Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A RAPID - SK ZČE 0 : 2

VÝHRA V DERBY + VIDEO Z UTKÁNÍ

ÁČKO BERE

VŠECHNY BODY

 

    Áčko mužů zvládlo derby zápas na Lopatárně , jejich rezerva je v tabulce už na druhém místě ,  dorosty nehrály a starší žáci zvládli svůj zápas ve Stříbře . Ligové týmy mladších žáků neuspěly na hřišti Příbrami , ikdyž mladší U 12 předvedla velmi dobrý výkon . 

 

MUŽI "A"

 

          RAPID  -  SK ZČE    0   :   2

           Branky  :    Lisý  2  

 

 Příhoda

Hejnal    Macht    Zoubek    Vít

Vohrna    Papáček    Šulc       Bednář

Lisý     Šebek

Stř. :  Škarda  ,  Peterka

Áčko  potvrdilo roli favorita a z Lopatárny si veze všechny tři body . Muži začali  zápas se svým  , ne zrovna oblíbeným soupeřem ,  dobře . V úvodních 15-ti minutách si vytvořili několik slibných příležitostí a zdálo se , že to půjde lehce , ale domácí se po zbytek poločasu s naším týmem srovnali a do kabin se šlo za spravedlivého nerozhodného stavu . Kluci začali tlačit na pilu hned po přestávce a to dost . Najednou jedna akce stíhala druhou a úvodní branka na sebe nenechala dlouho čekat . Bednář poslal z levé strany balon do šestnáctky , kde se k němu dostal Šebek , který ho předložil jako na podnose Lisému a bylo to 0 : 1 . Za chviličku se náš nejlepší střelec řítil sám na domácího gólmana a zdálo se , že je hotovo ,  Venca sice  nedal , ale v tu chvíli to zase tak nějak nebolelo . Když ale za několik vteřin neproměnil Petr Bednář penaltu , už to tak příjemné nebylo a mohlo se zdát , že by nás to mohlo mrzet . Kluci ale až do konce zápasu nepolevili , krom dalších tutovek se trefil zase Venca Lisý a hlavně domácí na naší  bránu vystřelit nenechali . Takže výhra naprosto zasloužená a zvlášť ve druhé půli podpořená i velmi kvalitní hrou . 

VIDEO ZE ZÁPASU :

 http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/43046-SKP-Rapid-Sport-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm