Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 10. - 11.8. 2019

NESKUTEČNÝ OBRAT U19

 
 
FAMÓZNÍ OBRAT
 
 
 
U19
 

2001-----pribram-2019.jpg

U19 PROHRÁVALA UŽ 0 : 4 , PŘESTO VYHRÁLA !!!

Něco neskutečného se povedlo naší ligové devatenáctce . V prvním ligovém kole přivítala rezervu 1.FK Příbram a hosté  , prošpikovaní celou řadou borců z "A" týmu , se na Petříne rozjeli jako formule 1  a jen díky několika fantastickým zákrokům našeho brankáře Davida Strejce , vedli "jen" 0 : 4 . A jelikož bylo odehráno něco málo přes půl hodiny , čekal se velký , ale velký příděl . Jenže fotbal , je prostě fenomén !!! Neskutečná jízda ve druhé půli  skončila výhrou na penalty a kluci měli opravdu co slavit !!!

 

 

 

 

REZERVA

 

DEKLASOVALA

 

SVÉRADICE

 

 

ALE ÁČKO NA BODY NEDOSÁHLO

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 

 SK PETŘÍN  -  CHEB      0  :  2

Branka : 

 

Sestava :      Hrabačka

Klich (75´Koudele )   Zoubek   Vinkler   Provod

Šimáně   Lávička ( 46´Heller )   Bednář   Bendl ( 75´Brudna )

Gavrylovskyy   (61´Trojovský )   Vohrna  (75´Demeter )   

 

 

Muži se v divizní premiéře museli obejít o několik svých opor a v první půli to bylo na hřišti hodně znát . Hosté byli lepší a poločasové bezbrankové skóre bylo naší výhrou . Ve druhé půli už to ale byl jiný šálek kávy a na chebskou bránu se valil jeden útok za druhým . Paradoxně v době našeho největšího tlaku si hosté vytvořili ve druhé půli první šanci a hned ji proměnili  -  0  :  1  . Pak přišla marná snaha o vyrovnání a hosté pár minut před koncem poslali balon do naší sítě ještě jednou a bylo po nadějích . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Nezbyde nám nic jiného , než se oklepat a vyhrát na Doubravce , protože dnes jsme měli nějaký ten bodík urvat . Každopádně v první půli jsme hráli velmi , ale velmi špatně a jen dílem štěstí a  náhody jsme neprohrávali . Po přestávce už to bylo podstatně lepší a prostě jsme měli dát první branku my , protože těch šancí jsme na to měli opravdu hodně  . Pak by to bylo  pro nás určitě veselejší . Každopádně musím pogratulovat soupeři a ještě pečlivěji se připravit na velké plzeňské derby . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  FK SVÉRADICE     15  :  1

Branky : Koudele 5 , Vodrážka Dan 3 , Kordík 3 , Brudna 3 , Štefl

 

Jeden pětitrick a tři hatricky byli k vidění v sobotu po obědě . Kdo zůstal po áčku , tak si alespoň trochu spravil chuť . Byla to naprostá dominance našich mladíků , vedených ostříleným Martinem Nademlejnským

 

 

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN  -  1.FK PŘÍBRAM "B"    4  :  4

( 6 : 5 na PK )

Branky : Bílik 2 , Veselý , Demeter

 

Zápas na který se rozhodně nezapomíná !!! Když hosté ve 29 min zvýšili už na 4 : 0 , zdálo se , že nás čeká potupná premiéra . Jenže v poslední minutě první půle se nenápadně trefil Aleš Demeter a kluci vlétli do druhé půle jako uragán . Nakonec srovnali na 4 : 4 a to se ještě v poslední minutě valil na hostujícího brankáře osamocený Tomáš Souček , ale nedal . Každopádně se šlo do penalt a aby ten příběh měl opravdu "koule" , tak jsme v nich vyhráli a bereme skvělé 2 body !

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2785397411474694&set=pcb.2785400701474365&type=3&theater

 

 

 

 

DOROST U18

 

VIKTORIA PLZEŇ  -  SK PETŘÍN   13  :  0

  SK PETŘÍN  -  CHOTÍKOV muži     2  :  1

SG HAINSBACH muži  -  SK PETŘÍN     4  :  2

RAPID muži  -  SK PETŘÍN           1  :  4

   SK PETŘÍN - SENCO U19           1  :  0

MOCHTÍN muži  -  SK PETŘÍN       8  :  2

 

 

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN   -   1.FK PŘÍBRAM "B"     5  :  2

Branky : Papež 3 , Tříska 2

 

   Sedmnáctka vlétla do zápasu parádně a ještě se nešlo ani do kabin a kluci vedli 5 : 0 . Jenže pak přišel pocit sebeuspokojení a místo aby skóre narůstalo , tak se trefovali jen hosté 

 

 

DOROST U16

 

 

VIKTORIA PLZEŇ ženy  -  SK PETŘÍN      1   :   5

 SPARTAK PŘÍBRAM U17  -  SK PETŘÍN      3  :  2

 VIKTORIA PLZEŇ  -  SK PETŘÍN      10  :  1

 

 

 

muzi-kp-2019.jpg

ZLATÝ HATTRICK SK PETŘÍN

Pokaždé za posledních několik let , skončilo naše účinkování v krajském přeboru stejně . Třikrát za sebou jsme ho vyhráli a teď je na řadě divize , tam nám ten titul zatím lehce proplouvá :-)