Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 9. - 10.3. 2019

ÁČKO NA ÚVOD PADLO

 

2002-pribram.jpg

SEDMNÁCTKA SMETLA PŘÍBRAM

Ligová U17 řádila i ve druhém jarním kole . Po šestibrankovém přídělu , který v úvodním kole schytal Sokolov , se naši mladíci opřeli do Příbrami a ta si musela vyndat balon ze sítě hned sedmkrát !!!

 

 

ÁČKO

 

NA ÚVOD

 

PADLO

 

 

 

Po parádním minulém víkendu se nám tentokráte zas tak moc nedařilo . K dorostům se přidalo o víkendu i mužské áčko a doma nebralo ani bod . Padla i devatenáctka a osmnáctka veze z Domažlic jen bodík , byť hrála hodinu o deseti . Takže výhry slaví jen mladší dorosty . U17 dala sedmičku Příbrami  a U16 uválčila tři body na Chodsku . 

 

 

 

MUŽI

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY    0  :  2

Branky : 

Sestava :        Suchý

Šulc ( 75 Škarda) Lisý   Zoubek  Fiala

Nademlejnský  Bednář  ( 70´Světlík)  Bendl (75´Gavrylovskyy)

Šimáně  Brudna ( 85´Štefl )  Provod

Příhoda , Trojovský , Kohout 

 

Áčko přivítalo na úvod jara druhý tým tabulky a čekala se velká bitva . To se nakonec splnilo tak z poloviny , protože to nakonec rozhodně asi nebyl fotbal který přítomné diváky zvedal z "pomyslných" sedaček , které na petřínské nové umělce stejně nejsou . Na vině byl určitě termín , protože v úvodním kole se to stává celkem běžně a za druhé nepomohlo ani počasí , které bylo opravdu na hraně . Každopádně ti diváci , kteří dorazili , tak nakonec pár zajímavých událostí viděli . 

Domácí hráli první půli proti silnému větru a paradoxně jim to vyhovovalo víc než v půli druhé . Když už dostali balon na polovinu Rokycan , tak to většinou mělo hlavu a patu a bylo z toho i pár šancí  . Do těch  největších  se dostali Brudna , Provod a Šimáně .  Rokycanští těžili hlavně z větru , ale krom několika standartek se dostali do pořádného zakončení jen jednou , když se ke střele dostal kapitán Procházka , ale těsně minul . 

Druhou půli jsme ale začali špatně a byt jsme hráli po větru , tak to byla asi jediná pasáž zápasu , kdy byli Rokycany lepší . Po hodině hry se dostali k rohovému kopu a expetřínský Papáček poslal hosty do vedení . Od té chvíle jsme se hnali za vyrovnáním , které viselo ve vzduchu . Náš tlak sílil a šance přicházeli jak na běžícím pásu . Jenže proti byla buď konstrukce branky , nebo famózní Houdek v bráně . V 85 minutě pak přišel zkrat zkušeného Nademlejnského , který se nechal vyprovokovat k oplácení  a byť svého protivníka hlavou nezasáhl , tak za svou reakci šel pod sprchy zcela oprávněně . I tak jsme dál tlačili , ale přišel brejk , který sice hosté započali úmyslným hraním rukou , ale jelikož píšťalka zůstala němá , bylo to 0 : 2 . V závěru se ještě do tutovky dostal brankář Suchý , ale na stavu se nic nezměnilo . 

 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Prohráli jsme zápas , ve kterém jsme rozhodně nebyli horším týmem , dokonce bych řekl , že krom úvodní čtvrt hodiny ve druhém poločase , jsme byli lepší . Jenže fotbal se , tentokrát bohužel pro nás , hraje na góly a v téhle disciplíně jsme prohráli 0 : 2  a to především proto , že  v rokycanské bráně byl jednoznačně nejlepší hráč na hřišti a my jsme na něj prostě nenašli žádnej recept . K tomu , abychom se nemuseli spoléhat na štěstí , jsme ale měli zahrát ještě lépe a rozhodně jsme na to měli . Teď se musíme z tohohle oklepat a příští týden pořádně přidat . Po prvním kole soutěže  jsme na Rokycany ztráceli body tři , teď po prvním jarním , ztrácíme jen jeden , takže jsme na tom paradoxně o něco líp . Teď máme 14 kol na to , abychom to zase obrátili na svoji stranu . Za výkon na hřišti musím pochválit Vencu Lisého , který byl z hráčů v poli jednoznačně nejlepším mužem na hřišti . Pak už zahráli nadstandartně jen mladíci Provod se Šimáněm . Z těch zbývajících bylo ještě několik slušných výkonů , ale celkově to prostě nestačilo . 

 

 

DOROST  U19

 

SK  PETŘÍN   -   PŘÍBRAM   1  :  3

Branky :  Demeter

 

Devatenáctka je v situaci , kdy prostě chce bodovat naplno ve všech zápasech , takže prohra prostě bolí . Trenéři  udělali oproti vítěznému zápasu několik změn , byť bohužel několik vynucených a zvláště absence kapitána Vinklera byla nakonec znát . Každopádně kluci předváděli od začátku velmi dobrý výkon a pouze střelecká nemohoucnost je dosoudila k poločasovému výsledku 0 : 1 , když se hosté trefili krátce před pauzou utaženou střelou k tyči . Do druhé půle se na hrot dostal nejlepší náš střelec Demeter a za 10 minut  bylo srovnáno , když se trefil hlavou po rohovém kopu . V tu chvíli se zdálo , že se to začne překlápět na naší stranu a netrvalo dlouho , když se z dorážky trefil Klich , jenže využil k tomu ofsajdové situace a tak branka neplatila . Jenže v tu dobu už velmi dobře hrála i Příbram a bohužel to byli hosté , kteří se dostali do vedení . Kluci nesložili zbraně , ale z tlaku se nic nechytlo a přišel třetí trest . Každopádně v příšerném počasí se hrál parádní fotbal a za to patří díky oběma týmům . Šťastnější byli hosté a našim nezbývá nic jiného než vyhrát příští týden na Žižkově . 

 

 

DOROST   U18

 

DOMAŽLICE  -  SK PETŘÍN    1  :  1

(  5  :  3 na PK )  

Branky :   Junek

 

Osmnáctka jela do Domažlic jako velký favorit , jenže přišla 30 minuta a velmi přísná červená karta pro Honzu Ledvinu. Od té chvíle to bylo těžké , přetěžké a když se po hodině domácí dostali do vedení , tak skoro nemožné . Jenže kluci se ani z tohohle nesložili a nakonec vyválčili z opravdu horké půdy alespoň bodík . 

 

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN    -   PŘÍBRAM   7  :  2

Branky :  Zajíček 2 , Hendrych 2 ,  Vrba , Svoboda , Majer

 

Sedmnáctka si v úvodním kole zastřílela proti Sokolovu a čekalo se ,jestli dokáže něco podobného zopakovat i proti Příbrami . Nakonec z toho bylo ještě vyšší vítězství , byť soupeř byl tentokráte podstatně silnější . Jenže kluky hned několikrát opravdu hodně podržel brankář Kuba Zíma , který zneškodnil možná 5 naprostých tutovek hostujícího týmu a vepředu to klukům opravdu lepilo . Hlavně dvojice Honza Zajíček a Radek Svoboda zatápěla hostům s naprostou pravidelností a když se k tomu přidal i střelecky potentní defenzivní štít Dominik Hendrych , mohlo se jít zase slavit . 

 

 

DOROST U16

 

DOMAŽLICE  -  SK PETŘÍN    2  :  3

Branky : Velfl , Benedikt , Rada

 

Šestnáctka hrála v Domažlicích jeden z posledních přípravných zápasů a po velmi vyrovnaném poločase tam nakonec vyhrála 0 : 6 . Tentokráte už šlo o opravdové mistrovské body a když to bylo po půl hodině už 0 : 3 pro naše barvy , zdálo se , že se už nemůže stát . Jenže fotbal nic neodpouští a kluci se najednou museli strachovat až do posledního hvizdu . Nakonec to dobře dopadlo , ale pozor příště !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář