Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 12. - 13.8. 2023

U19 MÁ PRVNÍ LIGOVOU VÝHRU

U19

 

  MÁ PRVNÍ LIGOVOU VÝHRU

 

lisy-m-lazne-2023.jpg

Kapitán našeho mužského týmu Václav Lisý se už v 8. minutě  pohárového zápasu S Robstavem zapsal do listiny střelců, kdy odražený balon napálil přímo k tyči a pomohl tak týmu k postupu do dalšího kola

 

 

MUŽI 

 

 

ÁČKO DOSTALO 

 

V KOMÁROVĚ DIRECT

 

AŽ V SAMOTNÉM ZÁVĚRU

 

 

 

MUŽI

 

 

KOMÁROV  -  SK PETŘÍN       1  :  0

Branky : 

Sestava  :   Suchý  -  Klich , Maxa  ( 88´Kotěšovec ) , Mudra , Treml ( 75´Kohout ) -  Flachs  ( 80´Tětek )  , Bednář , Heller  -    Vodrážka Jan ( 75´Vanc ) , Demeter , Šimáně ( 75´Voves )

 Edellman

 

Muži jeli poprvé letos ven a že je nečeká nic jednoduchého moc dobře věděli . Za prvé to Komárov doma umí a za druhé jsme měli v nohách středeční postupový zápas s Robstavem, který nás stál  opravdu hodně sil . 

Od začátku do konce se nehrál bůhvíjaký fotbal, oba týmy si za celou dobu vypracovali jednu tutovku, kterou oba brankáři shodně parádně chytili a k tomu několik pološancí, které také gólem neskončili . Takže když se schylovalo ke spravedlivé remíze pískla se penalta. Byla pro domácí a za co ? To agentury nevydaly .........

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Pokud mám hodnotit zápas v Komárově, tak musím připomenout  celý týden, protože jsme ho měli opravdu náročný a hektický. Kdyby jsme z Komárova odjeli s bodem, tak bych asi do stropu radostí neskákal, ale v kontextu toho celého týdne bych to bral . A co se týče samotného zápasu, tak tam není moc co hodnotit. Vyrovnaný zápas , který měl skončit remízou , nebo mohl některý tým vyhrát tak trochu náhodnou brankou - ani jedno se nestalo a  domácí berou všechny body za  vítězství . Každopádně mi na tom klubu začíná něco smrdět ! Není prostě náhoda, že dostaneme  2 žluté karty za dva prakticky nic neřešící fauly a domácí taky 2 a přitom jich mají dostat tak 6 , ale jako fakt žlutejch. Pak se 2 minuty před koncem pískne penalta kterou svět neviděl a hned po ní se nastavují 2 minuty po 6-ti střídáních a minimálně dvouminutové pauze na pití......

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/438873b6-d1f3-4e53-b5bb-f44da18e1c67

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221035-FK-Komarov-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

 

 

 

 

KAZNĚJOV  -  SK PETŘÍN B   1  :  3  

Branka : Vanc , Vodrážka Dan , Hájek

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c735f9bf-05b3-43c7-bbe4-9fcb86e535b4

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230812-fk-bohemia-kaznejov-sk-petrin-plzen-b-413480fd/

Béčko chtělo odčinit domácí remízu se Zručí a že to nebude vůbec nic jednoduchého bylo víc než jasné. Kluci se ale v Kaznějově předvedli v dobrém světle a byť se domácí snažili nám to co nejvíc otrávit, tak jsme nakonec vyhráli a to určitě zaslouženě .  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Určitě nám pomohl výkop ve 14,00 , protože jsme zase měli v sestavě celou plejádu mladíků , kterým  to úmorné vedro vadilo evidentně méně , než domácím borcům . Každopádně musím domácí pochválit ! Skvělé hřiště , velmi fotbalový soupeř, který se určitě bude v přeboru prosazovat a na "Kaznějov" velmi přátelská atmosféra :-) . takže vlastně skvělé odpoledne

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

PARDUBICE  -  SK PETŘÍN U19    0  :  1

Branky :  Kaňák Honza

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/167def11-8140-4b57-8203-0d6864e92f6e

 

Devatenáctka  veze z Pardubic skvělé 3 body  !!!!

 

Komentář trenéra Jana Pletichy : 

....

 

 

PARDUBICE  -  SK PETŘÍN  U17    4  :  1

Branky : Anděl

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/952f7dd5-5da4-46b0-87e5-d917bfcd0541

 

Sedmnáctka chtěla určitě v Pardubicích víc ....

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Jako vždy takhle přímo v den zápasu jsou pocity různé. My šli do utkání s nějakou představou hry, jestli ta představa byla správná nebo ne je jednoznačně věc na hlubší diskuzi, ale my se to vlastně nikdy nedozvíme. Hned od úvodu jsme prostě nedělali základní věci správně a to zejména ve chvílích bez míče, což byla většina času. Jednoduše tam nebylo nic - nebyla organizace, komunikace a o nasazení nebo nějaké obětavosti prostě nemluvě. Ne že by se kluci vůbec nesnažili, ale jednoduše to nejde srovnat s pojetím a nastavením na jaké jsem u nich zvyklý a jaké jsme v lize ukázali týden zpět s Jabloncem. I tak jsme si právě díky nějakému taktickému nastavení hry vytvořili 3-4 velmi zajímavé brejky a dvě naprosto obrovské šance. Neproměněno. Na druhé straně nám o rok mladší soupeř dal gól z rohu a nedlouho poté po příšerné defenzivní organizaci hlavou. Jen tento jednoduchý fakt prostě nutně ukazuje, že naše defenzivní nasazení prostě nebylo dostatečné. Za stavu 2-0 už Pardubice jen drželi míč a hrály, co potřebovali a my se modlili, abychom nedostali dalšího a mohli v druhé půli ještě o něco hrát. To se stalo, v druhé půli jsme v podstatě zahodili celou týdenní přípravu do kanálu a hrály prostě to jediné, co nám zbývalo a uzpůsobili tomu i sestavu a formaci. Zároveň se nám o poločasové přestávce povedl obnovit ten správný drive a šmrnc a vlastně jsme na 20-25 minut zamkli Pardubice na jejich polovině s občasným brejkem, ale spoustou a spoustou akcí, šancí a míčů do vápna z naší strany. Po rohovém kopu i nedlouho po poločasové přestávce snížil stav Lukáš Anděl a my tlačili, co jsme mohli, abychom vyrovnali. Bohužel tohle tempo jednoduše nejde vydržet dlouho a soupeř, který měl komfort díky první půli nám hrozil z brejků víc a víc až dal gól na 3-1. My se sice poté snažili se nějak vrátit do utkání, ale marně a soupeř ještě opět po špatné defenzivní organizaci standartní situace dal v poslední minutě gól na konečných 4-1. Pokud někdo podal opravdu výkon na kterém se nedá najít mnoho chyb, jedná se o brankáře Filipa Marka a křídelníka Matyáše Puteru, který šel do hry ve druhé půli. To že jedeme z Pardubic bez bodu je prostě zasloužená realita se kterou musíme pracovat a těch podnětů do obou fází hry je prostě spoustu. Na druhou stranu druhá půle určitě ukázala, že máme i z čeho vycházet a jsme schopni se i tomuto soupeři prostě vyrovnat a dokonce ho přehrávat. Musíme to nyní správně uchopit a poučit se ze svých chyb, jelikož jestli nám tyto dvě kola něco ukázala, tak že Liga jednoduše žádné chyby neodpouští! 

 

 

 

SK PETŘÍN  U18   -   PÍSEK    1  :  3

Branky : Kulhánek

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f18f784f-ebc4-4530-a91d-dbf398747485

 

Osmnáctka má opravdu těžký počáteční los a bohužel je to zatím bez bodů

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

Troufnu si tvrdit, že nás čekal největší favorit soutěže, který měl defacto stejný tým,jenž loni hrál ČLD U19, ale věděl jsem že s naší kvalitou jsme schopný je minimálně potrápit. Bohužel klasicky naše odhodlání zůstane jen v šatně. Prospaný začátek nás dnes stál tři body.
Od začátku jsme tahali za kratší konec a 2:0 o poločase bylo ještě milosrdný. Druhý poločas se hrál nahoru dolů s šancemi na obou stranách a i když jsme vstřelil kontaktní gól na víc už jsme se nezmohli a soupeř přidal v poslední minutě pojistku.
Nezbývá nám nic jiného než zvednout hlavu poučit se z chyb, odjezdit každej trénink na 100% a v sobotu v Berouně získat 3 body, protože věřím, že tenhle tým má daleko na víc.

 

 

 

 

 SK PETŘÍN  U16  -  PÍSEK     2  :  0

Branky :   Sebránek , Hošťálek

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/55ac8011-c2a0-4ea6-9637-885a6fb6b930

 

Zato šestnáctka jede !!!

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Čekal nás těžký soupeř, budící respekt výškovou převahou a hrající se sedmi hráči ročníkově staršími. Kluci dobrým vstupem do utkání, kdy rychlou kombinací a dobrým pohybem jak do ofenzivy, tak poctivě do defenzivy, si vytvářeli příležitosti do zakončení a zároveň dobrou činností bez míče, soupeři znepříjemňovali hru. I v soubojovém chování, jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Oproti minulému utkání, jsme byli trpělivější a klidnější na míči při zakládání akcí a vybírali dobrá řešení v předfinální a finální fázi, čímž jsme si vytvářeli šance a dostávali jsme se do častého řešení samotného zakončení. Tam Nám chyběla větší kvalita, razance. A tak jsme z prvního poločasu vytěžili těsné vedení 1:0.

Druhý poločas byl obdobný tomu prvnímu. S přibývajícím časem se začal projevovat kondiční rozdíl, obzvláště silový. Soupeř uhrával více míčů v osobních soubojích a začal lépe kombinovat. Z naší strany došlo k zjednodušení hry, kdy rychlým přechodem jsme se dostávali do zakončení. Po jedné takové akci a dohrání odraženého míče na velkém vápně přidal druhý gól utkání Vojta Hošťálek.

Pro kluky jsou to těžká utkání, kondičně náročná, přesto nesmírně přínosná. Nějaký čas bude trvat, než se aklimatizují a navnímají, že hrají proti týmům, která jsou jak takticky, tak kondičně lépe připravena, než na úrovni U15.

 

 

ŽÁCI

přípravné zápasy

 

  SK PETŘÍN U14  -  ROKYCANY  U14

SK PETŘÍN U15  -  ROKYCANY U15

  SK PETŘÍN U13  -  METEOR U13

SK PETŘÍN U12  -  METEOR U12

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář