Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 8. - 9.4.

ÁČKO SMETLO PŘEŠTICE

simane-2017-prestice.jpg

Nečekaně velké drama bylo k vidění o víkendu v Radkovicích . Tam si naší U19 pozvali Přeštice a mělo to být jen a jen otázkou výše skóre . Přeštičtí dorostenci ale od úvodního hvizdu nechtěli dopadnout jako jejich muži o den dříve ( 1  :  8  ) a po celých 90 min zle zatápěli naší červenobílé skupině . Nakonec z toho byli tři body , ale neskutečně šťastné a vydřené !!!

 

 

ÁČKO SI UDĚLALO

FAJN VÍKEND

 

Celý víkend odstartovala spanilá jízda našeho áčka , když smetli velmi silné Přeštice . Dorostenci se nenechali zahanbit a stejného soupeře v neděli také nenechali brát žádný bod . Chytli se i naši nejmladší dorostenci a to hned "plzeňskou jedenáctkou" . Mužská rezerva sice nebrala ani bod , ale zápas s rezervou Klatov měl neskutečnou kvalitu . Žáci sice srdnatě bojovali , ale bohužel z toho nebyl ani jeden ligový bodík .

 

 ​MUŽI "A"   

 

PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN   1   :   8  

 

Branky :  Vohrna 3 , Lisý 3 , Světlík , Chocholatý

 

Sestava :                              Pfleger

Škarda    Zoubek    Světlík   Trojovský ( 70´Motl )

Bednář  (72´ Šmídl ) Lisý Papáček ( 72´Šimáně )  Hartl

Vohrna ( 80´Chocholatý )   Brudna  ( 66´Bendl )

​Příhoda

 

Kdo se zdržel a přišel o 10 minut déle , tak asi nevěřícně kroutil hlavou a ptal se místních pořadatelů , proč jim nejde výsledková tabule . Na ní totiž ještě svítila jen jedna číslice v kolonce odehraných minut a pod ní skóre 0  :  3 a to se to pak hraje . Každopádně ten úvod byl z planety snů . První centr do vápna - Vohrna  0 : 1 , první střela na bránu a to z nějakých 35 metrů - Světlík 0 : 2 a druhá střela na bránu - Lisý 0 : 3 . Pak nás sice trochu zarazila hlavička domácích na 1 : 3 , jenže následující dva náznaky o kontaktní branku domácích jsme přečkali a mohli jsme jet dál . Centr z leva - Vohrna  1 : 4 , centr zprava - Lisý  1  : 5 a šli jsme se napít . Druhá půle už samozřejmě tolik krásy nepřinesla , tempo  se rapidně zmenšilo , hra se vyrovnala , ale góly padali jen a jen do domácí brány . Trefili se ještě dvakrát Venca Lisý , čímž zkompletoval svůj hatrick a pozadu nechtěl zůstat ani Mára Vohrna , který vzájemný souboj s Vénou srovnal na konečných 3 : 3 :-) . Mezi tím se ještě po parádní přihrávce Šimáněho trefil střídající Chocholatý a mohlo se jít slavit .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Tohle je samozřejmě hrozně fajn , teda pokud jste na správné straně barikády . Přeštice mají velmi dobrý tým a tohle se prostě jednou za čas stane a doufám , že nás to ještě dlouho nepotká :-) . Samozřejmě rozhodl vstup do zápasu a i když měli domácí prakticky celý zápas na to s tím něco udělat , tak jsme to dohráli famózně a to i po taktické stránce  !!! Celý týden jsme se na Přeštice přepečlivě připravovali , realizační tým jsme posílili o nového videokouče , rekonvalescenta Honzu Vodrážku , který nám připravil dokonalý rozbor a my jsme se do toho trefili tak , že všechno sedlo jako pr.... na hrnec :-)

 

MUŽI"B" 

SK PETŘÍN  -  KLATOVY "B"    2  :  4

Branky : Bendl , Bártička

​Rezerva sice nakonec nebrala ani bod , ale zápas měl na 1.B třídu až neskutečnou kvalitu !!!

 

DOROST U19    

PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN  1  :  2 

Branky : Šimáně , Štefl

​Po posvícení bývá sjačka , tak asi takhle by se dal zhodnotit náš zápas na hřišti v Radkovicích . Po parádním výkonu proti Domažlicím se čekala další vysoká výhra , ale ejhle . Domácí začali ve velkém stylu a prakticky po celý zápas nám zle zatápěli . V úvodním dějství jsme sice přežili mnoho šancí v čele s penaltou a šli jsme do dvoubrankového vedení , ale domácí to rozhodně nezlomilo . Když pak chvíli po přestávce musel hasit brankář Strejc další samostatný nájezd domácích , byla z toho červená karta a tlak ještě zesílil . Naštěstí jsme si  nechali v útoku v prvním poločase chytajícího Matese Hubku , takže šel znova do brány . Kluci si pak sáhli až na dno svých sil a nakonec tři body bereme všema deseti !!! Tentokrát sice nevyhrál lepší tým , ale zase jsme mohli vytáhnout naší další zbraň a to je naše jednoznačně lepší fyzická připravenost , která v závěru rozhodla o našem úspěchu .

 

DOROST U17 

PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN    0  :  3

Branka : Lávička , Kramer , Nový

​Dvoulitry si to udělali přece jen jednodušší . Od začátku hráli velmi dobře a jen jejich střelecká impotence držela domácí ve hře o nějaký ten bodík . Konečných 0 : 3 je tak pro přeštické  , na rozdíl od starších kolegů ,  ještě milosrdná porážka .

 

DOROST U16 

SK PETŘÍN -  STRAŠICE   11  :  0

Branky :  Ledvina 2 , Maur 2 , Koželuh 2 , Salvét 2 , Vrána 2 , Tětek  

​Nulajedničky  si po dvou porážkách konečně na svého soupeře řádně vyšlápli a od úvodního hvizdu nebylo pochyb kdo je na hřišti pánem !

 

 

ŽÁCI U15   

LITVÍNOV  -  SK PETŘÍN   3  :  2

Branky :  Tegi , Mašek

Nuladvojky v Litvínově dvakrát vedli , ale o všem zřejmě rozhodl gól do šatny , kterým domácí srovnali na 2 : 2 až v poslední vteřině poločasu . Kluci ještě dlouho bojovali o svůj první jarní ligový bod , ale necelých deset minut před koncem udělali jednu z mála chyb a nebylo z toho nic . Každopádně předvedli velmi dobrý výkon , na které můžou do budoucna stavět .

 

ŽÁCI U14   

LITVÍNOV  -  SK PETŘÍN  1  :  0

Branky :  

Podobně jako U15 i nulatrojky se museli na severu popasovat s celou řadou vynucených absencí , ale i oni dlouho předlouho bojovali o body . Domácí si svojí rozhodující trefu nechali až na úplný závěr zápasu , což samozřejmě bolí dvojnásob .

 

ŽÁCI  U 13

PÍSEK  -  SK PETŘÍN    11  :  7

Branky :  Slavotínek 2 , Vít , Kubička , Kyklhorn , Pytlík , Pastyřík

Sedm vstřelených branek je super počin , ale nakonec to k bodům nevedlo . Kluci o začátku pořád jen dotahovali a dotahovali , až nedotáhli .  

 

ŽÁCI U 12

PÍSEK  -  SK PETŘÍN    5  :  1

Branky : Hofman

Dvanáctka si jela do Písku pro nějaký ten bodík , ale za jeden gól se body prostě nerozdávají . Kluci nepředvedli to na co mají a konečný výsledek je spravedlivým odrazem dění na hřišti .

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář