Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 14. - 15.10. 2017

BÍDNÝ VÍKEND

 

​BÍDNÝ VÍKEND

 

zachránilo áčko bodem ze

Sedlčan

 

 

Bídný víkend , který už dlouho nepamatujeme , má za sebou celý náš klub . Pocit vítězství zažili jen dva týmy a to naše U16 , která porazila Třeboň a U 13 , která se radovala po boji s SKP Českými Budějovicemi . Pěkný bodíček přivezli ze Sedlčan naši muži , jinak to byla opravdu bída . 

 

 

MUŽI  "A"

 

SEDLČANY - SK PETŘÍN 0 : 0  (6:5 na PK )

 

Branky :   

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK   PAPÁČEK   VOHRNA

LISÝ   BEDNÁŘ    BENDL 

MOTL   (83´PATROVSKÝ )   HARTL( 86´HUML )

ŠKARDA (74´CHOCHOLATÝ )

Suchý , Kohout , Klich

 

 

Muže čekal v Sedlčanech opravdu tvrdý oříšek , protože domácím se letos opravdu daří . Před zaplněnou sedlčanskou arénou , však naše áčko předvedlo opravdu velmi dobrý výkon , za který si po zásluze odvezli alespoň jeden bodík , když k těm dalším opravdu moc nechybělo . Domácí sice měli lehce více balon na svých kopačkách , ale kluci předváděli poctivý fotbal , který jim nakonec přinesl nějaké to ovoce . první poločas byl ve znamení hry bez větších šancí , takže se čekalo , co domácí vytasí za zbraně do druhé půle , ale paradoxně jsme to byli my , kdo si ve druhém dějství vypracovával větší šance . Bohužel střela Hartla , Motla , ani veletutovka Škardy se do zařízení nevešly  a tak když jsme přečkali závěrečný tlak domácích , šlo se zase do penalt . Ty jsme tentokráte nedotáhli do vítězného konce , ale bod už nám zůstal . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Samozřejmě , že jsme očekávali velmi těžký mač , ze kterého bychom před zápasem ten bod brali asi všema deseti , ale po velmi dobrém výkonu , jsme nakonec mohli mít všechny a to by naše radost byla o kus větší . Každopádně musím kluky pochválit , protože jsme zase ukázali , že tuhle soutěž můžeme hrát i napřesrok . Poctivý , kolektivní , výkon , který je místama ošperkován velmi kvalitním fotbalovým uměním nese ovoce vždycky a na nás je jen a jen to , abychom se takhle představili i příští týden .

 

 

 

MUŽI "B"

M.TOUŠKOV  -  SK PETŘÍN   3  :  2

Branky :  Kliuch , Potoček

​Rezerva odjela do Touškova jen s jedenácti chrabrými a to mezi nimi byli jen tři muži . Zbylých 8 bylo dorostenců a drtivá část z nich měla za sebou zápas U18 s Třeboní . Přesto se kluci rvali o bodíky až do úplného závěru a všem patří velké díky !!!

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN   8  :  1

​Branky : Štefl 

​Devatenáctka si z Budějovic přivezla pořádnou nadílku . Kluci bohužel trefili víkend , ve kterém měli všechny prvoligové týmy repre pauzu a v domácí sestavě bylo hned několik hráčů jejich "A" týmu . Prvních pět minut jsme vůbec nevěděli kam dřív skočit a to že jsme prohrávali jen 1 : 0 byl jen zázrak . Pak jsme se trochu srovnali a vytvořili jsme si několik velmi dobrých příležitostí , ale udeřilo opět v naší šestnáctce a po penaltě už to bylo 2 : 0 .  Pak přišla dvacetiminutovka , ve které se rozhodlo o celém zápasu . Domácí sice v ní dali třetí branku , ale my jsme si v té době vypracovali snad 5 tutovek , kterýma jsme se mohli vrátit do zápasu . Bohužel jsme nedali ani ty nejvyloženější a ve druhé půli jsme dostali pořádnou lekci . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U18  -  divize dorostu

SK PETŘÍN - TŘEBOŇ  2 : 2 ( 4:5 na PK) 

Branky :  Šmíd , Voves

​Osmnáctka si chtěla spravit chuť po nevydařeném zápase v Přešticích , ale nakonec to bylo úplně obráceně .  první půle byla hodně vyrovnaná a na třeboňskou úvodní trefu kluci zareagovali v poslední vteřině první půle , kdy se trefil Šmíd . Druhá půle už byla plně v naší režii , hosté odpadávali každou minutou a byla jen otázka času , kdy to tam spadne . A spadlo , po parádní akci se trefil Dominik Voves a nikdo z přítomných si nedokázal vybavit jiný scénář , než že už to zvládnem . Jenže !! Kluci předvedli hororový konec zápasu , ve kterém ještě přežili Hrabačkou chycenou penaltu , ale do té doby naprosto vyřízená Třeboň , se dostala v posledních 10-ti minutách snad do 4 tutovek a tu poslední proměnili . Kalich do dna si kluci vybrali i v penaltách a z hotového zápasu máme jen bod . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U17  -  liga dorostu

BUDĚJOVICE   -  SK PETŘÍN   5  :  2

Branky  : Černý , Vodrážka

​Sedmnáctka neodehrála v Budějovicích vůbec špatný zápas , ale domácí je předčili hlavně v produktivitě , protože 5 gólů jsme mohli dát úplně v klid i my !!!

 

DOROST U16  -  divize dorostu

SK PETŘÍN  -  TŘEBOŇ   4  :  2

Branky : Svoboda 2 , Talůžek , Janča

​Kluci se nakonec radovali ze všech tří bodů , ale zápas byl klasickým příkladem , jak může být fotbal krutý a krásný zároveň . Od začátku jsme měli navrch a skóre postupně narůstalo a když nějakých 20 minut před koncem to už bylo 3 : 0 , nikdo si nedovedl představit , že by to mělo mít nějakou zápletku . Jenže nenápadná střela na 3 : 1 probudila v hostech obrovskou chuť o zvrat , přišel gól na 3 : 2 a hned po něm tisíciprocentní tutovka na 3 : 3 , která však minula naší tyč jen o centimetry . Naštěstí se pak trefil Radek Svoboda a mohli jsme si hlasitě odfrknout . 

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

 SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD   0  :  3

Branky  :  

​Vyšehrad nás v první půli zamkl v našem vápně a dělal si na hřišti prakticky co chtěl .  Poločasových 0 : 2 tak bylo ještě milosrdné a mohlo se s tím ještě něco udělat . Kluci rozhodně ve druhé půli přidali , ale na Vyšehrad to tentokráte nestačilo . 

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

SK PETŘÍN  -  VYŠEHRAD  1  :  2

Branky :  Kubička

Ani naše U14 nesebrala Vyšehradu aspoň jeden bodík , byť k tomu kluci byli daleko blíže než jejich o rok starší kamarádi . Hosté byli trošičku lepším týmem , ale hraje se to na góly a i v této disciplíně jsme trošičku zaostali . Každopádně za výkon musíme kluky pochválit a tpo hlavně proto , že trenérům chyběla celá řada stabilních opor.  

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

​SK PETŘÍN -  SKP Č. BUDĚJOVICE  8  :  2

Branky :  Pleticha , Olach , Klein , Nový , Kolářík , Domanský , Vaňourek , Hofman

​Třináctka předvedla parádní výkon a od úvodního hvizdu nebylo vůbec pochyb kdo je na hřišti pánem . Nakonec i fakt že se prosadilo hned 8 střelců je výsledek toho , jak dobře všichni hráli .  

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

SK PETŘÍN -  SKP Č. BUDĚJOVICE  3  :  5

Branky : Matoušek , Holmik , Spiegel

​Klukům se po parádním rozjezdu přestalo trošičku výsledkově dařit , ale to je v tomhle věku úplně normální . Důležitá je chuť do hry a výsledky se zase vrátí . Doufejme , že brzy :-)

 

malse-1.jpg

"SANČÍS"  V ZAJETÍ GRIZZLYHO 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář