Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 20. TÝDEN

SOUHRN VÝSLEDKŮ

. gerny--2015.jpg

STARŠÍ ŽÁCI PŘEJELI LÍDRA Z KLATOV  !!!

Naši borci ročníku 2000 si opět vyšlápli na vedoucí tým soutěže. Před nedávnem doma sfoukli první Domažlice , teď si poradili pro změnu s Klatovama . Ještě tak porážet ty horší týmy !!!

 

STARŠÍ ŽÁCI

SKVĚLE !!!

 

    Áčko  si veze z Chotíkova dva body a byť se to zdá málo , řekl bych opak . Béčko poprvé na jaře padlo , lehce vyklidilo přední příčky  a skore stejným rozdílem padl i náš starší dorost , který hrál s vedoucími Domažlicemi . Vrcholnou ostudu na našem hřišti pak předvedli domažličtí mladší dorostenci ( připomínám , že je to klub šilhající po druhé nejvyšší soutěži mužů ) , kteří vydrželi na hřišti jen po dobu první půle !!! Skvělou práci odvedli naši starší žáci , naopak jejich ligový mladší kamarádi prohráli oba svoje zápasy .

 

MUŽI "A"

 

           CHOTÍKOV-SK ZČE  2 : 2 (1:3na PK)

Branky : Lisý 2

Příhoda

Hejnal    Zoubek   Levý   Vít

Vohrna   Papáček   Šebek  Bednář

Lisý  Chocholatý

Stř :  Macht , Škarda , Šebek , Peterka  

 Muži se podruhé v týdnu vydali na hřiště Chotíkova , ale ani tentokráte nedokázali vyhrát . Po výhře v pokutových kopech berou dva body  a  byť se to možná zdá v cestě za postupem jako málo , jsem naprosto opačného názoru . Chotíkov zase hrál velmi dobře a to že máme z tohohle zápasu dvakrát více bodů než domácí je prostě super výsledek !!! Kluci mají do podzimní veleformy daleko , ale kdo trochu rozumí fotbalu ví , že tohle přijde na každý tým . Rozdíl mezi těmi úspěšnými a neúspěšnými je právě v tom , jak se týmy  dokážou porvat právě s tímhle stavem . Kluci v Chotíkově bojovali tak jak se má a odměnou jim za to jsou ty dva body , které můžou být strašně moc důležité . Teď nás čeká velké finále , které může celou sezonu už rozhodnout , ale taky nemusí . Máme to pořád jen a jen ve svých rukou a velmi zajímavá je ta podoba s plzeňskou Viktorií !!! Už několik kol máme vesměs stejný osud , teď máme náskok tří bodů a tři góly plus ve vzájemném zápase a jdeme na ně ! Kéž by to dopadlo stejně , nebo aspoň podobně ...

 

MUŽI "B"

            SK ZČE  -  KAZNĚJOV   1   :   5

Branka  :  Siakala

Rezerva poprvé na jaře padla a to docela dost . Kluci byli Kaznějovu soupeřem jen po dobu první půle , pak už to bylo jen na jednu bránu . Rozhodně se však nic hrozného neděje a bylo by dobré se co nejdříve zase na tu vítěznou vlnu vrátit.

 

STARŠÍ DOROST

    SK ZČE  -  DOMAŽLICE   1   :   4

Starší dorost Domažlic sice pořád vede tabulku krajského přeboru , ale jejich forma je na jaře více než tristní . Bohužel zabrali v ten nejhorší možný moment a vyhráli ( a dá se říci že naprosto zaslouženě ) poprvé na jaře až na našem hřišti . Kluci ale úplně nepropadli a kdyby z nařízené penalty srovnali na poločasových 2 : 2 bylo by to ještě zajímavé . Jenže je to jen to  kdyby ....

 

MLADŠÍ DOROST

          SK ZČE  -  DOMAŽLICE   8   :  0

po poločase

Branky : Šimáně 2 ,Štefl 2 ,  Krystl ,Vodrážka , Kalaš , Kohout

 Mladší dorost zažil zápas na který jen tak nezapomene - BOHUŽEL !!! Domažlice přijeli na mistrovský zápas o titul krajského přeborníka jen s devíti hráči !!! O poločase nechali dva  schované v kabině a jeden se "velmi nešťastně " zranil hned při výkopu , takže musel být mač ukončen pro menší než možný počet hráčů hostí na place . Dobrá zpráva pak přišla z Jiren , kde prohráli domažličtí muži a postup do druhé ligy se tomuto týmy trochu vzdálil . Zaplať pánbůh , moc si nedokážu představit tým v druhé lize , který nedá dohromady 11 dorostenců !!!

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

         SK ZČE  -  KLATOVY    3   :   1

Branky  :  Maur , Novák , Provod

 Kluci mají snad patent na to porazit vedoucího soutěže a povedlo se jim to na jaře už podruhé , když v prvním případě sestřelili Domažlice . Kluci předvedli velmi dobrý výkon a výhru si naprosto zasloužili . Bohužel v tomto kontextu musíme na povrch vynést i špatnou zprávu a to je velmi nevyrovnaná výkonost , protože těch ztracených bodů z daleko horšími soupeři je fakt dost .

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

        PRAZDROJ  -  SK ZČE   1  :  10 

Branky : Maur 5 , Milfort 2 , Morgenstern , Salvét , Stehlík

Nulajedničky si na pomoc vzali pár 2002 a v pohodovém tempu si na domácích smlsli . O poločase už svítilo na ukazateli skore 0 : 9 !!!

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

         FINÁLE POHÁRU -   4. místo

  SK ZČE  -  PÍSEK     1   :   6 

Branka  :  Vodrážka Dan

Kluci mají za sebou perný prodloužený víkend . Nejdřív se v pátečním finále poháru hejtmana umístili na čtvrté příčce , když v semifinále nepřešli pře Viktorku Plzeň po prohraných penaltách a v souboji o bronz padli 2 : 3 se svýma rokycanskýma kámošema . V sobotu pak opět předvedli velmi slibný výkon , který ale zase na body nestačil . Ale celkově velmi vydařený víkend !!

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

          FINÁLE POHÁRU  - 4.místo

SK ZČE - PÍSEK   2   :   4

Branky  :  Jandoš , Tříska

I nulatrojky měli velkou zásluhu na pátečním , sice ne výsledkově , velmi úspěšném tažení v poháru a nic se prakticky nezměnilo ani v sobotním mistráku s Pískem . I tady kluci předvedli velmi dobrou hru , která však na výhru nestačila 

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

SK ZČE  -  KOŠUTKA     6   :   4

Nulačtyřky se pomalu vrací na vítěznou vlnu , doufejme , že tobude pořádně dlouhá vlna !

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

SK ZČE  -  RAPID  2  :  3

Nulapětky trochu překvapivě bojují o titul a tahle porážka jim trošičku hatí plány .

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

SK ZČE - SENCO "A" 13  :  3

SK ZČE - CHOTÍKOV 14  :  0

Jediný, kdo dokázal vzdorovat byli hosté ze Senca v prvním poločase, který jsme vyhráli pouze poměrem 4:3, ve druhém poločase jsme ovšem nedali soupeři šanci a po zásluze zvítězili. V dalším zápase s Chotíkovem jsme jasně dominovali již od počátku zápasu a nedovolili soupeři vstřelit ani jeden jediný gól.

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

SK ZČE  07  - SK ZČE  06      7  :  17

"07"  si chtěli vyšlápnou na své o rok starší kamarády , ale nevyšlo to :-)

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 TOUŠKOV  -  SK ZČE   7  :  8

Kluci si tentokráte vyšlápli na borce z MĚSTA  ( Touškova ) .   

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

pete---boioevec.jpg

"PETE" SE PROTI BOLEVCI  DVAKRÁT TREFIL !!! 

Útočník našich mužů se v derby zápase s Bolevcem  sice dvakrát prosadil , ale na všechny tři body to bohužel nestačilo .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář