Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 7. - 8. 10. 2023

FAMÓZNÍ OBRAT U19

 

 

petrin-boys--2023-domazlice.jpg

Naši " PETŘÍN BOYS" byli nedílnou součástí skvělého víkendu . Kluci povzbuzovali tak dobře, že muži porazili domažlickou rezervu 6 ku 1 !!!

 

 

SKVĚLÝ VÍKEND

 

ZAVRŠIL NESKUTEČNÝ

 

OBRAT U19

 

 

Už v pátek se na Petříně zadařilo. Napřed obrali mladší žáci Rokycany a hned poté mužská rezerva doma přivítala v derby zápase o čelo tabulky Rapid a po skvělém fotbale se kluci radovali z těsné výhry. Skvělý víkend pokračovali v sobotu ! Muži si vyšlápli na rezervu Domažlic a na Sencu vyhrála naše U18 . A po obědě přichází jediné víkendové zklamání, když jeden z našich nejlepších týmů U16  nestačí na Doubravku . A neděli vezmu od konce - U14 deklasuje Vlašim, před ní vyhrává i U15 a ještě před ní sestřelí naše ligová U17 žižkovskou Viktorii . No a to nejhezčí přichází v neděli dopoledne ! Ligová devatenáctka dostává slušně nařezáno od Žižkova a v 63 min už prohrává 0 : 3 . Přichází neskutečný obrat a konečná výhra 4 : 3  -  prostě nezapomenutelný zápas  !!!

 

kolar-ondra--rapid-2023.png

Ondra KOLÁŘ má za sebou skvělý víkend !!!

  Ondra byl o víkendu skoro u všeho . Nejprve se v pátek postaral o to, že rezerva mužů vede krajský přebor. Pak si v sobotu oddechnul a byl jedním z těch, kteří byli u famózního obratu s Žižkovem 

 

 

MUŽI

demi-domazlice-2023.jpg

Aleš Demeter po vstřelení úvodní branky do sítě Domažlic

 

    SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE "B"     6 : 1

Branky :   Vodrážka Jan , Bednář , Demeter , Rada , Treml , Klich

Sestava  :   Petr  -  Klich ,  Maxa  , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   ,  Flachs ( 65´ Treml )  -  , Vodrážka Jan (75´Rada) , Demeter ( 84´Vanc ) , Šimáně  ( 84´Tětek )

Vytisk , Vinkler

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/d1db5adc-655c-4d2d-a2bd-61702017f043

 

Muži se chtěli udržet na špičce tabulky a k tomu jim mohlo pomoci jediné - vyhrát . A k tomu jsme měli blíž už po pár minutách, kdy parádně vysunul Lukáš Nový Aleše Demetera a ten otevřel skóre zápasu  - 1 : 0.  Bohužel jsme se neradovali dlouho a náš bývalý hráč Vojta Černý dorazil balon za záda bezmocného Ondry Petra v bráně  1 : 1 . Po půl hodině to bylo zase veselejší ! To si na pravé straně vyšlápl do útoku Patrik Klich a jeho centr si hosté srazili do vlastní brány  -  2 : 1 . Asi nejdůležitější branka pro celý vývoj zápasu padla až v nastavení prvního poločasu . Aleš Demeter vyslal do úniku Zdeňka Šimáněho a jeho nezištnou přihrávku před prázdnou kasu uklízí Honza Vodrážka  -  3 : 1 . Hosté sice vehementně reklamují ofsajdovou pozici a je chvilku "rušno" , ale jak už to často bývá rozuzlení dá až videozáznam a ten ukazuje, že akce proběhla naprosto dle pravidel a rozhodčí to posoudil skvěle. Ve druhé půli jsme si náboje nechali až na samotný závěr . Na 4 : 1 zvyšuje Petr Bednář po další skvělé příhře Zdeňka Šimáněho , následně se poprvé v životě trefuje v divizi Adam rada, když nekompromisně uklízí do vinglu přihrávku Aleše Demetera a skóre uzavírá Honza Treml, po parádní přihrávce Kuby Tětka

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Samotný výsledek je určitě lepší než samotná hra, ale takováhle výhra vždycky potěší . Jsem rád, že nám to tam začalo padat a 10 gólů za dva zápasy je určitým přínosem pro další kola . Zase se potvrdilo, jak široký a kvalitní máme kádr a kluci zaslouží velkou pochvalu . Navíc jsme si museli vypůjčit z U19 i brankáře Ondru Petra a zvládl to skvěle  !

 

petr--2023-domazlice.jpg

Brankář Ondra Petr si odbyl mužskou divizní premiéru a na tom, že byla vítězná měl velký podíl !

 

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231007-dd8001c3-ca42-49e8-92cd-b0e01fa66a93-cef74b82/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

vodr---sancis-2023-domazlice.jpg

Útočná dvojice Honza Vodrážka a Zdeněk Šimáně se postarala o třetí trefu do černého  !

 

 

 

 SK PETŘÍN B  -  RAPID     1 : 0

Branka :   Tětek

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/ddd0eac4-48aa-494d-954b-7cf88d1c2726

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231006-petrin-b-rapid-10-9264003e/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://plzensky.denik.cz/fotbal-kraj/ohlasy-z-preboru-slagr-rozhodla-jedina-branka-banik-poprve-v-sezone-zvitezil-202.html

 

 

Béčko se chtělo udržet na čele tabulky a k tomu prostě potřebovalo Rapid porazit, což se vůbec nerodilo lehce , ale nakonec se to podařilo . Vítěznou a jedinou trefu utkání si do deníčku zapsal Kuba Tětek, který z penaltového puntíku potrestal faul na mladého Franka. 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:   

Musím říct, že tomu zápasu chyběly jen góly, protože jinak to bylo na krajský přebor naprosto nadstandartní utkání . K tomu všemu přispělo i celkem dobré hřiště , slušná divácká kulisa a rozsvícené reflektory - prostě za mě skvělá podívaná, ve které jsme byli rozhodně šťastnějším týmem . Rapid ukázal , že je na dobré cestě a že je to krom nás :-) jednoznačně nejlepší tým krajského přeboru . Akorát jim chybí o něco více zkušeností, díky čemuž jsme vlastně ten zápas rozhodli. Né, že bychom měli na hřišti výběr  zkušených, ale měli jsme v bráně Vojtu Suchého a na stoperu Martina Trojovského a když k tomu přičtu už něco odehranou středovou trojici Heller , Tětek , Rada , tak to s tím nadrženým mládím nakonec sedlo . No a když už jsme u toho mládí, tak obrovská chvála musí přijít na dvojici Ondra Kolář , Martin Frank, kteří vlétli do druhé půle naprosto skvěle . 

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

 SK PETŘÍN U19  -  ŽIŽKOV     4 : 3

Branky :  Olach , Frank , Kacerovský , Žemlička

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/cc726731-bae6-437d-8bcc-9e97a1eedf85

 

Video ze zápasu : 

... bude později

 

 

Devatenáctka zažila v neděli zápas, na který se prostě nezapomíná !!! 63 minuta a na tabuli skóre svítí hrozivých  0 : 3  ......no a pak to přichází a končí to neskutečnou radostí a eufórií  -  prostě fotbal !!!!

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Po vítězství minulý týden proti Ústí jsme se i nadále chtěli udržet na prvních místech v tabulce a k tomu bylo zapotřebí vyhrát. Od začátku jsme byli lepší byli více na balonu vytvořili si několik slibných ale žádnou úplně tutovou šanci a Žižkov se dostal za prvních 30 minut 4x k nám do vápna a vedl 2:0!!!! O poločase jsme  2x vystřídali do hry se dostali Martin Frank a Ondřej Kolář,  pozměnili rozestavení a chtěli s tímhle nepříznivým výsledkem něco udělat. 2.poločas začal stejně jako ten první my se tlačili dopředu a Žižkov dal ze střely za vápnem už na 3:0. Pořád ale bylo dost času na to tím  něco udělat. Opět jsme 2x vystřídali tentokrát šel do hry Martin Olach a Matěj Brandner a začali se na hřišti dít věci. Nejprve se ve vápně krásně uvolnil Ondra Kolář a posunul míč na volného Martina Olacha který snížil na 1:3. O 3 minuty později byl ve vápně faulovaný Martin Frank sám si postavil míč na penaltu a už to bylo jen 2:3. O minutu později opět Ondra Kolář vybojoval roh který Martin Olach nádherně poslal do vápna na hlavu Sama Kacerovského a bylo 3:3. V tu chvili by remízu bral asi každý všema deseti ale kluci na hřišti po tomhle obratu chtěli body všechny. 5 minut před koncem opět Martin Olach po faulu kousek za půlkou poslal míč do vápna na hlavu Radka Žemličky a vypukla totální euforie kdy jsem musel kluky z lavičky držet aby nevběhli na hrací plochu. Po zbývající čas už jsme si výsledek pohlídali a posunuli se na 3.místo za druhý Hradec který má stejně bodů ale lepší skóre  o 2 body za vedoucí Bohemku . Krom Obrovské pochvaly pro kompletně všechny nejen za výkon ale hlavně za to jak se kluci vypořádali nepříznivým výsledkem a chtěli za každou cenu vyhrát tak bych chtěl pochválit Holmiho, Frankyho, Koldu a Dávu který svýmy výbornými výkony pomohli našemu mužskému Běčku v pátek svýšit náskok na čele tabulky v krajském přeboru proti v tu chvíli druhému Rapidu. 

 

 

 

SK PETŘÍN  U17  -  ŽIŽKOV   4  :  0

Branky :  Hodan , Suchý , Štěpánek , Janout

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/55427ac3-78c6-4f4a-bfc7-4e0df1932439

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

bude později

 

Sedmnáctka se musela obejít o celou řadu svých tradičních opor, ale to torzo co z týmu Martina Kořínka  zbylo, ukázalo, že jsou prostě dobří . jednoznačná výhra na Viktorkou je toho jasným důkazem . 

 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Do utkání s Žižkovem jsme šli s vědomím, ze máme spoustu velkých absencí důležitých hráčů, ale také s vědomím, ze jsme dost dobří na to v náročném utkání uspět. Myslím, že v první půli jsme hrály opravdu dobrý fotbal do obou fázi a byli jsme za to odměněni velkým počtem šanci a dvě jsme proměnili - jednu krásnou dal Martin Suchý, který i přestože nebyl z daleka fit, tak šel týmu pomoci na tolik minut kolik zvládne a náramně se mu to povedlo a druhy přidal krátce na to Dominik Hodan, který tak má velmi povedené dva týdny. V druhé půli jsme věděli, že nás čeká náročný boj s aktivním soupeřem a evidentně jsme na to bylo proste výborně připravený. Skvělý výkon defenzivy podtrhlo další čisté konto, už třetí v řadě a do toho se nám dařilo zakládat zajímavé brejky a když z jednoho skóroval Maty Štěpánek, bylo hotovo. V poslední minutě skóre uzavřel Vojta Janout a my máme na kontě velmi dobrý výkon a zasloužené tři body. Jsem nesmírně rád, že i přes značné absence máme dostatek kvality na to tymy v lize porážet a že jsme to dnes prokázali. 

 

 

fik--simon--2023.jpg

Střelec druhé  branky utkání s PFA a taktéž druhé branky na Sencu  -  Šimon Fikrle  

 

 

  SENCO  -  SK PETŘÍN  U18      0  :  4

Branky :  Nový , Fikrle Šimon , Špilar , Kural

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/6bc3fd6b-8a71-46b7-bd54-c382b0a0f13e

 

 

Osmnáctka zvládla plzeňské derby na jedničku a potvrdila roli velkého favorita

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

 

Postavení v tabulce před zápasem nás stavělo do role favorita ale tyhle DERBY zápasy vždy bývají obrovsky složitý. Kluci se tím hlavně v úvodu nechali hodně unést nebyli jsme trpělivý při zakládání útoku a absolutně nám chyběla mezihra. Přesto jsme si vytvářeli šance ale chyběl nám klid v zakončení. Branku jsme paradoxně dali z jedné z nejmenších šancí v zápase, kdy se po skvěle kopnutém rohu a několika odrazech na malém vápně nejlépe zorientoval Filip Nový a míč dotlačil až do sítě. Do šaten jsme tak šli ve vedení 1:0. Do druhé půle vstoupil soupeř daleko aktivněji a my si s tím nebyli schopni úplně poradit. Vysvobození nám přinesl až fantasticky hrající Šimon Fikrle když utekl obraně domácích a zvýšil na 2:0. To nám dalo klid a od té doby jsme na hřišti dominovali. Pojistku na vítězství pak ještě přidali Vojta Kural a Matěj Špilar a my tak zvítězili 4:0 a z derby jsme si odnesli všechny body. Za což bych chtěl kluky pochválit. Do dalších zápasů se musíme zaměřit abychom si prosadili svoji hru a koncentrovali se po celých 90 minut zápasu, kdy jsme v závěru některé situace zbytečně přehrávali. Věřím že vítězství potvrdíme v dalším zápase a posunem se nejen v tabulce ale i herním projevem zase o kus dál.

 

 

 

 

 SENCO  -  SK PETŘÍN  U16     3  :  1

Branky :    Marco Aurelio 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/24b504b9-b67a-499d-bf37-0fed6e795635

 

Jestli má šestnáctka nějakého neoblíbeného soupeře, tak je to rozhodně Senco . Kluci dokáží porážet kdykoliv kohokoliv , ale tenhle tým je snad zakletý. K tomu všemu určitě nepřispěl ani týden zdravotní hrůzy, kdy se kluci museli  rvát nejen z tréninkem, ale hlavně se zdravotními problémy .  

 

Komentář hráče Davida Romaňuka: 

 Zápas z naší strany nebyl špatný,  celej jsme ho kontrolovali vytvářeli jsme si hodně šancí, které jsme bohužel neproměnili, určitě nám chyběly střely od útočníků. Na konci zápasu mi přišlo že po prvním gólu jsme v obraně polevili a přestali komunikovat což vedlo ke prohře.

Do zápasu jsme šli s cílem vyhrát, to se bohužel nepovedlo. Náš vstup do utkání byl dobrý, celý první poločas jsme byli lepším týmem, soupeře jsme skoro k ničemu nepustili až na pár chyb v obraně. Mohli jsme dát klidně 2-3 góly, ale soupeř byl zalezlý a každý centr do vápna nám ubránil nebo jsme byli nepřesní v zakončení. Druhý poločas jsme soupeře pořád přehrávali, v 51 minutě jsme dali vcelku šťastný gól hlavou, na to nám soupeř rychle odpověděl gólem ze standardky. Poté bych řekl že nám docházely síly a začali jsme se přizpůsobovat jejich hře a nechali jsme si dát další dva zbytečné góly po chybě v obraně.

 

 

 

ŽÁCI

 

 SK PETŘÍN U15  -  VLAŠIM   3  :  1

Branky :  Súlovec ,2 , Blažek

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/33531536-8a57-4327-aee0-091b0b9e1bac

 

Patnáctka tohle potřebovala už jako sůl , takže kluci super !!!

 

Komentář hráče Štěpána Vainara

Náš zápas 8.10 v 15:00 proti týmu Fc Sellier & Bellot Vlašim odstartoval pro změnu na umělé trávě. Ze začátku jsme vytvářeli tlak na protější tým a v 11 minutě se povedlo po útěku Cristiana Súlovce zvýšit vedení na 1:0. Dalších 30 minut jsme tlačili ale po nevyvedené přihrávce brankáře Jakuba Mottla nás stála jeho chyba skoro gól. Změna nastala až ve 40 minutě, kdy se sekundu před koncem trefil kapitán Pavel Blažek a zvýšil tak stav na 2:0. Po pauze bylo hodně šancí, které bohužel neskončili gólem. Po ztrátě balonu v 76 minutě ale přišla šance pro Vlašim, kterou proměnili a snížili tak na 3:1. Mimo pár nakopávaných balónů jsme byli často na balonu a nebáli jsme se podržet míč.

 

 

 

SK PETŘÍN  U14  -  VLAŠIM    12  :  0

Branky :    viz níže

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/988fcea8-99fd-4409-9b1c-5397f5858851

 

 

To, že by čtrnáctka mohla vyhrát se tak nějak čekalo. To, že to bude o takovýhle parník už asi méně a to, že se o konečné skóre 12 : 0 postará DVANÁCT různých střelců, je snad světový unikát !!!

 

Komentář  trenéra Tomáše Stehlíka :  

V neděli vpodvečer jsme přivítali na domácí půdě poslední tým naší Divize skupiny A, Vlašim. Po vzájemné domluvě s hostujícím trenérem jsme zápas odehráli na přírodní trávě.

Zápas se pro nás od první chvíle vyvíjel dle našeho přání, přesně tak, jak jsme si řekli v kabině. Od první minuty jsme na soupeře vlítli a  už v první minutě jsme otevřeli skóre a ve stejném duchu se vyvíjel celý zapas.  Poločas skončil 6:0.

 

Do druhé půle jsme nechali hrát stejnou sestavu, a i druhý poločas jsme dominovali a s chutí jsme si zastříleli.  Od 52 minuty zápasu jsme obměnili sestavu a i příchozí hráči plnili co jsme si řekli a skoro všichni si dali góla. Zápas sice skončil 12:0,ale to skóre mohlo být ,mnohem vyšší…. Nicméně bych chtěl vyzdvihnout přístup hostujícího mužstva a jejich trenéra. I za stavu 10:0 kluky hnal dopředu

A chtěl hrát fotbal.   Teď nás čekají dva zápasy venku a doma se zase představíme v neděli 29.10. od 12 hodin proti Benešovu.

 

 

 

 

 

 SK PETŘÍN  U13  -  ROKYCANY   14 : 1

Branky : Štauber 4 , Čížek 3 , Rossi 2 , Holík 2 , Kadlec , Štěrba , Procházka

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/72e37c37-f5ec-4f2d-b37a-a424968b5a05

 

Třináctka sice postrádala svého nejlepšího snajpra Ondru Schwaba , ale na konečném vysokém skóre to vůbec není znát 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece  : 

V pátek odpoledne v trošku netradičním čase, jsme přivítali regionálního soupeře z Rokycan. Postavení soupeře napovídalo jednoznačné záležitosti v náš prospěch a tato úvaha v hlavách našich hráčů velmi ovlivnila celý průběh utkání. Podcenění soupeře s vidinou snadného vítězství způsobila velmi špatný výkon celého týmu. Kluci od začátku nehráli to co jsme požadovali a přizpůsobili se hře hostujícího týmu. Vyhráli jsme , máme tři body, ale jsme velmi nespokojeni s předvedenou hrou. Takže varování a musíme tento přístup vymazat a příště být o dost lepší, jelikož na ostatní by to nestačilo. Držíme se v popředí a chceme tam být co nejdéle a musíme proto udělat příště o hodně více. Jedeme dál

 

 

 

 

SK PETŘÍN U12  -  ROKYCANY     5  :  3

Branky :   Soukup 2 , Ivanič , Mátl , Kaše

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/536174b0-b805-468c-9172-0bc5c850fd6d

 

Dvanáctka  si připsala další výhru, tentokráte nad tradičně neoblíbeným soupeřem, což těší o to více .

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

V pátek nás čekal soupeř z Rokycan,kterému jsme chtěli vrátit porážku z posledního vzájemného zápasu.Bohužel ani tentokrát nám nevyšel vstup do utkání a po pár minutách byl stav 0:1, i když nebyl náš výkon lepší povedlo se nám v poslední minutě první třetiny vyrovnat.Druhá třetina proběhla v podobném duchu jako první, i přes to, že jsme začali mít více ze hry byl výsledek po 60 minutách 2:2.Aby toho nebylo málo v první minutě třetí třetiny jsme po zbytečné chybě prohrávali 2:3,tahle situace nás konečně nakopla k lepšímu výkonu a na celém mužstvu bylo vidět,že chtějí zápas otočit a po 10 minutách bylo opět vyrovnáno a byla jen otázka času kdy se nám povede vstřelit další gól a také se tak stalo .Posledních 10 min na sebe vzal vše zodpovědně náš kapitán, který byl nejdříve faulován a z nařízené penalty jsme šli do vedeni 4:3 a 4 minuty před koncem sám zvýšil na 5:3,soupeř ještě v závěru zápasu dostal možnost penalty,ale několikátý zápas po sobě náš výborně chytajicí Boury skvělým zákrokem pokutový kop i následnou dorážku zneškodnil a 3 body zůstaly na Petříně.

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

 

PŘÍPRAVKA   U 11

 

8. kolo - MPMŽ "A" - Raková - SK Petřín Plzeň U11 - 3:4 (1:2)
Branky: 2x Edl, 1x Kliment, 1x Ungu
Přijde nám, že hrajeme podle narýsovaného vzoru. Opět jsme do zápasu vstoupili roztěkaně a v 8. minutě dostali branku. Následně jsme zabrali, herně se zvedli a před koncem 1. poločasu jsme po brankách Matyáše Edla a Kristiána Klimenta otočili průběžný výsledek na 2:1 pro nás. Tento stav kluky doslova napumpoval čerstvou silou a do 2. poločasu jsme vlétli jako uragán. Během pár minut jsme po brankách Matyáše Edla a Andrého Ungu vedli už 4:1. V tento moment jsme fakt hráli pěkný, kombinační fotbal a dostávali se do dalších šanci, které jsem bohužel již neproměňovali. Na druhou stranu jsme chtěli dát další góly až moc a zapomínali na zadní vrátka, což se nám skoro vymstilo. Když Raková 5 minut před koncem snížila na rozdíl jediné branky, tak nám bylo ouzko. Naštěstí jsme vítězství urvali bojovností a silou vůle, už jsme to pro psychiku našich kluků doopravdy potřebovali! Suma sumárum, máme po delší době zasloužené 3 body a úsměvy na tvářích všech!!!
 
 
PŘÍPRAVKA  U 9
 
5. Kolo MPMP
 
Košutka - Petřín 3:13
Lhota - Petřín 9:7
Smíchov - Petřín 15:3
 

První zápas proti domácímu týmu musím kluky velmi pochválit, kluci předvedli spoustu krásný akcí a gólů. Hned v úvodu zápasu jsme se dostali rychle do vedení. Košutka sice dokázala srovnat, ale pak už byl zápas pouze v naší režii.

Ve druhém zápase nám chybělo trochu to fotbalové štěstíčko. Po pár smolných gólech Lhoty a našich nastřelených tyček a břeven jsem prohráli o dva góly…
Třetí zápas zaslouženě Smíchov vyhrál. Byli hladovější, rychlejší a silnější ve všech soubojích. V zápase nás trápila naše rozehrávka, ze které nás bohužel soupeř trestal. Nezbývá nám nic jiného než zvednout hlavy, poučit se z chyb a další zápasy vyhrát!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář