Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP A - KATOVICE 4 : 2 , SKPP B - KOŠUTKA 5 : 1

ÁČKO VYHRÁLO I V OSLABENÍ

 

 

mudra-honza-2023.jpg

Honza MUDRA se už taky konečně trefil :-)  .

  Opora našich zadních řad si musela na první petřínský gól počkat až do 9. kola , kdy se velkou měrou zasloužil o konečnou výhru nad Katovicema 4 : 2 . To, jak "vymáchal" před svojí trefou katovického obránce , stojí za vyhledání ze zápasového videa . 

 

 

MUŽI

bedy-1-2023.jpg

Petr Bednář byl jedním ze 4 střelců víkendového utkání s Katovicemi

 

    SK PETŘÍN  -  KATOVICE    4  :  2

Branky :   Mudra , Bednář , Demeter , Vanc

Sestava  :   Suchý  -  Klich  ,  Kohout (77´Vinkler )  , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   ,  Maxa  ( 72´ Treml )  -  , Vodrážka Jan (46´ Vanc) , Demeter ( 84´Flachs )

Vytisk , Rada

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/657fc7c7-7a38-4e17-ae48-15f9232ef7ad

 

Muži byli dvakrát na ručník , ale dvakrát to zvládli na jedničku . Prvních 20 minut to vůbec nevypadalo na nějaké větší drama . Začali jsme dobře , měli více méně stálou převahu a ještě k tomu jsme dali už po 10 minutách branku, kdy se parádně trefil Honza Mudra . první problém nastal až ve 25 minutě . To se na naší bránu sám hrnul od poloviny hostující útočník a Michal Provod se o něj minimálně otřel a byl za to náležitě potrestán  -  červená karta . Pak to bylo zase delší dobu super !!! skvěle jsme bránili a když jsme po penaltě Petra Bednáře a hlavičce Aleše Demetera šli čtvrt hodiny před koncem do vedení 3 : 0 opět nikoho ani nenapadlo, že by se mohlo něco stát . Jenže přišla hostující "šmudla" a vzápětí penalta a bylo to 3 : 2  a pravděpodobnost, že nám to tam spadne i po třetí, nebyla vůbec malá. jenže my jsme zareagovali úplně fantasticky. Hned po rozehrávce se do úniku vydal Honza Treml a Martin Vanc to parádně uklidil  -  4 : 2 a konec . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Dvakrát jsme byli minimálně v krizové situaci a dvakrát jsme se  z toho dostali. A nejlepší na tom celém je to, že to bylo podpořené  vždycky naším výborným výkonem . Takže ted jsme určitě spokojení a tak trochu i namlsaní , protože když sbíráte body po třech, je to kudla rozdíl od toho, když po jednom. Teď je třeba naplno využít tohohle rozpoložení a v sobotu vyhrát zase. Když budeme nohama na zemi, tak věřím, že to dáme !

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230930-d827b69f-983c-4a2c-8852-2c032d97434b-16bef166/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

 

 SK PETŘÍN B  -  KOŠUTKA   5  :  1

Branka :   Flachs , Vodrážka Jan , Hrdina , Trojovský , Tříska

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b700d9de-dd3a-4245-b70f-34c7aaef13e9

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230930-petrin-b-kosutka-51-6758398b/

 

Béčko se mohlo výhrou dostat do úplného čela krajského přeboru a to je vždycky hodně lákavá nabídka . To, že to nakonec vyšlo a ještě k tomu po velmi dobrém výkonu, je prostě super !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:   

Měli jsme docela dost mužských absencí, před víkendem nám z celého kádru chybělo hned 12 hráčů,  a vzhledem k vývoji zápasu áčka jsme ještě nechali nějaké muže odpočívat. takže jsme trochu zariskovali a postavili fakt mladý tým. Ale kluci to zase zvládli na jedničku . Teď nás čeká série nejtěžších možných soupeřů a jsem sám velice zvědavý, jak to kluci zvládnou . Ono když jste první po 9. kole, tak se Vám už nechce být horší . Už v pátek proti Rapidu to bude doufám super zápas . Máme mu totiž co oplácet, protože nikdo nás neporazil tolikrát po sobě jako oni a to je tam ještě polovinu kluků z petřínskou historií :-)

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář