Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 8. - 9.10 2016

PARÁDNÍ SOBOTA

hubka-mates-2016.jpg

MATES HUBKA UDRŽEL ČISTÉ KONTO

 Brankář našeho staršího dorostu byl jedním ze základních kamenů dalšího dorosteneckého úspěchu . Kluci vyrazili v sobotu na půdu Sportovní školy , která až do poledne téhož dne , měla stejný , tzn plný , počet bodů . Mates to ale vzadu   "zavřel" a kluci vpředu se za záda domácího brankáře  trefili hned dvakrát . Takže po výhře 2 : 0 se mohlo slavit . 

 

 

PARÁDNÍ SOBOTA
 
jejímž výsledkem je momentálně tento stav :

 

KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ  

 1. místo  SK PETŘÍN PLZEŇ

 

KRAJSKÝ PŘEBOR STARŠÍHO  DOROSTU  

  1.místo  SK PETŘÍN PLZEŇ

 

KRAJSKÝ PŘEBOR MLADŠÍHO DOROSTU  

  1.místo  SK PETŘÍN PLZEŇ

 

KRAJSKÁ SOUTĚŽ DOROSTU  

 1. místo  SK PETŘÍN PLZEŇ

 

a k tomu ještě skvělá práce našich ligových starších žáků

 

 

 

MUŽI "A" 

 

  LUBY  -  SK PETŘÍN        1   :   4 

Branky  :  Vohrna 2 , Zoubek , Bednář

 

Sestava :           Příhoda

Zoubek   ,   Levý     , Světlík  ,  Fillinger  

Bendl      Lisý    Papáček  (85´Brudna ) Hartl (72´Škarda )

Vohrna  ( 54´Šmídl ) , Bednář  ( 82´Motl )

Trojovský , Hubka Mates

 

Áčko vyrazilo v sobotu po obědě do Lub , kam se většině týmů zrovna dvakrát nechce . A ani my nejsme výjimkou a při vzpomínce na výsledky posledních našich zápasů na tomto hřišti , se nikdo nemůže divit . 

Prvních dvacet minut to vypadalo na velmi pohodové odpoledne , byli jsme jasně lepší , vypracovávali jsme si jednu šanci za druhou a po jedné proměněné Márou Vohrnou jsme šli i do vedení . Jenže domácí jen tak zbraně nesložili a přesto , že jsme bez úhony přežili jejich parádní čtvrthodinku , plnou standartek , rohů i dlouhých autů , tak jsme chvíli před koncem dostali vyrovnávací branku paradoxně z rychlého brejku . Bohudík jsme do druhého poločasu vstoupili stejně jako do úvodního dějství , velmi brzy se opět trefil Mára Vohrna a nastavené tempo jsme drželi prakticky až do konce . K tomu jsme se z mnoha šancí ještě dvakrát trefili , nejprve po rohu hlavou Lukášem Zoubkem a v závěru po samostatném nájezdu i Petrem Bednářem. Takže výsledkem je sice vysoká , ale naprosto zasloužená výhra .

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Minulý týden jsme doslova  vydřeli doma všechny body a dnes v Lubech jsme čekali něco hodně podobného . Jenže my jsme na rozdíl od minulého týdne dnes hráli velmi , ale velmi dobře a domácí proti nám neměli sebemenší šanci . Krom kratší pasáže v první půli , kdy jsme přenechali taktovku domácím , jsme byli po zbylých cca 80 minut lepším týmem a čtyři trefy v domácí síti je ještě hodně milosrdný počet .

 

MUŽI "B

ČERNICE    -  SK PETŘÍN "B"      5  :  1

Branky :  Škarda

Béčko bohužel nepotvrdilo body získané minulý týden v Měčíně , byť to dlouho vypadalo celkem nadějně  . Petr Škarda se trefil hned v úvodu a domácí se ne a ne dostat do jakékoliv střelecké pozice . A tak jsme jim "museli" pomoci sami !!! Přišla malá domů , která byla o potřebných 10 metrů kratší a bylo to 1  :  1 . Ve druhé půli už byli domáci lepší a čím déle se hrálo , tak jasně lepší a po zásluze berou všechny tři body . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Cernice_x_SK_Petrin_muzi_B/

 

DOROST   U 19   ročník 1999

    SŠ PLZEŇ  -  SK PETŘÍN       0   :   2

Branky  :  Brudna , Buranský

Devadesátdevítky si to v sobotu dopoledne jeli rozdat o lídra tabulky na Roudnou a kdo se přišel podívat , tak rozhodně neprohloupil . Souboj o úplné čelo tabulky přinesl jak urputný boj , tak spoustu fotbalové kvality , pod kterou se mohli podepsat oba týmy . Nakonec se mohli radovat naši borci a mohlo by se říci , že  zaslouženě , protože pokud se spočítají všechny velké šance , tak i v této statistice jsme domácí tým porazili. Každopádně klukům patří velká gratulace a soupeři velké uznání  . Kéž by se takovéhle zápasy hráli v této soutěži týden co týden . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Sportovni_skola_x_Sk_Petrin_99/

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

SŠ PLZEŇ  -  SK PETŘÍN    0  :  3

Branky : Kramer  2 , Voves  

Dvoulitry  to měli mít papírově prakticky tutové , ale na to se fotbal prostě nehraje . Domácí nechtěli dát zadarmo ani metr svého hřiště a tak se žádný nářez nekonal . Takže konečná výhra "o tři" je sice jasná , ale stála nás to spousty sil .

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Sportovni_skola_x_Sk_Petrin_00/

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

SK PETŘÍN  -  SLOVAN PLZEŇ    11  :  4

Branky : Josífek 2 , Kobza R. , Tětek , Salvét , Hayer , Gabčo , Prachař , Klečka , Koželuh , Maur

Nulajadničky rozjeli svůj parní válec opravdu na plno a tentokráte s ním přejeli v derby zápase borce od borské věznice . Zajímavý je i počet střelců , protože krom trenérů dali branku snad všichni , co byli na hřišti .

 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

 SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD    1  :  0

Branka  :  Votava

U 15  si zase dokázala , že všechno je jen a jen o práci a o píli . Kluci celý zápas dřeli a bojovali a deset minut před koncem přišla sladká odměna v podobě vítězné branky z kopačky Votavy . Kluci mají už šest ligových bodů a to je asi tak šestkrát tolik , než jim předpovídala široká fotbalová veřejnost . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://foto-nesvadbovicz.rajce.idnes.cz/8.10.2016_Mistrovsky_zapas_SK_Petrin_-_Vysehrad/ 

 
 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 SK PETŘÍN - VYŠEHRAD    1  :  1 ( 3:1 na PK )

Branka :  Jandoš 

Nulatrojky čekal soupeř , který měl v tabulce skoro o 20 bodů víc než my a to nám moc šancí na úspěch nedávalo . Jenže na hřišti to vypadalo úplně obráceně a byli to naši kluci , kteří po většinu zápasu diktovali tempo . Už v první půli jsme šli zaslouženě do vedení , jenže druhou trefu ne a ne přidat , byť šancí jsme na to měli opravdu hodně . A tak přišel trest !!! Dalekonosná střela těsně před koncem poslala zápas do penalt , ale  v nich jsme byli jasně lepší zase my .

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

Č. BUDĚJOVICE   -   SK PETŘÍN    13  :  0    

Branky :   

Nulačtyřky čekal po náročně cestě ještě náročnější soupeř , takže se nějaký bodový zisk moc nečekal , ale to že nedáme ani jednu branku , na to by si asi moc fanoušků nevsadilo . Doufejme , že si kluci nechali střelný prach na příště . 

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     Č.BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN   0  :  7 

Branky : 

 U 12 měla za sebou velice zdařilý duel se Slávií a tak se čekalo , že by se snad mohlo něco stát i v Budějicích . Jenže domácí byli naprosto proti všemu , co by nám mělo udělat radost , byť jen sebemenší a výsledek je hodně podoben tomu co na vedlejší polovině uhráli kamarádi o rok starší . Prohra úplně nevadí , to že to bylo bez vstřelené branky trochu jo . 

 

votava-jan-2016.jpg

HONZA VOTAVA ROZHODUJE ZÁPAS

U 15 si to doma rozdala o "černého Petra" v podobě posledního místa prvoligové tabulky starších žáků a byla to nakonec vítězná hra ! Vyšehrad sice dlouho odolával i zlobil , ale deset minut před koncem se Honza Votava rozhodl , že všechno bude jinak a že poslední bude Vyšehrad !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář