Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 14. - 15.4. 2018

STOHY SMŮLY PO CELÝ VÍKEND

MOTTO VÍKENDU :

 

štěstí je muška

jenom zlatá

 

 

 Oba dva výběry starších žáků si připsali více méně povinné výhry nad SKP Českými Budějovicemi a pak ještě vyhrál mladší dorost U16 , který rozstřílel Rokycany . Ostatní týmy si defacto kompletně vybrali den blbec !!!

 

MUŽI A 

    SOBĚSLAV  -  SK PETŘÍN   3  :  1

Branky :  Vohrna

Sestava : 

PFLEGER

ŠKARDA ( 85´PŘÍHODA ) PAPÁČEK  ZOUBEK    

 LISÝ   BENDL  NADEMLEJNSKÝ  MOTL 

PETERKA ( 75´TROJOVSKÝ )  VOHRNA  BEDNÁŘ

Hejnal , Kohout

 

Muži v sobotu vyrazili daleko na jih do Soběslavi a bohužel se vraceli s prázdnou . Přitom to od začátku vypadalo velmi nadějně . Od úvodního hvizdu jsme byli lepším týmem a pravidelně si vytvářeli střelecké příležitosti . Z jedné znich se parádně trefil Mára Vohrna a šli jsme do zaslouženého vedení - 0 : 1 . Obraz hry se nijak zásadně neměnil , jenže přišel rychlý brejk a bylo srovnáno . Bohužel jsme se ještě ani nestačili nadechnout , přišla naivní chyba v rozehrávce , kterou jsme museli hasit faulem před naší šestnáctkou . Domácí exekutor se bohužel trefil parádně a bylo to 2 : 1 pro domácí . Druhá půle byla tak nějak podobná té první . My jsme nehráli vůbec zle a bylo jen otázkou času kdy zaslouženě vyrovnáme . 15´před koncem to mělo přijít . Kapitán Bednář se parádně uvolnil ne pravé straně , poslal parádní centr na svého parťáka Vohrnu , jenže ten tváří v tvář úplně prázdné bráně poslal míč mimo tři tyče . Náš tlak lehce sílil , jenže přišla situace na druhé straně , když Papáček takovým polofaulem zastavil domácího útočníka a přišla dva tresty . napřed červená karta pro našeho stopera a záhy třetí branka v naší síti , když se domácí opět trefili ze standartní situace . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Tahle porážka se samozřejmě kouše hůř než v těch zápasech , ve kterých jsme horší , ale fotbal se hraje na góly a těch jsme dali o dva míň než domácí . Většina našich jarních zápasů si jsou podobné , hra je vyrovnaná , ale jakmile uděláme chybu , tak jí soupeř okamžitě potrestá . V sobotu Soběslav udělala chyb daleko více než my , ale nedokázali jsme je za to potrestat . Je třeba zůstat pozitivní , ikdyž to je samozřejmě těžké , a pokusit se hned ve středu to celé zlomit . 

 

MUŽI B

MÝTO B  -  SK PETŘÍN      3  :  1 

Branky : Gita

Rezerva sahala dlouho alespoň po bodu , což by asi bylo spravedlivý, výsledkem tohoto zápasu , ale pár minut před koncem se domácí ujali vedení , které vzápětí ještě potvrdili třetí brankou . 

 

 

DOROST U19

SOKOLOV   -  SK PETŘÍN     3  :  1

Branky :  Šimáně

Devatenáctka potřebovala už bodově zabrat a zároveň odčinit i domácí debakl s tímto soupeřem , ale nakonec nebrala ani bod , byť to bylo naprosto nezasloužené !!! Od úvodní do závěrečné minuty jsme předváděli parádní fotbal a vytvářeli si jednu šanci za druhou . Domácí šli do vedení po ojedinělé akci , ale vzápětí jsme po centru Krystla vyrovnali parádní střelou Šimáněho . Ve druhé půli se obraz hry nezměnil , my jsme dokonce měli výhodu penalty , ale Štefl poslal balon jen do břevna a tak přišel trest . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Za celou svojí trenérskou kariéru jsem svůj tým neviděl snad hrát lépe . Proti takhle silnému soupeři jsme po celý zápas předváděli neskutečný fotbal a kdyby to skončilo 0 : 8 , tak by to  tak zhruba vyjádřilo dění na hřišti . Jenže fotbal nemá někdy logiku a my se teď musíme oklepat a v neděli vyhrát za každou cenu !!! Každopádně všichni co byli v Sokolově na hřišti zaslouží obrovskou pochvalu za předvedený výkon !!!

 

 

DOROST U18       

 SK PETŘÍN  -  ROKYCANY      0  :  1

Branky :  

Osmnáctka si také nechala  štěstěnu na jiné zápasy . Zápas měl od začátku do konce velké tempo a bylo se na co dívat . Když už to vypadalo , že se rozhodně v penaltách , tak se prosadili hosté a bylo vymalováno . Každopádně i tady kluci zaslouží pochvalu za předvedený výkon .   

 

DOROST U17     

 SOKOLOV  -  SK PETŘÍN     3  :  2

Branky : Fikrle , Gondek

Sedmnáctka bohužel navázala na výkon svých starších kolegů . V celém zápase byla lepším týmem , ale branka po tečované střele v posledních minutách utkání jí obrala i o ten jeden jediný bodík . 

 

DOROST U16 

SK PETŘÍN   -  ROKYCANY   5  :  0 

Branky  :  Svoboda , Nový , Pitipáč , Janča , Navrátil

Šestnáctka sice v samotném zápase úplně herně nedominovala , ale předvedla parádní střelecký koncert . Když k tomu přičteme zodpovědný výkon dozadu , tak je z toho tenhle parádní výsledek . 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

SK PETŘÍN   -  SKP Č. BUDĚJOVICE   2  :  1

Branky :  Tříska , Blahník

Patnáctka se dostala do vedení už ve třetí minutě a když byl záhy poté vyloučen hostující stoper , zdálo se být jisto jistě rozhodnuto . Jenže hosté ještě v první půli srovnali a přes územní převahu našeho výběru , to nebylo do konce vůbec jednoduché . 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

SK PETŘÍN  -  SKP Č.BUDĚJOVICE   2  :  1

Branky  : Šneberger , Vaic

Čtrnáctka potřebovala vyhrát jako sůl , protože úvodní jarní zápasy klukům vůbec nevyšli . Takže byť to nebylo vůbec jednoduché , tak se konečné tři body určitě hodí a pořádně zvednou klukům náladu . 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U13

SK PETŘÍN  -    PÍSEK   3  :  6

Branky : Křemenák 2 , Vetengel

Kluci chtěli po výhře na Bohemce potvrdit svojí formu i v domácím zápase , ale soupeř byl tentokráte nad jejich síly . Hosté se postupně dostali až k vedení 0 : 5 a vypadalo to , že už žádná záplatka nebude , ale kluci se nevzdali a najednou to bylo 3 : 5 a bylo o co hrát . jenže další kontaktní branka už nepřišla a hosté si to pohlídali . 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

SK PETŘÍN  -   PÍSEK   6  :  13

Branky : Kural 3 , Dvořák , Spegel  , Matoušek 

Více jak po hodině hry byl stav vyrovnaný 5 : 5 a všichni přítomní čekali na to , co se uděje na hřišti běhen´m posledních 20-ti minut . Bohužel to byla "písečná" bouře a konečný , asi trochu nezasloužený , nářez . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář