Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 28. - 29. 10 2023

9 ZÁPASŮ - 9 VÝHER A 8 UNIVERZITNÍCH VÍCEMISTRŮ SVĚTA

PETŘÍN   MÁ  OSM

 

UNIVERZITNÍCH

 

VÍCEMISTRŮ SVĚTA

 

 

zcu.jpg

Hlubokou stopu zanechal náš klub na letošním Universitním mistrovství světa v Paříži . Polovina fotbalového týmu byla totiž čistě  "petřínská" ! Kluci , reprezentující Západočeskou univerzitu, narazili v turnaji 24 univerzitních týmů z celého světa až ve finále, když nestačili na "bratou Slovákou"  z Univerzity Bratislava . Cestu do finále si ale museli tvrdě vybojovat. Ze skupiny postoupili z prvního místa, když postupně porazili francouzské univerzizní týmy  z Marseille a  Paříže a třetí výhru si připsali s italským San Raffaelem. Ve vyřazovacích bojích postupně vyřadili italský Milán, francouzské Lille a švédský Stockholm, stopku ke zlatu jim vystavili až kluci z nedaleké Bratislavy . 

Každopádně trenérovi Jirkovi Hrdličkovi a hráčům Adamu Kohoutovi, Martinovi Pejřimovskému, Matěji Šteflovi, Martinovi Vancovi, Honzovi Vodrážkovi, Patriku Klichovi a Michalovi Provodovi, patří 

OBROVSKÁ GRATULACE !!! 

 

...a tohle je celý tým reprezentující Západočeskou univerzitu v Plzni na univerzitním mistrovství ve francouzské Paříži

univerzita.jpg

Výsledky a info z Paříže:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1lkX0Q7Y0QS2_fnMTwnIG6lDfJEwXem7_

https://www.wiusc.com/8th-wiuc-paris-2023/

===============================================

 

9 ZÁPASŮ

 

9 VÍTĚZSTVÍ

 

27 BODŮ

 

Naprosto fantastický víkend mají za sebou všechny petřínské týmy od U12 po muže. Béčko zdolalo 2:1 Vejprnice a sesadilo je z "trůnu" krajského přeboru. Ligové dorosty sebrali všechny body prvoligové Mladé Boleslavi a divizní U18 s U16 nadělovali v Tachově. Čtyři vstřelené góly stačili v Klatovech na vítězství jak U15, tak i U14. To mladší žáci měli v Klatovech ještě lepší střeleckou formu, oba zápasy vyhráli, a dohromady vstřelili 40 gólů!

 

 

 

MUŽI

 

SK PETŘÍN - TACHOV

ODLOŽENO NA 17.11. OD 13:30

 

 

2.jpg

Lukáš Nový byl u vítězství naší rezervy nad Vejprnicemi a bylo to pro něj o to speciálnější, že v tomto klubu fotbalově začínal.

 

 

SK PETŘÍN "B" - VEJPRNICE   2:1

Branky: Tětek, Tříska

 

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/de0901aa-a942-49bb-8256-13abff1f823d

 

VIDEO ZE ZÁPASU:

https://app.veo.co/matches/20231104-d6aa6d84-d37b-4128-bde4-63c6eb5a563e-a6a378e9/

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU:  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:   

Zasloužené vítězství. Kluky musím pochválit, hráli dobře. Ale místo toho, abychom utkání vyhráli čtyři pět nula, spoustu šancí jsme zahodili a nakonec se v posledních třech minutách ještě strachovali o výsledek.

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

SK PETŘÍN U19 - ML. BOLESLAV "B"   3:1

Branky: Olach, Hofman, Brandner

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b2eaab2e-30d9-492f-b580-1a81df6a9895

 

Video ze zápasu: 

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

V posledním domácím zápase jsme chtěli za každou cenu naplno bodovat a navázat na výborný výkon z Budějovic, čímž bychom si udrželi nejen na dohled špičku tabulky, ale ještě si vylepšili pozici pro jarní část soutěže. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře vytvořili si tlak a po sérii rohových kopů jsme měli 2 velmi dobré příležitosti dát brzký gól. Bohužel po 15 minutách hry jsme se zbytečně nechali zatlačit před vlastní vápno a byť Boleslav  neměla žádnou vyloženou šanci ke vstřelení gólu tak pro nás bylo v tu chvili neskutečně těžké jednak ohrozit jejich branku tak dostat jejich obranu pod jakýkoliv tlak a trest přišel 2 minuty před poločasem kdy po chybě před naším vápnem se dostal boleslavský hráč k míči a střelou z 18 metrů otevřel klasický šatnářem skóre zápasu. Do druhého poločasu jsme vstoupili stejně jako do prvního aktivně vysunuli napadání soupeře blíže k jejich brance a v 52 minutě jsme se mohli radovat poprvé kdy si na vápně našel míč Martin Olach a technickou střelou k tyči srovnal na 1:1. O pár minut později po pěkné akci přes naší pravou stranu kdy Olda Ši,l poslal míč po zemi před branku a Filip Hofman zvíšil na 2:1. Zápas jsme v tu chvíli měli pod kontrolou a Boleslav občas zahrozila pouze po standartkách. V 83 minutě si na roh Edy Kasíka krásně naběhl Matěj Brandner a bylo o vítězi rozhodnuto. Jedno kolo před koncem podzimní části soutěže máme na kontě fantastických 33 bodů a příští týden nás čeká výjezd do daleké Chrudimy která má momentálně za sebou fantastickou sérii 8 vítězných zápasů v řadě, kterou až dnes přerušila plzeňská Viktorka a Chrudim v této sérii porazila Vedoucí Bohemku, Jablonec a Teplice, ale my budeme chtít udržet naši neporazitelnost kdy jsme na východě Čech ( Hradec, Pardubice i Chrudim )  za loňskou a letošní sezónu neprohráli. Za druhý poločas si zaslouží pochvalu komplentě všichni kdo se do zápasu jakkoliv zapojili a trochu větší kluci z U18 kdy Šimon Fikrle odehrál velmi dobrý zápas stejně jako minulý týden v Budějovicích a Kuba Kaňák s Edou Kasíkem kteří do rozehraného zápasu vstoupili velmi dobře zvláště pak prvně jmenovaný Kuba Kaňák.

 

 

 

TACHOV - SK PETŘÍN U18   1:5

Branky: Kasík 2, Kulhánek 2, Nový

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/81e09a6d-bcfd-4ae8-aaf7-14772456698f

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:

Obrovská vzpruha před posledním zápasem podzimu. Už od úterý jsem věděl, že ten zápas zvládneme, protože kluci celý týden pracovali na tréninku naprosto fantasticky a bylo na nich i před zápasem vidět obrovské odhodlání. Do zápasu jsme ale nevstoupili úplně aktivně a trvalo nám zhruba 10 minut než jsme chytli tempo zápasu. Dvě tutovky jsme klasicky zahodili ale další dvě už jsme proměnili a šli jsme tak do šaten za stavu 2:0. Krátce po pauze jsme přidali třetí branku, ale poté jsme hned vypadli z role a soupeř několikrát zahrozil a jedna střela skončila brankou na 1:3. V závěru jsme se opět zvedli a dali další dvě branky. Kluky pochválim za nastavení a výkon v prvním poločase a jmenovitě Edu Kasíka, který aspoň v 1.poločase navázal na své výkony z minulé sezóny a dvěma góly dotáhl tým k vítězství a druhé jméno je Kuba Kaňák, který odehrál snad poprvé v životě stopera a zvládl to skvěle (stejně jako minulé zápasy). Ovšem na čem musíme hlavně pracovat je proměňování šancí, kdy na gól potřebujeme zhruba pět 100% šancí.

Teď se připravíme na Rokycany a doufáme že udržíme stoprocentní bilanci proti týmům z našeho kraje.

 

 

SK PETŘÍN U17 - ML. BOLESLAV "B"   4:3

Branky: Vaniš, Král, Sismilich, vl.

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b200a512-ac7d-47b8-bd2b-61f526ecff63

 

Komentář trenéra Martina Kořínka:

Po úspěšném prolomení nepříznivé série s ligovými týmy minulý týden v Budějovicích, jsme dnes chtěli navázat s Mladou Boleslaví v posledním domácím zápase podzimní části. Zápas jsme za tři body zvládli, ale v první půli jsem měl ke klukům hned několik výhrad, které nám utkání neuvěřitelně zkomplikovali. Opět jsme dostali gól z první akce utkání, tentokrát po naprosto zbytečné nekoncentraci v úvodu utkání. Nicméně se povedlo rychle do zápasu vrátit, jelikož Vojta Sismilich nastřelil ruku soupeře a šlo se na penaltu, kterou sice Sam Vaniš nejdříve nedal, ale z dorážky už se nemýlil. Nedlouho na to po výborně udělané akci na levé straně si místo pro střelu vytvořil Maty Král a vedli jsme 2-1. Bohužel jsme těsně před poločasem dostali gól, který se těžko hodnotí a sám jsem zvědav, jak to vypadalo na videu. Z mého pohledu se prostě jednalo o standartku, která nebyla faul a ještě v ní došlo k ofsajdu, ale z pozice v technické zóně se to nehodnotí nejlépe. Jak už jsem říkal, klukům jsme hodně vyčetli nezodpovědný start do utkání, ale spoustu věcí v první půli udělali velmi dobře a i to, že jsme se jako tým vůbec nesložili, ale najeli na svou hru je prostě pozitivní. V druhé půli už jsme byli mnohem lépe připraveni, ale bohužel po nějakých 15 minutách jsme prohrávali 2-3, poté co si slabší chvilku vybral brankář Fíla Marek. Nicméně tým opět ukázal velkou sílu a utkání otočil. Malinko nám pomohlo i štěstí, protože gól na 3-3 byl vlastní, ale zapříčinil ho po dlouhé absenci se do formy vracející Lukáš Anděl, který se vůbec poprvé dotknul míče a byl na hřišti ani ne 20 vteřin. Jinými slovy velmi dobré střídání :D Utkání se za vyrovnaného stavu přelévalo ve velkém tempu z jedné strany na druhou, ale větší šance jsme měli my. Bohužel ne a ne padnout. Prolomil to až Vojta Sismilich další jeho parádou a naše dva vítězné góly z posledních dvou zápasů jsou prostě výstavní kusy na které kluci budou dlouho vzpomínat. Máme tedy za sebou skvělý úspěch a dobrý závěr podzimu budeme chtít dobře zakončit u favorita v Chrudimi.

 

 

TACHOV - SK PETŘÍN U16  0:6

Branky: Šilhavý 2, Hošťálek, Smíšek, Mašek, Terč

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/d39a4f60-7a7f-462e-8542-f7aaf2b01919

 

Komentář hráče Matyáše Rožánka : 

První poločas se nám vůbec nevydařil. Nepodařilo se nám zareagovat na taktiku soupeře, který až do poslední chvíle stál na půlce. Z našich dlouhých míčů za obranu jsme moc nevytěžili, protože naši útočníci pořád vybíhali z ofsajdu. Za poločas jsme měli okolo 15 ofsajdů a vůbec jsme se nedostávali do zakončení. Druhý poločas už byl lepší, dávali jsme si větší pozor na ofsajdy a dostávali jsme se do zakončení. Za druhý poločas jsme dali jen 6 gólů, ale mohli jsme jich dát dvojnásobek. 

 

 

 

ŽÁCI

 

KLATOVY - SK PETŘÍN U15   3:4

Branky: Mastný, Blažek, Běle, Javorský

FAKTA ZÁPASU: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b0120ddf-77e8-407b-ac40-1356974c5cae

 

Komentář hráče Dominika Kančeva:

Dne 5.11.2023 jsme vyrazili s týmem na zápas do Klatov. V první půlce byli lepší oni. A ve 23min nám dali prvního góla. Snažili jsme to vyrovnat ,ale ve 26. minutě jsme dostali druhého góla. Vytvářeli jsme si šance ale gól nepadl naopak jsme ho dostali ve 33.minutě z penalty. Konečne ve 39.minutě jsme dali první gól po střele Leonarda Mastného. A skončil poločas 3:1. Na začátku druhého poločasu ve 42.minutě dal gol Pavel Blažek. Dlouhou dobu se nic nedělo ,ale až v 76.minutě dal gol Štěpán Javorský z rohu a stav byl vyrovnán na 3:3. A nakonci zápasu dal protihráč ruku a měli jsme přímý kop k tomu se postavil Max, krerý trefil břevno a dorážel Josef Běle. Pak jsme si to už podrželi a vyhráli jsme 4:3 nad Klatovama.

 

 

 

KLATOVY - SK PETŘÍN U14   1:4

Branky: Melichar 2, Černý, Zelený

 

FAKTA ZÁPASU: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/7e91662c-ce4c-48c5-b315-0404bcb4a74c

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka:  

Po vzájemné domluvě jsme v Klatovech nastoupili na jejich UMT. Celé utkání se odehrávalo ve velkém větru, který byl sice pro oba týmy stejný, nicméně herní styl Klatov nám zpočátku dělal problémy. Jsem rád, že jsme svojí fotbalovostí zápas zvládli a vyhráli jednoznačně 4:1. Jediné co mi trošku mrzí, že jsme po  5 zápasech inkasovali branku.

 

 

KLATOVY - SK PETŘÍN U13  3:23

Branky: viz. fakta níže  

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/e8f5e0b2-539d-4ec6-b12f-6292a90eda58

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece:

V neděli 5.11.20232 jsme zavítali na hřiště SK Klatovy. Jelikož poslední kolo podzimní části je odloženo na 1.5.2023 a Viktoria Mariánské Lázně ze soutěže odstoupila, byl to pro nás poslední podzimní mistrovský zápas. Předem chci poděkovat domácím za vstřícnost a možnost odehrát utkání na přírodní trávě. Do Klatov jsme přijeli v roli favorita a potvrzovali jsme to hned od začátku utkání. Celé utkání jsme měli pod kontrolou hned od úvodu se nám dařila kombinace přes kraje hřiště s finální velmi kvalitní fází. Kluci se snažili, hráli kolektivně a soupeři toho moc nedovolili. Výsledek 23-3 svědčí za vše. Chtěl bych všechny pochválit a myslím si, že naprosto zaslouženě jsme po podzimní části na prvním místě.

Celkově si mohu dovolit s klidným srdcem říct, že být na jaře na 3. místě žákovské ligy za Spartou a Plzní a po podzimu vést žákovskou divizi bez porážky suverénním způsobem, je FANTASTICKÝ počin, za který se nemusíme vůbec stydět. Udělali jsme za poslední rok díky nové filosofii obrovský posun ve výkonnosti a v mentálním přístupu a je to vidět. Kluci makají, zlepšují se a jsou hladový po fotbale. Je to radost trénovat tento tým. BORCI dík a teď chvilku odpočinek a pak jedeme dál.

 
 

KLATOVY - SK PETŘÍN U12   2:17

Branky: viz. fakta níže  

 

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/e8f5e0b2-539d-4ec6-b12f-6292a90eda58

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

V posledním kole podzimní části jsme vyrazili na hřiště posledních Klatov a trochu doufali,že se nám povede konečně protrhnout střeleckou smůlu která nás doprovázela celý podzim. Jak už také bývá naším zvykem vůbec nám nevyšel začátek utkání a po pár minutách jsme prohrávali 0:1.A to bylo tak nějak všechno co jsme soupeři dovolili a ještě do konce první třetiny zapas otočili na svoji stranu a stav 3:1 byl zasloužený.
Od 2.třetiny jsme utkání ovládli a také nám to tam začalo konečně padat a po 60 minutách byl stav 9:1.
V závěrečné třetině jsme v našem výkonu nepolevili a zaslouženě si odvážíme si výhru 17:2.Musíme vyzdvihnout výkon našeho kapitána který si do statistik zapsal 5branek a 4 asistence a měl velký podíl na celkovém výsledku.Jsem rád,že se nám podařilo vstřelit víc branek a doufám,že takhle budeme pokračovat v jarní části.

 

 

PŘÍPRAVKY

 

 

PŘÍPRAVKA   U 11

 

2. kolo - MPMŽ "A" - Smíchov Plzeň - SK Petřín Plzeň U11 - 8 : 5 (4 : 1)
Branky: 4x Edl, 1x Kasl
 
Ve středu nás čekala dohrávka 2. kola na Smíchově, ze které jsme si chtěli odnést nějaké body. Ovšem začátek se nám tradičně nepovedl a už ve 12 minutě jsme prohrávali 0:3. Následně snížil Mates Edl, ale do přestávky jsme šli opět s třígólovou ztrátou. Začátek 2. poločasu se naopak povedl nám a po brankách Honzy Kasla a Matese Edla jsme se dostali na dostřel soupeři. Bohužel za dalších 5 minut, jsme opět 2x inkasovali. Nic jsme nevzdávali, dále bojovali a odměnou nám byly 2 branky vstřelené Matesem Edlem. V těchto chvílích jsme začínali věřit ve vyrovnání, ale nedočkali jsme se ho. Ke konci utkání jsme naopak zase obdrželi 2 góly a o výsledku bylo rozhodnuto. Klukům se toho nedá moct vytknout, je to hlavně na pochvalu, protože nechali na hřišti všechno. Snad jen někteří borci by měli více kombinovat se spoluhráči, ne jen sprintovat směrem dopředu. Budeme pak hrát lepší fotbal.
 
10. kolo - MPMŽ "A" - VS Plzeň - SK Petřín Plzeň U11 - 2 : 1 (1 : 1)
Branka: 1x Hejplík
 
Hned v pátek jsme dohrávali další kolo, poprvé jsme vyrazili na Vodníky. Opět nás většinou čekali až o 2 roky starší protihráči, ale my jsme se s nimi poprali na výbornou. Tentokrát jsme šli do vedení už v 5 minutě po utěšené střele k tyči od Ondry Hejplíka. Soupeři po pár minutách bohužel vyrovnali. Po zbytek zápasu se hra převalovala z jedné strany na druhou, ale branky nepadaly žádné. My jsme měli 4 gólové šance, ale naneštěstí jsme s nimi bídně naložili. A opět zaúřadovalo klasické nedáš dostaneš. Těsně před koncem jsme po chybě dostali branku a vyrovnat se nám již nepodařilo. Ten smutek ve tvářích našich hráčů po závěrečném hvizdu ani popisovat nemusím. Ale naši borci odehráli skvělý zápas, patří jim jen poděkovat!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář