Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 10. - 11.11. 2018

MUŽI OTÁČELI ZÁPASY

 

 

 

voves-dominik-2018.jpg

DEVATENÁCTKA JE POŘÁD TŘETÍ !!!

Naše ligová U19 sice tentokráte lehce klopýtla , když si z horké půdy Táborska přivezla jen bodík za remízu 1 : 1 , ale pořád to klukům stačí na to , aby před posledním podzimním kolem okupovali famózní bronzové postavení v tabulce České dorostenecké ligy . 

 

 

===================================

 

 

MUŽI

 

vítězně otáčeli

 

ZÁPASY

 

 

Muži se tak nějak po sobě opičili a shodně museli svá utkání otáčet po hrůzných začátcích . Ligové dorosty vezou z Táborska jen bodík za remízu U19 , na rozdíl od svých divizních kamarádů , kteří doma obrali o všechny body borce z Klatov . U15 bohužel nepřivezla z Bráníku nic , naopak U 14 vyhrála i poslední podzimní zápas a je hodně nahoře . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

TLUMAČOV  -  SK PETŘÍN    2  :  4  

Branky  : Lisý , Gavrylovskyy , Šimáně , Vohrna

 

Sestava :                      Suchý

Šulc   Levý (46´Zoubek)  Lisý   Fiala  (80´Huml )

 Nademlejnský (72´Kohout)  Bendl (83´Příhoda)  

Bednář    Šimáně     Gavrylovskyy ( 66´Kordík)

Vohrna  

 

 

Poslední podzimní venkovní zápas se nám nakonec povedl , ale začátek byl z říše hororů . 

Po 20-ti vteřinách přišel první dlouhatánský nákop z domácí šestnáctky do naší , přichází trma vrma na zemi , kterou  přerušuje až píšťalka rozhodčího - penalta , tu domácí hráč bezpečně uklízí k tyči - 1 : 0  a může se začít !!!

Paradoxně nám to asi směrem dopředu pomohlo , protože za 20 minut už to bylo 1 : 3 pro nás , ale dozadu to bylo pořád hodně špatné . Každopádně se postupně trefili Venca Lisý hlavou , Leo Gavrylovskyy dokončil průstřelem gólmana akci Máry Vohrny a Zdeněk Šimáně dovršil obrat po parádní akci Bendl x Nademlejnský . Každopádně do konce poločasu jsme se už do černého netrefili a bohudík se to nepovedlo ani domácím , byť jim to několikrát musel překazit až Vojta Suchý v bráně !!!

Druhá půle už byla více méně v naší režii , byť skončila nerozhodně . Důležité bylo , že se domácí do šancí už dostávali velmi ztěžka a naopak našich příležitostí na rozhodnutí neustále přibývalo . O jedinou naší  trefu  druhé půle se tak postaral Mára Vohrna , který hlavou uklidil nadýchaný "bonbónek" Martina Nademlejnského . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  To , že to v Tlumačově má těžký každý , nás nevyjímaje , jsme moc dobře věděli a přesně podle toho to taky vypadalo . Vše bylo umocněné tím naší hrůzostrašným začátkem , ale zase jsme ukázali jakou obrovskou kvalitu máme směrem dopředu a během 20-ti minut jsme to úplně otočili a prakticky rozhodli o zápase . Pochválit bych chtěl rozhodně Vojtu Suchého v bráně a z hráčů v poli pak Zdeňka Šimáněho . Čeká nás poslední podzimní zápas , takže posbíráme zbytky všech psychických sil ( těch fyzických máme na rozdávání ) a budeme chtít jednoznačně potvrdit naší momentální formu !!! 

 

 

MUŽI "B"

 

M. TOUŠKOV  -  SK PETŘÍN    2  :  4

Branky:   Kordík 2 , Škarda , Zoubek

 

Rezervu čekal na hřišti v Touškově přetěžký sok , který si v domácím prostředí pohrává s kýmkoliv jak kočka s myší a podle toho to vypadalo i v úvodu zápasu . my jsme sice nevstoupili do zápasu špatně , ale z mírné převahy jsme dostali dva rychlé údery a bylo to 2 : 0 . Kluci ale ještě víc přišlápli plyna jelikož se vyvarovali chybiček dozadu , tak už do kabin o poločase se šlo za našeho vedení 2 : 3 , kdy se postupně trefili Kordík , Škarda a po faulu na prvně jmenovaného i Zoubek . Druhá půle už byla v režii naší družiny a ze spousty šancí se podruhé trefil už jen kapitán Kordík , který už se nemohl dívat na to neskutečné spalování jedné šance za druhou . Takže pokud tyhle body potvrdíme v posledním zápase doma , tak to bude super !!!

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Parádní zápas , který se musel líbit všem , více tedy našim divákům . Domácí mají sice na tuto soutěž výborný tým , ale mně nejvíc potěšil fakt , že jsme byli ve všem lepší a když pominu ty dvě hrubice ze začátku , tak kluci hráli skvěle !!! Určitě bych chtěl vyzdvihnout výkon kapitána Martina Kordíka a skvělý zápas odehrálo i útočné duo Škarda - Peterka .

 

 

DOROST U19

 

TÁBORSKO - SK PETŘÍN    1  :  1

( 3 : 1 na PK ) 

Branky :   Král

 

Devatenáctka jede na vítězné vlně a rozhodně tu sérii  nechtěla přerušit ani v Sezimáku . Nakonec z toho byl jen bodík , ale i ten musíme brát s pokorou . V zápase jsme sice měli o jednu megatutovku víc , když jsme v závěru první půle neproměnili pokutový kop , ale nakonec mohl vyhrát kdokoliv . Ve druhé půli se totiž řítili na samotné brankáře útočníci  obou týmů a to nejednou !!! Takže nakonec mrzí spíš ten druhý bodík , který ležel na penaltovém puntíku , ale jelikož domácí gólman chytil včetně té zápasové hned tři pentle , tak bod navíc zůstal tam . 

 

DOROST  U 18

 

SK PETŘÍN  -  KLATOVY   4  :  2

Branky  :   Dotzauer  3 , Junek

 

Osmnáctka byla sice od úvodního hvizdu jasně lepším týmem , ale paradoxně do vedení šli po parádně sehraném brejku hosté . Kluci sice okamžitě odpověděli a Dotzauer srovnal , ale do konce půle se už nic zásadního nestalo . Druhá půle byla podobná té první , akorát jsme z toho tlaku stříleli branky . "Wolfi" Dotzauer dokonal po druhé za sebou hatrick a čtvrtou branku přidal hlavou Jonáš Junek . Teď kluky čeká pravé podzimní finále . Na hřišti v Rokycanech se totiž v sobotu střetne první s druhým !!!

 

 

DOROST U 17

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN  2  :  1 

Branky :   Zajíček 
 
 
Sedmnáctka nezažívá úplně ideální období a to hlavně výsledkově !!! V  Táboře sice kluci příšerně začali , když už ve 3. minutě to bylo 2 : 0 pro domácí , ale pak se náš výkon neustále lepšil . Lepšil se tak , že ve druhé polovině zápasu jsme domácí nepustili vůbec k ničemu a prakticky celých 45 minut jsme sehráli  na jejich polovině . Bohužel jsme z toho vytěžili jen snižující parádní branku Honzy Zajíčka , ale už ne ten spravedlivý vyrovnávací gól .  
 
 
 
 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  KLATOVY  2  :  1

Branky : Velfl , Kovář

 

Šestnáctka se musela v utkání obejít o několik svých tradičních opor a tím je výsledek o dost důležitější . Kluci sice nezačali vůbec dobře a první půli to byli hosté , kteří šli po zásluze do vedení , ale druhé dějství už patřilo našim borcům , kteří nakonec otočili i výsledek .  

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

 BRÁNÍK  -  SK PETŘÍN    2  :  0

Branky :  

 

Starší žáci  mohli jít v první půli hned několikrát do vedení , ale bohužel neproměnili ani jeden z několika samostatných úniků a tak po přestávce přišel trest . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

BRÁNÍK  -  SK PETŘÍN   2  :  4 

Branky :   Kolářík 2 , Gožo , Hofman

 

Čtrnáctka jede na takové vítězné vlně , že se nic jiného než-li další výhra nečekalo . Samozřejmě i tenhle zápas byl velmi těžký a i tady museli naši borci otáčet nepříznivé skóre , ale nakonec to zvládli a potvrdili neskutečnou podzimní formu . Jen škoda , že už se letos hrát nebude  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář