Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 3. -4.11. 2018

U19 JE UŽ TŘETÍ !!!

voves-dominik-2018.jpg

DEVATENÁCTKA JE UŽ TŘETÍ !!!

Naše ligová U19 si tentokráte doma , poradila s Benešovem a po výsledku 4 : 0 , se vyhoupla už na 3. místo tabulky . Kluky čekají ještě dva podzimní zápasy , ale bylo by super , kdybychom se na takovouhle tabulku mohli dívat celou zimu !

 

 

===================================

 

 

BÉČKO

 

se konečně dostalo 

 

DO ČELA

 

 

Muži se po dvou výjezdech zase představili doma a zase to bylo za šest bodů . Áčko si poradilo s Bolevcem,  rezerva si to s Radnicema rozdala o průběžnou první příčku a svého soupeře dostala v tabulce pod sebe . Ligové dorosty shodně přejeli Benešov a na vítěznou vlnu se vrátila i naše U 18 , která veze všechny body z Příbrami . Jedni starší žáci s Admirou padli a druzí zase vyhráli . Poslední letošní mistráky sehráli naši mladší žáci a shodně udělali vítěznou tečku za první polovinou soutěže . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN  -  BOLEVEC   2  :  0

Branky  : Fiala 2

 

Sestava :                      Příhoda 

Šulc   Zoubek  Lisý   Trojovský (72´Gavrylovskyy )

 Nademlejnský  Bendl (78´Huml)   Bednář

 Šimáně  (80´Škarda)    Fiala  (88´Krystl)

Vohrna  (86´Štefl )

Suchý

 

Postavení v tabulce nám velelo jediné - vyhrát !!! A to se nakonec povedlo !!!

Souboj prvního s předposledním asi čekal větší brankový rozdíl , ale derby  je pořád derby . Od úvodního hvizdu jsme měli herně navrch a podle našeho ideálního plánu přišla brzy i první branka , když se přiřítil do vápna Vláďa Fiala a svojí rezervní pravačkou uklidil balon k tyči - 1 : 0 . Vše běželo dle plánu i dál . Za chvíli si totiž na pravé straně naběhl na parádní balon kapitána Bednáře Honza Šulc a zpětnou přihrávkou vybídl hned několik našich hráčů . Balon se však opět  dostal až k Vláďovi Fialovi a ten znovu svojí pravačkou uklidil balon do sítě , tentokráte rovnou do šibenice -  2  :  0 . 

....a to je tak nějak všechno co bylo na hřišti k vidění . My jsme si sice vypracovali ještě  další příležitosti a něco málo měli i hosté , ale gól už nepadl žádný .

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Máme další tři body a bereme je s maximální pokorou . Zápas se pro nás vyvíjel dobře a kdekdo čekal , že svého soka ve druhé půli úplně dorazíme , ale ten se nezlomil a bojoval až do konce . Nás těší , že jsme po celý zápas drželi otěže utkání ve svých rukách a že jsme udrželi nulu vzadu . Žádná nádhera to nebyla , ale vyhrát takovéhle zápasy je podstatně příjemnější , než když Vám tam spadne všechno do čeho kopnete. 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  RADNICE   3  :  0

Branky:   Levý ,Šimáně , Štefl

 

Rezerva čekala na moment , když se dostane do čela tabulky , docela dlouho , ale super je fakt , že se tak stalo po vzájemném souboji prvního s druhým . Radnice tady ukázali proč byli až doteď na čele tabulky , hráli velmi dobře , ale na nás to nestačilo . Zvláště ve druhé půli jsme soupeře přehrávali a vytvářeli si jednu šanci za druhou . Teď nás čeká ještě těžší úkol - vydržet na prvním místě ještě 14 kol a bude to perfektní !!!

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN  -  BENEŠOV    4  :  0

Branky :   Šmíd 2 , Žižka 2

 

Devatenáctka zabralo hned na úvod zápasu a po 25 minutách bylo takřka hotovo , protože po dvou trefách Žižky a jedné Šmída , to bylo už 3 : 0 . Hosté se sice z tohoto direktu dostali ,  hru vyrovnali , ale  kontaktní branku bohudík nedali . Takže v lehce nezáživné druhé půli se z několika šancí trefil už jen zase Jirka Šmíd a bylo hotovo . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

DOROST  U 18

 

SPARTAK PŘÍBRAM - SK PETŘÍN    1 : 3

Branky  :   Dotzauer  3

 

Osmnáctka se oklepala z děsivé marodky z minulého týdne a kvalita se ukázala hned v zápase v Příbrami . Střelecky  řádil Wolfgang Dotzauer , ale zásluhu na výborném výsledku i výkonu , mají všichni takřka stejnou !

 

 

DOROST U 17

 

SK PETŘÍN  -  BENEŠOV    4  :  0

Branky :  Svoboda 2 , Zajíček , Vodrážka
 
 
Sedmnáctka měla tak trochu nůž na krku a po několika výsledkově neúspěšných zápasech měla jasný domácí úkol - porazit zase někoho !!! Kluci začali skvěle a hned v 5. min se prosadil Radek Svoboda , ale místo toho , aby nás to uklidnilo , tak to byli hosté , kdo měl jednu šanci za druhou . Paradoxně jsme všechny megatutovky přežili a ze všeho do čeho jsme kopli jsme dali gól . Poločasových 3 : 0 bylo tedy hodně nespravedlivých , ale na to se fotbal nehraje . Druhá půle už byla z naší strany lepší , ale paradoxně jsme z toho vyprodukovali jen jednu branku a jak už to v tomto zápase bylo normální , tak se hosté s balonem do naší sítě nedostali a to ani z pokutového kopu , který bravůrně zneškodnil Kuba Zíma . 
 
 
 
 

DOROST U16

 

SP. PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN  2  :  2

( 5 : 4 na PK )

Branky : Tříska 2

 

Šestnáctka si po celý zápas nedokázala poradit s bojovnou a velmi důraznou hrou domácích a nakonec bere jen bod . Kluci mohli několikrát zápas rozhodnout , ale v první půli trefovali jen tyče a když mohli chvilku před koncem rozhodnout z penalty , tak taky nepochodili . Domácí pak ještě v závěru trefili také tyč a tak se muselo do penalt , které nám tentokráte úplně nevyšly . 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 SK PETŘÍN - ADMIRA  2  :  5

Branky :  Kobes  , Krystl

 

Starší žáci  sice velmi silné Admiře podlehli , ale po výkonu , za který se rozhodně vůbec nemusí stydět . Kluci  na přední týmy z tabulky prostě nemají , ale takovýmhle výkonem  můžou trápit každého a porazit všechny kolem sebe v tabulce . Takže zopakovat tohle i za týden a mohl by ten podzim dopadnout 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN - ADMIRA  2  :  1

Branky :   Hrdina , Kolářík

 

Čtrnáctka měla proti sobě soupeře , který podle postavení v tabulce měl dostat pořádně nařezáno , ale fotbal je v tomhle neskutečně spravedlivá hra . Soupeř hrál velmi dobře a my jsme se prostě nedokázali prosadit . Takže když už se všichni chystali na penalty , tak se k balonu dostal Venca Kolářík a rozhodl o naší výhře v základní hrací době . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

SK PETŘÍN - BOHEMIANS  5  :  4

Branky :   Macháč 2  , Dvořák , Trojovský , Špilar

 

Třináctka si to v posledním podzimním zápase , rozdala o postavení v přední části tabulky s pražskýma klokanama z Bohemky a všechno dopadlo náramně !!! Parádní výkon , parádní zápas , parádní výsledek a neskutečné 4. místo po podzimu české fotbalové ligy mladších žáků !!!

OBROVSKÁ GRATULACE !!!

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN  - BOHEMIANS  8  :  4

Branky :  Vaniš 3 , Pavlov , Pavlis , Sidorenko , Linhart , Maxa 

 

i dvanáctka hrála s Bohemkou o pozice v konečné podzimní tabulce a i tady se povedlo klokanúm odskočit a zůstat v konatktu s horní polovinou tabulky . Každopádně vyhrát poslední zápas roku je vždycky skvělé !!!

 

 

2012----rokycany-2018.jpg

NAŠE PŘEDPŘÍPRAVKA ZASE ŘÁDILA

Parádní  víkend mají za sebou naši nejmenší . Svěřenci trenérů Petra Ivaniče a Kačky Pletichové , si v sobotu přivezli z Prahy stříbrné medaile , aby v neděli z Rokycan , přivezli placky z kovu nejdražšího !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář