Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP A - DOMAŽLICE B 6 : 1 , SKPP B - RAPID 1 : 0

SKVĚLÝ VÝKON V PÁTEK + SKVĚLÝ VÝSLEDEK V SOBOTU   .... A 6 BODŮ

 

 

MUŽI

demi-domazlice-2023.jpg

Aleš Demeter po vstřelení úvodní branky do sítě Domažlic

 

    SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE "B"     6 : 1

Branky :   Vodrážka Jan , Bednář , Demeter , Rada , Treml , Klich

Sestava  :   Petr  -  Klich ,  Maxa  , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   ,  Flachs ( 65´ Treml )  -  , Vodrážka Jan (75´Rada) , Demeter ( 84´Vanc ) , Šimáně  ( 84´Tětek )

Vytisk , Vinkler

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/d1db5adc-655c-4d2d-a2bd-61702017f043

 

Muži se chtěli udržet na špičce tabulky a k tomu jim mohlo pomoci jediné - vyhrát . A k tomu jsme měli blíž už po pár minutách, kdy parádně vysunul Lukáš Nový Aleše Demetera a ten otevřel skóre zápasu  - 1 : 0.  Bohužel jsme se neradovali dlouho a náš bývalý hráč Vojta Černý dorazil balon za záda bezmocného Ondry Petra v bráně  1 : 1 . Po půl hodině to bylo zase veselejší ! To si na pravé straně vyšlápl do útoku Patrik Klich a jeho centr si hosté srazili do vlastní brány  -  2 : 1 . Asi nejdůležitější branka pro celý vývoj zápasu padla až v nastavení prvního poločasu . Aleš Demeter vyslal do úniku Zdeňka Šimáněho a jeho nezištnou přihrávku před prázdnou kasu uklízí Honza Vodrážka  -  3 : 1 . Hosté sice vehementně reklamují ofsajdovou pozici a je chvilku "rušno" , ale jak už to často bývá rozuzlení dá až videozáznam a ten ukazuje, že akce proběhla naprosto dle pravidel a rozhodčí to posoudil skvěle. Ve druhé půli jsme si náboje nechali až na samotný závěr . Na 4 : 1 zvyšuje Petr Bednář po další skvělé příhře Zdeňka Šimáněho , následně se poprvé v životě trefuje v divizi Adam rada, když nekompromisně uklízí do vinglu přihrávku Aleše Demetera a skóre uzavírá Honza Treml, po parádní přihrávce Kuby Tětka

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Samotný výsledek je určitě lepší než samotná hra, ale takováhle výhra vždycky potěší . Jsem rád, že nám to tam začalo padat a 10 gólů za dva zápasy je určitým přínosem pro další kola . Zase se potvrdilo, jak široký a kvalitní máme kádr a kluci zaslouží velkou pochvalu . Navíc jsme si museli vypůjčit z U19 i brankáře Ondru Petra a zvládl to skvěle  !

 

petr--2023-domazlice.jpg

Brankář Ondra Petr si odbyl mužskou divizní premiéru a na tom, že byla vítězná měl velký podíl !

 

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231007-dd8001c3-ca42-49e8-92cd-b0e01fa66a93-cef74b82/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

vodr---sancis-2023-domazlice.jpg

Útočná dvojice Honza Vodrážka a Zdeněk Šimáně se postarala o třetí trefu do černého  !

 

 

 

 SK PETŘÍN B  -  RAPID     1 : 0

Branka :   Tětek

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/ddd0eac4-48aa-494d-954b-7cf88d1c2726

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231006-petrin-b-rapid-10-9264003e/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://plzensky.denik.cz/fotbal-kraj/ohlasy-z-preboru-slagr-rozhodla-jedina-branka-banik-poprve-v-sezone-zvitezil-202.html

 

 

Béčko se chtělo udržet na čele tabulky a k tomu prostě potřebovalo Rapid porazit, což se vůbec nerodilo lehce , ale nakonec se to podařilo . Vítěznou a jedinou trefu utkání si do deníčku zapsal Kuba Tětek, který z penaltového puntíku potrestal faul na mladého Franka. 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:   

Musím říct, že tomu zápasu chyběly jen góly, protože jinak to bylo na krajský přebor naprosto nadstandartní utkání . K tomu všemu přispělo i celkem dobré hřiště , slušná divácká kulisa a rozsvícené reflektory - prostě za mě skvělá podívaná, ve které jsme byli rozhodně šťastnějším týmem . Rapid ukázal , že je na dobré cestě a že je to krom nás :-) jednoznačně nejlepší tým krajského přeboru . Akorát jim chybí o něco více zkušeností, díky čemuž jsme vlastně ten zápas rozhodli. Né, že bychom měli na hřišti výběr  zkušených, ale měli jsme v bráně Vojtu Suchého a na stoperu Martina Trojovského a když k tomu přičtu už něco odehranou středovou trojici Heller , Tětek , Rada , tak to s tím nadrženým mládím nakonec sedlo . No a když už jsme u toho mládí, tak obrovská chvála musí přijít na dvojici Ondra Kolář , Martin Frank, kteří vlétli do druhé půle naprosto skvěle . 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář