Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 15. - 16.9 2018

ÁČKO OPĚT ZABRALO

2000-slavia-2018.jpg

DEVATENÁCTCE NEPOMOHL ANI DRTIVÝ ZÁVĚR

Velmi smolný zápas sehráli naši nejstarší dorostenci v nedělním dopoledni . Na Petřín přijela Slavia Praha a přes všemožnou naší snahu si odvezla všechny body . Kluci se ale nemají za co stydět a o body je připravila hlavně nezkutečná střelecká impotence . protože těch šancí , které si kluci proti "sešívaným" připravili bylo něúrekom !!! Jen v posledních pěti minutách , jsme měli  tři stoprocentní tutovky , ale nespadlo tam nic !!!

 

 

===================================

 

 

ÁČKO

 

zase zabralo

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 SK PETŘÍN  -  ZRUČ    6  :  2

Branky  :  Vohrna 2 , Brudna 2 , Šimáně , Bendl

 

Sestava :                          Příhoda (69´Suchý )

Huml (65´Krystl ) Lisý   Levý ( 55´Zoubek )  Fiala 

Nademlejnský (69´Peterka)  Bednář ( 82´Kohout )  

  Brudna   Bendl    Šimáně 

Vohrna

Gavrylovskyy

 

Áčko si po zaváhání v Chotíkově opět s chutí zastřílelo , ale úplně jednoduchý zápas to rozhodně nebyl . 

Hosté po většinu zápasu předváděli docela slušný fotbal , ale nakonec se projevila naše větší kvalita . Hodně důležitý moment proběhl hned v úvodu zápasu , kdy se na našeho gólmana Příhodu řítil osamocený snajpr Ferenc Róth , ale "banán" mu jeho střelu bravůrně zneškodnil . Když jsme se pak zásluhou Vohrny dostali do vedení , zdálo se , že už to půjde , ale hosté se ještě jednou nadechli k obratu a za 2 minuty bylo srovnáno na 1 : 1 . Závěr poločasu ale patřil zase nám a po nádherných brankách Máry Vohrny a Aleše Brudny jsme šli do kabin za vcelku pohodového stavu 3 : 1 . 

Druhá půle byla tak nějak podobná , hosté si sice vypracovali hned několik příležitostí , ale góly jsme stříleli převážně my , takže nakonec vysoká výhra a zasloužené tři body . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Zase jsem zvládli domácí zápas více méně v poklidu , ale pořád musíme být ve střehu , protože těch okének hlavně směrem dozadu máme na můj vkus docela dost. Domácí zápasy se nám zatím daří , ale 5 ztracených bodů z ze třech venkovních duelů je strašně moc . Teď nás čeká zápas v Horní Bříze a my se na něj musíme připravit daleko lépe , než tomu bylo v Chotíkově !!!

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  PLASY   2  :  3

Branka : Gavrylovskyy , Kohout

Rezerva bohužel výsledkově naprosto nezvládla svůj domácí zápas a tyhle tři body musíme bezpodmínečně  hned příští týden přivést z Tlučné . Kluci si sice v zápase vytvořili spoustu šancí , ale tím , že celý zápas pořád jen dotahovali náskok hostů , tak v koncovce to bylo více než nervózní . 

 

 

DOROST U19

 

SK PETŘÍN  -  SLAVIA PRAHA   0  :  1

Branky :  

 

Devatenáctka si v neděli vybrala kupu smůly . Proti sešívaným si za celý zápas kluci vypracovali snad 10 výborných gólových příležitostí , ale do sítě balon nedostali ani jednou . Hostům ke třem bodům stačilo opravdu málo , ale takový je občas fotbal . 

 

 

DOROST  U 18

 

MOTORLET  -  SK PETŘÍN    2  :  6

Branky  :  Černý 2 , Maur , Bílik , Korelus , Ledvina

 

Kluci sice v Praze šli o přestávce do kabin s nepříznivým výsledkem 2 : 1 pro domácí , ale druhá půle už byla parádním představením a do domácí brány lítal jeden míč za druhým 

 

 

 

DOROST U 17

 

SK PETŘÍN   -  SLAVIA PRAHA   1  :  4

Branky :  Janča
 
Sedmnáctku čekal soupeř z kategorie TOP , ale přes konečnou porážku se kluci rozhodně nemusí stydět za svůj výkon . Zápas se bohužel rozhodl už v první půli , kdy se hosté dostali už do tříbrankového vedení . Kluci ale ve druhé půli ukázali , že rozhodně nejsou na čele soutěže omylem a chybělo jen malinko , aby jsme mohli hrát o bodíky až do konce zápasu . 
 
 
 

 

DOROST U16

 

MOTORLET  -  SK PETŘÍN   1  :  0 

Branky :  

 

Bez vstřeleného gólu to prostě většinou na body nevyjde . Kluci sice měli dost problému se složením sestavy a inkasovaná jedna branka zase není nic nepřekonatelného , ale bohužel nám to tam nepadlo z ničeho . 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI  U15

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN   1 : 1 (3:1 na PK) 

Branka  : Kobes

 

Bodík z venku je prostě dobrý !!! Každopádně kdyby jsme zvládli penaltový rozstřel , tak by to bylo podstatně radostnější , ale i tak je to prostě dobrá zpráva !!!

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN     0  :  5

Branky  : Kobes 3 , Křemenák , Hrdina

 

Čtrnáctka se nám pomalu dere na špici divizní tabulky a to je skvělá zpráva . Každopádně kluci předvedli v Praze parádní fotbal a naprosto zaslouženě si odvážejí vysokou výhru

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

TEMPO  -  SK PETŘÍN     5  :  4

Branky :  

 

Těch zápasů , které v této kategorii skončí o jednu branku zase není tolik , takže to prostě zamrzí . Kluci si rozhodně zasloužili alespoň jeden bodíček , ale nemají nic . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

TEMPO  -  SK PETŘÍN    5  :  4

Branky :  

 

Bohužel stejně dopadla i naše U  12 !!! Trenéři se museli obejít bez celé řady stabilních opor , ale ti co je nahradili zahráli velmi dobře . Nakonec i jim však chybělo opravdu malinko 

 

jahoda-2018.jpg

 "BANÁN"  ŠEL AŽ NA KREV

Brankář našeho mužského "A" týmu - Honza Příhoda , zvaný "BANÁN" , šel v  zápase se Zručí opravdu "na krev" . Po jednom ze vzdušných soubojů , ve které se rozhodl jít hlavou proti kopačce hostujícího útočníka , mu na hlavě zůstaly hned tři díry , které museli spravit až štychy v nemocnici . Každopádně mu přejem brzké uzdravení !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář