Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLANEO CUP + KPMP

DVA TURNAJE V TÝDNU

U 8

 

Kluky z U8 čekalo první měření sil v rámci krajského přeboru, včetně petřínského derby s kluky ročníku 2014. Sobotní „anglické počasí“ přineslo skvělé boje a velké množství gólů.

SKPP U8 vs. …

SK Petřín Plzeň U9 1:13

Branka: Weber

 

TJ Baník Stříbro 7:5

Branky: Mašek 3x, Levý, Jára 2x, Pospěch

 

TJ Přeštice 5:7

Branky: Kasten 3x, Jára 2x

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Další obrovská zkušenost, kterou kluci určitě zúročí ve zbytku sezony i dalších letech. Derby s petřínskými parťáky r. 2014 za neustálého silného deště ukázalo jaký může být faktický rozdíl toho jednoho roku v této kategorii. Kluci na nás vlétli a nedarovali nám vůbec nic zadarmo, ale to přesně chceme – konfrontaci s kvalitními a těžkými soupeři. Chtěl bych tímto i kluky z U9 pochválit, hráli opravdu dobře. Alespoň jsme viděli, kam se chceme během té letošní sezony posunout. Svým klukům chci poděkovat, že makali celý zápas a i za nepříznivého stavu se stále chtěli svým starším kolegům alespoň trochu vyrovnat. Se Stříbrem to byl vyrovnaný zápas, který jsme nakonec zlomili na svoji stranu týmovým výkonem a střeleckou „formou“ Adama Maška. S Přešticemi jsme naopak vyrovnaný zápas ke konci ztratili, ale nic to nemění na tom, že musím kluky pochválit za to, jakým způsobem se na hřišti prezentovali. U některých je samozřejmě ten rozdíl výraznější, ale poctivým tréninkem doženeme i tohle. Škoda, že spoustu gólů soupeři darujeme naším přispěním, ale i tyhle zkušenosti jsou k nezaplacení – i tímhle se kluci učí a formují. Za celý turnaj bych ještě o kousek výše vyzdvihl výkony Adama Maška, Kuby Járy, Adama Webera a Davida Kastena, který nás aktuálně opouští na zkušenou do FCVP. Přejeme mu za celou petřínskou rodinu 2015 hodně fotbalových úspěchů.

 

 

Naše U8 má tento týden nabitý program a po pondělním výborném výkonu v rámci městského přeboru měli v úterý před sebou kluci další výzvu, Pohár mládeže FAČR – PLANEO CUP. I s několika změnami v sestavě obstáli opět na výbornou!

SKPP U8…

vs. Kohouti Rokycany 2:3

branky: Jára, Weber

 

vs. TJ Domažlice 12:0

branky: Jára, Levý, Mašek, Polanka 2x, Pospěch 2x, Rybář 3x, Weber 2x

 

vs. TJ Klatovy 11:2

branky: Mašek 5x, Minarčic, Levý, Rybář, Weber, Bergman 2x

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Tento týden máme opravdu napilno, ale kluci zatím zvládají, i s drobnými změnami v sestavě, fantasticky! Po včerejší konfrontaci v rámci městského přeboru nás čekala výzva v podobě Poháru mládeže FAČR - PLANEO CUP. Bohužel se z různých důvodů turnaj zredukoval z původních 6 až na 4 týmy. Kluci začali zápasem s Rokycany, které již znali z předchozího působení v přeboru předpřípravek. Zápas přinesl přesně to, co jsem očekával – silného a bojovného soupeře, se kterým jsme dlouho zaslouženě drželi vyrovnaný stav. Rozhodující branka přišla chvíli před koncem a v konečném účtování nás naštěstí nemusela mrzet. Další dva zápasy kluci totiž naprosto ovládli a zaslouženě brali stříbrný pohár a postup do dalšího kola! Klukům moc gratuluji k postupu a děkuji jim za skvělé výkony. Za dva dny jsme v šesti zápasech nasázeli celkem 50 branek!!! A jak všichni víme, góly jsou kořením fotbalu Já si teď jen přeji, ať to klukům vydrží a máme z toho i nadále všichni (kluci, rodiče i trenéři) stejnou radost jako doposud.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář