Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - J. HRADEC 4 : 2 , SKPP"B" - H.BŘÍZA 0 : 2

BÉGO OPUSTILO PRVNÍ PŘÍČKU, ÁČKO SE K NÍ ZASE PŘIBLÍŽILO

muzi---dekovacka-2023.jpg

Závěrečná děkovačka si před "PETŘÍN BOYS" muži náramně užili. Společnou snahou totiž porazili velmi nepříjemný Jindřichův Hradec 4 : 2

 

 

 

 

MUŽI

provod-j-hradec-2023.jpg

Velmi důležitý moment celého utkání se udál až v naprosto poslední chvíli prvního poločasu . To se totiž parádně na první tyč trefil Michal Provod a srovnal stav na 1 : 1

 

 

     SK PETŘÍN   -   J. HRADEC   4  :  2

Branky :   Provod 2 , Nový , Treml

Sestava  :   Petr -  Klich  ( 55´Treml ) ,  Kohout , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   ,  Flachs   ( 46´Vanc )   -   Vodrážka Jan (35´ Šimáně ) , Demeter ( 88´ Tětek ) , Provod  ( 88´ Rada )

Vytisk , Maxa

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/7341b3aa-ec70-42be-b956-8a8625014640

 

Muži měli v plánu udržet se na vlně vítězných zápasů, ale že to nebude lehké věděli už dávno dopředu a kdo si to nemyslel, pochopil to během zápasu . Kluci nezačali špatně, ale z úvodního tlaku nám tam nespadlo nic a tak se vedení ujal Hradec, který proměnil pokutový kop . Když už se všichni chystali na poločasovou přestávku vysunul Aleš Demeter Michala Provoda a ten prostřelil hostujícího brankáře - 1 : 1 a šlo se nám do kabin o poznání radostněji . Druhá půle byla dlouho vyrovnaná, pak si vzali slovo dva mladíci ! Martin Vanc krásně uvolnil Honzu Tremla, ten si ještě pohrál s hostující obranou a mohl běžet slavit  -  2 : 1 . za chvíli bylo ještě veseleji . odražený balon po rohovém kopu vrátil před bránu Michal Provod a na zadní tyči byl neomylný Lukáš Nový - 3 : 1 a zdálo se být hotovo !  jenže hosté se nádhernou střelou dostali pár minut před koncem na dostřel jediné branky a bylo to zase drama . To neukončil závěrečný hvizd rozhodčí, ale o pár minutek dříve Michal Provod, který svůj samostatný únik uklidil parádně - 4 : 2 a konec . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Vůbec jsme nezačali zle , ale z toho našeho úvodního tlaku jsme balon do jejich sítě nedostali , hosté se pomalu zvedali a přišel trest v podobě proměněné penalty . Ta nás evidentně rozhodila z rytmu a my jsme nutně potřebovali dát co nejrychleji vyrovnávací branku . To, že se nám to povedlo prakticky v poslední vteřině poločasu bylo ještě příjemnější a zase naopak to nakoplo nás . Druhá půle byla hodně dlouho vyrovnaná , ale pak se jednoznačně ukázala síla našeho kádru . Zatímco soupeři postupně docházeli síly a neměl jak si pomoci , z naší lavičky se postupně do hry zapojovali hráči, kteří to vlastně celé rozhodli . Takže velká pochvala jim, jakožto i ostatním a nejvíc asi Michalovi Provodovi, který se stal naším borcem zápasu . 

Speciální DÍKY patří našim skvělým fanouškům, kteří nás po celý zápas tlačili za výhrou a musím jasně říct, že bez nich by to bylo hrozně těžký !!!

petrin-boys----hradec-2023.jpg

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231021-eaac7d1a-cee2-4716-9d69-3b6a027f2d10-5d48e7e0/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

provod--2023-j-hradec.jpg

Borec na konec  .....a vlastně i na začátek !!! Michal Provod zažil skvělý zápas. Nejprve srovnal na 1 : 1 a pak to celé završil parádní trefou na konečných 4 : 2 . 

 

 

 

 

 

 SK PETŘÍN B  -  H. BŘÍZA   0  :  2

Branka :  

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/78d10f98-c9c5-4f43-b745-c81d9b4394f9

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20231020-b1998770-acff-4c01-afcf-cb961878e614-5d3797a1/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

Béčko rozhodně nechtělo prohrát a určitě nechtělo ani remizovat, ale fotbal už je prostě někdy takový . Hosté nás za celý zápas nepustil do jediné větší šance a bez gólů se prostě vyhrávat nedá . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Kdybych měl soupeře hanit, tak mi určitě napadají tyhle věci  :  držení balonu bída , rozehrávka prakticky žádná, a co se týče samotné hry tak se mi vybaví jen cca 40 nakopnutých balonů na naší polovinu . Suma sumárum to není moc , ale ? Když k tomu naopak přidám jejich skvělé nastavení do celého zápasu, které se samozřejmě stupňovalo tím průběžným výsledkem , naprosto precizně propracovaný systém obrany, který nás za celý zápas nepustil do jediné vážnější šance a jejich skvělou produktivitu, tak mi z toho bohužel vychází to, že Bříza u nás vyhrála naprosto zaslouženě. A to i přes to, že klukům toho úplně moc vytknout nejde, snažili se vyzrát na ten jejich skvělej beton, ale jak už jsem říkal, absolutně bez šance . Spadli jsme sice na stříbrnou pozici, ale pořád můžeme přezimovat na úplném  čele a byť to vůbec nebude lehké ( krom domácího zápasu s Mýtem hrajeme ještě  v Holýšově a s Vejprnicema ) tak bychom o to hodně stáli .

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář