Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 2. - 3. 9. 2023

DEVATENÁCTKA VEDE LIGU

DEVATENÁCTKA 

 

VEDE  LIGU

 

2005-----hradec-2023.jpg

Takhle chutná výhra v Hradci Králové !!!  Naše ligová devatenáctka si ve středu  odvezla  z dalekého Hradce tři body za výhru 0 : 1 . Jenže klukům to prostě nestačilo a v sobotu doma vyprovodili Motorlet a při pohledu na tabulku se až tají dech :

 

ČESKÁ LIGA DOROSTU

po 7.kole 

tabulka--7-kolo.png 

 

 

======================================

 

Největší stopu do dějin udělali naši ligoví dorostenci . Devatenáctka vyhrála ve středu v Hradci Králové a když si v neděli vyšlápla i na Motorlet , čekalo se jak na to odpoví do té doby vedoucí Bohemka . No a když se na mobilech ukázala jejich remíza, bylo daleko široko na Slovanech slyšet pokřik z naší šatny : Tak jsme první no a co  .....  Jen tak dál . Druhá největší stopa se světu ukázala cca 2 hodiny poté. To se totiž poprvé v dějinách radovala naše U17 z ligové výhry .  

 

 

aritma-1-2023.jpg

 

 

MUŽI

 

... muži bohužel v poháru končí  :-(

 

SK PETŘÍN - M.LÁZNĚ    0  :  1

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  : 

Vůbec nechci hodnotit samotný fotbal , nebo náš výkon, ale budu komentovat jen to, co se dělo kolem tohoto zápasu . Musím konstatovat, že to, kolik lidí nám přišlo fandit a jakým způsobem,  bylo něco neskutečného a za nás za všechny jim patří obrovitánské DÍKY  !!!  O to víc nás mrzí, že jsme nepostoupili dál, protože jestli si to někdo zasloužil, tak jste to byli Vy - naši fans . Ještě jednou velké DĚKUJEME za neskutečnou podporu . 

 

 

 

  SK PETŘÍN  -  KLATOVY       1  :  1

Branky :   Šimáně

Sestava  :   Suchý  - Maxa ( 61 Treml ) ,  Kohout  , Mudra ,  Klich   -  , Lisý ,  Bednář  ,  Nový  ( 75´Vinkler  ) ,    Šimáně  ( 75´ Vodrážka Dan ) , Demeter  , Flachs  ( 61´ Provod )

 Rada ,  Vanc , Edelman

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/0c540100-23d1-4b23-986a-b9ae6fa503c6

 

Muži chtěli potvrdit skvělou výhru z Aritmy, ale to se jim bohužel nepodařilo, byť to po první půli vypadalo na jasnou domácí výhru. Na tabuli skóre sice o poločase svítilo 1 : 1 , ale hosté byli pod neustálým vytrvalým tlakem a nic nenasvědčovalo tomu, že by to mělo být ve druhé půli jinak a že soupeře jednoduše dorazíme a porazíme. Jenže fotbal je prostě sport, ve kterém nikdy nevíte nic dopředu a jelikož se ve druhé půli odehrávala hra všude a v úvodu dokonce jen u nás, tak to dopadlo remízou . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Do zápasu jsme vstoupili skvěle a když pominu naší neproměněnou penaltu a ten šíleně lacinej gól, který jsme dostali, tak musím říct, že to od nás bylo fakt dobrý a ani ve snu mě nenapadlo, že by se to mohlo nějak v druhé půli změnit . Jenže my jsme do druhé půle vstoupili úplně katastrofálně a byť jsme se pak ještě párkrát nadechli a něco málo si vytvořili, tak jsme úplně stejně mohli i prohrát . 

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230902-3a23d549-dd19-4a2b-b99e-9a687b8dd53c-340b4ffd/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

 

 

 

 LHOTA  -  SK PETŘÍN B     2  :  6 

Branka :  Tětek 2 , Provod , Vodrážka Dan , Vanc , Brandner

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/90cc87df-1f1d-438f-9c70-2ac38358c4ab

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221570-TJ-Sokol-Lhota-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Béčko mělo se Lhotou plné ruce a nohy práce, ale bohužel  pro přítomné diváky to celé trvalo jen 42 minut . To se totiž celý zápas zlomil. Nejprve si odražený balon ve vápně našel Dan Vodrážka a překlopil stav na naší stranu 1 : 2 . Za pár vteřin dostal domácí hráč červenou kartu a než se dostal do kabin bylo to po parádní akci Provod - Tětek  1 : 3  . No a bylo hotovo....

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Asi jsme byli o chlup lepší i v první půli, ale ten zápas měl fakt grády a na krajský přebor i výbornou kvalitu . Ne, že bych se zlobil, ale to že se to rozhodlo během dvou minut už na konci první půle , bylo tak trochu škoda, ale pro nás skvělé !!! Každopádně mi nějak nejde na rozum, proč ty kluci ze Lhoty mají na svém kontě prozatím jen 4 body, protože tým mají fakt dobrej. Za mně jednoznačně nejsilnější ze všech pěti soupeřů, které jsme letos potkali a o to je to úsměvnější, že to byla naše nejvyšší letošní výhra . Na jejich obranu ale zase musím konstatovat, že se nám díky různým okolnostem sešel na hřišti v první půli fakt silný tým

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

  HRADEC KRÁLOVÉ  -  SK PETŘÍN U19      0  :  1 

SK PETŘÍN U19  -  MOTORLET       2  :  0 

Branky : Hofman   -      Trojan , Šiml

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/41263906-38d1-4b00-8071-375d06aee0cf

 

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230903-u19-motorlet-praha-u19-2-0-0bf0fa45/

 

Devatenáctka si ve středu vyšlápla na ligový Hradec Králové a ještě k tomu u nich a když si v neděli poradila i s Motorletem, byl to jeden z nejhezčích týdnů v jejich kariéře !!!

Kluci totiž vedou druhou ligu !!!

 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana : 

k zápasu Hradec Králové - SK Petřín  0 : 1

https://skzceplzen05.estranky.cz/clanky/zapasy/fc-hradec-kralove-u19---sk-petrin-plzen-u19--0-1--0-0-.html

 

 

 

HRADEC KRÁLOVÉ  -  SK PETŘÍN  U17     8  :  0

SK PETŘÍN U17  -  MOTORLET    1  :  0

Branky :  Král

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/7a4c2bb6-8cd0-49ea-a4a9-1aba8004b335

 

 

Sedmnáctka sice dostala v Hradci pořádně nařezáno, ale o to slastnější byla domácí první dorostenecká  ligová výhra v životě všech !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Tak konečně máme první ligovou výhru!! Myslím si, že v kontextu celé soutěže strašně moc zaslouženou a neuvěřitelně cennou. Rád bych řekl, že jsme je získali dokonalým herním projevem se spoustou krásných akcí, ale to bych asi lhal. Vítězství to bylo neuvěřitelně vybojované, ale o to jsou možná ty emoce větší. Zápas byl celou dobu hodně vyrovnaný. V prvním poločase bych neřekl, že měl jeden nebo druhý tým herní převahu, my měli slušnou šanci z rohu a jednu obrovskou po křižném míči do Matyho Krále, poté spoustu menších příležitostí, soupeř měl tři velké šance po rychlých přechodech a v nich nás obrovsky podržel Maty Trnka. Měli jsme kritické chvíle před koncem první půle a na začátku druhé, kdy jsme si sami dělali hodně těžký život, ale dokázali jsme to přečkat bez gólu. Což bylo naprosto zlomové, jelikož v 53 minutě jsme dostali míč opět křížem do Kuby Blahníka, který se dostal do výborné pozice a seknul míč pod sebe, kde ho uklidil do sítě hráč, který si to zasloužil snad úplně nejvíc na celém světě - Maty Král. Maty totiž celou sezónu podává velmi dobré výkony, ale jednoduše se občas zdálo, jako kdyby pro něj vápno soupeře bylo zakleté, přesto poctivě pracoval dál a teď mu to život vrátil pořádně, protože tento moment nám vystřelil naše vytoužené vítězství. Zbytek zápasu už ani nevím jestli jde nazvat úplně fotbalem, protože to připomínalo bitevní pole. Soupeř už v první půli hrál hodně od podlahy a v druhé půle to vůbec nebralo konce, naopak jsme začali rány rozdávat i my a rozhodčí měli opravdu, co dělat. Krásného fotbalu tedy k vidění už moc nebylo, ale emoce ty lítali proudem. My si vítězství konečně byli schopni už uhlídat a všemi těmi emocemi se tak teď můžeme nechat unášet až do zítřka, kdy nám začne příprava na další utkání.

 

 

 

 KLATOVY  -   SK PETŘÍN  U18      1  :  3

Branky :  Hodan , Kulhánek , Spiegel

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/6c68609f-88e1-40b8-8091-6c0c2c2cf11f

 

 

Osmnáctka potvrdila dobrou formu a byť ještě v úvodu druhé půle šli domácí do vedení, tak se nakonec vše v dobré obrátilo a klasickým výsledkem 1 : 3 bereme všechny tři body

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

 

 

 

 KLATOVY  -  SK PETŘÍN  U16      1  :  3

Branky :    Kaiser 2  ,  Popule

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/edec3604-8b2d-493d-b86b-db4fa57d9540

 

Šestnáctka má za sebou neskutečnou první třetinu podzimu a budeme doufat, že to bude co nejdéle takhle dobré

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Jeden z nejstarších týmů, se kterým jsme se doposud konfrontovali. Zároveň zajímavě poskládaný tým, jak rychlostně, tak silově. A to nám v úvodních minutách utkání dělalo velké problémy, jak osobní souboje, ve kterých jsme převážně ztráceli, tak rychlost soupeře v křídelních prostorech. V 16´ šli domácí do vedení. Dobře vyřešenou akci 1na1 a přesnou přihrávkou na nabíhajícího hráče, který z první krásně trefil. Trochu nám to pomohlo a kluci dobře zareagovali. Od 20´soupeře přehrávali a vytvářeli si šance do zakončení. V samotné koncovce chyběla větší razance, nebo přesnost, či nastřelená branková konstrukce. Přesto kluci do poločasu výsledek otočili po dvou přesných trefách Kristiána Kaisera. V úvodu druhého poločasu jsme nevyužili hned dvě velké šance a odmítli možnost odskočit na rozdíl dvou branek. Povedlo se v 53´, kdy po samostatné akci vstřelil třetí gól Petr Popule. Od 61´jsme si to udělali trochu složitější, když po druhé žluté kartě musel do sprch Matěj Andrejs a před námi nastala úplně nová situace. Střídáním a změnou rozestavení jsme se soustředili na bránění středu hřiště a vyráželi do rychlých ofenzivních akcí, které jsme nedořešili do vstřelení dalšího gólu. Zároveň poctivou činností v defenzívě, dovedli utkání do vítězného konce.

Třeba kluky pochválit za přístup a týmový výkon, reakci na obdržený gól a otočení výsledku utkání.

 

 

ŽÁCI

 

MOTORLET   -   SK PETŘÍN U15      1  :  0

Branky : 

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/3fecbc4e-51e1-4e9b-a0f0-8d2dd5e42bc5

 

Patnáctka nemá za sebou ideální vstup do soutěže a po dvou těžkých venkovních zápasech je bez bodu. ale soutěž je ještě pořádně dlouhá

 

Komentář trenéra  :  

......

 

 

MOTORLET   -   SK PETŘÍN  U14    3  :  2

Branky : Hejplík , Mencl

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/74e8d1d0-f27b-45b8-a3fe-f267ba1cdc15

 

Čtrnáctka do soutěže vstoupila skvělým výkonem i výsledkem z Písku , ale v divokém zápase na Motorletu nebrala bohužel ani bod, byť rozhodně i v malé vísce u Prahy nebyla horším týmem 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka :  

Do utkání s Motorletem jsme nevstoupili dobře, prvních 20 minut měl náš soupeř navrch a my jsme se nemohli dostat do tempa a navázat na disciplinovaný výkonz Písku. Inkasovali jsme dva laciné góly po našich individuálních chybách.

Po druhém inkasovaném gólu se karty začaly obracet, převzali jsme zápas do svých rukou a skóre srovnali na 2:2. Takhle skončila i první půle.

V kabině jsme kluky nabádali ke stejnému nasazení a musím kluky pochválit, že do druhé půle vstoupili herní převahou. Dařilo se nám kombinovat

a vytvářeli jsme si velké šance, které jsme bohužel neproměnili a soupeři neodskočili minimálně dvougolovým náskokem….

 

Co se dělo v závěru zápasu se mi i teď, s odstupem 48 hodin ,těžko komentuje a hodnotí. Dostat branku ve druhé minutě nastaveného času, po druhé nařízené penaltě,

bylo moc kruté až nespravedlivé….. Nicméně musím sportovně uznat a konstatovat, že si za všechno můžeme sami a kdybychom soupeře potrestali proměněnými megašancemi,

bylo po zápase a nemuselo dojít k tak trpkému konci…..

 

Ještě bych rád reagoval na chování Motorletského „ trenéra „ Peška, který hanlivě urážel naše kluky a nesportovně se radoval z každého písknutí rozhodčího a vrcholem bylo,  když jeho svěřenec Marek ve 12 letech poslal rozhodčí do pr…. a do haj…,

a dostal zaslouženě červenou kartu a tenhle rádoby trenér mladých kluků ani nezareagoval a nechal Marka dál nadávat rozhodčím, dle mého soudu tak nemá v divizi žáků nebo vlastně ve fotbale vůbec,  co dělat!

Zajímalo by mi,  co jeho hráč Marek udělá ve 20 letech až dostane žlutou kartu….vytáhne na rozhodčí nůž nebo něco horšího? Tohle asi nechceme!

 

 

BENEŠOV   -  SK PETŘÍN  U13     7  :  11

Branky : Schwab 5 , Kadlec 3 , Štauber

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/45afa38f-efb2-46c5-8d0e-3a7d4183b999

 

Třináctka se nejprve v týdnu rozstřílela v Lubech, ale v Benešově už jí čekal pořádný odpor. Nakonec to dopadlo skvěle . 

 

Komentář trenéra : 

V druhém kole jsme jeli na hřiště nám velmi dobře známého a velmi silného Benešova.

Loni jsme se s ním potkali v žákovské lize U12 a díky štěstí jsme vyhráli 3-0. Letos jsme oba týmy v soutěži Česká Divize žáků U13 a podle mě bude patřit Benešov k těm týmům, které budou chtít být co nejvíce nahoře nebo úplně nahoře.

Utkání začínalo opět v typický čas pro Benešov a to od 10 hodin dopoledne. Kluci tentokrát už věděli co je po dlouhé cestě čeká a navíc byli od příjezdu upozorňováni na pořádné rozcvičení a přípravu na zápas. Měli jsme k soupeři respekt a byl oprávněný. Domácí mají velmi běhaví tým a jsou schopni rozpohybovat soupeře a otevřít si vrátka k brance. Ovšem my jsme vstoupili do zápasu výborně. Z první akce od rozehrávky jsme pomocí 10 krátkých přihrávek dali nádherný gól a hned po dalších cca 60 vteřinách druhý. Vstup parádní. Pak jsme měli trochu problém se srovnat s přebíháním domácích, ale postupem času se to podařilo eliminovat a dá se říct, že celý zápas jsme měli pod kontrolou. Výhra 11-7 na horké půdě Benešova je velmi cenná a dodá klukům sebevědomí. Kluci hráli odpovědně, někdo lépe někdo hůře, ale jako tým jsme to zvládli velmi dobře. Branky dali Schwab 5x, Kadlec a Štauber po 3 brankách.

Věřím, že i v dalších zápasech budeme jen lepší a budeme mít z fotbalu radost.

 

 

BENEŠOV   -   SK PETŘÍN U12    5  :  3

 

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/a97180db-c432-4469-8672-38fdd6f0ec95

 

I dvanáctka se do soutěže prostřílela vysokou výhrou v Lubech, ale v Benešově už to na body nestačilo

 

Komentář trenéra : 

....

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář