Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 21. - 22.10. 2023

STARŠÍ ŽÁCI ŘÁDILI V HOŘOVICÍCH

muzi---dekovacka-2023.jpg

Závěrečná děkovačka si před "PETŘÍN BOYS" muži náramně užili. Společnou snahou totiž porazili velmi nepříjemný Jindřichův Hradec 4 : 2

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

řádili  v Hořovicích

 

 

Víkend úplně ideálně nerozjela naše mužská rezerva, která padla doma s Horní Břízou , ale v sobotu dopoledne už bylo veseleji ! Muži totiž doma přestříleli Jindřichův Hradec a o několik stovek metrů dál - na Roudné - zase divizní dorosty v derby Sportovku ! Neděle byla tek nějak polojasná . Ligové dorosty nestačili na pražskou Spartu, ale mladší žáci si z pražského Braníku přivezli aspoň jednu výhru a sluníčkem víkendu se stávají starší žáci ! Ty totiž v Hořovicích spustili doslova kanonádu  !!! 

 

 

 

MUŽI

provod-j-hradec-2023.jpg

Velmi důležitý moment celého utkání se udál až v naprosto poslední chvíli prvního poločasu . To se totiž parádně na první tyč trefil Michal Provod a srovnal stav na 1 : 1

 

 

     SK PETŘÍN   -   J. HRADEC   4  :  2

Branky :   Provod 2 , Nový , Treml

Sestava  :   Petr -  Klich  ( 55´Treml ) ,  Kohout , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   ,  Flachs   ( 46´Vanc )   -   Vodrážka Jan (35´ Šimáně ) , Demeter ( 88´ Tětek ) , Provod  ( 88´ Rada )

Vytisk , Maxa

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/7341b3aa-ec70-42be-b956-8a8625014640

 

Muži měli v plánu udržet se na vlně vítězných zápasů, ale že to nebude lehké věděli už dávno dopředu a kdo si to nemyslel, pochopil to během zápasu . Kluci nezačali špatně, ale z úvodního tlaku nám tam nespadlo nic a tak se vedení ujal Hradec, který proměnil pokutový kop . Když už se všichni chystali na poločasovou přestávku vysunul Aleš Demeter Michala Provoda a ten prostřelil hostujícího brankáře - 1 : 1 a šlo se nám do kabin o poznání radostněji . Druhá půle byla dlouho vyrovnaná, pak si vzali slovo dva mladíci ! Martin Vanc krásně uvolnil Honzu Tremla, ten si ještě pohrál s hostující obranou a mohl běžet slavit  -  2 : 1 . za chvíli bylo ještě veseleji . odražený balon po rohovém kopu vrátil před bránu Michal Provod a na zadní tyči byl neomylný Lukáš Nový - 3 : 1 a zdálo se být hotovo !  jenže hosté se nádhernou střelou dostali pár minut před koncem na dostřel jediné branky a bylo to zase drama . To neukončil závěrečný hvizd rozhodčí, ale o pár minutek dříve Michal Provod, který svůj samostatný únik uklidil parádně - 4 : 2 a konec . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Vůbec jsme nezačali zle , ale z toho našeho úvodního tlaku jsme balon do jejich sítě nedostali , hosté se pomalu zvedali a přišel trest v podobě proměněné penalty . Ta nás evidentně rozhodila z rytmu a my jsme nutně potřebovali dát co nejrychleji vyrovnávací branku . To, že se nám to povedlo prakticky v poslední vteřině poločasu bylo ještě příjemnější a zase naopak to nakoplo nás . Druhá půle byla hodně dlouho vyrovnaná , ale pak se jednoznačně ukázala síla našeho kádru . Zatímco soupeři postupně docházeli síly a neměl jak si pomoci , z naší lavičky se postupně do hry zapojovali hráči, kteří to vlastně celé rozhodli . Takže velká pochvala jim, jakožto i ostatním a nejvíc asi Michalovi Provodovi, který se stal naším borcem zápasu . 

Speciální DÍKY patří našim skvělým fanouškům, kteří nás po celý zápas tlačili za výhrou a musím jasně říct, že bez nich by to bylo hrozně těžký !!!

petrin-boys----hradec-2023.jpg

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231021-eaac7d1a-cee2-4716-9d69-3b6a027f2d10-5d48e7e0/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

provod--2023-j-hradec.jpg

Borec na konec  .....a vlastně i na začátek !!! Michal Provod zažil skvělý zápas. Nejprve srovnal na 1 : 1 a pak to celé završil parádní trefou na konečných 4 : 2 . 

 

 

 

 

 

 SK PETŘÍN B  -  H. BŘÍZA   0  :  2

Branka :  

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/78d10f98-c9c5-4f43-b745-c81d9b4394f9

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231020-b1998770-acff-4c01-afcf-cb961878e614-5d3797a1/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

Béčko rozhodně nechtělo prohrát a určitě nechtělo ani remizovat, ale fotbal už je prostě někdy takový . Hosté nás za celý zápas nepustil do jediné větší šance a bez gólů se prostě vyhrávat nedá . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Kdybych měl soupeře hanit, tak mi určitě napadají tyhle věci  :  držení balonu bída , rozehrávka prakticky žádná, a co se týče samotné hry tak se mi vybaví jen cca 40 nakopnutých balonů na naší polovinu . Suma sumárum to není moc , ale ? Když k tomu naopak přidám jejich skvělé nastavení do celého zápasu, které se samozřejmě stupňovalo tím průběžným výsledkem , naprosto precizně propracovaný systém obrany, který nás za celý zápas nepustil do jediné vážnější šance a jejich skvělou produktivitu, tak mi z toho bohužel vychází to, že Bříza u nás vyhrála naprosto zaslouženě. A to i přes to, že klukům toho úplně moc vytknout nejde, snažili se vyzrát na ten jejich skvělej beton, ale jak už jsem říkal, absolutně bez šance . Spadli jsme sice na stříbrnou pozici, ale pořád můžeme přezimovat na úplném  čele a byť to vůbec nebude lehké ( krom domácího zápasu s Mýtem hrajeme ještě  v Holýšově a s Vejprnicema ) tak bychom o to hodně stáli .

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

SK PETŘÍN U19  -  SPARTA  PRAHA   1  :  3   

Branky :  Šedivý

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/052b9556-725c-490f-9860-9458b2c34817

 

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20231022-u19-sparta-1-3-08d7a983/

 

 

Devatenáctka neuspěla na Slávii a týden po tom ani doma se Spartou, byť to s letenskýma klukama bylo určitě hratelnější než před týdnem se sešívanýma . Kluci ale naprosto zaspali začátek a Sparta jejich 15 minutový výpadek trestala hned dvakrát . Nic platné, že potom se kluci zvedli a soupeře minimálně hodinu přehrávali, na víc, než na snižovací gólovou parádu Patrika Šedivého ale nedosáhli . 

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Po výsledkově nepovedeném zápase minulý týden na Slavii jsme v neděli nastoupili proti Spartě a chtěli opět bodovat a dotáhnout se na čelo tabulky. Bohužel jsme absolutně zaspali začátek zápasu a ve 14 minutě jsme prohrávali už 2:0 po dvou nešťastně tečovaných střelách.  Od 20 minuty jsme začali být aktivnější a bylo to na hřišti vidět . Odměněni jsme byli ve 29 minutě kdy se krásně trefil Patrik Šedivý a snížil na rozdíl gólu. Do poločasu jsme byli víc než vyrovnaným soupeřem. Ve druhém poločase jsme chtěli srovnat a uhrát alespoň bod vytvořili si několik příležitostí ale buď nám chyběla přesnost, důraz, kvalita zakončení nebo jako v případě Holmiho břevna i trochu štěstí. Zbývají nám na podzim ještě 3 těžké zápasy které rozhodnou jestli podzimní část sezóny byla fakt dobrá ( to už je teď kdy máme stejně bodů jako v loni po konci podzimu ) nebo uhrajeme ještě 3 body a bude polovina sezóny výborná nebo vyhrajeme zápasy 2 a zisk 35 bodú by byl po polovině soutěže fakt super.

 

 

 

 SK PETŘÍN  U17  -  SPARTA PRAHA   2  :  6

Branky :  Král , Suchý

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b00e1bf0-0aff-4184-95a1-58fca8e3c265

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231022-u17-sparta-praha-u16-2-6-ec614eae/

 

Sedmnáctce se před další pražským "S" vrátilo z marodky pár kluků a zdálo se že by to možná šlo, ale soupeř byl od první minuty lepší ! Po přestávce jsme se sice razantně zlkepšili a dokonce se dvakrát trefili do černého  , ale ani to soupeře moc nerozhodilo 

 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

V neděli dopoledne jsme se utkali s druhým pražským S hned po sobě a přestože výsledek vypadá trochu lépe, tak hořkost z toho utkání je prostě mnohem větší. Celý první poločas jsme z mého úhlu pohledu byli daleko od ideálu, ať už herně nebo nastavením. Vše ukazuje, že nás Sparta prostě porazila 3:0 dvěma góly po rohu a jedním po centru. První a třetí gól nám dokonce v soubojové situaci dal hráč ročníku 2009, což je za mě prostě nepřijatelné. Musíme si vyhodnotit, co to v hlavách kluků způsobilo a jak tomu zabránit, abychom se zbytečně nepřipravovali o zápasy. A že to bylo zbytečné opravdu hodně to ukázala jasně druhá půle, kdy jsme na soupeře po promluvě v kabině prostě nalítli a celých 45 minut pod námi hořela tráva a soupeř to s námi měl tak těžké, jak by to být mělo. Ihned se nám to vrátilo v tom, že jsme po vybojovaném míči našli ve vápně samotného Matyho Krále, který dal na 1-3 a do minuty měl další 100% šanci, kterou proměnit, tak mohl zápas chytnout jiný rozměr. Bohužel Sparta brzy navýšila vedení na 4-1 po využití naší rozhozené obrany a Martin Suchý do minuty korigoval na 2-4. Po celou druhou půli bylo hodně znát, že Spartě naše obnovená chuť a důvěra prostě nesedí a bylo víc než evidentní, že v tomhle nastavení být 90 minut, tak by byl zápas úplně o ničem jiném. Zápas potom zabili dvě velké chyby středního obránce Vaniše, jedna v rozehrávce a druhá zbytečným faulem na penaltu. Bohužel všechny tři góly v druhé půli jednoduše plynuli z toho, že jsme všechny síly věnovali ofenzivě, což opět vede k úplně zbytečným událostem z prvního poločasu. Kluci se zaslouží obrovskou pochvalu za druhý poločas, jelikož zvednout se k dobrému výkonu za stavu 0-3 prostě jednoduché není, za celkové pojetí zápasu, ale pochvala být nemůže. Hrát se Spartou se většině hráčů povede možná jednou za život, nějakým nikdy. Měl by to být absolutní svátek fotbalu, jednoduše nevím, co by mělo být víc. A nedat do jedné půle tohohle zápasu vše, je prostě sportovní zločin. 

 

 

 

 

SŠ  PLZEŇ  -  SK PETŘÍN  U18    1  :  4

Branky :  Kulhánek , Fikrle Šimon , Hodan

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/fab49eee-6bdc-4069-8ca8-be7c6201d2a2

 

 

Osmnáctka čekalo městské derby ,ale kdo čekal vyrovnaný zápas , nedočkal se . naši borci byli od začátku jasně lepší a konečné skóre je pro domácí ještě velice přívětivé . 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

 

Čekalo nás městské derby, a jak už v derby bývá pravidlem ani zde nebyl dopředu jasný favorit. My od začátku zápasu diktovali tempo hry a hned na začátku jsme se dostali do vedení 2:0, kterým jsme se nechali uspokojit a tempo naší hry postupně upadalo i vinou spousta nepřesností. Soupeř hrozil po našich chybách z protiútoku a jeden z nich skončil gólem na 2:1. Opět jsme se obrovsky trápili v koncovce a tak místo vedení 5:0 byl poločas pouze 2:1. V začátku druhé půle jsme pokračovali v našich nepřesnostech ve výstavbě hry a soupeř převzal iniciativu. Pomohlo nám až dvojité střídání, kdy střídající Konvář prošel přes tři hráče odcentroval a Matyáš Hodan s jeho typickým klidem dal branku na 3:1, která nám dala klid. Vzápětí svou druhou brankou v zápase stanovil konečný výsledek Kulhánek. Sice jsme nepředvedli nějaký zázračný výkon, ale po všech těch ztracených bodech v závěrech zápasů jsou ty 3 body obrovsky důležité pro naše sebevědomí, které budeme teď potřebovat. Čekají nás tři velice těžké zápasy a pokud chceme skončit po podzimu v TOP 3 tak je musíme všechny vyhrát. A my chceme!!!

 

 

 

 

 SŠ PLZEŇ  -  SK PETŘÍN  U16   1  :  4

Branky :   Andrejs 2 , Šilhavý , Romaňuk

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/6c6d0a98-120b-4469-a5a0-3c02ffe58618

 

Šestnáctce stačil vlastně jen jeden poločas a bylo vymalováno ! Kluci šli do kabin už za stavu 0 : 4 , takže konečné skóre je vlastně tak troch zklamáním ...

 

Komentář očima hráčů : 

Už od rozcvičky bylo vidět, že jsme se na zápas dobře připravili a podle toho vypadala první půle, ve které soupeř nevystřelil na bránu. V druhé půli se nám nepodařilo úplně navázat na tu předešlou, kombinační hra byla stále na dobré úrovni, ale trochu to začalo váznout jak v defenzivě, tak v ofenzivě. Ve chvíli, kdy jsme šli do 10 hráčů, se nic moc nezměnilo, jen už jsme nebyli tak nebezpeční směrem dopředu. Vojta Hošťálek

 

První poločas jsme plnili, co jsme měli, hlavně se nám dařila kombinace přes střed do krajů, akorát to mu chyběla větší rychlost, někdy jsme až moc dlouho předržovali míč. Začátek druhého poločasu byl dobrý zrychlili jsme kombinaci a dostali se do pár zakončení a někdy od 60 minuty jsme přestali hrát naší hru a nechali soupeře hrát a pouštět do více šancí, kvůli tomu jsme nakonec zápasu inkasovali branku na 4:1. Za náš výkon nejsme úplně spokojeni, ale i tak bereme důležité 3 body.

 

 

 

ŽÁCI

 

 HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN U15    1  :  8

Branky :  Súlovec 2 , Vainar 2 , Blažek , Javorský, Kavalír , Voves

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/5728e1d6-e51f-48fd-b2d2-842bdbddd044

 

Patnáctka se konečně odšpuntovala a odnesli to borci z Hořovic .....a pořádně !!!

 

Komentář  hráče Martina Kučery : 

V neděli jsme odehráli mistrovské utkání v Hořovicích, vzhledem k výkonu soupeře, byl výsledek 1:8 na půdě soupeře adekvátní, avšak naše výkony stále neodpovídají našim předvedeným výkonům z minulé sezony.

 

 

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN  U14    0  :  11

Branky :   Sedlák

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/544be73e-2310-4ed8-8d7a-1a6a77f8c2ec

 

 

Předminulý týden to byli 3 body za výhru 12 : 0 pak  sice jen za  0 : 1 , ale v Hořovicí už to zase klukům pálilo  !!!

 

Komentář  trenéra Tomáše Stehlíka :  

V neděli v pravé poledne nás čekal další mistrovský zápas, zajeli jsme na půdu 14 celku naší tabulky ČDŽ, do Hořovic. Zápas se odehrál na jejich umělé trávě. Se vší úctou k soupeři, ale zatím nejslabší soupeř této sezony. Od začátku jsme dominovali, soupeře nepustili do žádné šance a nastříleli 11 gólů. Tentokrát jsme do hry zapojili všechny kluky z lavičky. Musím je všechny pochválit, I ty se své role zhostili se vším všudy.

Musím kladně hodnotit všechny kluky  za nasazení, chuť do hry a nepodcenění soupeře. Jen to skóre mohlo být vyšší….. 

V neděli 29.10.2023 od 12 hodin nás čeká jiný soupeř, 6. tým tabulky Benešov. Tento týden se na ně připravíme a budeme chtít prodloužit naší vítěznou šňůru…..

Tímto vás všechny zvu, přijďte kluky podpořit!

 

 

 

 

 

 ABC BRANÍK   -  SK PETŘÍN  U13      9  :  13

Branky :  Schwab 5 , Kadlec 3 , Štauber 2 , Čížek , Duczynski , Holík

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/828de4be-b0de-43a5-95a4-76c17adf7c15

 

Třináctka sice nakonec u Vltavy nezaváhala, ale když to bylo po půl hodině hry 3 : zase narazila na odpor tabulkově odskočeného soupeře a kluci zjistili, že ve fotbale není lehkého soupeře . Kluci domácí zlomili až po hodině hry, kdy vyrovnaný stav 7 : 7 přeťala šňůra pěti našich přesných zásahů 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece  : 

V neděli nás los soutěže zavedl na hřiště ABC Braník do Prahy. Soupeř se pohybuje ve spodní části tabulky a tak to vypadalo na opět lehký zápas. Ale opět přístupem našim a velmi bojovným soupeřem s velmi šikovnými hráči tomu tak nebylo. Domácí byli od první minuty aktivní, bojovní a snaživý a tím nám , kteří opět bohorovně nastoupili do utkání velmi zatápěli. V podstatě do poloviny zápasu rovnocenný souboj, až poté jsme začali hrát, povedlo se pár akcí a udělali jsme rozhodující krok k celkovému vítězství 13-9. Vítězství nás těší, ale přístup opět nebyl správný. Kluci si musí uvědomit, že prostě samo nic nejde, v životě a ani ve sportu. Pokud chceme splnit náš předsezónní cíl, budeme muset v posledních 2 zápasech přidat. Pochvala za druhou část utkání a teď už se budeme připravovat na další utkání proti SKP Č.Budějovice……..

 

 

 

 

HOŘOVICE   -  SK PETŘÍN U12    5  :  4 

Branky :    Kaše 2 . Mátl , Soukup

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/09f638f9-38f3-498f-86a1-64695632f663

 

 

Dvanáctka  sehrála v Praze velmi dobrý a vyrovnaný zápas, který sice nestačil na žádný bodový zisk, ale to při podobných výkonech přijde jindy 

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

Tentokrát jsme v dalším kole divize zajeli na hřiště ABC Braník.
Zápas pro nás vůbec nezačal dobře a od 1 minuty jsme prohrávali 0:1,sice nás obdržený gól zaskočil, ale po pár minutách jsme se vrátili k naší hře a do konce 1. třetiny výsledek otočili a dostali se do vedení 2:1.
Začátek 2.třetiny probíhal v naší režii bohužel opět vše končilo neproměňováním šanci(2xbřevno a několik výborných zákroků domácího golmana)a právě to šťěstíčko se přiklonilo na stranu domácího mužstva a tim se dostalo do vedení 3:2 a tímto výsledkem i 2 třetina skončila.
V závěrečné části jsme měli opět více ze hry a povedlo se vyrovnat, bohužel opět jsme neproměnili 3 100 % šance a domácí tým šel znova do vedení 4:3 nám se ještě jednou povedlo vyrovnat,bohužel remízový výsledek vydržel jen pár minut a my opět inkasovali.V tu chvíli nám zbývalo ješťě pár minut na to vstřelit alespoň vyrovnávací gól což už se nám nepovedlo a po 3 víťezstvích jsme si odvezli prohru 4:5.Je to velká škoda, po celý zápas jsme byli lepším mužstvem a o výsledku rozhodlo neproměnění šancí z naší strany a hodně špatný výkon rozhodčího,který dost často otáčel situace v náš neprospěch.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář