Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 3. - 4.6. 2023

U14  -  MISTREM DIVIZE

2009-mistri-2023-a.jpg

STARŠÍ ŽÁCI U14 JSOU MISTŘI  ŽÁKOVSKÉ DIVIZE !!!

 

 

 U14 je MISTR

 

 

a další skvělé

výsledky k tomu

 

 

 

 

MUŽI

edie--m-lazne-2023.jpg

 

   SK PETŘÍN "A"  -  HOŘOVICE     1  :  1

Branky:  Demeter

Sestava :  Suchý  -  Voves (75´Šulc ), Kohout, ´Treml , Klich  - Bednář ( 80´Štefl ) , Heller ( 65´Flachs ) , Zajíček ( 65´Tětek )  - Demeter  , Šimáně   , Vodrážka Jan ( 65´ Tříska )

Edelman , Vanc

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/12fe77bb-1a87-4724-822e-e6eb2e609e36

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230603-b7cd4078-7898-4dc4-85a7-c9c82b90eeb2-8d4388e4/

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži sahají po stupních vítězů v divizi a k tomu potřebovali vyhrát, což se jim sice nepodařilo, ale vzhledem k ostatním výsledkům tento sen stále žije. Kdo se přišel v sobotu dopoledne na Petřín podívat, tak minimálně v první půli viděl docela dobrý fotbal, obě branky a dalších několik tutovek, převážně před bránou Hořovic. Kdo vydržel i na druhou půli, viděl tak nějak naší sílící převahu, ale šancí už poskrovnu. Takže potřebujem i v posledním kole bodovat a bude to ok.  

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Po zápase panovalo velké zklamání, ale ostatní výsledky nás tak trochu podržely, takže to máme pořád ve své moci. My jsme hlavně v první půli hráli vcelku dobře, hned v úvodu jsme dali regulérního góla, který nám bohužel nebyl díky domnělému ofsidu uznán a kdyby tomu tak nebylo, tak by se nám hrálo asi lépe. Museli jsme pak dotahovat a to nikdy není úplně optimální. Každopádně jsme si v první půli vypracovali možná 5 fakt tutovek a jelikož jsme je nedali bereme jen bod . Ve druhé půli jsme sice možná měli daleko větší herní převahu , ale šancí už jsme tolik neměli. Vzhledem k velkým absencím jsme museli vytáhnout do základu Honzu Tremla z naší U19 a po dlouhatánské době se do základu dostal i Dominik Voves a oba musím pochválit , zvládli to skvěle. 

 

lisy-m-lazne-2023.jpg

 

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  CHOTÍKOV     6  :  0

Branky:  Štefl 3 , Kotěšovec 2  , Škarda

Sestava :  Edelman  -  Havelka , Šulc , Trojovský , Vanc ( 75´Veselý ) -  Tětek ( 46´Flachs ), Rada ( 46´Maxa  ) , Štefl (60´Václavík )  -  Kotěšovec , Škarda , Tříska (60´Brož )

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/36f8b06e-ecbc-4ac7-81df-1774ee956130

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230602-petrin-b-chotikov-60-c3181238/

 

Už před samotným výkopem páteční předehrávky se děly na Petříně zajímavé věci.  Hlavní meteorolog Chotíkova zřejmě tušil příchod nějakého lokálního mraku, či dokonce bouřky a ani snímky ze satelitu, že nejbližší mrak se nachází v oblasti severního Norska ho nedonutili změnit rozhodnutí, že opravdu nechtějí ničit naší přírodní trávu a zápas proto raději odehrajeme na umělce. Tohle parádní gesto ale nepochopili naši hráči a na hřišti to vypadalo jako při nácviku útočných akcí. Pokaždé když jsme zakončili, či dali branku, jsme si zase hned vzali balon zpět do své moci a opět jsme šli do útoku. Konečný tenisový kanár je obrovským úspěchem hostí, protože nebýt fantastického výkonu hostujícího brankáře Bejdáka, mohlo to být na dva , možná i na tři sety . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky

Čekali jsme odpor -  ten nepřišel a je otázkou zda to bylo naší skvělou hrou,  tragickým výkonem hostů, či souhrou obou aspektů. Každopádně rozdíl ve výkonech obou týmů byl šílený a trochu mi mrzí, že to neskončilo aspoň o deset, protože nebýt Bejdáka v jejich bráně, tak to tak dopadlo a kluci by si to za celý půlrok určitě zasloužili. 

 

 

 

DOROSTY

 

 LIBEREC   -   SK PETŘÍN U19     4  :  1 

SK PETŘÍN U19  -  TEMPO        5  :  3  

Branky:   Flachs  -  Mikleš 2 , Kolářík 2 , Hofman

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b457bc1d-40cf-4025-9f8c-4d7388623cbd

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5df07143-20fc-4026-b8ba-d4b38686b34f

 

Video ze zápasu : 

 

Devatenáctka ve středu na hlavním stadionu v Liberci dlouho sahala po skvělém výsledku, ale závěrečných 10 minut to celé zhatilo a z výhry, která byla na dosah a z remízy, která byla ještě blíž, nebylo nic.

V nedli to pak kluci chtěli završit domácí výhrou a když to ve 20 minutě bylo 2 : 0 zdálo se, že to bude paráda. Jenže za chvíli to bylo 2 : 3 a do parády daleko. Kluci ale ukázali proč jsou v tabulce tak kde jsou a konečná výhra 5 : 3 nás všechny moc těší . 

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

 

 

 

2006-----2023--2-a.jpg

"Vítězné" foto po zápase naší U17 v Liberci

 

LIBEREC  -  SK PETŘÍN U17     1  :  2

SK PETŘÍN U17  -  TEMPO       0  :  0 

Branky:  Brandner , Spiegel  -   nikdo

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/09851e19-2391-4cab-a3c0-0cf170a43f37

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2dc19dd9-65fb-4c63-b140-adbb9078ffe3

 

Video ze zápasu : 

 

 

Sedmnáctka  zažila ve středu velký den !!! vyhrát v Liberci a ještě k tomu na hlavním stadionu se opravdu jen tak někomu nepoštěstí

 

vesely-jakub-2023-a.jpg

Trenér naší U17 Jakub Veselý  je evidentně stvořen pro velké arény 

 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Ve středu jsme odehráli fantastický zápas v Liberci na hlavním stadionu místního Slovanu. Pro všechny to byl skvělý zážitek. Pro mě byl ale největší zážitek to, co kluci předvedli na hřišti. Hrál se parádní fotbal z obou stran, ale troufnu si tvrdit že kromě závěrečného tlaku domácích jsme byli lepším týmem. Po celý zápas jsme se snažili hrát kombinačně a aktivně napadat a konečně jsme prolomili i tu střeleckou smůlu a bylo z toho zasloužené vítězství. Všichni do jednoho podali fantastický výkon, ale jedno jméno vyzdvihnout musím a to je David Jankovič v brance! Největší radost mi ale udělala ta týmovost jak na hřišti, tak po zápase v šatně.

V neděli nás čekalo doma Tempo a zápas to byl nesmírně těžký. Tempo na jaře má výborné výsledky a dneska ukazovalo proč. Proti nám stál výborně kondičně, silově ale hlavně fotbalově skvělý tým. Kluci první půli nehráli vůbec špatně, ale chyběla tam ta bojovnost a nasazení jako v Liberci. Do druhé půle jsme vstoupili skvěle a soupeře do ničeho nepouštěli. Bohužel v závěru už se projevil náročný program v posledních dnech a týdnech a nebyli jsme schopni si vytvořit nějaký tlak. Spíše jsme spoléhali na rychlé protiútoky. Nakonec ani jeden tým branku nedal a myslím si že nakonec zasloužená remíza. Na závěr bych chtěl říct, že co se týče fotbalové stránky jsem rád za každého takového soupeře jako je Tempo. 
 

 

 

 ARITMA  -  SK PETŘÍN U18     3  :  7  

Branky:  Kunesch 2 , Hájek 2  , Lank , Kyklhorn , Rampa

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beb88dde-7dc1-4632-8008-99d1cacba11b

 

Trenérský majstrštyk předvedl na Aritmě trenér Javůrek . Každý ze čtyř dorosteneckých výběrů mu poslal někoho a on z toho uvařil takovejhle GULÁŠ !!! 

 

Komentář trenéra  : 

 

 

 

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN  U16      1  :  4

Branky:   Král  2 , Štěpánek , Růžička

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/09017eb8-8af3-426b-81a8-2241bcb9af57

Video ze zápasu : 

 

 

Na Aritmě to bylo prakticky na jednu bránu. Kluci opět ukázali jak na tom jsou na jaře skvěle a už se těšíme na jejich ligové výkony !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

 Do zápasu jsme šli s tím, že skutečně poprvé za půlroku se musíme poprat s absencemi, které z různých důvodů byli. Poznamenat to mělo hlavně útočnou řadu, protože jsme neměli žádného pro naši hru typického hrotového útočníka. Od úvodu utkání bylo vidět, že technicky a pohybově máme nad soupeřem navrch. Co nám bránilo dát rychlý gól byla ofsajdová linie soupeře, kdy jsme v prvních 20 minutách viděli sedmkrát zvednutý praporek rozhodčího, zda správně nebo ne si vůbec nedovolím hodnotit ze své pozice 40 metrů od situace. Nicméně jsme i tak nadále soupeře převyšovali a gól po úžasném technickém provedení Tomáše Růžičky vstřelil Maty Král. V druhé půli se obraz hry v podstatě nezměnil a tak velmi brzy po centru Blahníka skóroval Maty Král znovu, tentokrát hlavou. Když chvilku po vstupu na hrací plochu dal krásný gól z voleje slabší nohou na přední tyč Maty Štěpánek, bylo hotovo. Podle toho začal hrát i soupeř, který v podstatě polevil s jakýmkoliv odporem a nám se kupila šance za šancí a jednoduše se je nedařilo řešit. Hned několik hráčů stálo tváří v tvář brankáři, ale gól z toho nebyl. Nakonec ani z penaltového puntíku se neprosadil Kuba Blahník, který si pokutový kop vybojoval. Na konečných 4 dal gól Tomáš Růžička, kterému za jeho předchozí skvělou asistenci poděkoval Maty Král. Bohužel v úplném závěru jsme hloupou a zbytečnou chybou darovali soupeři gól a zničili si tak čisté konto po vůbec první střele na branku od soupeře. Zápas celkově nelze hodnotit jinak než jako povedený až možná nad očekávání, vzhledem k absencím v mužstvu. Nyní nás v týdnu čeká zápas úplně poslední a to s Táborskem, která je za námi na čtvrtém místě tabulky. 

 

 

 

Ž Á C I

 

 SK PETŘÍN U15  -  TEMPO    0  :  2

Branky:  

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a1f4f9ed-0183-4ac4-b4f5-9cb71b802e11

 

Patnáctka nedala už podruhé za sebou branku a to se prostě blbě vyhrává . Každopádně souboj s nejlepším týmem soutěže byl velmi zajímavý a naši rozhodně nedali svoji kůži zadarmo .

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Tak konečně. To, co mělo přijít daleko dříve, se stalo nyní a vyšli jsme bodově na prázdno. Z hlediska rozvoje a výkonnosti kluků, to přišlo pozdě a jednoznačně chyběla větší vyváženost výsledků, která by kluky lépe formovala.

Dnešní soupeř, svojí organizací hry a individuální kvalitou, byl příslibem, že půjde o dobré utkání. Od samého začátku, se hrál ofenzivní fotbal, ve vysokém tempu, se šancemi na obou stranách. Když velké šance hostů vychytal Filip Fořt a držel čisté konto a stejně tak z naší strany, kdy ve velkých šancích nedokázali lépe usměrnit míč do brány, jak Pavel Opava, tak David Romaňuk hlavou na zadní tyči, vypadalo to, že gól v první 40´ nepadne. Tak jsme to soupeři trochu usnadnili a po laciné ztrátě na polovině hřiště, rychlém protiútoku a dvakrát dohraném zakončení, se hosté ujali vedení.

Ve druhém poločase, jsme zpřesnili a zrychlili kombinaci a byli více nebezpeční. Vytvářeli jsme si spousty SS, jak rohem, tak z hloubi pole, ale chyběl nám větší důraz v pokutovém území. Ve snaze o vyrovnání, hosté využívali naší otevřené obrany a podnikali rychlé protiútoky. A tak, když nedáš, dostaneš. V poslední minutě utkání, hosté pečetili na konečných 0:2.

 

 

  SK PETŘÍN U14  -  TEMPO    4  :  3

Branky:   Blažek , Kančev , Vukovič , Mastný

 

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/22f5b677-1336-4a7c-89f0-e0d036c8ad65

 

 

Čtrnáctka hrála až v podvečer a všechny dopolední výsledky jim nahrály tak , že jakákoliv výhra by z nich udělala MISTRY ! Jenže ten poslední krok je vždycky strašně těžký , přetěžký a nejinak tomu bylo i v zápase s Tempem. Kluci ale ukázali, že na prvním místě může být jen opravdový tým a i když v zápase dvakrát prohrávali, tak to nakonec urvali. 

 

OBROVSKÁ GRATULACE VŠEM

 

fans-2009-2023--2--a.jpg

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

Již před zápasem jsme věděli, že když vyhrajeme, získáme pomyslný titul v soutěži, ale také jsme věděli, že kluci z Tempa nejsou žádní nazdárkové a bude to velká fuška.
Do zápasu kluci vlítli natěšeni a bylo vidět, že chtějí i poslední skalp z TOP pětky v tabulce. Tempo bylo skvěle připravené, silné na míči, sebevědomí ze soupeře přímo stříkalo a prvních 15 minut bylo lepším týmem, skvěle kombinovalo. Naši kluci byli vždy o krůček zpět a ve 13 minutě šlo Tempo do vedení. O pět minut později jsme srovnali z rohu, brankou Blažka. Kluci zpřesnili hru a do kabin se šlo s remízou 1:1.
Druhý poločas jsme začali výborně, dostávali soupeře pod tlak a vytvářeli si nadějné příležitosti a Domča Kančev nás poslal do vedení .Bohužel po 10 minutách, kdy jsme poprvé pustili soupeře do našeho vápna, došlo v souboji ke kontaktu a nařízený pokutový kop Tempo proměnilo.Aby toho nebylo málo, tak za tři minuty jsme špatně obsadili při rohu a rázem bylo otočeno, 3:2 pro Tempaře a s námi to nevypadalo vůbec dobře.Kluci se, ale nevzdali, zapli na plné obrátky, neexistoval pro ně ztracený míč a v 60.minutě opět z rohu, vyrovnal Vukovič a v 70. minutě dorazil střelu Kančeva do sítě Mastný.
Opět jsme si vzali vedení, soupeř se,ale nevzdával a hra se přelévala z jedné strany na druhou.
Kluci už nedovolili soupeři skórovat a výhru kterou si nesmírnou touhou po vítězství a bojovností zasloužili,nakonec uhájili.
Kolo před koncem se jim splnil sen o kterém jsme všichni tiše snili…. Vyhrát celou soutěž
A to se jim povedlo, protože za celé jaro nenašli přemožitele a všechny kvalitní celky z čela na jaře porazili.
Všem 20 klukům patří velký dík za to ,jak celý rok pracovali v tréninku i v zápasech.
 

 

 

 

 SK PETŘÍN U13  -  PŘÍBRAM      3  :  1

Branky :   Hejplík  , Flachs , Vokáč

 

Fakta zápasu 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6e4c70fa-579f-499f-b367-86c41c24ca2d

Video ze zápasu: 

 

Třináctka si v posledním letošním domácím zápase smlsla nad Příbramí a teď jí čeká už jen svátek fotbalu . V pátek se totiž kluci z kategorií mladších žáků rozloučí soubojem na Spartě Praha !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

 SK PETŘÍN U12  -  PŘÍBRAM    8  :  7

Branky :  Schwab 2  , Harrison 2 , Balvín 2  , Kadlec , Velíšek

 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/7fcec26d-7309-4f85-9575-7f8aaccc67a8

U12 vedla po polovině zápasu už 7 : 3 a vůbec to nevypadalo, že by to mělo být nějaké drama. Ale fotbal už je prostě takový! Kluci to ale zvládli a pořád ješt existuje malinkatá naděje, že by mohli vyhrát žákovskou ligu a to by byla teprve BOMBA !!!

Stačí vyhrát v pátek na Spartě a doufat že Viktorka ani Sparta své poslední zápasy prohrajou......

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  -  r.n.  2013

Po úspěšném finálovém turnaji krajského přeboru jsme hned v úterý měli na programu Městský přebor. Bohužel zranění, nemoci a únava zasáhly tvrdě do našeho výkonu a byly z toho tři porážky s Košutkou "B" 3:4, Letnou 3:8 a Vejprnicemi 1:8. Nedá se nic dělat, prostě jsme neměli svůj den.

 

U 9  -  r.n.  2014

 

NEJLEPŠÍ V KRAJI ?

SK PETŘÍN PLZEŇ !!!

2014-tachov.jpg

V sobotu měli kluci z ročníku 2014 na programu finále Krajského přeboru mladších přípravek v Tachově (kterého se zůčastnila i naše U8 - viz. společné foto níže) Kluci se dostali až do finále, kde přestříleli Viktorku Plzeň na penalty a připsali tak další, skvělý úspěch mládeže na Petříně!
Obrovská gratulace trenérům a hlavně klukům na hřišti

 

U 8  -  r.n.   2015

pripravky-2023-tachov.jpg

SPOLEČNÁ DELEGACE NA FINÁLOVÉM TURNAJI MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK 

Titul krajského přeborníka vyhráli kluci narození v roce 2014 a na  pěkném 12. místě v celém Plzeňském kraji byli kluci ročníku 2015

 

1.6. odložené kolo MPMP - Prazdroj
 
Hodnocení trenéra Miloně Kozla : 
 
Pochvala všem klukům, za to jak v tom vedru makali, dva zápasy jasně vyhráli a jeden těsně prohráli o gól. Některé akce a góly byly parádní, někdo překvapil svým prvním gólem, v brance bylo také překvapení a celkově jako tým to byly zasloužené výhry.
 
3.6. závěrečný turnaj KPMP v Tachově
 
Hodnocení trenéra Miloně Kozla : 
 
Měli jsme těžkou základní skupinu, a také jeden z nejmladších týmů, přesto se kluci snažili bojovat a dát každému soupeři gól. Dostali jsme se do čtvrtfinále o 9 až 16 místo, kde jsme porazili Sušici, následně do semifinále o 9 až 12 místo, kde byl těžký soupeř Rokycany A, hodně jsme je potrápili, velká bojovnost a pěkné akce, škoda neproměněných šancí a smolný dva góly v závěru, mohlo to být velké překvapení. Nakonec finále o 11 až 12 místo se Stodem, kde byl znát smutek z předchozí prohry a rychlé góly na začátku i přes bojovnost kluků nestačilo na obrat v zápase. Přesto to byla cenná zkušenost a kluci se mezi staršími fotbalisty neztratili.
 
8. kolo MPMP
 
Hodnocení trenéra Patrika Klicha : 
 
Kluky musím ohromně pochválit, všechny tři zápasy odmakali na 110% i v tom náročném počasí, které zrovna nebylo pro hraní fotbalu nejpříjemnější. Obrovskou pochvalu si zaslouží za vstup do prvního zápasu. Narozdíl od mnoha jiných utkání jsme šli do zápasu hned od první minuty s touhou jasně vyhrát a to se nám i podařilo. Další soupeři byli pro nás náročnější. Bohužel v tomto věku je znát, když proti vám nastoupí o hlavu nebo dvě větší soupeř, ale i tak chci moc kluky pochválit, protože se toho ani na okamžik nezalekli a nenechávali jim v soubojích ani centimetr. Jediná škoda je, že nás stále trápí koncovka… kdybychom místo trefování tyček, břeven a rukavic gólmana dokázali alespoň z poloviny dát gól, byly by výsledky daleko zajímavější.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář