Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SVÉRADICE - SK PETŘÍN 0 : 2

VÍTĚZNÁ TEČKA ZA PODZIMEM

 

 

MUŽI "A" 

 

SVÉRADICE  -  SK PETŘÍN     0   :   2

Branky  :  Zoubek  , Motl

 

Sestava :      Pfleger

Chocholatý    Světlík    Zoubek   Motl ( 76´Trojovský )

Bendl (86´Mašek )    Lisý    Papáček ( 80´Fillinger ) 

Vohrna ( 77´Brudna ) Bednář  (86´Vodrážka )   Hartl

Hrabačka

 

Áčku vyrazilo za svým posledním letošním mistrákem do Svéradic  a lehce nevinná poznámka v rozpisu soutěže ( hřiště Svéradice - II. náhradní plocha ) vzbuzovala lehké rozpaky . Ty vzaly však za své  hned po příjezdu do malebné podšumavské vísky , protože tohle čekal asi málokdo . Dle hesla : Dělej všechno pro fotbal , nalajnovali domácí na blízkém poli ( zaplaťpánbůh nezoraném ) čtyři čáry , čímž vytvořili obdélník , ne jejichž kratších stranách stálo něco jako branky . A šlo se na to !!!

​Od první minuty se začala hrát hra lehce podobná fotbalu , ale spíše to bylo : Nakopni a běž . I v tomhle odvětví nám ale domácí jakžtakž stačili tak 20 minut Pak už jsme si začali tykat se všemi krtinci a výmoly a parádní "šatnářem" v poslední vteřině prvního poločasu , jsme se dostali po akci Bednáře a střele Motla do vedení . To nás samozřejmě hodně uklidnilo a ve druhé půli už to bylo jen o tom , jestli nám tam spadne ještě něco . Obrovské tutovky Bednáře a Zoubka ještě do sítě nezapadly , ale přišel trestňák za vápnem a nejlepší střelec našeho týmu v podzimní části - Lukáš Zoubek , opět potvrdil své nesporné střelecké kvality . Pak už jsme ve zdraví přečkali jen fázi utkání , kdy nás domácí chtěli trošičku pokopat a šlo se slavit . Bylo rozhodně co !!!

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Dneska to bylo strašně těžké utkání a za ty tři body jsme opravdu rádi . Chápu , že všichni zainteresovaní chtěli , aby se podzim už dohrál , ale na takovémhle terénu se prostě fotbal hrát nemá !!! Nebaví to nikoho , snad jen trošku nás , když jsme to zvládli . Každopádně musím dneska všechny moc a moc pochválit , protože ukázali , že jsme na čele tabulky po právu a že zvládneme i věci , které prostě ani nejdou natrénovat .

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ ( tentokráte opravdu stojí za to, si je prohlédnout  ) :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Sveradice_x_Petrin_muzi_A/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář