Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1. - 2.10. 2016

SLÁVIA ODOLALA , RAPID NE

 

FANSHOP

S K   P E T Ř Í N   P L Z E Ň

​bližší info najdete v sekci FANSHOP

hofman-filip-2005-----2016.jpg

U12 POŘÁDNĚ PROVĚTRALA SLÁVII PRAHA

 Naše 2005 pořádně potrápili favorita celé žákovské ligy - Slavii Praha . Slavia sice po většinu utkání pořád vedla , ale kluci se jí drželi jako klíště a na skoro každou jejich trefu do černého dokázali okamžitě odpovědět . Na snímku je jeden ze šťastlivců našeho výběru Filip HOFMAN , který už na věky může říkat : Dal jsem góla Slavii Praha !!!

 

 

SLÁVIA ODOLALA

 

​RAPID NE

 

 

Víkend byl ve znamení derby zápasů s Rapidem a po sobotním utrápené výhře našeho áčka , dorazili v neděli tradičního soka naši dorostenci . Nejmladší dorost si vyrazil v sobotu do Zbiroha a byla z toho poslední dobou tradiční "šestka" v soupeřově síti . Parádní kousek "konečně" předvedlo i naše mužské béčko , které si vyrazilo do Měčína v jedenácti lidech ! Vedené osamocenou Sabinou na lavici nakonec brali všechny tři body za výhru 0 : 2 ! Bohužel se výsledkově nedařilo našim ligovým výběrům , i když mladší žáci měli soupeře z kategorie vele těžkých - Slavii Praha , tak hlavně U 12 si zaslouží velkou pochvalu .

 

 

MUŽI "A" 

 

  SK PETŘÍN   -   RAPID      1   :   0 

Branky  :   Lisý

 

Sestava :           Příhoda

Chocholatý  , Světlík  ,  Fillinger  ,  Trojovský ( 74´Bendl ) 

Motl ( 45´Šmídl )   Lisý    Papáček    Hartl  ( 46´Zoubek )

Vohrna  ( 84´Levý ) , Bednář  ( 68´Škarda )

Přfleger

 

Áčko mělo před sebou relativně jednoduchý úkol - porazit trápící se Rapid a většina hráčů  si naprosto mylně myslela , že to půjde lehce a snadno !!! Hosté přijeli na Petřín  s naprosto jednoduchou taktikou - snažit se o to aby byl míč co nejméně ve hře a když už tam byl , tak ho co nejdříve uzmout z našich kopaček . 80 minut jim to vycházelo skoro na jedničku , my jsme se s tím vůbec nedokázali poradit , přesto jsme po akci Máry Vohrny a levačce Venci Lisého v tu chvíli vedli 1 : 0 . Přes náš místy až matný projev jsme nedokázali proměnit ani jednu z našich šancí na dvougólový náskok a mohlo nás to setsakramentsky mrzet . Rapid se v poslední desetiminutovce dostal do třech vyložených brankových situací a jenom díky reflexním zákrokům Honzy Příhody a soupeřově nekvalitě , zůstali všechny tři body na Slovanech !!! 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Dneska jsme šťastni za tři body , protože byly opravdu těžce vydřené .Sice jsme byli po většinu zápasu  lepším týmem , ale Rapid na nás byl ( jako vždy ) perfektně nachystaný a my jsme hráli to co umíme tak maximálně 20 minut z celého utkání .  Takže spokojenost hlavně za ty tři body .  Z osmi soutěžních kol se nám podruhé stalo , že jsme nezahráli vůbec dobře , ale  pokaždé z toho byli tři body a to zase jen tak nikdo nedokáže !!! Za tohle patří klukům pochvala , to , že jsme nehráli vůbec dobře , určitě všichni moc dobře ví .

 

MUŽI "B

MĚČÍN    -  SK PETŘÍN "B"      0  :  2

Branky :  Vítek , Němček

Béčko zabralo ve chvíli , kdy se to zas tak úplně nečekalo ! Časová kolize se zápasem dorostu poslala do Měčína jen tři osobní vozy a to ani zdaleka ne  naplněné !!! Jedenáct chrabrých bojovníků ale ukázalo , že fotbal je fakt fenomenální sport a po závěrečném hvizdu si mohlo všech 12 pořádně zajuchat . Tím dvanáctým členem byla na lavičce zcela osamocená Sabina Pochová , které převzala roli trenérky , všech náhradníků , masérky  a samozřejmě vedoucí !!!

 

DOROST   U 19   ročník 1999

    SK PETŘÍN   -  RAPID       7   :   2

Branky  :  Gavrylovskyy 3 , Mašek 2 , Vodrážka , Šimáně

Devadesátdevítky potvrdili roli velkého favorita i proti Rapidu , ale tentokráte to vůbec nebylo jednoduché . Rapid si zřejmě vzal za vzor své muže , kteří o den dříve bojovali až do konce na vedlejším hřišti a po celý zápas se prezentoval velmi organizovaným a bojovným výkonem . Nakonec sice schytal sedmičku , ale byl to určitě jeden z nejtěžších soupeřů , které nám doposud poslal los do cesty .Velmi přínosná generálka před soubojem o titul , který nás čeká v sobotu na Roudné !!! 

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

SK PETŘÍN   -  RAPID       11  :  1

Branky : Bartička 2 , Vinkler 2 , Kramer 2 , Koželuh 2 , Lávička , Provod , Gabčo

Dvoulitry čekal přímý souboj a příčky nejvyšší a Rapid se dokonce mohl v případě výhry dostat na čelo tabulky . Z toho ho ale naši kluci hodně rychle vyvedli . Za deset minut to bylo 3 : 0 a pak už to šlo tak nějak samo až na tu konečnou jedenáctku , které tak trošku smrdí pořádným debaklem

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

ZBIROH  -  SK PETŘÍN     0   :   6

Branky : Tětek 2 , Strejc , Ledvina , vlastní 2

Nulajadničky se zřejmě rozhodli , že půjdou na titul !!! Přes fakt , že v soutěži naráží místy až na o tři roky starší chachary , tak po lehkém zaváhání z úvodu soutěže , válcují jednoho soupeře za druhým .  

 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

MOTORLET  -  SK PETŘÍN    5  :  0

Branka  :  

U 15  chtěla držet co nejdéle nulu vzadu a pokusit se být nebezpečné dopředu . Bohužel po sedmi vteřinách to bylo 1 : 0 a po dalších čtyřech centrech ze strany se domácí do přestávky prosadili ještě čtyřikrát . Po přestávce už to byla ale úplně jiná káva a kluci se zase přesvědčili o tom , že za úspěchem je jen a jen tvrdá dřina .

 
 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 MOTORLET  -  SK PETŘÍN      2  :  1

Branka :  Majer 

Nulatrojky šli sice do vedení , což se jim tak často zase nestává , ale dvě dalekonosné střely otočili skóre zápasu ve prospěch domácích . Střelec jediného našeho gólu se pak ještě třikrát dostal do situace , kdy by tváří tvář jen domácímu gólmanovi , ale síť už nerozvlnil .

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

SK PETŘÍN  -  SLÁVIA PRAHA    1  :  10    

Branky :   Zikmund

Nulačtyřky sehráli tak trochu klasický zápas s top týmem . Nejprve obrovské nasazení podpořené celou řadou famózních zákroků brankáře Kaliny  , okořeněný dokonce vyrovnávací brankou na 1 : 1 . Ještě druhá třetina  se odehrávala v podobném duchu , ale kvalita soupeře byla opravdu velká. Když to pak , byť na pár minut rádoby zabalíte , je z toho většinou debakl , ale kluci se rozhodně nemusí vůbec stydět . Jen škoda , že jsme ten týmový skvělý duch nedohráli až do konce . 

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     SK PETŘÍN  -  SLÁVIA PRAHA   4  :  7

Branky : Pleticha 2 , Hofman , Gožo

 U 12 sice nakonec nebrala ani bod , ale narvaným tribunám předvedla parádní divadlo !!! Slávisté byli sice určitě fotbalově lepším  týmem  , ale na to se většinou fotbal nehraje ! Kluci na každou slávistickou  pobídku na rozhodnutí zápasu okamžitě zareagovali buď kontaktní brankou , či dokonce vyrovnávací a bylo se až do konce na co koukat . Byť už mají na svém kontě sedm ligových bodů , asi se nebudu plést , když napíšu  , že proti Slávii to bylo jednoznačně nejhezčí letošní zápas !!!

 

treneri.jpg

U 17 POD ODBORNÝM DOHLEDEM

U 17 se v neděli , bez hlavního trenéra Vlasty Schambergera ,  utkala s Rapidem o čelo tabulky a tak  z tribuny "kontrolovalo" nové trenérské manželské duo Hrabačka x Štychová , hned trio našich "veletrenérů " . Výsledek  11 : 1 , pak všem třem naznačil , že učit by se měli hlavně oni :-)

 

BOJOVÝ POKŘIK :   www.youtube.com/watch 

===================================         

Veškeré informace , fotky , názory , náměty , komentáře k utkáním a všemožné další materiály o kterých si myslíte , že by měli být na našich www stránkách , posílejte na : 

radek.vodr@seznam.cz

 

dokopna-pozvanka.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář