Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22. - 23.4. 2017

VELEDŮLEŽITÉ BODY

 

 

PETŘÍNSKÝ  VÁLEC

 

SE VALÍ DÁL 

 

Další opravdu parádní víkend mají za sebou všechny naše týmy !!! Když už to nebyly tři body za výhru , tak to byl nadstandartní výkon , který bohužel na žákovské ligové body nestačil . Prostě super víkend !!! 

pfleger----lhota-2017.jpg

Ani velelet Tomáše Pflegera nestačil na trestňák Fialy .

Jen jedinkrát za celý zápas ve Lhotě musel náš brankář Tomáš Pfleger do své svatyně pro míč a to když nedosáhl na trestný kop ze závěru první půle . Muži sice nakonec vyhráli 2 : 3 , ale druhou branku si vymyslel pomezní rozhodčí . Videozáznam ho usvědčil z omylu , který nakonec bohudík neměl vliv na konečný výsledek .

 

 

 ​MUŽI "A"   

 

LHOTA  -  SK PETŘÍN    2  :  3

 

Branky :  Hartl 2 , Bednář

 

Sestava :                              Pfleger

Zoubek    Levý    Světlík    Trojovský

Hartl  ( 90´Šmídl )    Lisý   Papáček ( 40´Brudna)  

Vohrna (82´Motl )  Bendl ( 77´Škarda ) Bednář ( 89( Chocholatý )

​Šulc  ,  Hrabačka

 

 

Utkání prvního týmu se druhým se muselo líbit . Bylo v něm takřka vše , co fotbal může nabídnout . Spousta gólů , emoce , krásné fotbalové momenty i chyby , které k fotbalu neodmyslitelně patří .

​A  chyby nakonec rozhodly o tom , že všechny tři body vezeme zpátky na Petřín , protože domácí jich udělali podstatně více než my a kdyby jsme ještě více trestali , bylo by to zřejmě jednodušší . Zase to bylo zajímavější .

​Úvodní branka padla velmi brzy a samotnému zápasu rozhodně pomohla . Na zdánlivě nevinný nákop za obranu Lhoty si naběhl Hartl a hlavou využil špatné vyběhnutí brankáře Böhma  -  0  :  1 . Pak se sice gólově dlouho nic nedělo , ale koukat se bylo pořád na co . V závěru poločasu jsme udělali zase chybu my , když jsme museli jednoduchý nákop hasit faulem a domácí Fiala poslal z trestňáku  míč přímo do šibenice naší brány .

​Do druhé půle jsme vstoupili skvěle . Hned ve druhé minutě parádně prohodil Bendl balon na Bednáře , ten ho předložil před prázdnou bránu Vohrnovi , ale radost nám zkazil praporek pomezního ( podle videozáznamu ale správně ) , takže radost z vedení jsme museli na chvíli odložit . Za minutu se totiž po obrovské chybě domácí obrany valil na domácího gólmana Vohrna , jeho klička mu sice ještě nevyšla , ale k údivu všech přítomných se dostal k balonu znovu a jeho opětovná polostřela našla na zadní tyči osamoceného Bednáře - 1  :  2 . Domácí se sice hodně zlobili na pomezního a i tentokráte chtěli vidět jeho praporek nad hlavou , i tady bylo vše dle pravidel , ikdyž z videozáznamu to není stoprocentně jasné , ale o ofsajd se s velkou pravděpodobností opravdu nejednalo . Ani to domácí nesložilo a čtvrt hodiny před koncem bylo srovnáno na 2 : 2 , byť žádného góla nedali ! Na odražený balon si ve vápně naběhl opět Fiala , jeho pumelice pravou nohou skončila na břevně  a následně ,  zase dle videozáznamu ,  přesně na brankové čáře . Pomezní Šimek ale viděl míč "jasně" za brankovou čarou a nám nezbylo nic jiného , než dát třetího . A to se nám za chvíli opravdu povedlo . Škarda  se dostal k odraženému míči po dlouhém autu Zoubka , jeho střelu sice ještě domácí obrana zblokovala , ale na dorážku asi nejlepšího hráče na hřišti - Jirky Hartla , už byli všichni krátcí - 2 : 3 .

​V závěru se sice domácí hodně snažili o vyrovnání , ale již bezúspěšně .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Zápas měl svojí kvalitu , ikdyž nad fotbalovostí trošku  vévodili další herní prvky , jako bojovnost a emoce , ale lidem se to muselo určitě líbit . Řekl bych , že jsme byli o chloupek lepším týmem , ale na to se fotbal nehraje . Ten se hraje na góly a ty padají po šancích , kterých oba týmy měli opravdu hodně a mohlo to skončit klidně i obráceně . Jenže skončilo to tak jak jsme chtěli my a vést krajský přebor devět kol před koncem o 17 bodů je neskutečný zážitek .

 

Fotografie ze zápasu : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Lhota_x_Petrin_Muzi_A/

 

 

MUŽI"B" 

SK PETŘÍN  -  PŘEŠTICE "B"   5  :  4 

Branky :​  Brudna 2 , Brácha , Gita , Nemček

​Rezerva vedla po půlhodině už 4 : 1  a v průběhu druhé půle 5 : 2 , ale nakonec musela v závěru zapnout na plné obranné obrátky , aby svůj náskok udržela až do konce . Velmi pohledný fotbal režíroval nejlepší hráč na hřišti Zdeněk Šimáně , který se sice do černého netrefil ani jednou , ale byl skoro u všeho !!!

Fotografie ze zápasu :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Prestice_Muzi_B/

 

DOROST U19    

SUŠICE  -  SK PETŘÍN   1  :  6

Branky : Buranský 2 , Štefl , Gavrylovskyy , Tětek , Maur ,

​U 19 tentokráte rozložila svoje síly do ostatních týmů a tak k Otavě vyrazilo jen 9 hráčů základního kádru , doplněných o kluky jak z U17 , tak z U16 . Především mladý Kuba Tětek ukázal , že má velké předpoklady a parádně se zapojil do namazaného soukolí našeho staršího dorostu , který v Sušici opět dokázal , že nedávné  herní výpadky jsou tytam .

 

DOROST U17 

SUŠICE  -  SK PETŘÍN    1  :  3

Branka : Lávička 2 , Bártička

​U 17 si vybrala slabší den a její výkon rozhodně nebyl to , na co jsme všichni zvyklý , ale nakonec i to na Sušici stačilo a kluci si z toho , bez újmy , mohou vzít ponaučení , že posvícení není pořád !!!

 

DOROST U16 

SK PETŘÍN  -  MÝTO   6  :  1

Branky :  Tětek 4 , Ledvina , Josífek

​Kluci sice už v první půli byli lepším týmem , ale brankově to vyjádřili až po poločase , kdy svého soupeře nepustili k ničemu a rozhodli o svém vysokém vítězství .

 

 

ŽÁCI U15   

PÍSEK  -  SK PETŘÍN   3  :  1

Branky :   Tegi

Nuladvojky z mnoha různých důvodů dorazili do Písku hned bez několika svých stálých opor a moc se od nich nečekalo . Jenže kluci ukázali , že fotbal je prostě fenomenální sport a že v něm mnohdy nejde jen o jména , ale o výkon . Nakonec z toho nebyl ani bodík , ale jednoznačně nejlepší výkon jara !!!

 

ŽÁCI U14   

PÍSEK  -  SK PETŘÍN   1  :  2

Branky :  Majer , Hendrych

Nulatrojky sice dostali první branku , ale do poločasu stačili ještě výsledek otočit . Ve druhé půli už se sice zaměřili spíše na obranu a to hlavně díky zlepšenému výkonu domácích , ale tři super body nakonec doslova vybojovali !!!

 

ŽÁCI  U 13

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN   4  :  2

Branky :  Vít  ,  Hájek

Kluci sice v první třetině ještě vedli 1 : 2 , ale pak se nedokázali srovnat s neskutečně tvrdou a agresivní hrou domácích , kterou ještě vydatně podpořil evidentně domácí rozhodčí .  

 

ŽÁCI U 12

BENEŠOV  -  SK PETŘÍN   5  :  2  

Branky :   Kolářík , Sieber

Dvanáctka předvedla v Benešově jeden z nejlepších výkonů jara , ale bohužel to na body nestačilo . Příčinou bylo jak neskutečné neproměňování vypracovaných šancí , kterých jsme si vytvořili podstatně více jak domácí , tak výkon rozhodčího , který byl minimálně tendenční a do této věkové kategorie se opravdu nehodil .

 

sulc.jpg

Honza Šulc je zpátky !!!

Po necelých 8 měsicích se na zelené trávníky vrátil Honza Šulc . paradoxně v odvetě zápasu s rezervou Rokycan , kde si vloni ,na sklonku léta , nechtěně na chvíli přerušil svojí fotbalovou kariéru . Teď je Honza zpátky a my mu všichni přejeme hodně zdraví .