětek

 

Osmnáctka je poslední dobou tvrdý oříšek pro jakýkoliv tým a Přeštice nebyli vyjímkou . Kluci sice střídali lepší momenty s horšími , ale konečných 3 : 0  je zřejmě spravedlivým obrazem toho co bylo na hřišti k vidění . 

 

 

 

DOROST U 17

 

SK PETŘÍN  -  SENCO   8  :  1

Branky :  Vodrážka 2 , Svoboda 2 , Tegi , Veselý , Janča , Nový
 
 
Sedmnáctka si do tabulky připsala další tři body a to je asi tak to nejdůležitější , co se v tomhle zápase na hřišti stalo . Jinak tenhle zápas neměl s ligovou soutěží nic společného . 
 
 
 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  PŘEŠTICE  5  :  0

Branky : Tříska 3 , Kovář , Maxa

 

Šestnáctka pořád stoupá tabulkou výš a výš a pořád to tam padá Třískovi . To je vždycky fajn , když je to takhle . Kluci Přeštice prostě přehráli a uvidíme jestli je na podzim  někdo dokáže zastavit 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD   0  :  3

Branky : 

 

Starší žáci neprožívají úplně ideální období  a proti soupeři kvalit Vyšehradu nikdo asi nic závratného nečekal . Ale ??? Kluci sice padli , ale po výkonu , za který se vůbec nemusí stydět a o to jde především . Takže pokud půjdou kluci touhle cestou , tzn že budou bojovat jeden za druhého a hrát jako tým , tak to bude dobré .

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD  7  :  2

Branky :   Kobes 3 , Gožo 2 , Hönig , Hofman

 

Čtrnáctka sice nadělila Vyšehradu pořádný nářez , ale pro hosty je to hodně krutá porážka , protože vůbec nepředváděli špatný fotbal . Jenže kluci nebrali ohled na nic a pálili do černého se železnou pravidelností . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

SK PETŘÍN  -  SKP Č.BUDĚJOVICE    3  :  2

Branky :  Dvořák 2 , Huml

 

Třináctce stačila jedna vydařená třetina k tomu , aby nakonec nechala všechny tři body doma . Hodinu to bylo tak nějak nemastné a neslané , ale pak si kluci vzpomněli , že vlastně fotbal hrát umí a bylo to !

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN  -  SKP Č.BUDĚJOVICE  2  :  10

Branky :  Linhart , Sidorenko

 

Kluci se bohužel vůbec nepřiblížili k výkonu z minulého týdne , kdy do poslední minuty trápili pražskou Spartu a po zásluze vysoko prohráli

 

 

 

2012-mini-cup.jpg

MINI PŘÍPRAVKA VEZE ZLATO Z PRAHY

Naše nejmladší přípravka ročníku narození 2012 se v sobotu předvedla v parádním světle na velkém turnaji MINI CUP v Praze , odkud si odvezla ty nejcennější medaile . Svěřenci trenérů Petra Ivaniče a Kačky Pletichové hlasitě ukázali fotbalovému světu jak se dělá fotbal na Petříně !!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář