Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 30.9 - 1.10. 2023

MUŽI ZABRALI I V DESETI

MUŽI

 

ZABRALI

 

I V DESETI

 

 

Dá se říci, že čím starší tím lepší :-)  . O víkendu totiž vyhrálo mužské áčko ( a to přesto, že 3/4 zápasu hrálo v deseti ) , vyhrálo i béčko , stejně jako U19 , U18 a U17 . Drhnout to začalo až u těch mladších kategorií . Šestnáctka přišla o neporazitelnost, když doma nestačila na PFA a úplně moc se nedařilo ani žákům, teda krom těch mladých, ti se vrátili z Písku se všemi body !!!

 

mudra-honza-2023.jpg

Honza MUDRA se už taky konečně trefil :-)  .

  Opora našich zadních řad si musela na první petřínský gól počkat až do 9. kola , kdy se velkou měrou zasloužil o konečnou výhru nad Katovicema 4 : 2 . To, jak "vymáchal" před svojí trefou katovického obránce , stojí za vyhledání ze zápasového videa . 

 

 

MUŽI

bedy-1-2023.jpg

Petr Bednář byl jedním ze 4 střelců víkendového utkání s Katovicemi

 

    SK PETŘÍN  -  KATOVICE    4  :  2

Branky :   Mudra , Bednář , Demeter , Vanc

Sestava  :   Suchý  -  Klich  ,  Kohout (77´Vinkler )  , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   ,  Maxa  ( 72´ Treml )  -  , Vodrážka Jan (46´ Vanc) , Demeter ( 84´Flachs )

Vytisk , Rada

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/657fc7c7-7a38-4e17-ae48-15f9232ef7ad

 

Muži byli dvakrát na ručník , ale dvakrát to zvládli na jedničku . Prvních 20 minut to vůbec nevypadalo na nějaké větší drama . Začali jsme dobře , měli více méně stálou převahu a ještě k tomu jsme dali už po 10 minutách branku, kdy se parádně trefil Honza Mudra . první problém nastal až ve 25 minutě . To se na naší bránu sám hrnul od poloviny hostující útočník a Michal Provod se o něj minimálně otřel a byl za to náležitě potrestán  -  červená karta . Pak to bylo zase delší dobu super !!! skvěle jsme bránili a když jsme po penaltě Petra Bednáře a hlavičce Aleše Demetera šli čtvrt hodiny před koncem do vedení 3 : 0 opět nikoho ani nenapadlo, že by se mohlo něco stát . Jenže přišla hostující "šmudla" a vzápětí penalta a bylo to 3 : 2  a pravděpodobnost, že nám to tam spadne i po třetí, nebyla vůbec malá. jenže my jsme zareagovali úplně fantasticky. Hned po rozehrávce se do úniku vydal Honza Treml a Martin Vanc to parádně uklidil  -  4 : 2 a konec . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Dvakrát jsme byli minimálně v krizové situaci a dvakrát jsme se  z toho dostali. A nejlepší na tom celém je to, že to bylo podpořené  vždycky naším výborným výkonem . Takže ted jsme určitě spokojení a tak trochu i namlsaní , protože když sbíráte body po třech, je to kudla rozdíl od toho, když po jednom. Teď je třeba naplno využít tohohle rozpoložení a v sobotu vyhrát zase. Když budeme nohama na zemi, tak věřím, že to dáme !

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230930-d827b69f-983c-4a2c-8852-2c032d97434b-16bef166/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

 

 SK PETŘÍN B  -  KOŠUTKA   5  :  1

Branka :   Flachs , Vodrážka Jan , Hrdina , Trojovský , Tříska

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b700d9de-dd3a-4245-b70f-34c7aaef13e9

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230930-petrin-b-kosutka-51-6758398b/

 

Béčko se mohlo výhrou dostat do úplného čela krajského přeboru a to je vždycky hodně lákavá nabídka . To, že to nakonec vyšlo a ještě k tomu po velmi dobrém výkonu, je prostě super !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:   

Měli jsme docela dost mužských absencí, před víkendem nám z celého kádru chybělo hned 12 hráčů,  a vzhledem k vývoji zápasu áčka jsme ještě nechali nějaké muže odpočívat. takže jsme trochu zariskovali a postavili fakt mladý tým. Ale kluci to zase zvládli na jedničku . Teď nás čeká série nejtěžších možných soupeřů a jsem sám velice zvědavý, jak to kluci zvládnou . Ono když jste první po 9. kole, tak se Vám už nechce být horší . Už v pátek proti Rapidu to bude doufám super zápas . Máme mu totiž co oplácet, protože nikdo nás neporazil tolikrát po sobě jako oni a to je tam ještě polovinu kluků z petřínskou historií :-)

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

 SK PETŘÍN U19  -  ÚSTÍ / LABEM   1  :  0

Branky :  Trojan

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/88d9966c-5d59-4f2a-bc93-1484bb0b2918

 

Video ze zápasu : 

 

 

Devatenáctka sice ve čtvrtek padla v Táboře, ale nedělní výhra na Ústím je zase vytáhla na samotnou špičku tabulky . Kluci hráli po celý zápas velmi dobře a v první půli si k tomu ještě vypracovali snad 6 naprostých tutovek - ale nic tam nespadlo . Paradoxně ve druhé půli už těch šancí bylo jako šafránu a tak rozhodl Lukáš Trojan ze situace, které do nějaké šance měla hodně daleko :-) 

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Po středeční prohře v Táborsku kdy jsme brzo inkasovali gol a z vypracovanych šanci nedokázali nic proměnit a nakonec prohráli 3:0 jsme dnes v domácím zápase proti Ústí nad Labem chtěli bodovat naplno . Začátek zápasu byl trochu ospalý,  ale od 10 minuty jsme hráli velmi dobře ale bohužel jsme  z vyložených šanci nedokázali dát gól.  Ústí jsme vůbec k ničemu nepustili ale ne a ne dát gól.  Ve druhé půli jsme měli stále vice ze hry ale tolik šanci jako v první půli jsme si už  nevypracovali, ale stále jsme se snažili dát vedoucí gól a šli jak se říká štěstí naproti a to nakonec stalo při nás kdy se po centru Radka Žemličky šťastně odrazil od Lukáše Trojana do soupeřovy branky . Dnešní vítězství je sice zaslouženě ale také šťastné protože nás trápila naše stará bolest a to proměňování šanci.  Za dnešní výkon zaslouží pochvalu kompletně všichni trochu  větší defenzivní část týmu a největší za dnešek Honza Kaňák který na postu šestky odehrál výborný zápas.  Příští týden hrajeme opět  doma proti Žižkovu a budeme chtít udržet kontakt s úplným čelem tabulky . 

 

 

 

SK PETŘÍN  U17  -  ÚSTÍ / LABEM     1  :  0

Branky :  Hodan Dominik

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/2d269dd4-56f4-4ade-9911-d43cb36b0908

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

 

 

Sedmnáctka měla jasný cíl !!! Po čtvrteční skvělé remíze ze hřiště Táborska porazit poslední celek tabulky a dostat se více ke středu . To se nakonec povedlo, ale vůbec to nebylo jednoduché . Hosté hráli fakt dobře a Filip Marek v naší bráně musel několikrát sáhnout k zákrokům z kategorie parádních !

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

V tomto týdnu jsme sehráli dvě nesmírně složité utkání s týmy, které byli ve stejných patrech tabulky. Ve čtvrtek jsme jeli do Táborska, které loni bylo jedním z dvou týmů, které se nám nepodařilo porazit. Zápas byl hodně ovlivněný těžkým terénem a bylo tak na obou stranách hodně technických nedokonalostí. Oba týmy jsme měli hodně podobné taktické záměry a vlastně utkání bylo úplně bez šancí. Člověk by řekl, že naprosto fér remíza, ale my v posledních 10-15 minutách měli nátlak ze kterého byla sada menších šancí a jedna naprosto 100%, ale nepodařilo se proměnit. Z Jihočeského kraje jsme tedy vezli bod a spokojenost s herním projevem, který nebyl vůbec zlý, ale nedařilo se tvořit šance. Hodně podobný zápas byl v neděli s Ústím nad Labem, opět bych řekl, že jsme s trenérem soupeře měli hodně podobné taktické záměry a nám se v první půli prostě dařili víc. Místy bych řekl, že jsme hrály opravdu skvělý fotbal a odměnilo se nám to gólem stopera Dominika Hodana. Druhá půle už byla více svázaná výsledkem a převážně byla o boji a o bránění a byli chvíle, kdy nás Ústí opravdu zatlačilo. Nicméně jako tým jsme to přežili a na konci měli ještě obrovskou šanci zápas zabít, ale neproměněnou. Máme tedy dva těžké zápasy za 4 body, vylezli jsme v tabulce o 4 příčky a myslím, že dva výkony se kterými můžeme být spokojený. Velkou pochvalu si zaslouží obrana. Teď nemyslím jen obrannou řadu, ale prostě defenzivní nastavení celého mužstva, které na úrovni U17 udrželo dvakrát za sebou čisté konto a celkově celou sezónu funguje ve vyrovnaných utkáních výborně. Obrovskou kaňkou týdne jsou dvě zranění skvělých fotbalistů - Kuby Blahníka, pro kterého podzim skončil a hodně na něj myslíme a Vojty Pihery, který si zlomil ruku. 

 

 

fik--simon--2023.jpg

Střelec druhé  branky utkání s PFA  -  Šimon Fikrle  

 

 

  SK PETŘÍN  U18  -  PFA      3  :  0

Branky :  Hubený , Fikrle Šimon , Hodan Matyáš

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/c0342840-1b8b-4d50-9d5e-10c9ccf82b05

 

 

Osmnáctka zvládla svojí čtvrteční předehrávku na jedničku a od začátku do konce zápasu PFA byla lepším týmem 

 

Komentář hráče Jakuba Kaňáka  :

 

V zápase s PFA jsme chtěli odčinit prohru s Příbramí, kdy jsme neproměňovali šance a v posledních pěti minutách dostali góla na 2:1. Zároveň jsme se chtěli udržet v horní polovině tabulky.
Od první minuty jsme hráli ofenzivně, kombinovali a aktivně napadali. V deváté minutě si ve vápně našel centr Špíglase Áda Hubený, který nás poslal do vedení 1:0. Gól nás uklidnil a po pěti minutách jsme přidali další gól, který vstřelil Šíma Fík. Soupeř měl po naší chybě v obraně velkou šanci, kterou naštěstí Janky chytil. První půle skončila vedením 2:0.
O přestávce nás trenér nabádal, aby jsme dál pokračovali v aktivní hře jako v prvním poločase. Bohužel se nám to nepodařilo a v prvních patnácti minutách náš výkon nebyl úplně dobrý, neběhali jsme, byli pozdě v soubojích a nevytvářeli si šance. Od 60. minuty jsme se ke hře z prvního poločasu vrátili, vytvořili jsme si šance, které jsme nevyužili. 8 minut před koncem po dobře kopnutém rohu se podařilo Matymu Hodanovi zvýšit na konečných 3:0. Z výhry jsme měli radost, i když za soupeře hrálo několik mladších unavených hráčů.

 

 

 

 

 SK PETŘÍN  U16   -   PFA     0  :  3

Branky :     

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/2ca20800-6b2c-4768-b33a-beef21716307

 

Šestnáctka přišla doma o svojí neskutečnou sérii výher a klukům nezbývá nic jiného, než začít novou , klidně delší . Kluci tak trochu doplatili na otočené pořadí zápasů, protož drtivá většina kluků z PFA normálně hraje za starší dorost. A bylo to na hřišti vidět , hosté byli fakt dobří

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

 

 

 

 

 

ŽÁCI

 

PŘÍBRAM   -  SK PETŘÍN U15    4  :  2

Branky :  Súlovec , Vainar

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/ba8ab86a-62b4-425c-9645-3798dc712d48

 

Patnáctka nezažívá úplně dobré období , ale to je ve fotbale tak nějak normální. Je třeba se z toho nezbláznit , poctivě trénovat a ono to přijde . Kdyby to bylo už teď o víkendu, bylo by to super !!!

 

Komentář hráče Michaela Maška v Táborsku :  

Zápas proti FC Táborsko začal v 10:00. Už od začátku jsme byli takoví vyplí. Ve 2. minutě jsme dostali gól po ztrátě míče, následné přihrávky do vápna a uklízení do brány. Soupeř hrál první polovinu lépe, ztráceli jsme zbytečně moc míčů, nekomunikovali jsme a hlavně jsme neměli žádnou chuť zápas otočit. Ve 29. minutě jsme dostali gól na 2:0. Krásný míč do běhu a poté odraz od našeho brankáře do jejich útočníka. Šťastný gól. Druhý poločas jsme se naladili o hodně lépe. Byli jsme rychlejší, chytřejší a hlavně bojovnější. Hned se to také ukázalo. Začali jsme si vytvářet šance. Musím zmínit také nůžky Pavla Blažka, který je z centru vystřihnul, bohužel letěly kousek od branky. Po několika šancích se nám konečně zadařilo. Krásná přihrávka do běhu od Maxe Hengstermanna znamenala velkou příležitost pro Štěpána Javorského a ten ji využil v 73. minutě. Tlačili jsme soupeře, ještě jsme několik šancí před koncem utkání měli, bohužel to tam už nepadlo. Konečný výsledek FC Táborsko: SK Petřín Plzeň, 2:1.

 

Komentář hráče Kryštofa Kavalíra ze zápasu v Příbrami : 

Do zápasu jsme měli lepší vstup a Příbram jsme hodně tlačili. Už ve 3. minutě vstřelil gól Štěpán Vainar, který běžel sám na bránu po krásné dlouhé přihrávce Štěpána Javorského.
Po gólu vznikly ještě dvě veliké šance, které kluci bohužel nezvládli proměnit.
Zhruba po půl hodině zápasu se Příbram dostala do hry a po špatné rozehrávce jsme dostali ve 32. minutě gól na 1:1.
Příbramští se po gólu chytli a vytvořili si dalších pár šancí, které naštěstí neproměnili. Poločas 1:1. Na začátku 2. poločasu se prosadil Cristian Sůlovec, po přízemní přihrávce do vápna balón uklidil do branky. Bohužel od této chvíle byla Příbram důraznější, drželi balón a nepouštěli nás na jejich polovinu. Tvořili si šance, až se jim povedlo jednu z nich v 51. minutě proměnit 2:2. Příbram nepřestávala tlačit a po pár minutách navýšila na 3:2 po gólu na přední tyč. Kluci bojovali a také si nějaké šance vytvořili, ale bohužel tam nic nepadlo. Příbram v 65. minutě přidala další gól po akci útočníka, který prošel přes obranu do vápna a dával přízemní střelu na zadní tyč.
Kluci i když bojovali až do konce, tak už bohužel nezvládli přidat žádnou branku a v Příbrami padli po konečném výsledku 4:2.

 

 

 

 PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN  U14      0  :  0  

Branky : 

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/a2ea5f7f-f322-4bed-94e3-0117f3920d44

 

Čtrnáctka ve čtvrtek padla v Táboře 4 : 2 a v v sobotu v Příbrami sice gól nedala, ale ani nedostala,. Takže cesta zpět domů přes Houslice nebyla úplně smutná :-)

 

Komentář  trenéra Tomáše Stehlíka :  

Na svatého Václava nás čekalo vložené 3. kolo naší Divize a jeli jsme do Tábora, k našemu vedoucímu celku naší skupiny A. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, což se tak ukázalo. Zachytili jsme vstup do utkání a drželi zdatně krok s fotbalovým a kvalitním soupeřem. Nepustili jsme soupeře do žádné šance a my jsme byli ti, kteří měli první velkou šanci, když Jarda Hejplík šel ve 23 minutě sám na branku a nedal…. O minutu později jsme po jediné chybě poločasu inkasovali a opět se projevilo to známé: Nedáš dostaneš….. Myslím, že to bylo o tom, kdo dá první gól.

Do druhé půle jsme museli, kvůli zranění vystřídat Dejva ( David Toman )  a Sedla ( Šimon Sedlák ) a nevstoupili jsme do ní nejlépe. Už ve 42 minutě jsme dostali gól na 2:0. Při této brance se zranil hostující Adam Šafrata ( vypadala to na zlomený kotník )  Nevzdali jsme se a vrátili jsme se do zápasu penaltou, kterou proměnil Hauí ( Adama Hauer ). Hra se vyrovnala, ale po 6 minutách jsme zklamali u standardní situace a soupeř odskočil opět o dva góly.

V 62. minutě jsme přesto díky Vokymu ( Pavel Vokáč ) naší vervou snížili na 3:2, zkusili jsme všechny naše síly vrhnout do útoku a skóre srovnat, nicméně na konci zápasu soupeř z protiútoku dal poslední branku na 4:2…

Myslím, že z naší strany to nebyl vůbec špatný výkon, už teď se ale těšíme, až tým Táborska přijede na jaře k nám! Máme mu co vracet….. Na závěr bych všechny emoce k tomuto zápasu nechal stranou  a chtěl bych popřát Adamovi Šafratovi, brzké uzdravení a brzký návrat mezi nás na zelený trávník…. Držíme palce Adame!!!

 

Po těžkém zapase ve čtvrtek, jsme hned v sobotu sedli ráno do autobusu a jeli ke druhému celku naší divize do Příbrami.Jestli ve čtvrtek v Táboře bylo okolo 28 stupňů, tak v Příbrami bylo okolo 10  a celý zápas U15 pršelo…. Čekal nás opět kvalitní soupeř na těžkém terénu, nicméně celý zápas byl hodně vyrovnaný a musím naše kluky pochválit, jak se vypořádali s těžkým losem a jak k tomuto zápasu přistoupili! První půle sice patřila, co se týče držení balonu, soupeři, ale ve druhé půli jsme převzali otěže zápasu my a posledních 20 minut si troufnu říct dominovali a soupeře nepustili za půlku…. Opět se ukázalo, kde máme velké rezervy, na kterých musíme pracovat. A to je naše koncovka a lepší řešení gólových situací! Z pěti 100% gólových situací musíme aspoň jednu proměnit…..

 

 

 

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN  U13    3  : 16 

Branky : Schwab 5 , Čížek 3 , Rossi 3 , Sebránek 2 , Kadlec , Hlaváč , Štauber

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/697aea77-7cd5-44c4-adba-dece1266a0c3

 

Třináctka je pořád stoprocentní a to má za sebou opravdu těžké kalibry . Ve čtvrtek vyhráli kluci v Táborsku a sobotu v Písku

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece  : 

Ve čtvrtek 28.9.2023 jsme jeli hrát na půdu velmi těžkého soupeře do Táborska. Soupeře jsme velmi dobře znali ze soupeření v žákovské lize a tak jsme se navzájem nemohli moc překvapit. Co nás překvapilo bylo hřiště. Díky shodě okolností, kdy naše U19 a U17 hráli na jednom hřišti v Táborsku, U15 a U14 na druhém hřišti, my museli až na třetí hřiště a to bylo bohužel menší než naše UMT hřiště na Petříně. Byla to škoda vzhledem ke kvalitě soupeřů. Utkání byl spíše boj než pěkný fotbal. My jsme s tím měli v první třetině problémy a ta skončila těsným vítězstvím domácích 5-4. o přestávce jsme poupravili hru, řekli pár věcí a začali se dostávat více na balón a více ke hře. Od druhé třetiny jsme byli o malinko lepší a dovedli zaslouženě utkání do vítězného konce v poměru 12-9. Kluci opět zaslouží pochvalu za výkon, byť více bojovný než fotbalový, ale i to se musí učit. Získali jsme velmi důležité body a udrželi první místo.

 

V sobotu 30.9.2023 nás čekal podobný soupeř jako ve čtvrtek a to nám opět velmi dobře známý soupeř z Písku. Zde ovšem bylo hřiště o dost prostornější a to nám více vyhovovalo. Utkání jsme začali velmi aktivně s celoplošným presinkem a tím jsme dostávali soupeře do problémů. Ten se dostával do naší obrany pouze dlouhými balóny a to pouze v první třetině hry. O přestávce jsme kluky na styl domácích upozornili a od druhé třetiny už domácí v podstatě žádnou šanci neměli. Kluci hráli od začátku prim a měli v utkání navrch. Dařilo se nám být velmi aktivní a tím si vytvářet jednu šanci za druhou. Konečné scóre 16-3 pro nás bylo odměnou za předvedenou hru. Máme plný počet bodů a blížíme se k vysněnému cíli. Musíme dál makat a uvidíme zda se nám to podaří.

 

 

 

 

  PÍSEK  -  SK PETŘÍN U12    2  :  3 

Branky :   Brabec , Bezstarosti

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/bf118894-d127-4c07-bff7-a94c49c52a4b

 

Dvanáctka  sice ve čtvrtek v Táboře padla 4 : 2 , ale v Písku už to bylo o chlup veselejší !!!

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

Ve čtvrtek jsme zavítali na hřiště Táborska,které patří do horní poloviny naší skupiny.Po pondělním týmovém sezeni,kde jsme si řekli pár věcí které musíme změnit,se nám zápas povedl po fotbalové stránce,bohužel výsledkově už to bylo horší a prohra 2:4 je trošku zklamáním.
Čtvrteční porážku jsme se vydali napravit na hřiště vedouciho mužstva tabulky Písku.
Myslím si,že jsme domácí tým zaskočili nasazením a bojovnosťí hned od začátku zápasu a ve 2 min jsme šli do vedení,soupeř sice ješťe v první třetině otočil na 1:2, ale po pár minutách 2 třetiny se nám povedlo srovnat. Po výborném výkonu našeho gólmana, který vychytal soupeři spoustu vyložených šancí se nám v 80 minutě podařilo rozhodnout zápas nádherným gólem na 3:2 a získat 3body.Kluci zaslouži za obě utkání velkou pochvalu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář