Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 15. - 16.10.

VEJPRNICE NA KOLENOU

muzi-2016.jpg

MUŽI  UDRŽELI  ČISTÉ KONTO

 Muži  v sobotu přečkali bez úhony i závěrečný nápor borců z Vejprnic a mohli zase trochu slavit .  Sice to nebylo žádné extra představení , ale tři body platí stejně jako kdyby to skončilo 10 : 0 . 

 

 

TENTOKRÁT SLAVIA
 
NA KOLENOU
 

 

Nedávno nás na našem trávníku , hlavně výsledkově , vyškolila pražská Slávia , ale tentokrát jsme její jmenovkyni z Vejprnic nenechali ani bod ! 10 : 0 na góly a 9 : 0 na body , to je víkendová vzájemná bilance našeho áčka společně s dorostama . Už tak nějak klasicky se dařilo našim nejmladším dorostencům , kteří si tentokrát otevřeli střelnici v Břasích . Bohužel to je z víkendových úspěchů vše , protože ligové výběry tentokráte nebrali ani bod . 

 

 

 

MUŽI "A" 

 

SK PETŘÍN  -  VEJPRNICE        1   :   0 

Branky  :  Lisý

 

Sestava :           Příhoda

Chocholatý ( 83´Vodrážka )   ,   Levý     , Světlík  ,  Fillinger  Motl  ( 64´Bendl )  Lisý   Papáček   Brudna  (46´Vohrna )

Šmídl   (72´Škarda ) , Bednář  

Hrabačka , Štefl

 

Áčko potvrdilo roli favorita a nakonec bralo všechny tři body , ale žádná hitparáda to rozhodně nebyla . Vejprnice přijeli na Petřín s defenzivní taktikou , ale už v 10 minutě se dostali do velké příležitosti , kterou bravurně zneškodnil brankář Příhoda . Jinak byl po většinu poločasu na hřišti stejný obrázek . Domácí v držení balonu , marně se pokoušející o překonání výtečně postaveného hostujícího valu . Několikrát to vypadalo , že to tam spadne po standartní situaci , ale ani to se nestalo , byť těch situací , kdy to už už smrdělo gólem , bylo hodně .

Spadlo to tam ale hned  v úvodu druhé půle , kdy se k rozehrané standartce dostal Jirka Motl a parádním centrem našel palici Venci Lisého , který se v těchto situacích mýlí málokdy - 1 : 0 . Hosty ale ani tenhle gól , nedostal do stavu , kdy by se rozhodli útočit a tak obléhání vejprnické svatyně pokračovalo . Bylo více méně jasné , že druhá branky hosty položí , ale přes trvalou převahu se nám už góla dát nepodařilo .A tak přišla chvíle pro Vejpornice . Ty samozřejmě ucítili , že jsou hodně blízko bodovému úspěchu a posledních deset minut bylo v jejich režii , ale ze závěrečného tlaku si vytvořili jen jednu šanci , kterou poslali jen do boční sítě .  

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Strašně nerad bych doma vyhrával tímto způsobem , ale na druhou stranu co by za to ostatní mužstva dala . Většina týmů , prozatím všichni , k nám přijedou hlavně bránit a my si s tím úplně dobře nedokážeme poradit . Každopádně i tahle výhra je naprosto zasloužená , byť to bylo takové nemastné neslané . Když jsem pak viděl večer Viktorku na Slovácku , tak jsem ale musel zpětně kluky pochválit jak bravurně to zvládli , protože to opravdu není vůbec jednoduché hrát do tak dobře zorganizovaného bloku a hlavně nakonec vyhrát !!!

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Vejprnice_Muzi_A/

 

MUŽI "B

SVATOBOR    -  SK PETŘÍN "B"      3  :  2

Branky :  Němček , Příhoda

Béčko vyrazilo v sobotu pod bájnou horu u Sušice jen v jedenácti lidech , ale to jim po většinou docela vyhovuje . Tentokrát to ale na domácí nestačilo , i když chybělo opravdu málo , aby z toho byl alespoň jeden bodík , který by si kluci rozhodně zasloužili . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Hradek_x_SK_Petrin_Muzi_B/

 

DOROST   U 19   ročník 1999

   SK PETŘÍN  -  VEJPRNICE         3   :   0

Branky  :  Mašek , Gavrylovskyy , Jiskra

Devadesátdevítky čekal v sobotu opravdu těžký sok , byť tomu postavení v tabulce moc nenasvědčovalo . V základní sestavě hostí ale byla skoro polovina borců , kteří tak srdnatě bojovali o den dříve proti našemu áčku a nakonec odešli poražení jen o jeden gól . Nám se ale povedl vstup do zápasu a po 20 minutách to bylo 2 : 0 . Jenže hosté se s tím vůbec nechtěli smířit a kolem 60 minuty musel brankář Hubka vytasit hned několik super zákroků , kterými nás nechal hodně nahoře . Vejprnicím posléze došel dech a korunu všemu dal Pája Jiskra , který hosty dorazil svojí premiérovou trefou !!!

 

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

SK PETŘÍN  -  VEJPRNICE     6  :  0

Branky : Bartička 2 , Kramer , Vinkjler , Koudele , Pospíchal 

Dvoutisícovky se velmi rychle dostali do vedení a to nabuzené hosty trochu zarazilo . Vejprnice se sice snažili ze zápasem něco udělat , ale když ve 20 minutě prohráváte na půdě lídra soutěže 3 : 0 , jde to opravdu těžce . Každopádně klci si zaslouží pochvalu hlavně za nulu vzadu . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Vejprnice_00/

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

BŘASY  -  SK PETŘÍN    1  :  12

Branky : Tětek  4  ,  Maur  4  ,  Gabčo , Koželuh , Ledvina

Nulajadničky měli období kdy dávali každému na počkání "šestku" a teď to vypadá , že jejich oblíbeným numerem  je číslo jakékoliv dvojciferné ! Doufejme , že tohle bude ještě nějaký čas trvat , protože je to fakt příjemné !!!

 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

 TEMPO PRAHA -  SK PETŘÍN   6  :  0

Branka  :  Votava

U 15  se na půdě třetího týmu tabulky držela velmi dlouho , ale bohužel nevydržela do poločasu , což bylo zřejmě klíčové . V posledních minutách první půle se domácí dostali do vedení 1 : 0 , což je evidentně uklidnilo a potom už na hřišti byli jasně lepším týmem . 

 

 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 TEMPO PRAHA  -  SK PETŘÍN   2  :  1

Branka :  Tříska 

Nulatrojky sice dostali branku už po čtvrt hodině hry , ale pak byli pořád dlouho ve hře o jakýkoliv bod . Bohužel v momentě kdy to vypadalo , že už bychom mohli , tak jsme dostali na 2 : 0 a kontaktní branka Dominika Třísky přišla už pozdě . 

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

SK PETŘÍN - TEMPO PRAHA    3  :  5    

Branky : Řeřicha , Hájek , Červený

Nulačtyřky chtěli nechat všechny body doma na petříně , ale bohužel nakonec nebrali ani bod . Kluci vedli 2 : 1 a měli vcelkju docela dost příležitostí na to , aby dali více branek  než soupeř , ale fotbal se hraje na góly a ne na šance . Paradoxně největší zbraň hostujícího celku byli naše rohové kopy , ze kterých se Tempo trefilo snad čtyřikrát !!!

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     SK PETŘÍN  -  TEMPO PRAHA   5  :  7 

Branky :  Vetengl 2 , Kolářík , Šplíchal , Klein

 U 12 předvedla přítomným opravdu zážitkové představení  !!! Ještě zdaleka nebylo odehraná ani první třetina zápasu a na ukazateli skóre svítilo neskutečných 0 : 4 pro hosty . Jenže kdo si dal o přestávce delší klobásu a trošičku se opozdil , mohl vidět na tabuli už skóre 5 : 4 pro nás a v tu chvíli to vypadalo , že už to kluci nemůžou pustit . Fotbal je ale někdy krutý a to tentokráte postihlo naše kluky , ale za bojovnost zaslouží velkou pochvalu .  

 

jahoda-svatobor.jpg

"JAHODA"  BYL V SOBOTU VŠUDE

Brankář našeho mužského áčka , Honza příhoda ,  byl v sobotu na roztrhání . Nejprve si bravůrně poradil se všemi pokusy hráčů z Vejprnic , aby hned po bědě nasedl do autobusu směr Svatobor Hrádek u Sušice , aby tam řádil na hrotu útoku v dresu našeho béčka. I tentokráte si svoji úlohu splnil do puntíku a byť to na body nestačilo , tak vstřelená branka se počítá . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář