Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 9. - 10. 9. 2023

BÉČKO , ŠESTNÁCTKA A TŘINÁCTKA VEDOU SVÉ SOUTĚŽE

"B" ,  U16 a U13

 

svoje soutěže

 

VEDOU

 

 

 

Devatenáctka sice nestačila na Teplice a , doufejme že jen na čas  opustila první místo tabulky, ale přesto máme hned 3 týmy , které své soutěže vedou !!! Ve vedení svých kategorií se po víkendu udržela U16 a U12 a nově se na výsluní dostalo i mužské béčko . 

 

 

 

 

MUŽI

 

 

  M.LÁZNĚ  -  SK PETŘÍN     1  :  1

Branky :   Vodrážka Dan

Sestava  :   Suchý  -  Treml  ,  Kohout  , Vinkler , Nový (75´Vanc )  -   Lisý ,  Bednář  ,  Flachs ( 75´ Maxa ) ,    Provod  ( 87´Trojovský )  , Klich , Vodrážka Dan (35´Demeter ) 

 Rada ,  Edelman

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/a9c4eba3-a26b-4bc7-ad77-428a331196c9

 

Muži chtěli oplatit soupeři středeční vyřazení z poháru a povedlo se jim tak nějak na půl, spíš na čtvrt . Brzy jsme se ujali vedení, když se po parádní akci dvojice Treml - Provod , prosadil Dan Vodrážka , ale bohužel nepřišla druhá trefa, která by soupeře asi definitivně zlomila . Takže 20 minut před koncem domácí se skrumáže srovnali, ale pořádně věci se děly až v nastaveném čase . To se nejdřív parádně uvolnil náš Aleš Demeter, ale jeho přihrávku před zcela opuštěnou bránu jsme do sítě prostě nedonesli a  hned z protiútoku se zase do megatutovky dostali domácí , ale Vojta Suchý v bráně předvedl famózní zákrok a vytáhl balon ze šibenice  -  1 : 1  konec . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Všechno nám vycházelo dle našich představ. Dali jsme rychle góla a pak jsme čekali na situaci, kdy proměníme nějaký z našich kontrů a odskočíme soupeři o dva. To se nám sice nepodařilo a inkasovali jsme vyrovnávací branku, ale pořád jsem věřil, že dáme ještě jednu branku a odvezeme si všechny 3 body . V nastavení jsme od toho byli možná metr, kdy jsme nedohráli situaci do úplně prázdné brány a byli  asi 30 vteřin fakt nešťastní že jen remízujeme . Jenže pak přišla obrovská šance domácích a famózní zákrok "Gagy" v naší bráně  a naše pocity se zase měnily, protože stejně jako jsme mohli vyhrát, tak jsme nemuseli mít vůbec nic   =   když porazíme Sokolov , tak ten bod z lázní bude dobrý !!!

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221068-FC-Viktoria-Marianske-Lazne-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

 NEPOMUK   -  SK PETŘÍN B     0  :  2 

Branka :   Vanc , Šimáně

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/6939db15-8e0d-4088-a272-9752702aac5c

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

 

 

Béčko vyhrálo druhý,  velmi těžký venkovní zápas v řadě, a po zásluze se vyšvihlo do vedení celé soutěže, což je fakt skvělé !!! Každopádně to v Nepomuku neměli kluci vůbec lehké a zase  s celou enklávou dorostenců se museli hodně otáčet, aby to nakonec klaplo . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Musím kluky pochválit, protože jsme hráli fakt dobře, možná že i výborně !!! Domácí nám nenechali nic zadarmo a několikrát při nás stálo i štěstí , ale ještě jednou musím konstatovat, že ten náš výkon byl fakt dobrej a naprosto po zásluze nám to tam chvíli před koncem i napadalo . Takže to co jsme vždycky chtěli a to, co chce vlastně každý fotbalista - být první - se nám podařilo a zase to o to bude mít příště větší grády !!!

 

 

 

DOROSTY

 

 

  TEPLICE   -  SK PETŘÍN U19      2  :  1 

Branky : Kolářík

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/e01643a9-86f3-4c86-bf52-4bdade3c0007

 

Video ze zápasu : 

 

 

Devatenáctka bohužel neudržela první místo v tabulce, ale kluci stejně dostanou jen slova chvály. Trenéři museli hned na několika postech upustit od zavedené výherní základní sestavy, ale ti co nastoupili jednoznačně ukázali, že jsou v týmu právem. Škoda , že to aspoň bodem necinklo .....

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Předem komentáře k dnešnímu zápasu v Teplicích bych se chtěl omluvit nebo vysvětlit proč jsem nepsal komentáře k posledním 6 zápasům. Jsem v tomhle pohledu docela pověrčivý a s heslem když se daří nic neměň a my jsme vyhráli 6 zápasů v řadě. Dnes v Teplicích jsme bohužel tuhle serii ukončili a prohráli 2:1. S Teplicemi jsme neměli úplně dobrou bilanci a v posledních 2 zápasech jsme už v poločase prohrávali 0:3 a začátek zápasu tomu bohužel opět nasvědčoval  kdy jsme už v 8 minutě po výborném začátku naprosto zbytečně prohrávali 1:0. Dobré je že jsme i po téhle studené sprše neustále vytvářeli tlak na jejich obranu ale bohužel bez větších šancí, které jsme ale nedovolili ani Teplicím.  Když v 42 minutě chytil Jarda Vytisk vyloženou šanci domácích šlo se do šatny za stavu 0:1. Ve druhém poločase jsme se neustále snažili o vyrovnání a měli k tomu 2 možná 3 vyložené příležitosti ale bohužel jsme je nedokázali proměnit a jak tomu bývá přišel trest v 78 minutě a z ničeho to bylo 2:0. Tahle studená sprcha trvala asi 5 minut kdy jsme si mysleli že už je hotovo, ale v posledních 10 minutách jsme dokázali snížit Vencou Koláříkem a v poslední vteřině zápasu jsme kopali roh a bohužel Honza Pleticha minul hlavou míč jen těsně abychom si odvezli zasloužený bod. Na závěr bych chtěl kluky fakt pochválit za předvedený výkon kdy bez 3 hráčú základní sestavy jsme trápili Teplice do poslení chvíle a jedna pochvala ještě na úplný závěr a to pro Jardu Vytiska, který letos odchytal pouze jediný zápas za naše Béčko proti Stříbru kde měl asi jeden zákrok a dnešní zápas zvládl fakt dobře.

 

 

 

 

TEPLICE    -  SK PETŘÍN  U17     7  :  0

Branky :  

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/97f08165-a755-4a8f-b522-1d2f48ed5817

 

 

Sedmnáctka sice dostala v Teplicích sedmičku, ale když se podíváme na výsledek domácích z minulého týdne , kdy na Viktorce vyhráli 0 : 8 , tak je to vlastně dobrý  :-)

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Shrnout toto utkání je v podstatě jednoduchý úkol. Jeli jsme na půdu vedoucího celku tabulky, který ještě nikde nechyboval ve složení, kdy příliš mnoho hráčů za poslední týdny plnou tréninkovou zátěž nepobralo a spousty hráčů nám jednoduše chybí. Tudíž hrozně těžká pozice a i tak jsme v první půli nehráli vůbec špatný fotbal. Bohužel jsme opět ihned z první střely soupeře inkasovali po kvalitním rychlém přechodu soupeře a poté jsme ve zbylých dvou gólech toho poločasu soupeři strašně usnadnili práci. V druhé půli už nám soupeř dal hodně najevo, že opravdu jsme na ně dnes vůbec neměli nárok. Bohužel vezeme opět od top soupeře debakl a i když to má určitě spoustu důvodů za které úplně nikdo nemůže a nedá se s nimi moc dělat, tak ve mě osobně hodně převládá pocit, že jsme dnes neudělali úplně vše, co šlo, aby to utkání dopadlo lépe. 

 

 

 

 SK PETŘÍN  U18  -   MALŠE ROUDNÉ   2  :  4

Branky :  Kulhánek , Spiegel

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/03c0a0df-a693-47de-93c5-5e628446ccda

 

 

Osmnáctka sice brzy prohrávala 0 : 2 , ale když ještě do přestávky kluci srovnali, zdálo se, že by to mohlo dopadnout. O to víc mrzí, že ten vítězný gól hostí padl z ojedinělé akce pár minut před koncem

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

Proti týmu z jihu Čech jsme chtěli prodloužit vítěznou sérii ale nevydařil se nám vstup do zápasu a ve 20.minutě jsme prohrávali 0:2. Do poločasu jsme stihli vyrovnat. Ovšem soupeř z jediné šance ve druhém poločase v 87. minutě dal na 3:2 a v nastavení pečetil vítězství na 4:2.
Tento zápas nám ukázal jak fotbal umí být krutý a někdy hrozně nespravedlivý. Kdyby se hrál fotbal na krásu tak jsme jednoznačně vyhráli, jelikož bych řekl, že jsme podali co se týče fotbalové a kombinační stránky asi nejlepší letošní výkon ale veškerá naše snaha končila před soupeřovým vápnem kde jsme byli absolutně bezradný. Ale fotbal se hraje na góly a těch jsme dali méně než soupeř.
Část našich hráčů si aspoň spravila chuť odpoledne v Nepomuku za náš B- tým.
Poučíme se z chyb a v pátek porazíme Hořovice!!!

 

 

 SK PETŘÍN  U16  -  MALŠE ROUDNÉ    2  :  1

Branky :    Smíšek , Romaňuk

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/6e96e8c4-546d-487d-bb4b-c87f69a4dabc

 

Šestnáctka zatím neztratila ani bod a o to jsou tyhle zápasy pro ně ještě složitější, protože prostě do toho jdou jako favorit, byť ještě před měsícem byli v žkovské kategorii. Takže to, že museli ve druhé půli zápas otáčet a nakonec ho otočili je skvělé !!!

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Utkání o 6 bodů a obhajoba prvního místa v tabulce, kam jsme se posunuli po výhře v Klatovech, to bylo největší motivací a dle toho kluci k utkání i přistoupili. Od samého začátku utkání se dařilo rychle a přesně kombinovat, mít hru pod kontrolou a soupeře nepouštět do souvislé kombinace. Kluci do utkání velice dobře vstoupili a převážně v úvodních 30´ byli lepším týmem. Hosté pod tlakem si pomáhali dlouhými nakopávanými míči, které obranná čtveřice dobře řešila a neumožnila soupeři vážněji ohrozit naši bránu. S přibývajícím časem narůstaly naše gólové příležitosti, ale na skóre svítil stále stav 0:0. Ke konci poločasu se začala hra vyrovnávat a za těžkých podmínek bylo vidět, že toho mají obě mužstva plné zuby. A tak poločasová pauza přišla vhod. Vědomi si toho, že s přibývajícím časem to bude těžší a těžší, jsme šli do druhé půle s tím, pokusit se rozhodnout v úvodních 20´. A tak si kluci vytvořili převahu od samého začátku druhé půle. Hosté hrozili jen z rychlých protiútoků. A po jednom z nich a dobře vyřešeném zakončení se ujali vedení. Kluci výborně zareagovali, jak na obdrženou branku, tak na hru soupeře, kdy se zatáhl do hlubokého bloku a stěžoval tak přechod po kombinaci. Jelikož hosté byli ale pod tlakem, vytvářeli i chyby a po jedné z nich a faulu v PU jsme srovnali na 1:1 M. Smíškem. Tím soupeř trochu otevřel hru. Kluci se hnali za vítězstvím a samotné utkání se hrálo ve výborném tempu. V 70´ po centru do PU a přesném zakončení hlavou rozhodl o vítězství D. Romaňuk. Kvalitní utkání z obou stran a vzhledem k samotnému průběhu a obrazu hry, zasloužená výhra, za kterou si kluci šli. Velká spokojenost panuje s přístupem kluků k utkání a psychickou sílou mužstva při otočení výsledku utkání.

 

 

 

ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15 - HORAŽĎOVICE   6  :  1

Branky :  Súlovec 2 , Uher , Mastný , Protivínský , Čech

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/f5c1d3ca-282a-4f48-8b22-7546bdcfdc20

 

Patnáctka konečně zabrala na plno a doufejme že to bude na dlouhou dobu vítězná vlna

 

Komentář trenéra  :  

......

 

 

 

SK PETŘÍN  U14   -   HORAŽĎOVICE  10  :  1

Branky : Hejplík 2 , Melichar 2 , Toman , Černý , stehlík , Boček , Dudla , Vokáč

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/c815d83c-039e-4c26-ae70-1abec4a6e453

 

Čtrnáctka , byť ještě nemůže alkoholické nápoje , tak načepovala hostím z Horaždovic , pro nás velmi chutnou a zároveň pro soupeře hořkou - desítku  !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka :  

V neděli nás čekal první domácí zápas, přivítali jsme tým z Horažďovic. Soupeř, se kterým jsme se utkali už i v letní přípravě. Takže jsme věděli do čeho jdeme a podle toho, to od první minuty tak vypadalo… Musím kluky pochválit za týmový výkon, nepodcenění soupeře,

který jsme okořenili a hezkými brankami. Samozřejmě nám pomohli první dva góly ve čtyřech minutách a branka do šatny před druhým poločasem. Jsem rád, že kluci plní naše pokyny a předvádíme pohledný fotbal, který se musí líbit…. Ve čtvrtek bych rád diváky a rodiče pozval na druhý domácí zápas, derby s Rokycanama, který začíná už od 15:30 hodin.

 

 

 

 SK PETŘÍN  U13  -  STRAKONICE   19 : 6

Branky : Schwab 9 , Čížek 4 , Štauber 2 , Rossi 2 , Kadlec .Sebránek 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9d8a9631-a9e8-4898-b2b3-cb71b4cb1e6b

 

Třináctka má určitě políčeno na titul v téhle soutěži a zatím jim to vychází skvěle !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece  : 

V prvním letošním domácím zápase jsme hostili  tým Junior Strakonice a to v neděli od 15 hodin. Už před utkáním jsme museli řešit nepříjemnosti a to v podobě neúčasti rozhodčích a to jak pro naší kategorii U13 tak i u mladších kluků z kategorie U12. Je bohužel velmi negativní hrát bez rozhodčích. I při velmi dobrých vztazích s kolegy trenéry dochází k rozdílným názorům na různé herní situace a je pak zbytečné zle a atmosféra jinak pěkného zápasu je tím úplně v háji. Doufám, že to bylo poprvé a naposledy a už nebudu muset toto řešit. My jsme do utkání vstoupili dobře. Kluci byli první 2 minuty opět aktivní a díky tomu jsme se ujali vedení 2-0. Bohužel !! od té doby jako když vezmete vypínač a přepnete do jiné polohy. Kluci přestali pod dojmem snadného výsledku hrát. Neběhali, nebyli důrazní a prohrávali osobní souboje ve středu pole a tím jsme dovolili soupeři hrát. Hosté se rázem vyrovnali a byli velmi nebezpeční. Nám pomohlo, že jsme i pře tento přístup ke hře dokázali vždy po obdržené brance hned branku vsítit., V první přestávce tak bylo co si vysvětlit. A opět došlo k přepnutí vypínače a od druhé třetiny byl náš výkon lepší a do konce zápasu se zlepšoval. S tím souviselo i navyšování skore až na konečných 19-6 pro nás. Vím, že kluci jsou šikovní, mají to v sobě a umí hrát fotbal, jen bych si přál abychom hráli od první minuty a ne až po slovním výjevu trenéra o přestávce. Až přijede soupeř, který bude o něco lepší než Strakonice budeme jen těžko se vracet do utkání a bude nás takový přístup mrzet. Nic méně vstup do soutěže Parádní a doufám, že na vítězné vlně ještě chvilku vydržíme.

 

 

 

 

SK PETŘÍN U12  -  STRAKONICE    9  :  2

Branky :  Fiala 3 , Čížek 2 , Uldrich , Kaše , Ivanič , Hrdina

 

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/a97180db-c432-4469-8672-38fdd6f0ec95

 

Dvanáctka  se oklepala z porážky v Benešově a doufejme , že kluci nastartovali dlouhou výherní sérii

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

Čekal nás soupeř ze Strakonic a chtěli jsme napravit porážku z Benešova. Od začátku jsme soupeře zatlačili a hosty držel v naději na dobrý výsledek jen výborný výkon jejich brankáře. Po 45 minutách hry jsme ovšem protrhli naší střeleckou smůlu a a začali dávat jeden gól za druhým a nakonec jsme se zastavili na čísle 9. Mrzí mi, že jsme se občas chvílemi přizpůsobili soupeřovo hře, ale na druhou stranu jsme předvedli několik krásných gólových akcí. Na tohle vítězství budeme chtít navázat a ve čtvrtek potrápit favorita soutěže FK Příbram.

 

 

 

 

PŘÍPRAVKY  

 

 

PŘÍPRAVKA   U 11

 

1.kolo - MPMŽ "A" - SK Petřín Plzeň U11 - Sokol Lhota - 0:5 (0:1)
V pondělí měl náš tým premiéru na domácím hřišti v Městském přeboru mladších žáků. Samozřejmě, že kluci byli trochu vyjukaní a chvíli trvalo, než si zvykli na větší hřiště a starší protihráče. Ovšem po chvíli zjistili, že hrát se dá s každým a na hřišti to bylo poznat. Sice jsme po brejku soupeře prohrávali 0:1, ale kluci se několikrát dostali i slibných akcí, což vyústilo v pokutový kop v náš prospěch. Bohužel jsme ho ale neproměnili... Ve 2. poločasu jsme se snažili o vyrovnání, soupeř nás vysloveně fotbalově nepřehrával a ještě v 52 min. jsme padali jen o 2 góly. Bohužel ke konci jsme již prohrávali silové osobní souboje, což soupeř v posledních 8 minutách potrestal 3 brankami. Konečný výsledek je pro nás trochu krutý, ale když si uvědomíme, že jsme hráli proti hráčům, kteří jsou o 1-2 roky starší, nemáme se za co stydět.
 
4.kolo - MPMŽ "A" - SK Senco Doubravka B - SK Petřín Plzeň U11 - 3:2 (1:1)
Páteční zápas jsme sehráli za velkého horka na rychlé umělce. Oproti prvnímu utkání jsme již tušili, co nás čeká a začátek se nám povedl. Již v 10 min. se krásně prosadil křížnou střelou Matyáš Edl. Následně jsme soupeři nabídli naším opakovaným nedůrazem dva rychlé protiútoky, které k naší smůle dokázal potrestat. My jsme se stále snažili o vyrovnání, což se nám povedlo v 52 min. díky Honzovi Kaslovi po jeho střele z otočky. Zápas směřoval k celkem zasloužené remíze, když jsme zčista jasna obdrželi branku minutu před koncem po individuální chybě. Naše snaha o rychlé vyrovnání již k ničemu nevedla, a tak nám zbyly jen oči pro pláč. Nedá se nic dělat, i tato zkušenost nás bude posouvat dál a snad již v příštím utkání získáme i my nějaké body do tabulky!
 
 
 
PŘÍPRAVKA  U  9
 
U9 měla nabitý víkend !
 
Kluci ročníku 2015 sehráli o víkendu 1. kolo KPMP ve Stříbře a v neděli se vydali dobývat slávu za naše západní hranice.
 
1. kolo KPMP Stříbro
Baník Stříbro             7:1
branky: Braun 4x, Rybář, Kozel, Levý
 
Kohouti Rokycany     2:6
branky: Kozel, Braun
 
Viktoria Plzeň             2:11
branky: Nicolae 2x
 
TJ Přeštice                  7:4
branky: Dolejš 2x, Nicolae 2x, Minarčic, Jára, Braun
 
komentář trenéra Jardy Levého:
Kluci po dlouhé době zvládli vstupní zápas a se Stříbrem se moc nemazali. Výsledek super a herní projev rovněž na pochvalu. V dalším zápase nás přetlačili borci z Rokycan, ale výsledek vypadá krutěji než vypadal poměr sil na hřišti. Rokycany byli o chlup  dravější a bojovnější a to dalo podobu konečnému výsledku. S Viktorkou jsme dlouho drželi krok, v půlce zápasu jsme prohrávali 2:3 a to jsme si ještě více méně dali dva góly sami. Zápas rozhodly slepené góly na 4:2 a 5:2, což kluky trochu zlomilo v hlavě a konec zápasu již nelze nikterak moc hodnotit. Před posledním zápasem jsme si řekli, že chceme odjíždět s vítězným pocitem a jelikož kluci "vrátili hlavu na správné místo" , slavili zasloužené vítězství. Celkově spíše pochvala, ale musíme si dokázat pojmenovat i ty méně příjemné věci, protože jen to nás do budoucna posune dále! 
 
Turnaj Kaikenried (Německo) 
Geiersthal           2:0
branky: Nicolae, Pospěch
 
Habischried        2:0
branky: Levý, Vacek
 
Viechtach            0:3
 
Allersdorf            1:0
branka: Braun
 
komentář trenéra Jardy Levého:
Tenhle výlet si i já i kluci asi budeme pamatovat dlouho... Turnaj se hrál systémem 6+1 ve dvou pětičlenných skupinách. Postup z každé skupiny čekal pouze na dva nejlepší a  my opravdu nechtěli jet domů již po skupinové fázi. Již po příjezdu jsme tušili, že nás nečeká nic jednoduchého, protože někteří borci soupeřů už pomalu aspirovali fyzickými parametry spíše na kategorii mladších žáků. Většina protivníků představila kategorii U10, ale já věděl, že na větším hřišti by se kluci mohli pohyblivostí a šikovností prosadit. Již první zápas mi dal za pravdu, silové pojetí německých soupeřů naráželo na českou šikovnost a místy i zajímavou souhru. Po prvních dvou kolech jsme měli plný bodový zisk a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom neproklouzli do bojů o medaile. Třetí zápas nám nevyšel zejména výsledkově a to se nakonec ukázalo jako fatální. Před posledním zápasem jsme tušili, že můžeme svoji výhrou poslat skupinu do situace, kdy tři týmy budou mít 9 bodů a rozhodovat bude skóre. Do té doby suverénímu Allersdorfu jsme ale dokázali dát pouze jeden gól a jeden další navrch nám v konečném účtování chyběl k postupu do semifinále. Klukům nicméně obrovská pochvala, rozhodně se nemají za co stydět. Petřínské barvy reprezentovali skvěle a mohli zpět domů odjíždět s hlavou vzpřímenou.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář