Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 30. - 31.3. 2019

ŠEST BODŮ ZA DVA GÓLY

 

sk-petrin---fc-viktoria2007-19.jpg

ŽÁKOVSKÁ LIGOVÁ DERBY PRO VIKTORII

V sobotu se na Petříně hrálo velké plzeňské derby . V ligovém dvojutkání mladších žáků se v obou případech radovali kluci z Viktorky , ale hlavně v kategorii U13 , to s náma neměli vůbec lehké . 

 

 

MUŽI BEROU 

 

ZA DVA GÓLY

 

ŠEST BODŮ

 

 

 

Muži sice vstřelili ve dvou zápasech jen dvě branky , ale obě znamenali vítězství za tři body . Ligová U19 si to jela rozdat na Meteor o příčky úplně nejvyšší a bohužel jak už to na Meteoru bývá "normálním" pravidlem , nerozhodovalo se na hřišti v duchu FAIR PLAY .  U17 domácím ukázala jak se má hrát fotbal a přidala další nářez , tentokráte 0 : 6 . Divizní osmnáctka jasně zvládla zápas s Aritmou a šestnáctka v souboji s prvním týmem tabulky vyhrála až na penalty . Žáci bohužel nebodovali ani v jednom ze čtyř zápasů , ale hlavně výkon U13 v derby s Viktorkou , snesl ty nejpřísnější kritéria . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

NÝRSKO  -  SK PETŘÍN     0  :  1

Branky :  Vohrna 

 

Sestava :     Příhoda

Šulc (76´Koudele) Zoubek (60´Brudna) Světlík  Fiala

 Bednář    Bendl (86´Vinkler )   Lisý  

Šimáně ( 60´Nademlejnský)  Vohrna  Provod 

Hrabačka 

 

Áčko začalo v Nýrsku velmi aktivně a hned v úvodní minutě se do tutovky řítil mladík Provod , ale trefil jen nohu domácího golmana . To nás nakoplo a další minuty byli naprosto v naší režii . Postupně přicházeli větší i menší příležitosti a jen se čekalo kdy už to tam spadne . Jenže byť byl domácí trávník připraven na tohle období více než skvěle , vždycky nám to na poslední chvíli někam uskočilo a domácí síť se ne a ne rozvlnit . Kdo čekal že druhá půle bude z naší strany  ještě lepší - nedočkal se . Naše lehkost z první půle se pomalu vytrácela a domácí začali vystrkovat růžky . Z naší strany to byl sice pořád nějaký tlak , ale bez kvality , bez nápadu , jen s touhou to tam nějak dorvat a kolem 75´přišel zřejmě klíčoví moment zápasu . Domácí se dostali z levé strany do našeho vápna a střílenou přihrávku netrefil domácí útočník snad ze dvou metrů do úplně prázdné branky . Od té chvíle sice domácím hodně rychle ubývalo sil , náš tlak pořád sílil až to tam nakonec spadlo . Lehce zbytečný roh , který už pramenil z naší daleko lepší kondice , napřed střela hlavou Venci Lisého , která se odrazila jen od tyče do klubka dobíhajících hráčů , ve kterém se nejlépe orientoval Marek Vohrna a bylo to 0 : 1 . Zbytek jsme zvládli velmi dobře a vezeme domů nádherné tři body 

 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Když dáte vítěznou  branku v 85 minutě , tak musíte mít prostě i velkou porci štěstí . Ale tady bych to jen na štěstí nesváděl , protože musím kluky pochválit za jejich tréninkovou morálku za těch hodin , které tráví na hřišti . Protože to byl přesně ten moment , kdy se projevil fakt , že trénujeme čtyřikrát týdně a soupeře jsme prostě utahali až do té chvíle , kdy udělal chybu , která ho nakonec stála  bod , nebo dokonce body . Každopádně když to shrnu za celý zápas , tak naše výhra byla zasloužená , protože v první půli jsme hráli opravdu dobře , vytvářeli jsme si  tlak a spousty šancí , ale bohužel nám tam nic nepadlo . Druhá půle už byla od nás trochu v křeči , domácí vycítili , že by jim to mohlo vyjít a z normálního výkonu přešli na výkon výborný , na hranici sebeobětování a skoro jim to vyšlo . Každopádně musím kluky pochválit , tentokráte bez vyzdvihování jednotlivců , a největší odměnou jim byla ta radost po vstřelené brance . A podobná poklona patří i Nýrsku

 

 

MUŽI "B"

 

RAKOVÁ   -  SK PETŘÍN     0  :  1

Branky :   Kordík

 

Rezervu čekal další zápas ve kterém nastoupila v roli velkého favorita a nakonec to zvládla ale ? Bolelo to !!! Domácí se rozhodli , že nasadí na naše mladé pušky ( tentokráte vedené matadorem Tondou Dvořákem ) ten nejjednodušší způsob boje - tvrdost a bohužel jim to vycházelo náramně . Takže nakonec pomlácení , zranění , ale šťastní za tři body odjížděla naše skupina domů

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  V první půli jsme šli do vedení po dalekonosné střele Kordíka a v klidu jsme mohli přidat hned několik dalších branek . Jenže jsme už nedali nic a domácí se po přestávce hodně zlepšili a nakonec musíme být rádi za výhru .  Takže pochvala za vítězství a jsem rád , že máme jen dva zraněné , protože to je po hře domácích docela dobrá zpráva . 

 

 

DOROST  U19

 

 METEOR PRAHA   -  SK  PETŘÍN    2  :  0  

Branky :  

 

Devatenáctka sI to jela rozdat na Meteor o druhou příčku , která znamená možnost baráže o celostátní dorosteneckou ligu . Měl to být zápas roku , ale nebyl !!! Na prapodivné zaplátované  umělce se nehrál úplně top fotbal a ani šancí moc vidět nebylo . Domácí se ujali vedení po standartce , naše největší příležitost přišla po rohu Hellera , ale balon v klidu projel podél celé brankové čáry , aniž by si ho někdo z našich všiml . Pořádně VĚCI se začali dít až po přestávce . Bohužel jak už je to na Meteoru asi zvykem , v hlavní roli nebyli fotbalisté - bohužel . Někteří naši borci totiž byli na hřišti už vloni , kdy jsme na Meteoru zažili asi největší zářez rozhodčích v dějinách fotbalu , teď to sice rozhodně nebylo takové , ale při vzpomínce na loňskou parádu se to prostě pořád zdá divné . Každopádně co se stalo ? Za stavu 1 : 0 pro domácí se do vápna řítil Jirka Šmíd , domácí obránce míjí jím postrčený míč a kope plnou silo našeho hráče do oblasti břicha - moc tutovějších penalt jsem v životě neviděl , jenže tahle se nepískla . Za chvíli přichází závar na druhé straně a jediný kdo běží na půlku je pomezní - 2 : 0 . Naši hráči sice vehementně protestují , ale není jim to nic platné ( uvidíme , jestli něco bude vidět na kameře brankáře Hrabačky ) . Pak ještě přichází ruka domácích při střele Vovse , ale ani tady se penalta nepíská a po několika menších  šarvátkách utkání končí . A já moc přeju Meteoru postup !!!

 

 

DOROST   U18

 

SK PETŘÍN  -  ARITMA PRAHA   5  :  0

Branky :   Bílik 2 , Tětek , Maur , Gondek

 

Osmnáctka vypustila do útoku Kryštofa Bílika , který se na hřiště vrátil po osmizápasovém trestu . Ten měl pořádný hlad a na hřišti ho bylo opravdu vidět . Každopádně celkově podali kluci nadprůměrný výkon a Aritmu jednoznačně přehrávali . Naprosto zasloužené vítězství !!!

 

 

DOROST U17

 

METEOR PRAHA   -   SK PETŘÍN    0  :  6

Branky :  Svoboda 4 , Vodrážka , Janča

 

Sedmnáctka sice zdaleka nepodala tak dobrý výkon jako v předešlých zápasech , ale fotbal se hraje na góly a tak je z toho zase další debakl soupeře . A to je nutno podotknouti , že hned několik dalších megatutovek zůstalo nevyužito . Kluci se vcelku rychle dostali do vedení , když se z blízka trefil stoper - útočník Dan Vodrážka a těsně před přestávku je uklidnil druhým gólem Radek Svoboda , který vymetl domácí šibenici . Po přestávce jsme přečkali platonický tlak domácích a začali jsme chodit do smrtících brejků . Hlavní slovo si vzal Radek Svoboda , který se trefil ještě třikrát a šestou trefu přidal Víťa Janča . 

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  ARITMA   2  :  2

4 : 3 na PK

Branky : Agapkin , Hochman

 

Šestnáctka si chtěla vyšlápnout na vedoucí tým soutěže a nakonec se to klukům vydařilo tak nějak napůl . Kluci šli do vedení po brance Vládi Agapkina , jenže hosté se v poslední minutě prvního dějství dostali k vyrovnávací brance . Když pak ve druhé půli dali na 1 : 2 , nevypadalo to už moc dobře , protože čas běžel neúprosně rychle . Nakonec se ale k zaslouženému vyrovnání dostali a to jen pár minut před koncem , kdy se trefil Hochman . A vyhrané penalty jsou jen velmi příjemným bonusem

 

 

STARŠÍ ŽÁCI   U15

 

SK PETŘÍN  -   ABC BRANÍK     0  :  3

Branky : 

Patnáctka bohužel opět prohrála a ke vší smůle tentokráte se soupeřem , který rozhodně byl hratelný  . Jenže první půle byla doslova hororová !!! tři neskutečné individuální chyby dostali hosty do poločasového vedení 0 : 3 a zdálo se , že to bude jasná záležitost pražského celku . Jenže kluci se do druhé půle vrhli doslova po hlavě a začali si vytvářet jednu šanci za druhou . Když spálili první tutovku  , tak to ještě nebolelo , ale kdy začali přestřelovat naprostou prázdnou branku , už to začalo být takové tragokomické . Každopádně si to vyžrali až do závěrečného hvizdu a výsledek druhé půle : dvakrát minutá prázdná brána a minimálně šest neproměněných šancí , kdy stál proti hostujícímu brankáři sám náš hráč !!!

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

 SK PETŘÍN   -  ABC BRANÍK     2  :  4

Branky :  Hofman , Kolářík

Čtrnáctka bohužel uhrála stejný poločasový výsledek jako jejich o rok starší kolegové a přesto , že se o přestávce zvedli , tak deficit 0 : 3 už dotáhnout nedokázali . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SK PETŘÍN   -  VIKTORIA PLZEŇ    0  :  5

Branky :   

Fotbal je někdy krutý a nespravedlivý a tentokráte to pocítili kluci z U13 . Viktorka sice rozhodně nevyhrála nezaslouženě , ale kluci jim byli více než vyrovnaným soupeřem a rozhodně si zasloužili minimálně jedenkrát zakřičet : GÓÓÓL ! Jenomže do brány ten kulatý nesmysl dostat nedokázali a prohráli s nulou na vlastním kontě . To ale rozhodně nemění nic na tom , že jejich výkon byl VÝBORNÝ  a zasloužísi obrovskou pochvalu !!!

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN -  VIKTORIA PLZEŇ  4  :  14

Branky :  Votípka 2 , Sidorenko , Maxa

Naši nejmladší ligoví žáci se už ve 2. minutě dostali po střele Maxi do vedení a minimálně svého soupeře trošičku dostali pod tlak . Jenže pak už to byla labutí píseň Viktoriánů a skóre neutěšeně narůstalo . Rozhodně ale za 4 vstřelené branky do sítě velkého favorita , si kluci zaslouží pochválit !

 

vodr-2019-meteor.jpg

Sedmnáctka vyhrála na jaře už po páté v řadě a při plném bodovém zisku má  famózní jarní skóre 30 : 8 . Na fotce se  raduje hned pět nedělních gólů z Meteoru . Tu první dal kapitán Dan Vodrážka a další čtyři Radek Svoboda . K tomu jim vydatně pomohli "dělníci z pole " Jirka Kolena a Dominik Hendrych . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář