Jdi na obsah Jdi na menu
 


VELIKONOČNÍ VÝSLEDKOVÝ SERVIS

PETŘÍNSKÁ POMLÁZKA

 

PARÁDNÍ

 

PETŘÍNSKÉ

 

VELIKONOCE

 

Opravdu parádní velikonoční svátky , zažil náš fotbalový klub . Áčko si v pohodě vzalo všechny tři body od béčka Rokycan . Dorostenci vyhráli všechny svoje zápasy , včetně toho , který odehráli místo B mužů v Dlouhé Vsi a žáci posbírali za prodloužený víkend 10 ligových bodů !!!

Prostě super pomlázka !!!

sulc.jpg

Honza Šulc je zpátky !!!

Po necelých 8 měsicích se na zelené trávníky vrátil Honza Šulc . paradoxně v odvetě zápasu s rezervou Rokycan , kde si vloni ,na sklonku léta , nechtěně na chvíli přerušil svojí fotbalovou kariéru . Teď je Hoinza zpátky a my mu všichni přejeme hodně zdraví .

 

 

 ​MUŽI "A"   

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY"B"     6  :  0 

 

Branky :  Hartl 2 , Zoubek 2 , Bendl , Vohrna

 

Sestava :                              Pfleger ( 46´Hrabačka )

Škarda (46´Chocholatý )   Zoubek  Levý ( 46´Bednář )  Motl

Šmídl  Lisý  (  46´Šulc )   Papáček   ( 46´Světlík )   Hartl

Vohrna    Bendl 

 

 

Kdo se zdržel a přišel o 10 minut déle , tak asi nevěřícně kroutil hlavou   ..... Tak takhle jsem začínal svůj report minule , ze zápasu v Přešticích . Takže dnes to tam klidně mohu nechat . Pouze  bych to doplnil slovy :  ......   a mohl jít klidně zase domů !!!

V 10 minutě totiž svítilo na tabuli skóre 4 : 0 a vypadalo to , že celý zápas skončí opravdovou fraškou , nehodnou krajského přeboru . Bohudík se , i díky naší  pohodlnosti , vše tak nějak uklidnilo a skoro 100 přítomných diváků se mohlo podívat na víkendový trénink dvou týmů krajského přeboru . Víc k vidění bohužel nebylo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Když jsme dali v 10. minutě na 4 : 0 , tak mě bylo těch rokycanských kluků fakt líto a nakonec jsem rád že to neskončilo nějakým děsivým debaklem . Každopádně to se zápasem krajského přeboru mužů nemělo společného vůbec nic !!!

 

Fotografie ze zápasu : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Rokycany_Muzi_A/

 

 

MUŽI"B" 

DLOUHÁ VES  -  SK PETŘÍN    1  :  5 

Branky :

 Šimáně , Gavrylovskyy , Krystl , Mašek , Huml

​Do Dlouhé Vsi vyrazila v nedělí kompletní  U19  a před nástupem do zápasu to dělalo domácím vcelku radost . V samotném utkání už to taková sranda pro domácí nebyla . V úvodu nás sice hned dvakrát podržel famózním zákrokem brankář Matěj Hubka , ale pak už jsme začali hrát fotbal a domácí nestíhali a nestíhali a nestíhali - až to bylo 0 : 5 . Po dvou nemastných výkonech se kluci vrátili do světa pohledného fotbalu a odměnou jim byla odezva místních fanoušků , kteří několik našich akcí odměnili jak souhlasným pobrukování , tak občas i nesmělým potleskem .  A to se jen tak nevidí !!!

 

DOROST U19    

SK PETŘÍN  -  SENCO   4  :  0

Branky : Gavrylovskyy 2 , Brudna , Trojovský

​Po necelý dvou minutách hry napřáhla na hranici šestnáctky Ála Brudna a bylo to 1 : 0 , což nám samozřejmě obrovsky pomohlo . Nakonec jsme sice zápas tak nějak v pohodě dotáhli do vítězného konce , ale naše hra se momentálně nachází ve fázi hledání .

 

DOROST U17 

SK PETŘÍN  -  SENCO    2  :  1

Branka : Bártička , Žižka

​Senco mělo jedinou možnost jak zdramatizovat souboj o titul krajského přeborníka a tou byla výhra na našem hřišti . Sic se snažili co to šlo , ale nakonec si na naše kluky nepřišli a všechny tři body zůstaly doma . Cesta za titulem je teď ještě rovnější a kratší !!!

 

DOROST U16 

STŘÍŽOVICE  -  SK PETŘÍN  1  :  11

Branky :  Ledvina 2 , Maur 2 , Vrána 2 , Tětek  , Salvét , Hayer , 2 vlastní

​Střížovice si zaslouží obrovské uznání za to , že v takovéhle vesničce dokáží vůbec složit dorostenecký tým , což je momentálně problém i v desetitisícových městech . Každopádně kvalita je tam kde je a na naše kluky to prostě nestačí . Naši borci si relativně výborně popasovali s nepříjemných počasím i terénem a výsledkem bylo spousty velmi hezkých branek . 

 

 

ŽÁCI U15   

SK PETŘÍN   -  K. VARY   0  :  6

Branky : 

Nuladvojky snad poprvé v sezóně nastoupili v relativně kompletním složením a čekalo se , že by to mohlo vyjít . Hned v úvodu se kluci dostali dvou jasných tutovek , leč jsme neproměnili ani jednu . V tu chvíli to vypadalo , že to tak nevadí a že přijdou další a další , ale všechno bylo jinak . Hosté trestali každý útok gólem a během 20-ti minut bylo hotovo . Ve druhé půli už jsme měli lehce navrch , ale góla dali zase jen hosté . 

 

ŽÁCI U14   

SK PETŘÍN -  K.VARY   5  :  2

Branky :  Majer 2 , Tříska , Preisler , Rada

Nulatrojky nepředvedli nic zásadně jiného , než v ostatních zápasech . Kluci zase hráli v poli velmi dobře kombinačně , ale rozdíl byl v práci v soupeřově pokutovém území . Jakmile jsme se tam dostali , tak jsme byli setsakra nebezpeční a hlavně produktivní !!! Pět branek v síti soupeře není jednoduché , ale je to perfektní !!!

 

ŽÁCI  U 13

 SK PETŘÍN -  TÁBORSKO  3  :  3

SK PETŘÍN  -  BOHEMIANS   4  :  1

Branky :  Slavotínek 2 , Mareš    -   Slavotínek 2 , Krystl , Hájek

Kluci si do tabulky připsali za velikonoce čtyři bodíky a nutno podotknouti , že naprosto zaslouženě . Ve čtvrtek to sice dlouho na bodový zisk nevypadalo , soupeř hned od úvodu vedl 0 : 2 a ještě k tomu hrál velmi dobře ! Naši se ale v poslední třetině nadechli k obratu a rázem to bylo 3 : 2 . Táborsko nakonec srovnalo , ale bod je minimálně spravedlivý . V sobotu s klokanama z Bohemky to bylo hodně o bojovnosti a nasazení . Kluci se pstuponě dostali do vedení 4 : 0 , ele Bohemians nebyli rozhodně horším týmem . Tři body nám zůstaly doma díky naší střelecké produktivitě a následné obrovské bojovnosti . 

 

ŽÁCI U 12

SK PETŘÍN   -  TÁBORSKO   3  :  2

SK PETŘÍN  -  BOHEMIANS   2  :  4

Branky :   Kolářík  2  ,  Hrdlička   -   Pleticha , Hofman

Dvanáctka si nakonec za velikonoce vyhrála tři bodíky a nechybělo moc , aby jich bylo víc . Ve čtvrtek měli kluci zápas tak nějak pod kontrolou po celou dobu , byť hosté dlouho vedli . Nakonec se ale prosadila naše útočná kombinační hra bylo z toho vítězství . V sobotu to byl úplně jiný zápas , ve kterém bylo k vidění několik desítek tutových šancí na obou stranách . Nakonec to byla Bohemka , která toho "zazdila" méně a asi po zásluze veze domů všechny tři body .  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář