Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 12.TÝDEN

VÝSLEDKY 21. a 22.3. 2015

 

2000---domazlice--2015.jpg

PARÁDNÍ  PŘEDSTAVENÍ PŘEDVEDLI NAŠI STARŠÍ ŽÁCI !!! Opravdu vyjímečný zápas byl v neděli k vidění na našem stadionu . Naše U15 tam přivítala jednoznačného lídra tabulky z Domažlic a uštědřila mu první porážku v soutěži .

 

TAK TAKHLE

BY TO  ŠLO

(   fotbalové zprávy z 12. týdne - sobota a neděle 21.3. - 22.3.   )  

 Tak takhle kdyby to vypadalo každý týden , tak jsme do pěti let v evropské špičce :-) !!! Áčko konečně zabralo za tři body a stačilo mu k tomu sedm branek . Béčko sice jen remizovalo s posledním Chrástem , ale všechno napravili naše mladé pušky . Starší dorost urval  bod v derby zápase se Sportovní školou a jejich mladší kolegové si doma nechali body všechny . Největší bombou víkendu byla ale výhra naší U15 , která připravila až v 18.kole o neporazitelnost celek Domažlic .

 

 

MUŽI "A"

 

HORNÍ BŘÍZA  -  SK ZČE  4   :   7 

Branky :     Meszároš 2 , Papáček 2 , Lisý , Bednář , Peterka

 

Sestava :                                  Příhoda

Hejnal    Macht    Zoubek     Vít

Vohrna    Meszároš    Papáček     Bednář

Lisý    Chocholatý

Stř. :   55´Škarda  ,  65´Šebek  , 79´Peterka

 

Áčko už mělo takzvaně nůž na krku , ale poradilo si s tím skvěle . Domácí nás zřejmě v dobré víře vzali pro jistotu na umělku , ale to nám naprosto vyhovovalo . Kvalita v útočné fázi byla totiž jednoznačně na naší straně a k tomu nám rovný terén opravdu vyhovoval .  Do utkání jsme vstoupili excelentně a za pět minut jsme už vedli dvoubrankovým rozdílem , když se dvakrát velmi podobně prosadil Meszároš . Pak sice domácí hru srovnali a čekalo se kam padne třetí gól zápasu , který by zřejmě definitivně určil směr zápasu . Domácí sice měli jednu větší šanci , ale platilo známé nedáš dostaneš a Papáček nás z trestného kopu poslal do trháku na 0 : 3 . Po přestávce se hned  trefil Lisý a zdálo se že se nemůže nic stát . Domácí sice po hodině hry snížili na 1 : 4 , ale další dvě branky do jejich sítě už smrděly pořádným debaklem . V tu chvíli jsme si vybrali hluchou desetiminutovku a najednou to bylo už jen 4 : 6 . Definitivní tečku za zápasem a zároveň konečné sražení domácího snažení o vyrovnání se postaral Peterka , který na třikrát dopravil do sítě parádní přihrávku střídajícího Šebka . Takže tři body a sedm branek se prostě počítá a teď to chce potvrdit to doma !

 

 

MUŽI "B"

SK ZČE  -  CHRÁST    1   :  1 ( 4:5 na PK)

Branka : Brácha

Rezerva měla sice územní převahu , ale na víc jak na jeden bod to prostě nestačilo . Chrástečtí ukázali , že na nás prostě zahrát umí . .

 

STARŠÍ DOROST

SK ZČE - SŠ PLZEŇ   0  :  0  ( 4:5 na PK)

Starší dorost měl na úvod velmi těžkého soka a těch co věřilo v bodový příděl nebylo zrovna moc . Jenže kluci ukázali , že fotbal hrát umí a favorita nejenže zaskočili , ale nakonec ho i obrali o dva body. Škoda jen prohraného penaltového rozstřelu . Takže na úvod jara pořádná pozvánka na další boje o titul !!!

 

MLADŠÍ DOROST

SK ZČE  -  SŠ PLZEŇ   3  :  2

Branky : Gavrylovsky , Šimáně , Ječmen

Mladší dorost  měl po celý první poločas navrch , ale gólově se neprosadil . A jak už to ve fotbale bývá , šli hosté nedlouho po přestávce do vedení . To však byl zřejmě hlavní spouštěč našeho gólostroje , protože za 8 minut už to bylo 3 : 1 pro nás a přes branku v poslední minutě zápasu to bylo i za tři body . Rozhodně naprosto zasloužené tři body .

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

SK ZČE - DOMAŽLICE    2  :  1 

Branky : Vodrážka 2x

Straší žáci přivítali na svém trávníku dosud neporažené Domažlice , které nejvyšší krajské soutěži zcela jasně dominují a předvedli parádní představení . Nutno podotknouti , že se o to postarali velkou měrou i hosté . V zápase ve kterém padli dvě červené karty , kopali se dvě penalty a kde bylo k vidění další spousty šancí se nakonec radovali naši borci . Takže velká gratulace !!!

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

 Nulajedničky měli volno  

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

Mladší žáci  ročníku 2002 měli volný víkend

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

2003 měli volno

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

KOŠUTKA  -  SK ZČE  2  :  6

Kluci  v pevním jarním kole nezaváhali  a z Košutky si vezou všechny tři body .

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

RAPID  -  SK ZČE  4  :  1

Nulapětky si po výhře nad Přešticema připsali do tabulky i porážku , když nestačili na domácí Rapid.  

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

Nulašestky  měli volno

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

"07"  měli volno 

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

Kluci měli o víkendu volno

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

vodr---penalta-domazlice-2015.jpg

DOMAŽLICE ODJELI POPRVÉ S PRÁZDNOU ! Honza Vodrážka zanedlouho promění pokutový kop , který byl odpískán po faulu na pronikajícího Lukáše Kramera a srovnává skóre na 1 : 1 . Ve druhé půli přidal týž hráč , po přihrávce Matěje Maura , svojí  druhou trefu a naše U15 mohla slavit tři body . Pro hostující tým to byla úplně první porážka v celé sezóně !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář