Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 23. - 24. 9. 2023

... a děly se věci

 

 

 

... A DĚLY SE VĚCI

 

:-)

 

 

O víkendu se děly opravdu neskutečné věci !!! Podrobně se je dozvíte v komentářích jednotlivých zápasů, ale v kostce jen to,  co se dozvíte, pokud budete číst dál :

Mužské áčko veze z dalekého Krumlova skvělé 3 body a rezerva z Radnic "jen" bod . V Radnicích ale diváci viděli jak může být fotbal neskutečně zajímavý - penalta, červená, trenér v bráně , a v deseti srovnání z 0 : 2 . Ligové dorosty hráli v Rakové plzeňské derby a byl z toho "pouze" bodík pro U19 a smolná porážka U17 . Divizní dorostenci vyrazili do Příbrami a i tady dala domácí U18 vítěznou  branku až v samotném závěru a šestnáctka potvrdila svojí parádní formu . Neskutečný zápas zažila naše U15   !!! Cristián Súlovec dal Budějovicím 5 branek, z toho 4 za první půl hodinu zápasu , ale ani vedení 4 : 1 nám nestačilo a konečné skóre je doslova hrůzostrašné 5 : 9 . U14 si se stejným soupeřem poradila a mladší žáci tak napůl . U13 vysoko vyhrála , U12 vysoko prohrála .

 

vesly--radnice-2023-a.jpg

Při zápase naší mužské rezervy v Radnicích se během první půle zranil náš brankář David Edelman a o poločase musel trenér Jakub Veselý najít v hráčském kádru někoho, kdo ho nahradí, protože náhradní golman k mání nebyl. A jelikož nikoho "nepřemluvil " stoupnul si do kasy sám . Chvilku to vypadalo, že tenhle příběh vejde v zapomnění ( to když velmi záhy pustil hned dva góly ) , jenže pak předvedl 2 neskutečné zákroky ( na videu je můžete vidět v čase 58 min ) a i v deseti dotáhl svůj tým k nesmírně cennému bodu . 

 

 

MUŽI

 

 

   Č. KRUMLOV  -  SK PETŘÍN     1  :  2

Branky :   Vodrážka Jan , Klich

Sestava  :   Suchý  -  Klich  ,  Kohout  , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář ( 84´Heller )  ,  Maxa  ( 72´Vinkler )  -  Šimáně  ( 72´Treml ), Vodrážka Jan (54´Provod ) , Demeter ( 84´Vodrážka Dan )

Jankovič

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/5975b82d-60d8-4e09-9c72-4e947d58402c

 

Muži vyrazili v neděli do dalekého Krumlova, odkud si snad nikdy nic nepřivezli ( teda krom zážitku z krásného města ) , takže konečné vítězství za 3 body se počítá. 

Každopádně vítězství bylo zcela zasloužené a mohlo být daleko vyšší, jenže domácí byli prakticky pořád na dostřel bodu a tak to nakonec nebylo vůbec jednoduché .  My jsme se dostali už brzy do vedení, když kapitán Venca Lisý parádně hlavou vysunul Honzu Vodrážku a ten se v samostatném úniku nemýlil 0 : 1 . Každopádně i dál jsme hráli velmi dobře a vytvářeli jsme si šance . Když pak po půlhodině hry rychle rozehrál standartku Lukáš Nový na Honzu Vodrážku, který parádně poslal do tutovky Patrika Klicha, bylo to 0 : 2 a vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by to mohlo být drama . Jenže domácí se z doklepnuté standartky dostali na dostřel jediné branky a jelikož jsme i přes obrovské šance , hlavně Aleše Demetera, mohli několikrát rozhodnout, museli o výhru bojovat až do samotného konečného hvizdu sudího . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Tohle jsme prostě potřebovali jako sůl, byť to samozřejmě neznamená, že za týden vyhrajeme. Ale minimálně první poločas jsme hráli fakt dobře, ale bohužel jsme ten zápas nedokázali rozhodnout dřív, než se závěrečným hvizdem. Po dlouhé době nám vydatně pomohli i střídající hráči, což je v téhle neskutečně vyrovnané soutěži, jedna z  věcí, která může rozhodovat. 

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

https://fotbalunas.cz/zapas/442474/

 

 

 

 

RADNICE  -  SK PETŘÍN B    2  :  2

Branka :   Flachs , Brož

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/8c01e579-278d-49dc-9c5f-38063ed347a9

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/

 

Béčko odehrálo více méně nudný první poločas, který tak nějak nudně skončil 0 : 0 . Jenže po přestávce se děly věci ! Nebo vlastně už o přestávce ! To se trenérský štáb marně snažil najít mezi hráči do pole někoho, kdo by v bráně nahradil zraněného Davida Edelmana, až se do žlutého trikotu převlékl sám trenér Jakub Veselý. Když pak tento žlutý mág dostal dva rychlé a k tomu musel Martin Trojovský předčasně do sprch po červené kartě, zdálo se, že to domácí zvládnou s prstem v v nose . Jenže chvíli před koncem se konečně prosadil hlavičkář Honza Flachs a plamínek se začal lehce rozblikávat. Když se pak k odraženém balonu v 90 minutě dostal Bróža a neskutečnou pumelicí trefil vingl domácí svatyně - bylo v radnicích slávy jako o pouti . Konečný bod za remízu 2 : 2 je super !

 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :   

Před zápasem jsme samozřejmě chtěli tři body, ale po průběhu je bod naprosto zlatý. V prvním poločase jsme se snažili prolomit dobře zformovaný obranný blok domácích a domácí hrozili především z rychlých protiútoků. Ovšem naše snaha nevedla k žádnému velkému tlaku a do šaten se tak odcházelo se spravedlivou remízou a bohužel zraněným Zímou a brankářem Edelmanem. Vzhledem k absenci náhradního brankáře jsem musel “obnovit hráčskou kariéru” a zavzpomínat na své brankářské léta ve starší přípravce. Ve druhé půli měli více ze hry domácí a po chybě v obraně nás potrestali gólem na 1:0. Krátce poté po vyloučení našeho kapitána zvýšili domácí z penalty na 2:0 a s námi to vypadalo zle. Ovšem náš tým se nevzdal a díky zjednodušené hře v závěru se nám podařilo nejprve vyrovnat a po životní střele Brože i vyrovnat.Takže bod proti silnému soupeři po takovém průběhu bereme všema deseti. Věřím, že pro náš mladý tým složený z poloviny z dorostenců z U18 to je další cenná zkušenost a posilní nás to v boji o čelo tabulky.

 

 

 

DOROSTY

 

 

 VIKTORIA   -  SK PETŘÍN U19    1  :  1 

Branky :  Hofman 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/1b3e1c55-6389-402b-aa94-d2046c6daab1

 

Video ze zápasu : 

 

 

Devatenáctka má další velecenný ligový bod a ten z derby se počítá dvojnásob. Každopádně pohled na ligovou tabulku je pořád neskutečný !!!!!

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Dneska jsme proti Viktorce v Rakové měli po výborném výkonu z minulého týdne proti Bohemce  možnost dostat se výhrou na 1.místo v tabulce ale asi jsme se toho trochu zalekli. 1.poločas byl ještě relativně dobrý, ale ve druhé půlce jsme se bohužel soustředili jen na bránění, nechtěli běhat, zbavovali se naprosto zbytečně míčů a to vedlo k tomu, že Viktorka vyrovnala a s konečným výsledkem 1.1 musíme být nakonec spokojeni, protože na víc to dneska rozhodně nebylo. Na druhou stranu bod z derby se vždycky počítá a tahle remíza nás po 11 kolech  udržela na 2.místě průběžné tabulky kdy máme stejně bodů jako 1 Slávie ale horší skóre. Ve čtvrtek se v Táboře budeme snažit opět nejen naplno bodovat ale i výkonově se opět zlepšit.

 

 

 

VIKTORIA  -  SK PETŘÍN  U17     2  :  1 

Branky :  

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/160f3127-0520-4baf-a017-723943fb796c

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

 

 

Sedmnáctka ještě cca 10 minut před koncem vedla, takže konečná těsná porážka v derby zápase prostě strašně moc bolí . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Do utkání jsme šli s velmi aktivním přístupem a chtěli jsme velmi vysoko napadat soupeřovu rozehrávku, což se nám i dařilo a soupeř s tím měl evidentní problémy. Nicméně vlivem zlých řešení a často nedostatečné odvahy v řešení jsme si vypracovali jen jednu větší šanci, což náš soupeř také v podstatě na konci první půle, kterou také nedali. Remízový výsledek poločasu tedy sedí. My si v kabině připravili plán pro druhou půli a šlo se na to. Vstup do druhé půle byl výrazně lepší i ofenzivně, což se nám nakonec vyplatilo, když střelu Kuby Blahníka neudržel brankář soupeře a spadla mu do brány. Rozhodně pro nás šťastný moment, ale ty jsou potřeba. Pět minut po tomto gólu jsme měli další dvě velmi slušné šance, ale v těchto chvílích naopak brankář soupeře podržel. Bohužel kolem 80. minuty se nám zranil pravý obránce Blahník a i když střídání netrvalo déle než jedno přerušení bylo to přerušení ze kterého padl vyrovnávací gól. Nutno podotknout, že v tu chvíli už Viktorka měla chvíli navrch a nebyla to ojedinělá akce do naší obrany. V tom se pokračovalo a z jedné takové byl roh v 88. minutě. Rozhodnutí, které jsem v dané chvíli udělal já bylo vyndat z vápna tři hráče pro případ brejku, jelikož remíza a prohra se minimálně za mě příliš v tomto utkání neliší. Bohužel to byl risk, který prostě nevyšel a soupeř dal z rohu gól, kterým utkání vyhrál. Je potřeba se z utkání jako tým teď oklepat, vyhodnotit si chyby a nachystat se na velmi náročný týden ve kterém určitě chceme dvě vítězství. 

 

sismilich-2023kladno.jpg

Takhle pálí Vojta Sismilich !!!  Vojta sice není na obrázku vidět, ale to je jen proto, že jeho pumelice, která nakonec skončila v levé šibenici kladenské brány, letěla z pořádné dálky !!!

 

 

 

 

 

 PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN  U18    2  :  1

Branky :  Lajbl

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/d88186bd-939c-485e-9072-17d83d038d24

 

 

Osmnáctka před týdnem hrála velmi bídně v Hořovicích, ale byly z toho 3 body . V Příbrami zase hráli kluci velmi dobře a nemají nic. Takový je prostě fotbal

 

Komentář hráčů Jakuba Spiegela a Edy Kasíka :

 

Jakub Spiegel:

Už před zápasem, kdy jsme se byli podívat na hřiště, kde budeme hrát a uviděli stav hrací plochy jsem věděli, že to bude těžké utkání. Na malém, úzkém a hlavně těžkém hřišti nám bohužel hned v úvodu soupeř vstřelil gól a my museli dotahovat. První poločas se hrál jen po vápna, ale nám se po sérii standartek na konci první půle podařilo vyrovnat. Do druhé půle jsme přizpůsobili styl hry terénu a vstoupili do ní aktivněji. Začali jsme soupeře přehrávat, vytvořili si tak nejméně 5 vyložených šancí, kdy jsme měli skórovat, ale balón jsme prostě, někdy i doslova, nemohli dotlačit do soupeřovi branky. Soupeř z ojedinělé příležitosti ke konci utkání skóroval podruhé. My už jsme nedokázali odpovědět a proto odjíždíme z Příbrami s prázdnou.

Eda Kasík:

Věděli jsme ,že to bude těžký zápas. Hřiště bylo malé, neupravené a podmáčené. Začátek zápasu jsme si klasicky ztížili po naší chybě v rozehrávce ,kdy následně Přibram potrestala a šla do vedení 1:0 hned v 5 minutě. Vývoj první půle nevypadal vůbec dobře. Kluci si nedali více jak dvě přihrávky za sebou a u každého souboje byli druzí. Na konci první půle trefil Denis Lajbl totální pumelici z voleje za vápnem a vyrovnal. Druhá půle byla o něčem jiném, kluci napadali, byli aktivní a bylo vidět ,že zápas chtějí vyhrát. Tvořili si hezké akce po stranách ale akce končili pouze centrem ,kluci se nedostávali vůbec do zakončení ve vápně. Pak přišel smolný okamžik v 87 minutě ,kdy z breaku dával na konečných 2:1 Tomáš Drobílek(Příbram) . Kluci celkově odehráli dobrý zápas ale tentokrát stálo štěstí při Příbrami.

 

 

 

2008-----pribram-2023-a.jpg

Přesto, že se utkání v Příbrami hrálo na velice těžkém terénu, tak převaha převaha naší U16 byla jednoznačná . 

 

 

 

 

 PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN  U16       0  :  4

Branky :     Romaňuk , Popule , Andrejs , Kaiser

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/fa0bad18-9100-448d-8193-3281b8a897d7

 

Šestnáctka prostě jede a kluci z Příbrami neměli pražádnou šanci. Každopádně už ve čtvrtek s Povltavskou to bude rozhodně těžší

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Utkání, ve kterém jsme si chtěli potvrdit výsledkovou 100% bilanci, první místo v tabulce a hlavně po čtyřech zápasech udržet nulu vzadu.

Od začátku utkání se nám dařilo v kombinaci, mít zápas pod kontrolou a soupeře prakticky nepouštět z jeho vlastní poloviny. Zápas jsme prakticky rozhodli v první půlhodině, kdy se postupně za přispění celého týmu prosadili Romaňuk, Popule a Andrejs. V druhém poločase jsme už řešili "bolístky" které jsme za těžkých podmínek na hřišti v Příbrami utržili s výhledem k čtvrteční předehrávce s Povltavskou. V závěru ještě přidal čtvrtou branku Kristián Kaiser po další skvělé akci našich chlapců. Zvláštní uznání kluci zaslouží za to, jak se přizpůsobují dorosteneckému fotbalu, hrají se staršími chlapci (tenhle zápas byl výjimka a hrál se stejnou kategorií) a reagují na to skvěle.

Vzhledem k průběhu utkání a předvedené hře je zasloužená vysoká výhra, za kterou si kluci šli. Obrovská spokojenost byla i s přístupem kluků k utkání.

 

 

 

ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15  -  SKP Č. BUDĚJOVICE   5  :  9

Branky :  Súlovec  5

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/4057cc91-c4ab-48fc-9ae8-12bd638c3a34

 

Patnáctka má za sebou zápas BLBEC a to je asi jen nejmilosrdnější přirovnání k tomu, co se na hřišti stalo. Fenomenální Cristián Súlovec se trefil hned pětkrát a přesto, že svojí čtvrtou brankou po půl hodině dokonce zvyšoval na 4 : 1, tak konečný výsledek je doslova noční můrou  .  Fotbal je prostě fenomén......

 

Komentář hráče Dominika Bartoše  :  

Náš zápas začal ve 12 hodin proti SKP České Budějovice a nezačal vůbec špatně. SKP jsme dobře napadali a vytvořili jsme si hodně šancí, ale v 11 minutě se soupeři podařil protiútok a šanci proměnil .První jejich gól neznamenal konec zápasu….,pak se to povedlo 1:1, po pár minutách 2:1, až jsme dali na 4:1 po fantastickem výkonu Cristiána Súlovce. Do konce 1. Poločasu to skončilo 4:2. Začal 2. Poločas a jako by nás vyměnili - začali jsme ztrácet balóny, nechali jsme je kombinovat a bohužel přistoupili na jejich hru, byli jsme jako hadrové panenky a nevyhrávali jsme osobní souboje. Nevěděli jsme co hrát a tak jsme dostali 6 dalších fíků. Šanci nám dal ještě Cristian Súlovec na 8:5, ale pak dali hned na 9:5. To už jsme věděli, že je konec. Zápas skončil 9:5 ….musíme se poučit z chyb a příští zápas vyhrát !!!

 

 

 

 SK PETŘÍN  U14  -  SKP  Č.B.    3  :  1

Branky : Melichar , Sedlák , Toman

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/92429b1a-54ab-4011-aa28-5d1e15ea59b8

 

Čtrnáctka rozhodla svůj zápas už v první půli a přesto, že to ve druhém dějství už nebylo ono, na výhru to stačilo

 

Komentář nezávislého trenéra Tomáše Stehlíka :  

Po zbytečné ztrátě ve Strakonicích jsme chtěli podat v netradiční čas - v sobotu od 10 h. - lepší výkon a chtěli jsme zdolat soupeře,  který byl v tabulce před námi. V trochu obměněné sestavě jsme chtěli dobře vstoupit do utkání. Tento plán se nám v úvodu poločasu dařilo plnit a brzy jsme po pěkných kombinačních akcích získali vedení 3:0. Soupeře jsme prakticky do šancí nepouštěli, tato fáze hry byla v pořádku. Pak se ale začala projevovat naše obvyklá "nemoc" - neproměňováni vyložených gólových šancí. Kdyby byl v poločase stav 6 či 7:0, nikdo by se nedivil. V podobném duchu se odvíjel druhý poločas, kdy jsme sice již tolik hru nekontrolovali, ale nadále jsme si vytvářeli a zahazovali jasné příležitosti. Řešení předfinální fáze a hlavně samotné zakončení nás trápí, musíme na tomto nadále zapracovat. Opakuje se scénář, kdy soupeře přehráváme, hrajeme zodpovědně, stačí ho tzv. dorazit. Ale následoval laciný gól a ve zbytku utkání to opět byly zbytečné nervy, z naší strany byla hra již trošku neurovnaná. Naštěstí jsme budějovické na dostřel nepustili a mohli jsme "slavit" vítězství.  Jak se říká - "důležité" jsou body a zdraví, obojí jsme dnes uhájili, takže fajn. Ale víme, na čem pracovat a co je třeba zlepšit před následujícím těžkým venkovním "dvojbojem" - Tábor a Příbram. Cílem je bodovat a držet se v popředí tabulky. 

 

 

 

SK PETŘÍN  U13  -  MOTORLET    16  :  2

Branky : Schwab 5 , Štauber 3 , Holík 2 , Kříž 2 , Rossi 2 , Balvín , Čížek

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/54b9a28d-bd94-4446-ae6b-28ebfcf56ad9

 

Třináctka si na na Motorletu smlsla a ukázala svojí sílu . Příjemný je i počet střelců 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece  : 

V neděli k nám zavítal další pražský celek a to FK Motorlet. O pražských týmech se říká, že jsou nevyzpytatelný a to platilo i teď. Soupeř vypadal před zápasem dle výsledků jako silný protivník, ale naštěstí skutečnost byla naprosto jiná. Od začátku byl zápas v naší režii. Kluci plnili hned od první minuty vše co jsme chtěli. Byli agresivní, důrazní, s rychlou kombinací a v podstatě si udělali ze zápasu svoje představení. Soupeře vůbec k ničemu nepustili a hráli velmi dobře. Ovšem svědčí i počet střel soupeře za první dvě třetiny a to nula. Po 60 minutách jsme vedli 12-0 a bylo to zaslouženě, naopak mohl soupeř dostat i více branek. V poslední třetině kluci trošku polevili a pod snahou kombinačně řešit i složité věci před vlastní brankou 2krát chybovali a nechali zkorigovat pro soupeře velmi nepříjemné skóre.

Kluci zaslouží pochvalu, a věřím, že před následujícím utkáním získali i pohodu z jinak velmi dobrého výkonu a přenesou si ji dále. Čeká nás dvojutkání s třetím FC Táborsko a s druhým FC Písek, takže utkání pravdy. Jedeme dál a uvidíme ……

 

 

 

 

  SK PETŘÍN U12  -  MOTORLET    0  :  10

Branky : 

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/89b93817-d17a-43c4-98d1-2e2c585e2798

 

Dvanáctka  dostala od Motorletu naloženo, ale kluci musí na sobě pracovat a věřit, že bude líp . Dobrou zprávou je určitě středeční postup v Planeo Cupu do dalšího kola . 

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

Ve středu nás čekalo 1.předkolo Planeo cup,kde jsme po velmi dobrém výkonu celou skupinu vyhráli a zaslouženě postoupili do dalšího kola.
V neděli nás čekal velmi těžký soupeř z Motorletu.Bohužel nám zápas ani trochu nevyšel a vysoká prohra bez vstřeleného goólu hovoří za vše.I když nás při těžkém rozlosování teď čekají další 2 soupeři z horní části tabulky pokusíme se vše napravit a získat další body.

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

 

PŘÍPRAVKA   U 11

 

1. ​předkolo Planeo Cupu
V úterý 19.9. jsme sehráli na domácím hřišti 1. předkolo Planeo cupu, kde jsme potkali 4 soupeře a do dalšího kola postupovaly pouze první dva týmy. Naši kluci turnaj odehráli velmi dobře, ve hře byla fotbalovost, bojovnost i touha vítězit! Odměnou jim za to byl jasný postup z 2. místa díky skóre po 3 vítězstvích a 1 remíze. Porazili jsme Postřekov 5:0, Cermit Beroun 3:2, Domažlice 8:0 a remízovali se Slávií Karlovy Vary 1:1. Zejména zápasy s Vary a Berounem měly velkou kvalitu a tyto výsledky nás mohou posouvat kupředu!
 
6. kolo - MPMŽ "A" - FC Viktoria Plzeň WU13 - SK Petřín Plzeň U11 - 6:5 (3:4)
Branky - 3x Kasl, 1x Ungu, 1x Soukup
S děvčaty z Viktorky jsme sehráli smolné utkání. Než jsme rozkoukali, tak jsme již po 8 minutách prohrávali 0:2. Ovšem v rozmezí mezi 15. - 18. minutou jsme to skvěle otočili na 3:2 a po chvíli přidali ještě čtvrtý gól! Bohužel těsně před přestávkou jsme dostali smolnou branku. Nástup do 2. poločasu se nám povedl, opět jsme zvýšili naše vedení o 2 branky a vypadalo to s námi dobře. Jenže fotbal nám ukázal i stinnou stránku. Po opakovaných defenzivních chybách děvčata výsledek otočila na 5:6. My to ale nezabalili a snažili se o vyrovnání. Šance jsme měli, ale naneštěstí je neproměnili. Druhá prohra o branku v MPMŽ je pro nás smolná a snad to kluky negativně neovlivní do dalších zápasů. Rozhodně hráli dobře a nemají se za co stydět!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář