Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 18. - 19.9. 2021

VÍTĚZNĚ JEN MLADŠÍ DOROSTY A B MUŽI

VÍTĚZNÉ JEN  

 

 

mladší dorosty a B muži

 

 

Starší žáci dokončují nařízenou karanténu , takže o víkendu ještě nehráli . Jejich mladší kolegové nestačili už v pátek na Viktorku , takže prapor petřínských barev tentokráte nesli mladší dorostenci a mužské béčko . Muži A a U19 vezou bod z venku , ale asi chtěli víc !!!

 

 

 

MUŽI 

katovice-2021.jpg

"Trojzubec"  ve vzduchu vyhrál stoper Ondra Vinkler s lehkou zadní pomocí brankáře Vojty Suchého a stejně tak dopadlo i celé divizní utkání mezi naším áčkem a jihočeskými Katovicemi , kterým naši chlapi nakonec dali nevídaných 7 branek !!!

 

 

 

KLATOVY  -  SK PETŘÍN    3  :  3  

 

Branky :  Provod ( as. Demeter )  ,  Kohout ( as. Vinkler ) , Bednář ( as. Demeter )

Sestava :   Suchý  -   Klich  , Vinkler ,  Kohout , Fikrle  (46´Zoubek ) -   Provod ( 82´Voves ) , ´Zajíček  ( 46´ Vodrážka , 90´Štefl  )  ,  Lisý  ,  Bednář     -   Šimáně , Demeter ( 75ˇJílek )

Zíma

 

 

Muži začali hrozivě a už ve druhé minutě prohrávali 1 : 0 . Pak sice měli trochu více ze hry , ale nebezpeční nebyli , takže je domácí ztrestali do přestávky ještě jednou  a do kabin se šlo za stavu 2 : 0 pro Klatovy . 

Druhá polovina ale byla z úplně jiného těsta a lidi se určitě bavili . Nejdřív se po akci Honzy Vodrážky a Aleše Demetera přiřítil na vápno Lukáš Provod a svojí obávanou pravačkou propálil vše , co mu stálo v cestě a bylo to hned zajímavější . Náš tlak stoupal a vyrovnání si na starost vzala stoperská dvojice Ondra Vinkler a Adam Kohout , když hlavičku prvního jmenovaného dorazil do sítě jeho kolega , a bylo srovnáno 2 : 2 . Když pak záhy proměnil penaltu Petr Bednář za faul na Aleše Demetera , vypadalo to skvěle !!! jenže pak přišla chyba před naší šestnáctkou a bylo srovnáno . Ke konci zápasu měli domácí jednu možnost na vítězství a my v nastavení hned dvě , ale skóre už zůstalo na spravedlivých 3 : 3

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Před zápasem by pro nás byl bod určitě málo , v poločase bychom ho brali všema deseti a tím , že jsme to otočili a čtvrt hodiny před koncem dokonce vedli , tak zase cítíme , že to mohlo být lepší . Ale nakonec máme bod a bereme ho s pokorou , protože domácí hráli prostě dobře a my po přestávce taky , takže to bylo asi spravedlivé . Každopádně musím kluky pochválit za ten obrat . 

 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

  KOŠUTKA  -  SK PETŘÍN "B"   2  :  5

Branky : Bílik 2 , Kotěšovec , Trojovský , Heller

Asist. :  

 

Sestava :   Hrabačka  - Šulc  ,  Trojovský , Veselý , Černický  -   ,   Tětek  , Heller ( 74´Levý ) , Ježek   - Kotěšovec , Krystl , Bílik

 

Rezerva hodně chtěla rozjet po remíze další vítěznou šňůru a přes lehké komplikace se jí to nakonec povedlo . V první půli jsme museli jít hned třikrát do vedení , aby na to domácí už nestačili zareagovat a když jsme pak dali na 2 : 4 , bylo to už ok

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Zase jsme se museli rozdělit na dvě party , protože áčko hrálo ve stejný čas v Klatovech a je skvělý , že jsme zápas na Košutce zvládli !!! Po ztrátě v minulém kole jsme strašně moc potřebovali zase najet na vítěznou vlnu a to se nám přes srdnatý odpor domácích povedlo . Situace v tabulce je velmi vyrovnaná a my prostě musíme pořád vyhrávat , což pro naše mladé borce není úplně jednoduchý úkol , ale zatím to zvládají skvěle !!! 

 

 

DOROST  U19

 

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN     0  :  0

Branky : 

 

Devatenáctka přivezla z horké benešovské půdy jeden bod a je to samozřejmě lepší než nic , ale kluci určitě chtěli víc a průběh samotného zápasu tomu také napovídal , jenže dostat balon do domácí sítě se nám prostě nepodařilo , i když jsme těch příležitostí měli opravdu dost . 

 

 

DOROST  U17

 

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN    0  :  9  

Branky :  Kolářík 3 , Frank 2 , Kacerovský , Šedivý , Hofman , Trojan

 

To sedmnáctka ten balon do sítě dostala hned devětkrát a domácí výběr přikovala pevně na dně ligové tabulky

 

 

DOROST U18

 

SK PETŘÍN "B"   -   DOMAŽLICE    0  :  4

Branky :  

 

Osmnáctka nesehrála tak špatný zápas jak vypadá konečné skóre , ale z vyrovnané první půle si odnesla porážku 0 : 3 . Ve druhé půli už hru kluci jasně kontrolovali a neustále tlačili na domažlickou svatyni , ale byl z toho jen brejk hostí a další branka v naší síti . 

 

DOROST U16

 

 SK PETŘÍN "B"  -  DOMAŽLICE   7  :  0

Branky :  Hofman 3 , Holmik , Špilar , Kořínek , Třeštík

 

Šestnáctka se  to hostům snažila vrátit za starší kolegy a přes obrovské personální problémy se jí to podařilo skvěle . K tomu torzu , co je momentálně zdrávo si vypůjčili kluky z U17 a hlavně z U15 a tenhle výběr nepustil hosty vůbec k ničemu . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

 SK PETŘÍN  -  BRANÍK    

Branky :  

 

NEHRÁNO

Patnáctka bohužel svůj zápas musela doložit , protože hygienici poslali naší U14 do karantény , z důvodu nálezu jednoho nakaženého v dresu jejich posledního protivníka ze Střešovic 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

SK PETŘÍN  -  BRANÍK 

Branky : 

 

ODLOŽENO

Čtrnáctka nehrála z důvodu nařízené karantény

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

 SK PETŘÍN   -   VITKORIA PLZEŇ    1  :  7

Branky :  Kančev

 

Třináctka držela výsledkový stav skoro přes hodinu , kdy to stále bylo jen obranku , ale kvalita hostů se prostě nadala zastavit a v poslední třetině nám to tam napadalo , ale kluci si pochvalu určitě zaslouží . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

  SK PETŘÍN    -   VIKTORIA PLZEŇ   1  :  9

Branky : Vokáč

 

Dvanáctka sehrála svoje první ligové městské derby a kluci se přes docela vysokou porážku , můžou cítit dobře . Na hřišti nic nevypustili , jednu branku dali , takže dobrá práce !!!

 

 

PŘEDPŘÍPRAVKA   U7

stazeny-soubor.jpg

Naši předpřípravku U7 čekala o víkendu těžká zkouška. Pořadatelství turnaje městského přeboru a účast rovnou dvou domácích mužstev, což znamenalo rozdělení sil a zároveň v rámci turnaje petřínské derby! Nutno říci, že kluci se toho po sportovní stránce zhostili skvěle a výsledkem byly parádní zápasy se spoustou gólů před fantastickou diváckou kulisou. Slovy trenérů: „Byla to bomba a musíme před kluky smeknout klobouk, jak to zvládli.“ V derby zápase si kluci nic nedarovali a ukázali, že máme na Petříně na čem stavět. V celém turnaji střelecky zazářil především David Kasten, který ve třech zápasech zatížil konto soupeřů celkem 12x (dále Adam Mašek, Jakub Jára a Lukáš Levý - všichni 5x). Pánové jen tak dál, děláte nám radost!!!