Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1. - 2.4. 2023

DOROSTY VEZOU BODY Z JABLONCE

DOROSTY

 

vezou body z Jablonce

 

 

Ligové dorosty vyrazily v neděli daleko na sever a byla to skvělá cesta, protože 4 body z Jablonce se jen tak nevozí ! Divizní dorosty přivítaly doma zase soupeře z dalekého jihu a Malše jela domů s prázdnou. Starší žáci hájili doma jarní vítěznou vlnu a podařilo se to jen U15 , o rok mladší borci uhájili jen jarní neporazitelnost , když s Budějovicema jen remizovali . Mladší žáci hráli doma s Táborskem a byly to fakt vyrovnané zápasy . Z mužských týmů hrálo jen áčko v Táboře s Lomem a na vedoucí celek tabulky nestačilo . 

 

 

MUŽI

lisy--komarov-2023.jpg

Jednou z mála dobrých zpráv ze zápasu s Komárovem byl návrat kapitána Venci Lisého do základní sestavy

 

 

 LOM  -  SK PETŘÍN "A"    2  :  0 

Branky:  

Sestava :  Suchý  -  Klich, Kohout, Vodrážka Dan , Provod  - Bednář ( 70´Tětek ), Lisý  , Heller ( 46´Zajíček ) - Demeter ( 55´Štefl ) , Vanc (46´Voves) , Šimáně (70´Tříska )

Pejřimovský

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2a0ae755-f8e4-4347-ae35-47980a64ee5e

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216097-TJ-Sokol-Lom-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži zavítali do Tábora , kde se postavili vedoucímu celku tabulky , Lomu . Domácí začali náporem a bohužel hned první střela na bránu skončila v naší síti . Tak nějak se ale odvíjel celý první poločas , i když se už do brány nikdo netrefil , byť k tomu rozhodně měli blíže domácí . Druhá půle byla už rozhodně vyrovnanější , ale bohužel jsme velmi brzy dostali druhou branku , přesto , že jí předcházel neodpískaný  tvrdý zákrok  po kterém jsme prohrávali o dva a k tomu Aleš Demeter musel být pro zranění střídán . 

To nás nakoplo k nejlepší fázi zápasu ,během dalších 20-ti minut jsme si vytvořili několik příležitostí ke vstřelení kontaktního gólu , ale nic jsme nedotáhli až k rozvlnění sítě a domácí si závěr už v klidu pohlídali .   

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Do Tábora jsme jeli jednoznačně pro body, ale ty jsme si za svůj výkon nezasloužili . Nebo si je spíš zasloužili domácí , kteří byli jednoznačně lepším týmem , na který jsme prostě nestačili . My jsme měli plán , ale hned první jejich střela skončila v naší síti a to byl náš první problém . Druhý byl ten , že jsme druhou branku dostali hned po přestávce a byť neměla platit , tak to bylo 2 : 0 a to už byl větší problém . A ten třetí náš problém byl v tom , že domácí byli prostě lepší....  My se teď musíme sebrat , dát do kupy aspoň 15 zdravých hráčů , vybrat z nich tu nejlepší jedenáctku a porazit doma  Horní Břízu . 

 

 

 

RADNICE - SK PETŘÍN "B" 

Branky:  

Sestava :  

 

Fakta ze zápasu :

 

Video ze zápasu:

 

 

Vzhledem k neregulérnímu terénu v Radnicích , bylo utkání přeložené na středu 26.4. od 17,30 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Nějak bychom to samozřejmě dali a určitě by nás bylo 11 :-)  , ale nakonec to byla pro nás asi nejlepší varianta , protože by do Radnic muselo aspoň 8 kluků , kteří hráli v sobotu v Lomu. Takhle si aspoň trochu odfrkli a pevně doufám , že se nám už během tohoto týdne někdo uzdraví . 

 

 

 

DOROSTY

 

  JABLONEC  -  SK PETŘÍN U19    1  :  1

Branky:  Frank

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/848ff8d0-2386-429b-aa45-818a60b96ee4 

 

Devatenáctka vyrazila na daleký sever , odkud by před zápasem bod asi brala všemi deseti . Ale po zápasu to možná i trošičku mrzí , že nebyli ještě dva navíc . Každopádně je to skvělý počin 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Do Jablonce jsme jeli prodloužit malou sérii bez porážky a odvézt jakýkoliv bodový zisk aby dlouhá zpáteční cesta byla příjemnější. Do 20 minuty jsme si vypracovali 3 docela dobré příležitosti dát gól a až ta 3 se ujala kdy se krásně trefil Martin Frank. Bohužel z ojedinělé příležitosti Jablonce tečovanou střelou vyrovnal . Ve druhém poločase jsme si vypracovali 2 příležitosti ale ani Flachsik ani Káca nedokázali vstřelit gol . Jablonec byl nebezpečný pouze ze standardních situací které jsme zodpovědně ubránili a i jinak naše defenzivní práce celého týmu fungovala výborně. Bohužel naše rychle protiútoky zastavovali kousek za pulkou Jablonečtí za cenu faulů. Bod z Jablonce je super ale škoda nevyužitých příležitostí na vstreleni vítězného gólu.

 

 

 

 JABLONEC  -  SK PETŘÍN U17    2  :  4  

Branky: Kural 2 , Spiegel , Brandner

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c6177f10-87f5-4a1e-8aa1-567a4461a82f

 

Sedmnáctka předvedla v Jablonci skvělý výkon a veze domů fantastický výsledek !!!

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Kluci u Nisy předvedli jednoznačně nejlepší jarní výkon a od první minuty si šli za vítězstvím. V prvním poločase jsme si dominantním výkonem vytvářeli jednu příležitost za druhou a vedení 2:0 v 13.minutě bylo pro domácí ještě milosrdné. Jablonec však po sérii několika standardních situací snížil po našem nedůrazu v malém vápně a jelikož jsme se neponaučili, obdrželi jsme o dvě minuty později další branku a začínalo se od nuly. Bohužel jsme pokračovali ve spalování šancí když Kuba Spiegel dvakrát udělal z domácího brankáře hrdinu okamžiku a proto se šlo do šaten za stavu 2:2. Ve druhé půli jsme opět velmi dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Svou střeleckou smůlu na třetí pokus protrhl Spieglas a poslal nás zpět do vedení 3:2.  Klid na naše kopačky přidal svým druhým golem v zápase Vojta Kural a v závěru nás ještě podržel výborným zákrokem brankář Jankovič, který tak odčinil své zaváhání při obdrženém gólu a opět ukázal, že jestli nás něco opravdu netrápí je to výkonnost našich brankářů.

Jsem rád, že jsme konečně zvládli velmi dobře první poločas, a že kromě standardních situací jsme Jablonec předčili ve všech aspektech hry a doufám, že podobný výkon zopakujeme již v pátek s Budějovicemi.
 

 

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  MALŠE     3  :  1   

Branky: Šneberger  , Kyklhorn , Lank

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/489a1b17-aab7-45d4-abbb-827b4102ce80

 

Osmnáctka sice nepředvedla úplně top výkon , ale nakonec z toho jsou 3 skvělý body , které nás momentálně posunuly ke špičce tabulky . 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Zápas s Malší jsme nezačali vůbec špatně, kdy jsme mohli jít po třech minutách hry do vedení. Bohužel hlavička Honzy Pletichy skončila na tyči a na odražený míč jsme nedokázali včas zareagovat. Aktivním presováním rozehrávky  jsme soupeře nutili k chybám, kdy po jedné z nich Matěj Kyklhorn výstavní střelou otevřel skóre zápas. Jenže ve 20. minutě po souboji zůstal ležet na hrací ploše Matěj Novák, kdy mu jeho zranění nedovolilo pokračovat ve hře a musel být střídán. Od tohoto okamžiku jakoby jsme vypadli z tempa, přestala se nám dařit kombinační hra, hodně jsme kazili jednoduché přihrávky a chyběl nám lepší pohyb. Ani úvod druhého poločasu nepřinesl zlepšení naší hry, naopak navázal na nedobrý výkon, kterým jsme se prezentovali před poločasovou přestávkou. Až po hodině hry jsme předvedli rychlou akci, hranou v pohybu na minimum doteků a hned z toho byla gólová šance, kterou jsme však neproměnili. Chvíli poté jsme si  opakovaně před naším pokutovým území nepočínali důrazně, kdy po několika zablokovaných střelách ta poslední skončila v naší brance. Bohužel o vyrovnání jsme si koledovali naší laxní hrou, které chyběl pohyb, klid na míči. Rozhodnutí přinesla závěrečná desetiminutovka, ve které jsme se dvakrát prosadili. Nejprve Josef Šneberger zužitkoval hlavou přesný centr Aleše Trachty a poté Dominik Lank, pohotovou střelou pod padajícím brankářem Malše. Důležité tři body zůstali na Petříně, ale předvedený výkon, až na pár okamžiků nebyl z naší strany dobrý. 

 

 

SK PETŘÍN  U16  -  MALŠE   7  :  0

Branky:  Anděl 3 , Pihera 2 , Forst , Král

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/79bf637f-b87d-4cc5-89e7-68ddb5fa81a6 

 

Osmnáctka momentálně šlape a Malše nám prostě vzdorovat nedokázala . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

Po podzimní porážce v Jižních Čechách jsme cítili povinnost své předchozí chyby napravit a poučit se a využít naplno série dobrých výsledků a rozpoložení získaných z minulých povedených utkání. Zápas začal skvěle Vojta Pihera, který po individuální akci na pravé straně vyzkoušel brankáře na přední tyč a hned nám zajistil vedení. Následovala slabších 15-20 minut, kdy jsme kvůli komunikačním problémům v zadních řadách snížili tempo hry a koncentrace se ubírala jiným směrem než měla a vedla k velká řadě chyb, kterými jsme soupeři dávali šance nám utkání vzít. Naštěstí soupeř nic nepotrestal a my se po tomto úseku zase chytli a předváděli dobrý fotbal. Vedlo to k zaslouženému druhému gólu Matyho Krála a dalším příležitostem, které jsme měli využít. V druhé půli jsme udělali jisté změny a pojmenovali si jasně, co bylo dobře a co špatně a evidentně nám to pomohlo. Celý druhý poločas byl festival dobrého fotbalu. Hned v úvodu jsme zvýšili na 3:0 a pak si jen utkání užívali. Za zmínku stojí hlavně střelecký počin Lukáše Anděla, který v rozmezí 11 minut dal dokonalý hattrick - vstřelil gól levou, pravou a nakonec i hlavičkou. Další utkání bude proti týmu, který v naší soutěži hraje o titul a my jim jednoznačně hodláme tenhle boj ztížit. 

 

 

Ž Á C I

 

SK PETŘÍN U15   -   SKP Č.B.    4  :  2

Branky:  Šilhavý , Smíšek , Svoboda , Aurelio

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/786b1e78-fc43-4f0f-bc5e-5b6149ee2e4a

 

Vzhledem k faktu , že ve 30 minutě byl stav zápasu už  4 : 0 ,  zdá se  být konečný výsledek spíše neúspěchem , ale pořád je to výhra nad silným soupeřem a hlavně na jaře PÁTÁ V ŘADĚ !!! 

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Utkání dvou naprosto rozdílných poločasů z naší strany . Do domácího utkání s Budějovickým SKP jsme si vztyčili 3 cíle:  - Dobře vstoupit do utkání   - Být aktivní a kvalitní na míči- Zodpovědný a organizovaný do defenzivy  .  Vše se nám podařilo splnit na půl. Zatím, co první poločas kluci odehráli doposud nejlepších 40´ od začátku jarní části, druhý poločas polevením v aktivitě a kvalitě v kombinaci jsme umožnili soupeři vstřelit dva góly a utkání se změnilo více v boj a nakopávanou.  Úvodních 40´je cesta, kterou chceme jít a fotbal, kterým se chceme prezentovat. .  Z druhé půle je třeba se ponaučit. .  Přesto je třeba kluky pochválit za celkový výsledek a týmový herní výkon, obzvlášť v první polovině. A jak říkají chlapci, je třeba se zmínit a vyzdvihnout 1. místo v tabulce jarní části.

 

 

 SK PETŘÍN U14  -  SKP  Č.B.    3  :  3

Branky:  Kučera 3

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/150de25b-030c-4632-bf85-582ddbf0148d

 

Čtrnáctce nestačil k výhře ani hattrick Martina Kučery ani vedení 3 : 1 

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

Zápas jsme nezačali špatně a to co nás zdobí, napadání, presink a hra nahoru, jsme zúročili nádhernou hlavičkou Kučery ,po úžasně rozehraném rohu Kančíse. Hosté z prvního útoku vyrovnali. Po dalších 5 minutách opět Kančís roh - Kučera krásná hlava a 2:1. Od této chvíle naše hra byla téměř žalostná, kluci propadali v osobních soubojích, nedostupovali, vytvářeli chyby v rozehrávce a tak jediné co fungovalo - dlouhé balony na neúnavně bojujícího Mastného, který zaměstnával obranu soupeře. Pět minut před koncem poločasu skóroval opět Kučera!! a za 30. min. zkompletoval hattrick!!! Bohužel ve 40min. kopal soupeř trestný kop a do šatny jsme šli s hlavami dolů i když jsme vedli, ale hra nebyla vůbec optimální.
Do druhého poločasu jsme naskočili s odhodláním soupeře dorazit…., bohužel jsme nevyužili řadu gólových situací a přišel trest a soupeř vyrovnal. Dnes jsme se herně trápili, ale klukům patří dík za snahu, bojovnost a proti kvalitnímu soupeři je i bod dobrý a náš cíl být do 5 místa je stále reálný

 

 

SK PETŘÍN U13  -   TÁBORSKO    7  :  7

Branky :   Dudla 3  ,  Vokáč 2 , Hejplík , Šebek

Fakta zápasu : 

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5cbe89fe-c9b8-45b6-af1b-24c8df55d882

 

Třináctka sehrála zápas plný neskutečných obratů ! Skoro celou první polovinu zápasu kluci prohrávali , ale najednou to bylo 6 : 3 pro nás a zdálo se , že to bude rozdílem třídy . Když jsme 10 minut před koncem zvýšili na 7 : 4 nikdo nevěřil , že by se mohlo něco stát . jenže fotbal už je prostě takový .....

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

SK PETŘÍN U12  -  TÁBORSKO   4  :  2

Branky :  Schwab  2 , Procházka , Kadlec

Fakta zápasu : 

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/68714625-fece-490a-82fd-3be25db8e85d

 

Naše U12 si nakonec na své konto připsala všechny tři body , ale bylo to fakt těžký ! Hosté bojovali a jejich odpor utnul až čtvrtý gól v jejich síti , který ale celé utkání ukončil , jelikož padl až v poslední 90 minutě . 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : ......

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář