Jdi na obsah Jdi na menu
 


SEDLČANY - SKPP "A" 1 : 2 , SVÉRADICE - SKPP "B" 1 : 7

ŠEST BODŮ Z VENKU

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

bedy-beroun-2022.jpg

 Petr Bednář ( na fotce z domácího zápasu s Berounem ) , musel bohužel v Sedlčanech nuceně střídat už během první půle , takže si naší výhru užil "jen"  z útulné tribunky sedlčanského stadionu 

 

 

SEDLČANY  -  SK PETŘÍN "A"    1 : 2

Branky :  Lisý  2

 

Sestava : Suchý  -  Klich  , Vodrážka Dan  , Kohout  , Provod ( 80´Levý )  -   Lisý  , Zajíček , Bednář  ( 25´Bendl )   -  Štefl  ( 60´Bílik ) , Demeter  ( 60´Kotěšovec ) , Vodrážka Jan ( 45´Voves )

Strejc

35´ ČK  Klich 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/fcbb8242-b944-4129-8428-6ff13953bee3

 

Muže čekal zdánlivě lehký úkol - vyhrát na půdě posledních , sestupujících Sedlčan , což se jim nakonec sice podařilo , ale jednoduché to rozhodně nebylo . 

Kluci začali dobře a úvodní minuty vypadali asi tak jak všichni čekali , jenže pak domácí hru vyrovnali a byť jsme šance na vstřelení úvodní branky měli i my , tak domácí jich měli podstatně víc . 

Po půl hodině hry musel střídat zraněný Petr Bednář a další pohroma na sebe nenechala dlouho čekat . Domácí odvrátili náš rohový kop k půlicí čáře , kde se do kontaktu dostal náš Patrik Klich s domácím útočníkem Haasem - rozhodčí píská faul a vypadá to i na kartičku , ale že to nebude žlutá čekal opravdu málokdo . Do půle jsme to nějak vydrželi. 

Ve druhé půli jsme zaparkovali autobus před naším vápnem , čekali na brejk , nebo na standartku a vyšla nám ta druhá varianta . Dvakrát se ve vzduchu prosadil Venca Lisý , když mu na první trefu poslal balon Dan Vodrážka a na druhou  jeho "švára" Petr Bendl . Domácí sice ještě snížili , ale to už bylo v nastaveném čase a my jsme si už v klidu došli pro všechny tři body . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím říct , že je mi domácích tak trochu líto , protože si rozhodně prohrát nezasloužili a jestli ano , tak snad jen  za jejich absolutní neschopnost dát góla . Každopádně jsme v první půli přečkali několik těžkých chvil a paradoxně nám "pomohlo" to přísné vyloučení Patrika Klicha . Do půle jsme to tak nějak doplácali , pak jsme seskupili řady a ve druhé půli už jsme domácích do ničeho zásadního nepustili a sami dvakrát ze vzduch udeřili . Samozřejmě , že je to zásluha celého týmu ale musím navíc  hodně pochválit střídajícího Dominika Vovse , protože tenhle tah se nám fakt povedl a to hlavně zásluhou jeho výkonu !!!

 

 

FOTKY ze zápasu :

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/

 

 

 

MUŽI "B"

 

krystl-hradek-2022.jpg

Jakub Krystl potvrdil , že po posvícení přichází horší období :-) . V domácím zápase s Hrádkem ( ze kterého je tahle fotka ) si do tabulky kanadského bodování připsal hned 4 body za gólové asistence . Ve Svéradicích jsme dostali do domácí brány balon hned sedmkrát , ale KubaKá si tentokráte nepřipsal ani bod . Tak snad za týden !!! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

SVÉRADICE  -  SK PETŘÍN "B"    1  :  7   

Branky :  Šmíd 2 , Veselý , Skalozubov , Škarda , Hofman , Pleticha

 

Sestava :  Edelaman  - Krystl , Zíma , Veselý ( 76´Pleticha ) , Černický (46´Žemlička ) - Skalozubov (62´Hofman ) , Tětek (76´Hrdina ) , Fikrle - Šmíd (62´Frank ) , Jílek , Škarda

 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e4e51861-f19f-4dea-8884-a02ce7dd673a

 

 

Béčko bylo ve Svéradicích velefavoritem , ale výkon v první půli tomu úplně nenasvědčoval . Brzo jsme se sice dostali do vedení , když se premiérově za muže trefil Michal Šmíd , ale pak přišla celá řada domácí tutovek , které sice chvíli před půlí utnul náš druhý gól , který vstřelil Jakub Veselý , ale domácí se zase hned záhy dostali do kontaktu na 1 : 2 a zdálo se , že o poločasu budou střádat plány na obrat . jenže my jsme hned z rozehrávky stihli dát ještě jednu branku , když se opět trefil Michal Šmíd a společně s podstatně zlepšenou hrou ve druhé půli jsme si v pohodě došli pro další tři body . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy   V první půli jsme si asi mysleli , že si domácí vezmou balon a budou si ho do vlastní brány házet sami , takže naše poločasové vedení o dva góly bylo hodně nezasloužené . Po přestávce už jsme hráli lépe a s vydatnou pomocí střídajících mladíků , jsme si s přehledem došli pro vysokou výhru , kterou si domácí hlavně za výkon v prvním dějství asi nezasloužili

 

vodr-dan-hradek-2022.jpg

Parádní tečkou za vysokým vítězstvím nad Hrádkem , byl přímý volný kop Dana Vodrážky . Ten sice musel napřed projít velkým konkurzem asi šesti hráčů mající zálusk na střelbu z místa z cca 25 metrů , ale postupně se prosazoval dál a dál  . Nakonec mu ve finále  balon přenechal i hrající trenér Jarda Levý , což překvapilo nejednoho diváka :-) . Každopádně to "Bebí" udělal velezkušeně , protože Dan to trefil náramně , přenáramně !!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář