Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK ZČE - ZBYTEK SVĚTA 10 : 0

REPORTÁŽ Z POSLEDNÍHO ZÁPASU SK ZČE V ROCE 2013

SK ZČE - ZBYTEK SVĚTA    10  :  0

K poslednímu letošnímu zápasu nenastoupil náš klub v domácí aréně , ale  na neutrálním hřišti kulturního domu v Šeříkově ulici . Přes tento handicap diktoval náš klub od úvodního hvizdu pekelné tempo a když už  někteří naši jedinci prostě nestíhali , byli okamžitě vystřídáni a nahrazeni čerstvými posilami . Nutno podotknouti , že těch tahounů , kteří šlapali na plyn od první do poslední minuty , bylo něúrekom !!!  Bylo prostě vidět , že jsme fakt dobře potrénovali !!!

O přestávce jsme se velmi dobře posilnili , byť je silně  prapodivné , že řízky , tlačenka a uzené byli sežrány o parník dříve než-li banány a mandarinky. Přesto jsme i ve druhé půli nenechali nic náhodě .

Jak už to ve druhých poločasech bývá i v tomhle utkání se začal lámat chléb až v druhém dějství  . Spoustě "bojovníkům" začali neuvěřitelně rychle docházet síly , braly je křeče, menší indispozice stíhali ty větší  a byli tam i jedinci , kteří si sáhli na opravdové dno ! V těchto chvílích se parádně ukázalo , že jsme opravdu tým !!! V závěrečných velmi  krušných minutách jsme nepolevili ani o píď a šli jsme si jasně za poslední letošní výhrou !!!

Naprosto výstižné bylo i naše postavení se k v výroku hlavního rozhodčího, který přesto že hra po celý zápas měla opravdu spád , nastavil neuvěřitelné 3 hodiny !!! I v této fázi utkání jsme jasně dominovali .

Takže co říci závěrem ? Napadají mě jen a jen slova chvály, tož  všem co jste do tohohle zápasu nastoupili , posílám obrovské

DĚKUJI

                                                              Vodr

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Danielrib - полезная информация для детей

информация о компаниях летище софия полетна информация https://opjgrotip.com полетна информация летище софия

Petr - PERFECT

Přesto , že jsem byl jeden z těch kterým rychle docházeli síly , tak musím všem organizátorům vřele poděkovat za super zábavu !

Jandák - Výborná párty :-)

Nějak pořád nemůžu uvěřit, jak neuvěřitelně rychle uteklo těch osm hodin, když jinde a jindy se osmihodinová šichta doslova vleče!...zřejmě slušnej oddíl :-)

Pavel M. - SUPER

Bylo to super (až na tu sobotu...... :-) )
Všem kteří to organizovali patří velké DÍK