Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 23. TÝDEN

VÝSLEDKY Z 30. - 31.5. 2015

2005-eon-2015-1.misto.jpg

NULAPĚTKY VYHRÁLI E ON CUP !!!!

24 týmů , nejen z našeho kraje , se o víkendu rvalo o jedno jediné postupové  místo na celostátní finále největšího žákovského turnaje v republice . První zářijový víkend se na hřištích kolem Českých Budějovic budou o celostátní triumf prát Sparta , Slavia , Brno , Ostrava , Viktorka , Jablonec , dalších  více než deset týmů a  s nima   SK ZČE  PLZEŇ !!!!

OBROVSKÁ GRATULACE

 

MUŽI JDOU OPĚT DO

 

TRHÁKU

 

    Muži si lehce pohráli s naprosto odevzdaným Horšákem a díky Bolevci , který obral o dva body Vejprnice , jdou opět do trháku. Dorosty si svoje zápasy předehráli už ve čtvrtek a bylo to super odpoledne !!! Nedařilo se žákovským výběrům , starší podlehli v Přešticích a mladší ligoví nestačili na Benešov .

 

MUŽI "A"

 

       SK ZČE -  HORŠOVSKÝ TÝN  6   :   0

 

Branky : Papáček 2 , Peterka 2 , Lisý , Vohrna

Pfleger

Škarda   Macht   Zoubek    Šulc

Vohrna   Papáček   Lisý    Bednář

Šebek     Peterka

Stř.  :  Meszároš , Levý  ,  Brácha  ,  Chocholatý , Příhoda

Muži  zažili opravdu pohodové sobotní dopoledne , které se jim v tomhle hektickém závěru doslova šiklo !!! Hosté přijeli s naprostým respektem a ani jeden z nich si ani nepomyslel na to , že by u nás něco uhráli . Každopádně takovéhle tři body mají naprosto stejnou hodnotu jako jiné , těžko vybojované a na závěr se rozhodně budou hodit . Pomohl nám trochu Bolevec , ale jak moc  , to uvidíme až po posledním kole . Každopádně hodnotit kvalitu fotbalu moc nejde , protože na hřišti bylo po celých 90 minut jen jednou mužstvo , takže by bylo dobré si lehce odfrknout a řádně se připravit na další kolo . V Chrástu ( se Zručí ) to totiž bude úplně jiná káva . 

 

MUŽI "B"

        TLUČNÁ  -  SK ZČE   2   :   1

Branka  :  Siakala

Rezerva nebere ani bod a z konečnou platností se o postup už rvát nebude . Každopádně celou sezónu musíme hodnotit jednoznačně kladně . A pokud ještě zaboduje v posledních dvou zápasech , tak možná i výborně !!!!

 

STARŠÍ DOROST

   SK ZČE  -  KLATOVY  4   :   3

Branky :  Týml , Šmídl , Paul  2

Starší dorost čeří vody v tabulce o titul , ale bohužel je trochu pozdě . To však nic nemění na tom , že kluci zaslouží velkou pochvalu za celé jaro . Herně to totiž od úvodního kola nebylo vůbec špatné , ale výsledky přichází až v době , kdy je tým zdecimovaný několika absencemi . O to jsou tyhle výhry sladší . Tohle byl skoro cukrkandl !!!!

 

MLADŠÍ DOROST

 SK ZČE  -  KLATOVY    4   :   0

Branky : Vodrážka , Kalaš , Gavrylovskyy , Šimáně

Mladší dorost se rychle oklepal z porážky se Sportovní školou a svůj poslední domácí zápas zvládnul na jedničku ! Kluci se opět dostali na čelo celé tabulky a budou se pilně připravovat na poslední zápas , který sehrají v Domažlicích . Situace na čele tabulky je až neuvěřitelně zamotaná , ale trumfy drříme v ruce hlavně my !!! Pokud nevyhrajeme v Domažlicích , tak se Klatovy  mohou dostat na stejný bodový zisk jako máme my , ale vzájemná bilance hraje pro nás . Stejně bodů v tom samém případě může nakonec mít i Sportovní škola , ale ve společné tabulce všech tří týmů jsme na tom nejlépe zase my . Velmi reálná je ale i situace , kdy na čele budeme mít stejně bodů jen s Sportovní školou a jelikož  naše vzájemné zápasy jsou až neuvěřitelně naprosto shodné ( 3:2 , 2:3 , 3:2 na PK , 2:3 na PK) ,  rozhodovalo by o vítězi  až celkové skóre !!!

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

  PŘEŠTICE  -  SK ZČE   5   :   2  

Branky  :  Vodrážka  2

Starší žáky čekal v Přešticích veletěžký soupeř , ale na ty my prostě umíme zahrát , takže se čekal super zápas . Jenže náš výkon v první půli byl doslova katastrofální a poločasové vedení domácích v poměru  2 : 1 bylo doslova naší výhrou . Hned po přestávce domácí přidali další branku a my jsme byli na "ručník" ! Od tohoto okamžiku jsme se ale pomalu začali zvedat , snížili jsme na rozdíl jediné branky a domácím zle zatápěli . Paradoxně jsme v době , kdy jsme byli lepším týmem a čekalo se kdy skore srovnáme , inkasovali čtvrtou , jak se později ukázalo , rozhodující branku . Takže můžeme gratulovat soupeři , protože tahle výhra je zřejmě katapultuje až k titulu krajského přeborníka a bohužel  konstatovat , že si to zvláště za první poločas zasloužili . 

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

     ST 3.6.  BOLEVEC  -  SK ZČE 

Nulajedničky měli sice ještě v pátek sehrát domácí zápas se Slovanem Spoje , ale díky jejich velkorysosti se k tomuhle zápasu postaví společný tým ročníků 2002 a 2003 . Ti totiž příští týden vyrazí na turnaj do Mnichova , kde je čekají zápasy ne celé hřiště a tenhle páteční bude jejich první a zároveň poslední generálkou !!!

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

      BENEŠOV  -  SK ZČE    8   :   0  

Kluci podali zvláště v úvodu utkání velmi dobrý výkon a několikrát mohli jít do vedení . To se jim bohužel nepodařilo a domácí už v závěru první půle zápas rozhodli . 

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

 BENEŠOV - SK ZČE   2   :   1   

 Branka  :  Krůta

Nulatrojky  sice předvedli ve Vlašimi obstojný výkon , ale na body to tentokráte nestačilo  ! Obdržené dvě branky jsou sice dobré vysvědčení hry vzad , ale na jeden gól se venku nevyhrává !!!

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

SK ZČE 04  -  SK ZČE   05     5  :  0

Nulačtyřky vrátily svým o rok mladším kamarádům nedávnou porážky i s úroky . 

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

SK ZČE  05  -  SK ZČE  04    0  :  5  

Nulapětky ještě pořád pokukují po letošním titulu , ale jejich oddíloví souputníci jim vystavili prozatimní stopku . 

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

SK ZČE - ROKYCANY  8   :   3

Ve finálovém zápase celé soutěže si naši borci poradili s rokycanskýma Kohoutama a letošní titul je doma .

GRATULUJEME !!!!!!

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

SK ZČE  07  - SK ZČE  06      7  :  17

"07"  si chtěli vyšlápnou na své o rok starší kamarády , ale nevyšlo to :-)

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 TOUŠKOV  -  SK ZČE   7  :  8

Kluci si tentokráte vyšlápli na borce z MĚSTA  ( Touškova ) .   

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

2007-kola-2015.jpg

"07 vyměnily kopačky za bajky !!! 

Mladší přípravka ročníku narození 2007 vyrazila o předešlém víkendu do nedalekých Brd , kde v rámci utužení kolektivu a nabrání nových sil polykali jeden horský kilometr za druhým.

 

BOJOVÝ POKŘIK :   www.youtube.com/watch 

===================================         

Veškeré informace , fotky , názory , náměty , komentáře k utkáním a všemožné další materiály o kterých si myslíte , že by měli být na našich www stránkách , posílejte na : 

radek.vodr@seznam.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář